Pat de camping pliabil

mejor-cama-de-camping

Aventurile în aer liber, cum ar fi camparea în parcuri sau la festivaluri de muzică, sunt o parte esențială a vieții multor oameni. A avea cel mai bun pat de camping pliabil este, prin urmare, o cerință esențială, astfel încât să vă puteți reînnoi energia pe timp de noapte și să vă treziți proaspăt și odihnit.

Alegerea între atât de multe mărci și modele poate fi un pic copleșitoare, dar nu vă temeți! Următorul ghid te va orienta astfel încât să îl poți achiziționa pe cel care se potrivește cerințelor tale specifice și cu ajutorul căruia vei putea avea parte de cele mai bune episoade din viața ta.

Cele mai bune paturi de camping

Care este cel mai bun pat de camping pliabil?

Prin intermediul următoarei liste comparative puteți cunoaște patul de camping care va fi perfect pentru toate călătoriile dvs. în aer liber, nu uitați că aceste produse au fost supuse unor teste riguroase și, de asemenea, au aprobarea a mii de utilizatori care sunt mulțumiți de achiziția lor.

Iată cele mai bune paturi de camping pliabile:

1. Campart Travel BE-0641 pat de camping pliabil

Cu geantă de depozitare

414oI23ZUhL

Vezi pretul Emag

Acest model este extrem de rezistent, are un cadru din oțel, țesătură din poliester și rezistă la o greutate de până la 120Kg.

Include o geantă pentru o depozitare ușoară, dimensiunile sale sunt de 190 x 64 x 43 cm, greutatea sa este de 7,86 kg, este de culoare albastră și este cu mai ieftin decât concurența.

2. Patul pliabil de camping ultra-ușor Outad

Fabricat din aluminiu aerospațial

31vtYFbJxyL

Vezi pretul Emag

Acest pat de campanie este realizat cu o structură foarte rezistentă din aluminiu aerospațial, este extrem de ușor, ușor de transportat, iar materialul din care este fabricat este respirabil, anti-rupere, anti-apă și anti-îmbătrânire.

Poate rezista la o greutate de până la 200 kg, este de culoare mov, prețul său este destul de economic, măsurile sale sunt 200cm x 66cm x 10cm și greutatea sa este de 1600g și include inele de rezistență, pârghii și sac de ambalare.

3. Skandika Pat de camping portabil în aer liber

Țesătură din poliester

41WXQOW5-PL

Vezi pretul Emag

Acest pat are o structură stabilă, poate susține o greutate de până la 120 kg, este prevăzut cu un sac de depozitare, este lavabil și foarte ușor de întreținut. Comentariile utilizatorilor sugerează că este un produs excelent, fabricat cu materiale de bună calitate și are o suprafață mare de 210 x 80 x 48 cm.

Greutatea sa este de 6,5 kg, țesătura este din poliester, ramele sale sunt din aluminiu și are un preț destul de accesibil.

4. Pat de camping pliabil TecTake XL

Disponibil într-o varietate de culori

41cIlLz3p6L

Vezi pretul Emag

Marca Tec Take ne aduce un pat care va asigura o odihnă foarte confortabilă în aer liber! Este ușor de depozitat datorită dispozitivului său de pliere, vine cu o geantă de transport, este disponibil într-o varietate de culori și poate susține o sarcină maximă de 150 kg.

Măsoară 190 x 70 x 45 cm, are un preț scăzut , este fabricat din poliester, iar designul său este destul de robust.

5. Milestone Camping - Pat de tabără pliabil

41CY+egs1ML

Vezi pretul Emag

Acest pat este suficient de confortabil pentru un somn bun departe de casă, are o husă din poliester, este foarte ușor deoarece are cadre din aluminiu, este foarte robust și include o geantă de transport.

Măsoară 42 x 64 x 189 cm, se pliază foarte compact, este de culoare verde, iar prețul său este unul dintre cele mai mici de pe piața .

