Patine gheata

mejores-patines-de-hielo-para-hombre

Dacă nu vreți să cădeți stând pe patinoar sau să faceți bășici la picioare, ar trebui să căutați cele mai bune patine de gheață pentru bărbați. Nu toate modelele sunt la fel și fiecare dintre ele este adaptat la disciplina pe care o veți practica. Dacă este prima dată când alegeți o pereche, trebuie să știți cum să diferențiați un model de altul înainte de a cheltui mulți bani inutil.

De exemplu, designul celor potrivite pentru hochei pe gheață nu este același cu cel al celor folosite pentru patinaj artistic. Forma și structura cizmelor sunt adesea diferite în fiecare caz.

Pentru a le selecta pe cele potrivite pentru dumneavoastră, nu este suficient să vedeți care model este mai puțin scump sau mai puțin accesibil. Trebuie să vă asigurați că acesta corespunde cu ceea ce intenționați să faceți pe pistă și, bineînțeles, că marca sa este de încredere și cu o garanție de bună calitate.

Sunt cei care optează pentru patinele în linie pentru a schimba roțile cu lamele, dar există și cei care cred că schimbarea este greoaie și consumatoare de timp.

Cele mai bune patine de gheață

Care sunt cele mai bune patine de gheață pentru bărbați?

mejores-patines-de-hielo-para-hombre

Cei care se bucură de patinaj pe gheață știu că este o practică fenomenală, care te face să te simți liber și puternic în același timp. Dar este de asemenea evident că implică anumite riscuri și de aceea este necesar să vă procurați patine care să fie suficient de confortabile și sigure.

Desigur, dacă le doriți doar pentru recreere, veți avea nevoie de mai puține măsuri de siguranță decât pentru patinaj viteză, hochei sau patinaj artistic. De asemenea, prețul variază în funcție de model. Aruncați o privire asupra caracteristicilor fiecărui model, astfel încât să nu faceți nicio greșeală la cumpărare.

Patine clasice : Lama de oțel este comună tuturor patinelor de gheață. În cazul acestui tip de patine, ea este de obicei foarte ascuțită, deoarece patinatorul are nevoie de precizie în căderi și mișcări. O buclă bună nu este posibilă fără o lamă bine ascuțită. În plus, cizmele trebuie să fie flexibile, de preferință din piele.

Pentru hochei : Trebuie să fie evident mai rezistente pentru a rezista la intensitatea, viteza și șocurile obișnuite în acest sport. Ajustarea lor la nivelul gleznei și al călcâiului este diferită de cea a patinelor clasice. Deși structura lor este mai fermă, sunt mai ușoare, mai plate și mai rotunjite la vârf.

Viteză : Acestea sunt special concepute pentru competiții și, prin urmare, nu sunt recomandate începătorilor care abia se inițiază în arta patinajului. Lamele lor sunt, de obicei, foarte lungi și subțiri.

Ținând cont de acest lucru, precum și de mărimea și designul noilor tale patine, poți să le iei pe cele potrivite. Dacă ai nevoie de câteva sugestii, această listă comparativă a celor mai bune 5 patine de gheață pentru bărbați de pe piață te va ajuta să te decizi.

Iată cele mai bune patine de gheață:

1. Bauer Vapor X400 patine de gheață

Cu suport de fier

51cVF5PAsRL

Vezi pretul Emag

Sunt ideale pentru cei care practică hocheiul pe gheață, sunt foarte confortabile pentru aceasta și la utilizare se adaptează foarte bine la picioare. Materialul lor exterior este nailon, structura lor este anatomică, la fel ca și forma limbii, care are două bucăți de pâslă. Căptușeala interioară este realizată din microfibre.

Gleznele sunt căptușite, umplute cu spumă Anaform și au o gravură frumoasă și estetică pe exterior. Acestea au suporturi din oțel inoxidabil, iar lamele lor din oțel sunt rotunjite, foarte convenabile pentru hochei. Pe scurt, acestea sunt foarte bune pentru joc și antrenament.

2. PISTOALE SULOV

Pentru toți patinatorii

51W+wo1RK6L

Vezi pretul Emag

Acest model este potrivit pentru diverse utilizări datorită designului său protector și confortabil. Sunt patine versatile, care pot fi folosite atât pentru hochei pe gheață, cât și pentru patinaj recreativ și de distracție.

Cizma în sine și gleznele sunt întărite și au o căptușeală interioară din țesătură moale. Încălțămintea are un vârf din plastic întărit pentru a preveni rănile cauzate de impact. Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil certificat. Materialul exterior este din micro nylon și PVC pentru rezistență și durabilitate.

3. SFR Skates Galaxy

Pentru patinaj clasic

41XIG-GurNL

Vezi pretul Emag

Artiștii de patinaj clasic vor prefera cu siguranță acest model pregătit pentru patinoar, deoarece are lamele din oțel carbon preafilate. Designul ghetei este foarte frumos și clasic, cu un toc ergonomic și o potrivire specială pentru acest tip de patine.

Au o căptușeală din piele foarte elegantă și detalii frumoase pe părțile laterale cu logo-ul mărcii. La cumpărare puteți alege mărimea pantofilor. Acestea au un suport foarte bun pentru mișcările tipice ale acestei discipline.

4. Roces Rh 3 patine de gheață

Cu ranforsare căptușită

513ILJhiNXL

Vezi pretul Emag

Această pereche de patine este foarte frumoasă și potrivită pentru uz recreativ, așa că, dacă vă gândiți să mergeți la patinoar cu familia, acest model ar putea fi potrivit pentru dumneavoastră. Acestea aparțin uneia dintre cele mai populare mărci din zilele noastre. Au un burduf căptușit pentru confort, cu nailon în cizmă și pâslă în limbă.

Talpa este anatomică și, de asemenea, căptușită. De asemenea, este detașabilă pentru a o curăța atunci când aveți nevoie sau pentru a adapta mai bine dimensiunea patinelor la picioarele dumneavoastră. Lamele sunt de tip hochei, cu vârful rotunjit și sunt fabricate din oțel inoxidabil și carbon.

Închiderea se face cu șireturi și cu un sistem de șireturi.

5. K2 Kinetic Ice

Stabilitate maximă

41FADJ9Jm3L

Vezi pretul Emag

Cei care doresc să evite gheața rece pe picioare ar trebui să verifice această opțiune, deoarece această pereche este fabricată cu material impermeabil. Acestea păstrează picioarele protejate și uscate, departe de frig. În plus, cizma este moale și se adaptează la forma piciorului pentru confort.

Sunt întărite în zona gleznei pentru a oferi o mai mare stabilitate și control pe gheață. Lamele sunt ascuțite și durabile și vor rămâne în stare bună pentru o perioadă lungă de timp.

Producătorul vă recomandă să alegeți întotdeauna o mărime mai mare decât mărimea obișnuită a pantofilor pentru o potrivire mai confortabilă.