Pat pliabil

la-mejor-cama-plegable

Poate că vă place să primiți oaspeți acasă din când în când și nu ați avut încă ocazia să le oferiți un loc frumos în care să își petreacă noaptea. Un pat suplimentar , este o opțiune bună, deoarece le va oferi un loc confortabil pentru a dormi și pentru a avea un somn confortabil. Dacă sunteți confuz de miile de modele de pe piață în prezent, rămâneți cu noi pentru a descoperi cel mai bun pat pliabil pentru ca oaspeții dvs. să doarmă confortabil.

Conceptul de pat pliabil este conceput astfel încât, odată ce prietenii sau familia au plecat, îl puteți închide și depozita confortabil, evitând astfel să ocupați o cameră întreagă care ar putea fi folosită pentru o altă activitate.

Există mai multe materiale foarte ușoare utilizate pentru fabricarea acestui tip de produs, cum ar fi aluminiul, de exemplu, care vor facilita procesul de pliere. Este la fel de important să alegeți salteaua potrivită și pernele potrivite pentru a asigura confortul și un somn bun.

Cele mai bune paturi suplimentare pliabile

Care este cel mai bun pat suplimentar pliabil?

Următoarea comparație vă va ajuta să găsiți patul pliabil care se potrivește perfect nevoilor dumneavoastră. Recenzile utilizatorilor le susțin și, în plus, puteți găsi o gamă variată de prețuri care se potrivește oricărui buget.

Iată dintre cele mai bune paturi pliabile:

1. Pat rabatabil Milliard

Pentru un confort maxim

415DQBrpgqL

Vezi pretul Emag

Un pat rabatabil nu trebuie să fie incomod și, deși mulți pot avea o bază de pat care nu oferă un suport suficient pentru o odihnă completă, nu este cazul acestui model Milliard, care, cu spuma viscoelastică moale și de înaltă calitate, vă va oferi confortul necesar pentru a putea dormi liniștit toată noaptea.

Este o saltea care poate fi pliată în două, totul este conceput pentru a fi depozitată ușor și, datorită faptului că are roți pe picioare, o puteți muta cu ușurință, astfel încât să nu ocupe spațiu oriunde în casa dvs.

Ușor de instalat, confortabil și cu o densitate adecvată, este una dintre cele mai bune opțiuni de paturi pliante pe care le puteți alege.

 

2. Pat rabatabil Reti Gritti

Structură din oțel cu profil pătrat

31oyQOpb3QL

Vezi pretul Emag

Cu o saltea rabatabilă din poliuretan, acest model va putea oferi o odihnă excelentă, are picioare echipate cu roți pentru o depozitare ușoară, plus un sistem automat de deschidere și închidere, astfel încât trebuie doar să îl desfășurați și apoi îl puteți folosi.

Își îndeplinește foarte bine funcția, deoarece este destul de confortabil datorită saltelei de înaltă calitate și, odată pliat, nu va ocupa prea mult spațiu atunci când este depozitat, ceea ce este ideal dacă doriți un pat pe care să îl puteți depozita atunci când nu îl folosiți.

Țesătura sa de bumbac matlasat va fi suficient de moale pentru a vă permite să dormiți liniștit toată noaptea.

 

3. Pat pliabil Bonitex

Economisește spațiu acasă

41zz4Z6BgZL

Vezi pretul Emag

Fie că doriți să aveți un pat pentru a primi musafiri acasă, fie că aveți un apartament în care, din motive de spațiu, trebuie să plasați o saltea care să ocupe puțin spațiu în cameră, acest model este foarte potrivit pentru ambele cazuri.

Este un pat pliabil de cea mai bună calitate, realizat din materiale rezistente și moi care vor asigura o odihnă totală, având și o placă superioară care va putea oferi o ergonomie mai mare atunci când îl pliați pentru a-l depozita ulterior.

De asemenea, are un design foarte cool, astfel încât va arăta ca orice alt pat de o persoană atunci când este instalat în camera ta.

 

4. Einrichten24 pat pliabil

Cu saltea din spumă rece

41AZEeLbTcL

Vezi pretul Emag

Acest pat suplimentar este ideal pentru cei care nu dispun de mult spațiu în apartament atunci când primesc oaspeți. Acesta măsoară 90 x 200 cm, este confecționat din oțel stabil și încorporează o saltea cu o husă căptușită și spumă rece cu un miez de aproximativ 10 cm.

