Paturi pentru caini

mejor-cama-para-mascotas

Atunci când animalul tău de companie face parte din familie, a-i oferi un spațiu confortabil și o odihnă liniștită este o prioritate, motiv pentru care nu trebuie să eziți să-i oferi cel mai bun pat pentru animale de companie de pe piață.

Pentru ca micul tău prieten să simtă că are un refugiu în familie, trebuie să ții cont de faptul că produsul pe care îl vei cumpăra se adaptează la toate nevoile și caracteristicile sale unice, pe care cu siguranță le poți cunoaște bine după o discuție bună cu veterinarul și după ce îl vei avea acasă câteva săptămâni și îi vei observa personalitatea.

Pe aceste detalii puteți observa că veți putea achiziționa o marcă de bună calitate, la un preț accesibil, care vă va satisface atât pe dumneavoastră, cât și pe partenerul dumneavoastră de patrupede. Vă oferim aici un ghid comparativ al diferitelor tipuri de paturi, astfel încât să alegeți nu numai produsul cel mai ieftin, ci și cel mai bun pentru animalul dumneavoastră de companie.

Cele mai bune paturi incasabile pentru câini

Care este cel mai bun pat pentru câini?

Cu atât de multe tipuri de paturi , poate fi copleșitor să încerci să alegi modelul potrivit pentru un confort maxim și o utilitate practică pentru animalul tău de companie. Dar atributul principal de care va trebui să țineți cont întotdeauna este odihna, pentru aceasta trebuie să observați cum doarme animalul: încolăcit sau întins?

Pe baza acestei întrebări puteți găsi paturi de coș cu margini înalte sau saltele plate cu mult spațiu pentru a elibera tensiunea. Coșul nu este doar un loc de odihnă pentru botniță, ci oferă și siguranță și căldură. Întrucât salteaua are avantajul de a fi mai căptușită și întărită și este potrivită pentru acele animale cu probleme musculare sau cu activitate fizică intensă care au nevoie de un loc de odihnă mai ferm.

Dar țineți cont de faptul că nicio așternutură nu este indestructibilă și, dacă nu o spălați sau nu vă antrenați companionul să nu o mestece, aceasta se va deteriora ușor și va cauza mai multe probleme decât rezolvă.

Iată cele mai bune paturi pentru câini:

1. KOPEKS Extra Large Dog Bed

Husă detașabilă și rezistentă la apă

41tEkeuRqKL

Vezi pretul Emag

Indiferent de vârsta prietenilor noștri blănoși, ne dorim să le oferim cea mai bună îngrijire. Așadar, acest pat ortopedic va fi perfect pentru câinii dumneavoastră în vârstă sau pentru cei care suferă de artrită sau dispepsie de șold. Are o pernă ridicată și o saltea din spumă cu memorie care le oferă o ușurare și odihnă fără umplutură proastă de slăbire. De asemenea, varietatea sa de dimensiuni permite o moliciune maximă chiar dacă aveți un câine mare care are nevoie de spațiu suplimentar.

2. Canapea pentru câini Hobbydog

Saltea detașabilă și ușor de spălat

41fkGXz5XVL

Vezi pretul Emag

Acest pat este hiperrezistent și incasabil și este ceea ce căutați dacă aveți acasă un mic săpător, deoarece va rezista fără probleme la cele zgârieturi ale prietenului dumneavoastră cu lăbuțe. În plus, niciun fir de păr sau murdărie nu se va lipi de ea, iar structura sa asemănătoare unei canapele îi va permite să se sprijine pe margini. Puteți să puneți o pătură peste salteaua umplută cu fibre acrilice pentru a dormi în condiții de rezistență și moliciune maxime.

3. Purple-Pets pat de câine incasabil

Baza de cauciuc antiderapantă

41RxxoNWBnL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o opțiune perfectă pentru câinii și pisicile dvs. , salteaua sa din spumă cu supape de aer asigură faptul că animalul dvs. de companie se poate ghemui confortabil în orice poziție. Perna sa este reversibilă și vine cu piese separate în buzunare individuale, ceea ce permite o curățare rapidă. De asemenea, are un material rezistent la apă care permite chiar și prietenului dumneavoastră cu blană să doarmă ud. Țesătura sa este perfectă dacă sunteți în căutarea unei opțiuni anti-păr. (Pat de pernă pentru animale

Se poate spăla la mașină fără a fi dezasamblat

Dacă sunteți în căutarea unui mic adăpost care să fie distractiv și care să vă încălzească companionul cu blană în timpul iernii, acesta este cel potrivit pentru dumneavoastră. Fie că ai un câine de rasă sau nu, această căsuță va arăta super cool în casa ta. Îl puteți obține în formă de căruță sau cu motive festive. Țesătura sa este hipoalergenică și este acoperită cu catifea de bumbac. Ideal pentru pisici iarna.

5. Happilax

Pernă reversibilă

41NYdne5GRL

Vezi pretul Emag

Acest pat pufos este atât de moale încât chiar și prietenii tăi vor dori să se așeze pe el. Marginea sa moale și ridicată este perfectă dacă aveți unul dintre acele animale de companie cărora le place să își întindă capul pentru a dormi. Spre deosebire de alte saltele pentru câini , aceasta are două suprafețe alternante care fac ca acest pat să fie potrivit pentru zilele reci sau calde. Vă asigur că animalul dvs. de companie nu va dori niciodată să o părăsească.

De ce să cumperi un pat pentru animalul tău de companie?

Dacă împarți patul cu micul tău prieten, știi cum este să te trezești cu lăbuțele lui pe spate. Pentru a evita acest disconfort pentru amândoi, cea mai bună opțiune este să găsiți un loc de odihnă pentru prietenul dvs. blănos.