Avantajele paturilor de camping

mejor-cama-de-camping

Niciunul dintre obiectele pe care le folosim pentru dormit nu este perfect pentru activitățile în aer liber, accesorii precum paturile de camping, plăcuțele pliante, pernele din spumă, hamacele, sacii de dormit, sacii dreptunghiulari sau cu fermoar, au avantajele lor, dar și dezavantajele lor. Să ne uităm la partea pozitivă a acestora.

  • Sunt confortabile pentru activități în aer liber
  • Deoarece sunt portabile, oferă spațiu de depozitare sub pat.
  • Bun pentru a vă menține răcoros dacă vremea este caldă.
  • Cel mai bun pentru dormit pe podea.
  • Poți urca muntele cu ele în spate.
  • De asemenea, sunt bune și pentru a vă feri de insecte

Criterii de luat în considerare înainte de a cumpăra un pat de camping

Unele dintre considerentele de care ar trebui să țineți cont înainte de a cumpăra un șezlong de camping sunt următoarele

Greutate

Unul dintre cei mai importanți factori de care ar trebui să țineți cont este faptul că fiecare pat vine cu o greutate diferită. Acestea pot începe de la 2 sau 3 kilograme și pot ajunge până la 15 sau chiar 20 de kilograme. Întotdeauna este mai bine să alegeți cel mai ușor și pat multifuncțional, dar în același timp unul care este robust și puternic.

Dimensiune

Cea mai potrivită dimensiune pentru majoritatea adulților este de 25″ lățime și 75″ lungime. Cu toate acestea, puteți găsi, de asemenea, și alte dimensiuni de pătuțuri care sunt utilizate pentru pescuit sau plajă.

Portabilitate

Există diferite modele care oferă diferite tipuri de portabilitate, greutatea și dimensiunea fiind factori decisivi în acest sens. Există unele tipuri care pot fi complet dezasamblate , de tip pătuț pliabil , care cântăresc între 2 și 4 kilograme.

Asamblare

Ușurința cu care un pat poate fi desfășurat sau asamblat este, de asemenea, un factor important. Există unele care sunt atât de simple încât o fac practic singure, iar acestea sunt excelente pentru că pot fi folosite în adăposturi. În schimb, multe altele vor necesita o asamblare mai adecvată.

Țesătură

Trebuie să acordați atenție țesăturii din care este confecționat. Ar trebui să fie confortabilă și foarte ușor de curățat. În acest sens, țesătura din nailon și poliester va fi cea mai recomandată și, dimpotrivă, țesătura din bumbac nu va fi bună, deoarece reține praful și este, de asemenea, foarte grea

Confort și susținere

Sistemul de arcuri și tensiunea țesăturii sunt caracteristici destul de utile. Există paturi de camping a căror bază de susținere poate fi ajustată în funcție de cerințele dumneavoastră.

Verificați întotdeauna înainte de a cumpăra unul dacă acest lucru se poate face și dacă este compatibil cu activitățile pe care le veți face fie în aer liber, fie în interior .

Siguranța

Siguranța va avea întotdeauna o importanță dublă atunci când cumpărați unul dintre aceste paturi. Dacă alegeți unul special pentru copii, acesta va fi cu siguranță primul lucru de care trebuie să țineți cont.

Cele mai bune modele vor rămâne întotdeauna echilibrate, în special în zona centrală, și se vor mula confortabil pe corp, împiedicându-vă să alunecați în direcția podelei.

De asemenea, ar trebui să aibă un design în care marginile să nu vă permită să cădeți, iar țesătura de deasupra nu ar trebui să fie sufocantă și nu ar trebui să vă afecteze respirația; acest lucru este foarte important în cazul copiilor și al adolescenților.

Țesătura trebuie să rămână întotdeauna respirabilă și, în același timp, să fie suficient de călduroasă pentru atunci când vine o furtună iarna.