Este extrem de ușor de pliat, are roți, are un preț accesibil și este foarte recomandat de cumpărători.

 

5. Patul rabatabil Beautissu

Cu 4 suporturi

312kX2RfOhL

Vezi pretul Emag

Acest pat este atât de confortabil și stabil încât oaspeții dvs. nu vor dori să părăsească casa dvs.! Are o dimensiune de 90 x 200 cm, iar suprafața de dormit este de 78 x 188 cm. Când este pliată, măsoară 90 x 35 x 113 cm și cântărește doar 25 kg.

Dispune de roți duble pentru o deplasare ușoară în orice loc, salteaua sa din cauciuc spumă are o grosime de aproximativ 10,5 cm, ceea ce asigură o odihnă bună și un sprijin adecvat pentru spate, husa sa este ușor de întreținut și este fabricată din 41% poliester și 59% bumbac.

Are un preț economic, cadrul din lemn este fixat pe cadrul metalic și, datorită celor 4 suporturi, poate susține o greutate de până la 100 kg.

 

6. Patul pliabil Evergreenweb

Cu saltea individuală viscoelastică

51LRemR1qcL

Vezi pretul Emag

Testele efectuate pe acest pat suplimentar asigură produse de înaltă calitate, în care oaspeții dvs. se vor odihni confortabil pe tot parcursul șederii lor în casa dvs. Acesta măsoară 80 x 190 cm, dar este disponibil și în variantele 65 x 190 cm și 90 x 200 cm.

Are o structură din oțel care asigură o rezistență mai mare, precum și găuri și fante care facilitează ventilația. Comentariile cumpărătorilor indică faptul că este un produs de bună calitate!

 

7. Pat rabatabil cu cadru metalic Proheim

Cu saltea testată dermatologic

51iS9Pk841L

Vezi pretul Emag

Acest pat suplimentar uimitor și funcțional, poate fi pliat complet și, de asemenea, picioarele de la mijloc se închid în sus, garantându-vă un spațiu de depozitare excelent atunci când nu îl utilizați.

Vine cu 15 lamele din lemn pentru a asigura confortul oaspeților dumneavoastră, salteaua vine cu măsurile exacte ale cadrului, iar cadrul are 4 suporturi care facilitează și mai mult plierea și desfășurarea.

Include o saltea din cauciuc spumant de 8 cm grosime, testată dermatologic, husă din microfibră și este însoțită de un manual de instrucțiuni pentru asamblare. Patul măsoară 80 x 190 cm, rama este albastră, este mai ieftin decât multe dintre cele ale concurenței și cântărește doar 16 kg.

 

Ce este un pat pliant?

la-mejor-cama-plegable

Un pat rabatabil este un tip de pat care se extinde și se pliază rapid și se găsește de obicei în camerele de hotel sub denumirea de paturi suplimentare. Sunt, de asemenea, foarte utile în camerele de oaspeți, deoarece pot fi folosite pentru a găzdui mai mulți oaspeți în timpul unei vizite neașteptate.

Cele mai bune paturi din acest stil sunt ușoare și au o saltea pliabilă care rămâne atașată de cadrul patului atunci când este închisă, ceea ce le face foarte convenabile.

Sunt greu de manevrat?

Cu cât patul pliabil este mai bine conceput, cu atât va fi mai ușor de utilizat. Ar trebui să fie la fel de simplu ca și cum ai desfășura și pune câteva piese la locul lor. Rețineți că, cu cât sunt mai ușor de desfășurat, cu atât prețul va fi mai mare.

Cât de des îl puteți folosi?

Dacă intenționați să folosiți des patul pliabil și doriți ca oaspetele dvs. să se relaxeze și să aibă un somn confortabil, atunci ar trebui să vă gândiți să puneți o saltea care să fie de foarte bună calitate.

Dacă va fi folosit în mod regulat, cel mai bine este să îl depozitați de-a lungul peretelui, astfel încât să nu reprezinte o problemă serioasă de dezordine în spațiul dumneavoastră.

Cine îl va folosi cel mai mult?

Vă place ca oamenii să doarmă în mod regulat în casa dvs., puteți cheltui destui bani pentru a le oferi suficient confort atunci când dorm sau vă este teamă că se vor simți prea confortabil și vor decide brusc să rămână pentru o perioadă mai lungă de timp?

Primul lucru care trebuie luat în considerare este vârsta persoanei care va folosi patul pliabil. Persoanele mai tinere se pot obișnui în general cu orice și este mai puțin probabil să fie afectate dacă folosesc o saltea de calitate inferioară.

