Pat gonflabil

camas-inchables-baratas-2016

S-ar putea să vă întrebați ce rost are să vă uitați la paturi gonflabile ieftine. Și asta pentru că nu te-ai gândit la ultima ta vacanță în acel camping infernal, la toată căldura, la durerile de spate și la plângerile partenerului tău, care încă se mai plânge de asta. Nu trebuie să vă schimbați planurile pentru anul viitor. Puteți începe prin a vă încerca noul pat gonflabil în propria casă. Dar aveți grijă! Nu vreți să o înlocuiți cu cea normală.

Și dacă, în timp ce tu încă dormi pe vechea saltea, altcineva profită de confortul patului tău moale? Poate oaspetele pe care îl respingeți mereu pentru că nu aveți unde să dormiți.

Aveți deja două motive să continuați să citiți, dar noi vrem să vă mai dăm unul: petrecere acasă la prietenul vostru, beție garantată și doar o canapea gata să vă rupă spatele. Nu asta. Paturile gonflabile se umflă în cel mai scurt timp și chiar și un bețiv o poate face cu ușurință. Luați-o ca pe o provocare.

Fie că dormiți sau vă distrați, singur, cu partenerul sau cu prietenii, chiar și în situații extreme trebuie să vă simțiți confortabil. Acum știi cum să faci asta.

Cele mai bune paturi gonflabile

Care este cel mai bun pat gonflabil?

De o persoană, pentru cei care vor să doarmă singuri, sau duble, pentru cei care vor să-și împartă visele, aceste saltele sunt soluția perfectă și confortabilă pentru toate situațiile în care nu puteți dormi acasă sau trebuie să găzduiți pe cineva. Vei fi uimit de prețuri și vei avea brusc chef să-ți inviți toți prietenii la o petrecere în pijamale.

Iată dintre cele mai bune paturi gonflabile:

1. Saltea gonflabilă Intex

31LHuYHTdYL

Vezi pretul Emag

Se depozitează fără să ocupe spațiu, se umflă în 5 minute cu o pompă manuală, are un sistem de dezumflare rapidă, este albastră și, bineînțeles, o puteți folosi în apă. Știm că este confortabil, dar vă rugăm să nu adormiți în mijlocul Atlanticului.

Caracteristici: - Dimensiuni: aproximativ 140×200, cu o înălțime de 22 cm. Este suficient pentru doi adulți sau câțiva copii.
- Sistem de dezumflare rapidă, conceput pentru cei care se grăbesc mereu.
- Depozitare compactă. Nu este nicio problemă să o puneți deoparte atunci când nu aveți nevoie de ea.
- Nu este prevăzut cu o pompă.
Ce ne place - Dimensiunile și greutatea pe care o poate suporta.
- Și, bineînțeles, prețul: dacă credeți că ieftin înseamnă calitate scăzută, vă înșelați amarnic. Ce nu ne place - Nu vine fără o pompă pentru a-l umfla, dar măcar putem lua în calcul ideea de a cumpăra una electrică separat, economisind pe pat.

2. Pat gonflabil Dura-Beam

41e8qVhkn6L

Vezi pretul Emag

Aceeași marcă, mai multe posibilități. Disponibil în trei dimensiuni (și prețuri) diferite. Impermeabilă și rezistentă la înțepături, această saltea poate fi folosită pe plajă, dar este ideală pentru a dormi departe de casă, singur sau cu cine vrei tu.

Caracteristici:

 • Dimensiuni: 99×191 (simplu) cu o înălțime de 33 cm; 99×191 cu o înălțime de 46 cm; 152×203 cu o înălțime de 46 cm. Pentru toate gusturile și nevoile.
 • Interiorul saltelei este realizat din mii de fibre de poliester împletite pentru siguranță și confort.
 • Umflare și dezumflare rapidă, datorită pompei de aer integrate de 220/240 V.
 • Se livrează cu geantă de depozitare.

Ce ne place

 • Posibilitatea de a alege între 33 și 46 cm înălțime pentru scaunul cu un loc. Nu toată lumea vrea să fie atât de înaltă încât să poată dormi pe ea.
 • Este robustă, puternică și poate suporta o greutate mare.

Ce nu ne place la el

 • Dacă este umflat la maxim, s-ar putea să fie cam greu.

3. Pat pneumatic Intex

41HynQHePwL

Vezi pretul Emag

Perna. Cine nu s-a gândit încă la ea? Pentru a dormi avem nevoie de o pernă, iar aceasta este principala caracteristică a acestei saltele Intex, care, în rest, are toate avantajele colegilor săi de aceeași marcă. Elegant, ușor și puternic, suportă o greutate mare și este proiectat pentru două persoane.