Astăzi există o mare varietate de paturi de lux pe care le puteți cumpăra și care se potrivesc mai bine nevoilor animalelor decât saltelele umane sau podelele din lemn . Atunci când cumpărați unul, acesta va fi locul special al animalului dvs. de companie, acesta va simți în mod natural că acesta este spațiul său și îi va plăcea să se retragă acolo. El se va putea întinde, se va putea ascunde, dormi sau zgâria, iar patul dumneavoastră va rămâne mai curat.

Dacă ați încercat deja să economisiți bani și ați încercat versiuni artizanale de saltele din pulover, anvelope sau cârpe, știți, de asemenea, că rezistența lor este limitată. Așa că nu mai așteptați dacă încă nu aveți un pat pentru cel mai bun prieten al dumneavoastră.

Sfaturi pentru facilitarea achiziționării paturilor pentru animale de companie

Înainte de a vă decide asupra noii așternuturi pentru animalul dumneavoastră de companie, ar trebui să țineți cont de anumite aspecte fundamentale.

Mărime

Prima dintre acestea este că trebuie să fie de mărimea potrivită, atât pentru animal, cât și pentru casa dumneavoastră. Așa că vă recomandăm să vă cântăriți și să vă măsurați animalul de companie, de la coadă până la nas, nu doar pentru a se potrivi cu mărimea sa, ci și pentru că saltelele au o greutate maximă pe care o pot suporta fără să se deformeze.

O greșeală frecventă este aceea de a cumpăra un pat mare pentru căței crezând că va fi util pentru când vor crește, dar adevărul este că toate animalele au nevoie să se simtă în siguranță și de aceea le place să doarmă îmbrățișate și protejate, așa că este mai bine să cumpărați paturi care să se potrivească nevoilor lor pentru fiecare etapă a vieții lor, vă vor mulțumi pentru asta.

Unde să îl amplasezi

Același lucru este valabil și pentru spațiul din casă în care intenționezi să amplasezi patul. Dacă este prea mare, veți dori să o forțați și acest lucru poate fi inconfortabil. Dacă o căutați pentru a dormi într-un colț, lângă pat, poate fi un model mai capitonat decât dacă este o canapea de relaxare pentru o cameră de zi sau un loc de întâlnire.

Caracteristici unice

Nu trebuie să uitați nici de caracteristicile proprii ale animalului de companie. În cazul cățeilor, aceștia vor petrece mai mult timp dormind, în timp ce, dacă este un câine mare, acesta va fi mai activ și cu siguranță îi va plăcea să mestece și să zgârie salteaua. Nu uitați că, dacă animalul dvs. de companie este foarte blănos sau alergic, ar trebui să optați pentru opțiuni antiacarieni care nu-i irită pielea. Același lucru este valabil și pentru acele animale cu probleme de artrită, alegeți saltele confortabile și capitonate care să le odihnească oasele.

Culoare și stil

Totuși, nu uitați nici de dumneavoastră. În zilele noastre există atât de multe modele și mărci încât puteți alege stiluri decorative, forme amuzante și culori vibrante, astfel încât nu numai că prietenul dvs. cel mai bun să fie fericit, dar și spațiul său să fie în armonie cu întreaga dvs. casă.

Spălare

Citiți instrucțiunile de spălare și asigurați-vă că puteți menține curățenia, altfel optați pentru opțiuni care nu păstrează petele și sunt mirositoare. Le recomand pe cele pe care le poți demonta cu ușurință pentru a le curăța la mașină și opțiunile care au o țesătură rezistentă, impermeabilă, pe care poți îndepărta petele cu o simplă ștergere cu o cârpă umedă.

Cunoașteți tipurile de paturi

Există paturi ortopedice, cu margini, cu intrare joasă, rotunde, dreptunghiulare și chiar în formă de hamac. Atunci când alegeți forma, luați în considerare mișcarea și dacă îi place să se ghemuiască, ceea ce vă va da un indiciu dacă are nevoie de o pernă sau de un pat rotund. Cele cu intrare joasă, ortopedice, sunt ideale pentru animalele de companie mai în vârstă cu dificultăți de mișcare, în timp ce cele mai subțiri, cu umplutură mai solidă, sunt potrivite pentru animalele de companie mai mari și mai agile.

Materialul ideal

Pentru moliciunea materialului, luați în considerare blana animalului dumneavoastră de companie. Cu cât materialul este mai moale, cu atât este mai cald și cu cât este mai fibros, cu atât mai puțin părul va rămâne blocat. Dar țesătura nu este importantă doar în locul unde stă câinele, alegeți alternative cu material antiderapant pe spate și material mai dur pe laterale. În acest fel, dacă trageți sau mutați patul, acesta nu va fi deteriorat.

Pisicile și temperatura

În cazul pisicilor, este important să se țină cont de retenția căldurii. Pentru aceasta există unele paturi care sunt reversibile și permit răcoarea și căldura în orice anotimp, doar întoarceți salteaua cu susul în jos. Este un lucru pe care felina ta îl va aprecia.

Menținerea formei

Fiți atenți la posibila menținere a formei patului. Dacă este prea mare, înseamnă că nu suportă în mod corespunzător greutatea animalului dumneavoastră de companie. De asemenea, duritatea așternutului nu reprezintă o garanție a rezistenței la rupere. Trebuie să găsiți un echilibru între pufos și dur, astfel încât companionul dvs. să nu ajungă să doarmă pe podea sau să-și mestece patul în semn de nemulțumire.

Cum să faci un pat de câine rapid și ușor?