Persoanele în vârstă, pe de altă parte, au nevoie de cel mai mult confort și vor fi cel mai mult afectate de calitatea patului. O saltea ortopedică mare este o sugestie bună pentru aceste cazuri.

De ce aș vrea un pat pliant queen-size?

Paturile Queen sunt mai mari cu un motiv, sunt făcute pentru două persoane! Deci, dacă fiul tău proaspăt căsătorit își aduce soția acasă, ar fi frumos dacă ar primi un pat mare de această dimensiune, pregătit doar pentru ei.

Dacă, pe de altă parte, părinții tăi vor sta la tine acasă în vizită pentru tot weekendul, un pat pliant queen-size va fi întotdeauna o opțiune mai bună decât paturile suprapuse sau paturile de o persoană.

Dezavantajul paturilor pliabile queen-size

A avea un pat mare înseamnă, de asemenea, să muți multă greutate, iar depozitarea joacă, de asemenea, un rol important. Gândiți-vă dacă veți avea într-adevăr suficient spațiu în dormitor pentru a avea un pat matrimonial pliat în două.

Alegerea saltelei potrivite pentru patul tău

Alegerea saltelei potrivite pentru patul tău suplimentar poate fi destul de dificilă, deoarece, de cele mai multe ori, persoana care o cumpără nu va fi aceeași persoană care o va folosi, cu excepția cazului în care este vorba de o cabană sau de o casă de vacanță.

De cele mai multe ori, persoanele care dorm pe patul pliant sunt oaspeți și vizitatori. Necunoscând fermitatea pe care o preferă o persoană, alegerea saltelei perfecte pentru fiecare situație în parte devine un proces dificil.

Cele mai comune opțiuni pentru o saltea de pat pliabil sunt: arcuri, spumă cu memorie și saltele cu aer.

Saltele cu arcuri

O saltea cu arcuri interioare este formată din trei componente: miezul, fundația și straturile de tapițerie. Miezul este cel care susține corpul persoanei care doarme și este compus din arcuri de oțel numite bobine.

Fermitatea saltelei depinde de numărul de bobine din ea, precum și de calibrul oțelului utilizat la fabricarea bobinelor. Rețineți că, cu cât salteaua unui pat pliabil este mai fermă, cu atât va fi mai dificil de pliat și de depozitat.

Fundația este cea pe care se sprijină salteaua. Un boxspring este cea mai obișnuită fundație a unei saltele tradiționale, dar în cazul unui pat pliant, acesta va avea de obicei o fundație în partea superioară a boxspring-ului, realizată din oțel și lemn, sau numai din oțel.

Straturile de tapițerie sunt cele care acoperă miezul de arcuri și conferă saltelei de brandina, mult mai multă amortizare și confort. Aceste straturi pot conține fibre, spumă tradițională, spumă cu memorie, pâslă, fibre de bumbac și alte materiale special concepute pentru confort.

Saltele din spumă cu memorie

Majoritatea saltelelor din spumă cu memorie, cunoscute și sub numele de spumă cu memorie, sunt produse fabricate dintr-un material viscoelastic care înconjoară un miez de spumă standard, mai ferm.

Acest tip de saltea este ideal pentru a reduce presiunea asupra articulațiilor dureroase și este, în general, mai scumpă decât o saltea standard. Fermitatea unei saltele din spumă cu memorie este determinată de temperatură. Într-un dormitor mai răcoros, de exemplu, acesta va fi mult mai ferm, iar patul se va adapta treptat la corpul celui care doarme, în funcție de căldura pe care o emană.

Saltea pneumatică

Saltelele pneumatice sunt cele care conțin unul sau mai multe vezicule umplute cu aer pentru a asigura suportul, spre deosebire de arcuri spiralate. A nu se confunda, deoarece sunt diferite de paturi de camping.

Fermitatea unei astfel de saltele poate fi reglată prin controlul cantității de aer din camera de aer; cu cât mai mult aer, cu atât mai fermă va fi salteaua.

Trebuie să aveți grijă dacă intenționați să folosiți o saltea pneumatică pe post de pat pliant, deoarece baza poate perfora salteaua și o poate dezumfla. Atunci când cumpărați un cadru pentru patul dumneavoastră pliabil, asigurați-vă că este compatibil cu saltelele gonflabile.