Caracteristici:

 • Dimensiuni: 152×203 și 38 cm înălțime, pentru a se odihni bine.
 • Greutate maximă: 273 kg, ceea ce este mult.
 • Material: vinil rezistent. În interior există foi de poliester împletite. Finisaj flocat.
 • Forma de pernă, astfel încât să nu vă lipsească nimic și să vă simțiți complet confortabil.
 • Dispune de o pompă de aer integrată de 220/240 V și, prin urmare, se umflă și se dezumflă într-un timp scurt.
 • Este livrat cu o husă de transport.
 • Culoare: bej.

Ce ne place

 • Culoarea este elegantă, iar designul cu pernă este perfect. Le are pe toate.

Ce nu ne place

 • După câteva zile pierde puțin aer și trebuie umflat puțin.

4. Pat gonflabil cu pompă electrică Intex

41d7AfTGjhL

Vezi pretul Emag

Ultimul nostru pat ieftin cu pompă de aer integrată are un preț super. De culoare albastră, cu o suprafață gri catifelată, se pliază plat pentru călătorii și ocupă foarte puțin spațiu. Ușor și compact, este ideal pentru oaspeții neașteptați.

Caracteristici:

 • Dimensiune: 152×203 cu 48 cm înălțime.
 • Materiale: vinil durabil; suprafață catifelată și moale pentru dormit fără cearșafuri.
 • Cu pompă de aer electrică de 220/240 V care se umflă și se dezumflă în câteva minute.
 • Se livrează cu geantă de transport.
 • Are o mică întăritură pe pernă, astfel încât cei care doresc perne mai înalte pot adăuga cu ușurință una.

Ce ne place

 • Raport calitate/preț excelent.
 • Ideal pentru dormit sau pentru distracție în apă.

Ce nu ne place

 • Iarna ne poate fi frig, fiind salteaua plină de aer. Pentru a pune pături.

Ce este o saltea gonflabilă?

camas-inchables-baratas-2016

Saltelele gonflabile au câștigat popularitate de ani de zile datorită caracterului lor practic și a proprietăților de economisire a spațiului. Acestea se caracterizează prin faptul că sunt realizate din materiale precum pânza, care, fiind extrem de rezistente, permit umplerea lor cu aer și crearea unei suprafețe de dormit foarte confortabile, motiv pentru care este obișnuit să le vedem în excursiile cu cortul și în orice casă.

Care sunt cele mai bune saltele gonflabile?

Alegând un pat gonflabil bun puteți fi siguri că veți avea următoarele beneficii:

Veți avea un sprijin excelent:

O saltea bună este capabilă să distribuie aerul cu care o umflați în mod proporțional, ceea ce va împiedica formarea de bule sau cocoloașe enervante care nu vă vor lăsa să vă odihniți în timpul nopții. Cele mai bune opțiuni vor fi cele cu o rețea internă de camere de aer, deoarece aceasta va crea un sprijin mai bun, în special în cazul paturilor mari.

Se umflă și se dezumflă ușor:

Unul dintre lucrurile care vă plac cel mai mult la saltelele gonflabile este că pot fi montate în câteva minute, ceea ce le face ideale atunci când aveți oaspeți acasă sau le luați în vacanță.

Pentru a le utiliza, trebuie doar să folosiți o pompă de umplere, fie manuală, fie electrică, pentru a avea patul gata de utilizare într-un timp scurt, iar atunci când este timpul să îl puneți deoparte, procesul este și mai ușor, deoarece trebuie doar să lăsați aerul să iasă din el.

Nu ocupă mult spațiu atunci când sunt dezumflate:

Pe lângă faptul că dezumflarea lor nu vă va lua decât câteva secunde, nici depozitarea nu va fi o problemă, deoarece se pliază într-un mod compact, care nu va ocupa prea mult spațiu, ceea ce este ideal atunci când călătoriți și nu doriți să cărați kilograme de bagaje în valiza mașinii sau ca salteaua să ocupe un întreg dulap în casă atunci când nu o folosiți.

Menține nivelul de aer în timpul nopții:

Multe saltele care nu sunt de cea mai bună calitate au tendința de a pierde aer în timpul nopții, astfel încât, atunci când vă treziți, aveți o saltea care nu este fermă și nu veți avea un somn bun, deoarece nu v-a oferit confort.

Cu toate acestea, o saltea de calitate va menține nivelul de aer la același nivel în timp ce o folosiți, astfel încât acestea sunt cea mai bună alegere în ceea ce privește confortul.

Includeți garanția:

Acest lucru va depinde de modelul și marca pe care le alegeți, dar, în cea mai mare parte, cele mai bune saltele gonflabile vor veni cu o garanție care va acoperi și dispozitivul de umflare, în cazul în care acesta vine în același pachet, astfel încât să puteți sta liniștit în cazul în care unul dintre ele vine cu un defect de fabrică.

Mărimi și dimensiuni ale saltelelor gonflabile

În funcție de nevoile tale, de spațiu și de utilizarea pe care o vei da saltelei, poți alege între diferite dimensiuni care se vor adapta la ceea ce cauți:

Dimensiune dublă:

Aceasta este o dimensiune ideală pentru cei care doresc să economisească spațiu, deoarece sunt saltele mici care pot găzdui confortabil o singură persoană. Au o înălțime perfectă pentru a intra și ieși ușor din saltea.

Dimensiune completă:

Aceasta este următoarea dimensiune de la saltelele duble, unde o persoană va avea mult mai mult spațiu pentru a dormi și va fi mult mai confortabilă, mai ales dacă sunteți unul dintre cei care se mișcă în timpul nopții.

Nici aceste saltele nu ocupă mult spațiu și, deși sunt ideale pentru o singură persoană, pot dormi și două persoane pe ele. Datorită dimensiunii lor, sunt o opțiune foarte recomandată pentru copii, deoarece vor putea dormi confortabil.

Queen size:

Acestea sunt paturi mai mari, așa că ar trebui să luați în considerare spațiul de care dispuneți acasă înainte de a cumpăra unul. Pe aceste saltele pot dormi două persoane foarte confortabil, sau dacă o doriți pentru o singură persoană, aceasta va avea mult spațiu pentru a dormi confortabil.

King size:

Acestea sunt cele mai mari saltele dintre diferitele tipuri pe care le puteți găsi, așa că aveți nevoie de suficient spațiu pentru a o putea lua acasă. Acestea sunt disponibile în două modele: King și California King, care este și mai mare.

Saltele gonflabile pentru copii mici:

Un pat gonflabil este o opțiune excelentă pentru a adăuga la pătuțurile celor mici de acasă, dar, pentru asta, trebuie să țineți cont de dimensiunea sa și să luați în calcul că va trebui să îl schimbați odată ce cel mic a crescut.

Aceste saltele sunt la înălțimea perfectă pentru a le ține brațele și picioarele departe de barele pătuțului.

Tipuri de saltele gonflabile

Saltelele gonflabile pot fi clasificate în funcție de locul în care vor fi folosite, deci acesta este un factor pe care ar trebui să-l luați în considerare atunci când alegeți o saltea.

Există două tipuri de saltele gonflabile:

Saltele gonflabile pentru casă:

Atunci când alegi o saltea gonflabilă pentru casa ta, este important să alegi un model care să aibă tot confortul, mai ales dacă o vei folosi ca pat în cameră, pentru asta poți lua în calcul mai mulți factori, cu ajutorul cărora vei lua acasă un model care îți va oferi confort.

În primul rând, trebuie să vă gândiți dacă este o saltea care va fi folosită de oaspeții ocazionali sau dacă va fi un model pe care îl veți folosi în mod regulat. În acest caz, puteți opta pentru un pat supraînălțat, fie pentru că are picioare, fie pentru că este mai înaltă decât o saltea gonflabilă tradițională.

Dacă alegeți un model fără picioare, acestea ar trebui să aibă o bază acoperită cu materiale precum catifeaua, ceea ce va împiedica frecarea de podea, care poate crea zgomote deranjante.

De asemenea, ar trebui să vă asigurați că aveți un dispozitiv de umflare, fie cu baterii, fie manual, deoarece acesta vă va ajuta să umflați salteaua cu ușurință și în mai puțin timp.

Saltele gonflabile pentru camping:

Pe de altă parte, dacă sunteți în căutarea unei saltele pe care să o puteți lua într-o excursie, fie că este vorba de camping, drumeții, la plajă sau în vacanță, trebuie să știți că acestea pot fi foarte diferite de modelele pe care le puteți alege pentru casă, începând cu faptul că materialele sunt mult mai rezistente, pentru a evita înțepăturile.

În acest caz trebuie să luați în considerare și spațiul cortului sau locul unde veți instala salteaua, astfel încât să puteți alege una cu dimensiunea și forma potrivită.

Cum să alegeți o saltea gonflabilă?

Alegerea unui model bun de saltea gonflabilă poate părea copleșitoare printre varietatea pe care o veți găsi, dar, dacă vă uitați la anumite caracteristici, luarea deciziei nu va fi complicată și veți obține cea mai bună opțiune care se potrivește perfect cu ceea ce căutați.