Găsirea unui pat pliabil fantastic

Paturile pliabile sunt disponibile în nenumărate varietăți, dar să începem cu elementele de bază, toate paturile pliabile au în comun două trăsături: 1) sunt destinate să ajute o persoană să se odihnească într-un confort relativ și 2) sunt concepute pentru a fi depozitate atunci când nu sunt folosite.

Atunci când cumpărați unul, trebuie să luați în considerare cine va fi cel mai frecvent utilizator al patului și unde va fi depozitat. Majoritatea paturilor pliabile care folosesc un cadru dublu și o saltea solidă pentru o singură persoană pot face față cu ușurință greutății și înălțimii acestora.

Multe mărci și modele pot găzdui în siguranță până la patru sute de kilograme de greutate, având în același timp cadre subțiri care fac din pliere o sarcină simplă și ocupă un spațiu minim atunci când nu sunt utilizate.

Acest tip de pat rabatabil standard este adesea alegerea ideală datorită acestui echilibru între greutate și capacitate de pliere.

Este posibil ca un pat pliabil standard cu o saltea dublă sau simplă să nu poată fi depozitat la fel de compact ca un pat gonflabil, de exemplu, dar este întotdeauna gata să găzduiască oaspetele dumneavoastră fără a fi nevoie să umflați nimic.

Acest lucru le face să fie o alegere excelentă pentru cabanele de munte sau pe malul lacurilor, unde o sursă de energie electrică nu este întotdeauna disponibilă.

O altă categorie de paturi pliabile include canapeaua extensibilă, care este o soluție uimitoare pentru dormit și cazarea vizitatorilor și este, de asemenea, foarte funcțională în apartamentele sau casele de dimensiuni destul de mici. Acest mobilier este capabil să ofere un spațiu pentru relaxare și socializare în timpul zilei și pentru dormit noaptea.

Cine are nevoie de un pat pliabil?

Un pat pliabil nu este un produs de lux, ci pur și simplu un produs inteligent pe care să îl aveți la îndemână acasă. Acestea sunt foarte recomandate, deoarece sunt utile și accesibile, chiar dacă le folosiți doar o dată sau de două ori pe an.

Dar, dincolo de utilizările pe care le putem da în interiorul casei, și alte locuri pot beneficia de o brandină, cum ar fi grădinițele sau școlile. Aici vor fi avantajoase atunci când un membru al personalului dorește să se întindă și să tragă un pui de somn scurt într-un loc confortabil.

O infirmerie mică poate beneficia, de asemenea, de un pat rabatabil, deoarece persoana se poate odihni după o accidentare, un leșin sau altă problemă. Chiar și la un loc de muncă profesional de orice fel, ar fi prudent să mențineți una dintre aceste unități.

Un spa de sănătate și wellness sau un terapeut de masaj ar beneficia la fel de mult de achiziționarea unui pat pliabil, mai ales dacă bugetul este o preocupare, deoarece mesele de masaj mai puțin costisitoare se vând adesea pentru mai mult de două sute cincizeci de dolari. Un pat rabatabil poate oferi aceeași funcție, dar la un cost mult mai mic.

Și, în cele din urmă, taberele de vară care doresc să ofere un nivel ridicat de cazare pentru oaspeții lor vor beneficia foarte mult de utilizarea paturilor pliante în cadrul cabanelor sau corturilor mari, deoarece acestea vor permite personalizarea ușoară a aranjamentelor de dormit și pot fi depozitate eficient atunci când sezonul se termină.

Care este diferența dintre paturile pliabile twin și queen-size?

Paturile pliabile sunt ideale, deoarece pot oferi aproape același confort ca un pat obișnuit. Acesta are un somier și o saltea moale, care vă poate oferi în esență un somn bun.

Atunci când alegeți un pat rabatabil, veți găsi diferite dimensiuni, cele mai multe dintre ele similare cu saltelele tradiționale. Acest sistem combină confortul unui pat în timpul nopții cu aspectul practic al eliberării spațiului în timpul zilei.

Există paturi twin, duble, Queen și King. Cele mai populare sunt dimensiunile Twin și Queen, dar știi cu adevărat la ce se referă acestea, îți explic mai jos.

Evident, principala diferență va fi dimensiunea. Twin se referă la dimensiunea a două paturi de o persoană, iar Queen ar fi un pat dublu puțin mai mare (mai lung).

Ceea ce americanii numesc King size, noi numim în Europa Super King, iar Queen size este King size la noi. Stilul Twin este la fel ca al nostru, dar nu veți găsi prea multe în Spania.