Acești factori includ:

Prețul saltelei gonflabile:

Calitatea acestor produse este destul de legată de prețul lor, totuși, pe piață poți găsi modele accesibile la un preț mai mic decât crezi și care își vor îndeplini sarcina de a te menține confortabil în timpul orelor de odihnă, pentru asta trebuie să iei în considerare calitatea materialelor și să ai în vedere că acestea servesc cu adevărat la somn.

Cadrul saltelei gonflabile:

O saltea gonflabilă este capabilă să vă ofere suport ortopedic atâta timp cât are un cadru bun, deoarece astfel suprafața sa este mult mai fermă, iar coloana dumneavoastră se adaptează mai bine la forma patului, ceea ce vă va face mult mai confortabil și vă veți putea trezi cu o odihnă excelentă.

Material:

Materialul este fundamental dacă îți dorești o saltea de calitate, iar pentru aceasta trebuie să optezi pentru modele care sunt realizate din materiale puternice, groase și rezistente, care să reziste la înțepături, deoarece trebuie să ții cont că aceste saltele vor sta, în mare parte, pe jos.

Pe de altă parte, este recomandat ca țesătura sau materialul folosit pentru acoperirea saltelelor să fie impermeabil, în acest fel veți evita deteriorarea lor dacă intră accidental în contact cu apa și, de asemenea, va fi mai ușor să le curățați.

Husă detașabilă și pompă de aer electrică:

Este recomandat ca husa saltelei gonflabile să poată fi detașată pentru a putea fi curățată mai ușor și este mult mai bine să alegeți o opțiune care vă permite să o spălați la mașină fără să o deteriorați.

De asemenea, optați pentru modelele care includ o pompă de aer electrică, deoarece acestea vă vor economisi timp și toată munca pe care o presupune umplerea manuală a saltelei.

Suprafața:

Suprafața saltelei trebuie să fie moale și rezistentă, așa că veți constata că cele mai multe dintre ele sunt realizate din catifea, ceea ce evită contactul pielii cu plasticul saltelei și o face mai confortabilă. Aceasta trebuie să fie, de asemenea, o suprafață plană, fără cocoloașe sau bule.

Dimensiune:

Dimensiunea saltelei este unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a face achiziția, așa cum am menționat deja, aceasta va depinde de spațiul pe care îl aveți disponibil acasă, de bugetul dvs. și de utilizarea pe care o veți da saltelei, având toate acestea clare, puteți alege între diferitele dimensiuni disponibile.

De asemenea, este important să vă gândiți la numărul de persoane care vor dormi pe saltea, deoarece acest lucru va varia dimensiunea patului de care aveți nevoie.

Gândiți-vă la oaspeții dumneavoastră:

Dacă sunteți în căutarea unei saltele ca pat auxiliar pentru atunci când aveți musafiri acasă, gândiți ca o gazdă bună și căutați opțiuni care să se potrivească nevoilor acestora, dar și să fie o saltea care poate fi folosită de toate tipurile de persoane, de la copii, la bătrâni.

Pentru a face acest lucru, asigurați-vă că este de mărimea potrivită pentru mai multe persoane, că este confortabil și ușor de ridicat, astfel încât sunt recomandate modelele cu o anumită înălțime.

Gândește-te la munca de umplere:

Umplerea unei saltele gonflabile nu este deloc dificilă, dar, dacă o facem cu propriile plămâni, poate ajunge să ne obosească și să dureze mult mai mult decât ne așteptăm, de aceea este convenabil să optăm pentru modelele care includ o pompă de umplere, pentru care, în funcție de buget, poți opta pentru una automată sau manuală.

Gândiți-vă la accesorii:

În funcție de model, saltelele gonflabile pot avea accesorii și caracteristici care sunt foarte interesante și, deși nu sunt extrem de necesare, acestea pot schimba complet experiența.

De exemplu, puteți găsi saltele cu lumini LED în baza lor, ceea ce este foarte funcțional atunci când luminile au fost stinse, și există, de asemenea, modele cu porturi USB, care vă permit să vă încărcați telefoanele mobile și tabletele fără a fi nevoie să vă ridicați din pat.

Gândește-te la lenjeria de pat:

Nu-ți va folosi la nimic să alegi cea mai confortabilă saltea dacă nu ai o lenjerie de pat de calitate, care să-ți ofere cel mai mare confort, așa că alege una care să-ți ofere confort și care să poată acoperi întreaga suprafață a noii tale saltele.

Cum să umflați o saltea gonflabilă fără pompă