Dimensiunea Twin este de 90 de centimetri lățime și 190 de centimetri lungime. Paturile Queen size au o lățime de 1,5 metri și o lungime de 2 metri, astfel încât veți avea suficient spațiu pentru un somn perfect.

Unde și când sunt utilizate cel mai des paturile pliante?

Se găsesc de obicei în camerele de oaspeți și în hoteluri. Acestea sunt folosite ca pat suplimentar pentru oaspeții suplimentari.

Camere de oaspeți

Dacă aveți o cameră de oaspeți, probabil că veți avea un loc confortabil pentru ca oaspeții dvs. să se odihnească. Dar dacă numărul de oaspeți a depășit planurile dumneavoastră, un pat pliant poate rezolva această situație incomodă.

Există, de asemenea, proprietari de locuințe care plasează permanent paturi pliante în camera de oaspeți, în loc să cumpere unul obișnuit. Această opțiune vă va permite să economisiți o mulțime de bani și spațiu.

Camere de hotel

Nimic nu se compară cu un pat de hotel spațios, pufos și confortabil, dar, în funcție de caz, ar fi bine să sunați la recepție și să cereți unul în plus. Foarte des, vi se va oferi un astfel de pat.

Dormitoare

Dacă dormitorul dumneavoastră nu este mobilat și trebuie să supliniți mobilierul, va trebui să vă mulțumiți cu un pat mai mic din cauza spațiului mic pe care îl oferă de obicei aceste camere. Un pat rabatabil este o opțiune excelentă.

Camping

Campingul este adesea foarte distractiv, dar durerea de spate de a petrece noaptea pe podea - indiferent cât de confortabil este sacul de dormit - strică amintirea.

Există unele modele de paturi pliabile care sunt ușoare și compacte, perfecte pentru a fi luate în astfel de aventuri în valiza mașinii tale. Nu va trebui să vă faceți griji decât pentru țânțari, pentru stingerea focului de tabără sau pentru a vă feri de un atac al urșilor, pentru că veți dormi liniștit cu unul dintre acestea.

Pat temporar

Dacă sunteți îngrijorat din punct de vedere financiar, puteți alege să cumpărați un pat rabatabil în timp ce încă mai economisiți. Pentru cazurile temporare, acestea reprezintă cea mai bună alegere.

Pat permanent

Modernizarea a dus și la o reducere semnificativă a spațiului, în special în marile orașe, astfel încât mulți oameni au ales un pat pliant ca loc de odihnă permanent.

În cazul studenților sau al familiilor care locuiesc în apartamente mici și care trebuie să elibereze spațiu, nu există alternativă la un astfel de pat. Acolo va trebui să investești mai mulți bani într-un pat de calitate excelentă pentru a nu sacrifica confortul.

Gândiți-vă la avantaje

Dacă nu v-ați decis încă asupra unui pat temporar sau a unui pat pliabil, iată câteva dintre avantajele unui pat portabil.

Pot fi depozitate cu ușurință

Cu doar câteva pliuri uiți că există.

Toată lumea este binevenită: Oaspeții neașteptați nu sunt o bătaie de cap. Desfă-l și asta e tot.

Îngrășați purcelușul

Sunt mult mai ieftine decât paturile permanente.

Vise plăcute

Majoritatea oamenilor consideră că paturile pliante sunt mai confortabile decât saltelele pneumatice sau sacii de dormit.

De asemenea, luați în considerare următoarele considerente:

Calitatea saltelei

Nu este necesar să sacrificăm confortul. Deși aceste saltele sunt, în general, din spumă - astfel încât să poată fi pliate - nu toate sunt de aceeași calitate. Atunci când cumpărați un pat rabatabil, acordați o atenție deosebită grosimii saltelei. În cele mai multe cazuri, o saltea mai groasă este probabil o saltea mai confortabilă.

Mare sau mic?

Deși sunt standardizate în funcție de dimensiunile saltelelor tradiționale, cele mai multe dintre ele tind să fie puțin mai mici decât cele normale, dar, în general, sunt potrivite pentru orice persoană de dimensiuni medii. Dimensiunea preferată este cea cu două paturi twin.

Pentru depozitare

Depozitarea este una dintre principalele probleme legate de paturile pliante, deoarece dimensiunea mică a patului este principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor cumpără un pat pliant. Compactitatea și capacitatea de a se potrivi în orice spațiu de depozitare sunt, prin urmare, esențiale.

Cu toate acestea, cu cât ocupă mai puțin spațiu, cu atât mai subțire va fi salteaua. Luați în considerare acest lucru.

Nu îl depozitați într-un loc sau într-o încăpere în care intră în contact cu umiditatea, deoarece atât cadrul metalic, cât și salteaua pot fi grav afectate. Rugina poate începe să corodeze cadrul patului, precum și să întărească piesele care articulează plierea acestuia. Salteaua poate fi, de asemenea, afectată de mucegai și mucegai, așa că nu uitați de husa saltelei.

O bază bună

Există baze de trambulină și baze metalice cu lamele. Tipul de trambulină este, de obicei, cel mai confortabil și cel mai căutat. În cazul somierei, este indicat să optați pentru modelele cu lamele, cele mai recomandabile, sau cu format rabatabil sau fix.

Deschiderea trebuie să fie fluidă, rezistentă la trecerea timpului și ușor de realizat.

Manipulare

Plierea și desfășurarea nu pare atât de complicată, dar unele modele sunt mai complicate decât altele. Verificați cu atenție instrucțiunile înainte de a cumpăra și verificați dacă deschiderea este verticală sau orizontală.

Greu sau ușor?

Datorită designului lor, acestea sunt în general foarte ușoare, astfel încât pot fi transportate dintr-un loc în altul. De asemenea, acestea includ roți în cazul în care doriți să le mutați. Acestea variază între 11 și puțin peste 30 de kilograme.

Preț

Un pat pliabil cu o saltea subțire pentru utilizare ocazională nu ar trebui să depășească 85 de euro. O investiție pentru un articol de calitate mai bună ar fi între 150 și 165 de euro. Cu toate acestea, pentru mai mult de 205 euro, puteți găsi un pat pliabil foarte frumos, de dimensiuni mari, care este mai mult sau mai puțin la fel de confortabil ca un pat normal.

Nu ar trebui să vă zgârciți la preț dacă va fi folosit în mod regulat, deoarece consecințele dormitului în disconfort nu merită economiile. În cele din urmă, veți investi în sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

Înainte de a vă grăbi să mergeți la magazin, ar trebui să acordați atenție ultimelor noastre sfaturi pentru a evita regretele de ultim moment.

-Salteaua este una dintre cele mai importante piese de mobilier, așa că verificați dacă este cu arcuri sau cu spumă înainte de a o cumpăra. Numai saltelele din spumă se îndoaie. Cu toate acestea, saltelele de mai bună calitate și mai groase oferă un confort mai bun.

-Întrebați vânzătorul dacă patul pe care îl doriți vine cu propriul sac de depozitare sau husă de protecție. Dacă nu, vă sfătuim să cumpărați unul.

- Verificați dacă depozitarea se va face pe perete, sub un pat convențional sau într-un dulap. Faptul că are sau nu roți încorporate poate fi un ajutor sau un obstacol. De asemenea, dacă se pliază în jos sau în sus și în câte părți.

Încă nehotărât? Citiți întrebările cele mai frecvente puse de utilizatori și cumpărători despre paturile pliabile.

Este necesar un capac de protecție împotriva prafului?

Ținând praful și germenii la distanță va contribui la prelungirea duratei de viață a patului, astfel încât este un accesoriu considerat indispensabil.

Care ar fi dimensiunea ideală?

Depinde de utilizator. Un pat dublu este bun pentru copii, dar dacă există spațiu disponibil, cel mai bine este un pat dublu, unde pot dormi confortabil doi adulți sau trei copii. Dacă este destinat unei singure persoane, cel mai bine este să se respecte această premisă și să nu se forțeze rezistența structurii.

Ar trebui să investești mulți bani într-o saltea bună?

Răspunsul se află în frecvența cu care va fi folosit patul. În cazul în care va fi folosit ca pat permanent, este recomandabil să se investească puțin mai mult. Dacă, pe de altă parte, va fi folosită sporadic, o saltea din spumă va fi suficientă.

Dacă, după ce ați citit aceste informații detaliate, tot nu sunteți convins de paturile pliabile, există alternative, cum ar fi saltelele pneumatice, sacii de dormit, canapelele extensibile sau doar o saltea fără cadru. Cu toate acestea, paturile pliabile sunt ideale, deoarece vă pot oferi aproape același confort și comoditate pe care vi le poate oferi un pat obișnuit.

Video cu pat pliant