Paturi pentru caini ortopedice

mejores-camas-ortopédicas-para-perros

mejor-cama-ortopédica-para-perros-300x199

Căutarea de paturi cu cuvântul ortopedic pare că va rezolva toate problemele de somn ale câinelui dumneavoastră, dar îmi pare rău să vă spun că nu va fi așa. Mulți producători folosesc termenul medical pentru a construi paturi care nu îndeplinesc deloc această cerință. Mulți producători deturnează termenul medical pentru a face paturi care nu îndeplinesc deloc această cerință.

Tovarășul tău blănos merită cel mai bun pat ortopedic pentru câini și nu ar trebui să te lași păcălit de această înșelăciune. De aceea, a devenit important pentru mine să fac o analiză exhaustivă a mai multor modele și, din fericire, am dat peste cinci minuni care, în plus, sunt foarte accesibile. Le las în lista mea comparativă.

Cele mai bune paturi ortopedice pentru câini

Care este cel mai bun pat ortopedic pentru câini?

Trebuie să îndeplinească standarde înalte de confort și siguranță. Dar, de acolo, există anumite caracteristici care îl vor face mai bun pentru o anumită rasă sau pentru un câine cu anumite afecțiuni. Există chiar și unele care vor fi mai bune pentru dumneavoastră decât altele.

În cazul în care câinele dumneavoastră este unul care pierde mult păr, un model cu țesătură care respinge părul va fi ideal, deoarece va fi mult mai ușor de curățat. Pe de altă parte, dacă intenționați să cumpărați unul pentru călătorii, un model pliabil va fi perfect.

După cum vedeți, sunt multe lucruri de luat în considerare. De aceea, v-am lăsat o varietate de modele ieftine și de calitate și sfaturi pentru a face o alegere inteligentă. Vreți să fie și cel mai ieftin? Căutați în continuare!

Iată cele mai bune paturi ortopedice pentru câini:

1. KOPEKS Round-Sofa-XL pat ortopedic pentru câini

Convenabil

511jAeS0ptL

Vezi pretul Emag

Confort maxim pentru câinele tău! Cu dimensiuni de 127 centimetri în diametru și 15 cm în înălțimea saltelei, plus 18 cm de pernă la margini, este suficient de confortabilă pentru câinii de talie mare și ușor de accesat pentru câinii cu artrită sau alte afecțiuni. Este rotund, fabricat din spumă cu memorie viscoelastică 100% de înaltă calitate . Capac detașabil din piele de căprioară maro închis, ușor de curățat. Include un capac intern impermeabil pentru accidente.

2. Pat ortopedic pentru câini Pointer PO1501-410

Nu se deformează

41jOBm5h6jL

Vezi pretul Emag

Disponibil în diferite dimensiuni, ceea ce îl face un set recomandat pentru diferite mărimi și rase. Disponibil și în bej sau maro. Această saltea ortopedică și această pernă pentru animale de companie sunt ușor de transportat pentru ca prietenul dvs. blănos să se simtă confortabil în interior și în exterior. Acestea sunt complet lavabile la mașină . În plus, marginea lor devine un suport confortabil și optim pentru coloana vertebrală.

3. Pat ortopedic pentru câini The Dog's Balls

Într-o varietate de culori și dimensiuni!

41vPVVAiZnL

Vezi pretul Emag

Veți găsi cu siguranță pentru labradori și chiar pentru pisici , deoarece este disponibil în cinci dimensiuni diferite. Acest pat ortopedic are o calitate premium și este fabricat din spumă cu memorie rezistentă la apă . Este foarte ușor de accesat, ideal pentru animalele de companie cu artrită, alte afecțiuni speciale sau pentru persoanele în vârstă. În plus, este de calitate terapeutică și oferă un suport excelent. Are chiar și o husă lavabilă.

4. Pat ortopedic Karlie 10046

Acces ușor

41E+5JXrMvL

Vezi pretul Emag

Vă va plăcea funcția sa anti-alunecare și faptul că este lavabil la mașină, ceea ce vă va ușura mult munca și vă va economisi timp și efort. Acest pat ortopedic din spumă cu memorie elimină presiunea de pe coloana vertebrală și este foarte confortabil, în special pentru câinii uriași . Este destul de simplu pentru că nu are picioare sau margini incomode. În plus, este un pat robust bej robust .

5. Pat ortopedic pentru animale de companie Hero Dog

Cu husă antiderapantă

412ZAuFC5fL

Vezi pretul Emag

Total sănătos, niciuna dintre componentele sau materialele sale nu este toxică. Este un pat ortopedic moale și plat pentru câini. Poate proteja vertebrele cățeilor, iar fibrele nu se desprind ușor. Este suficient de gros pentru a dormi liniștit fără să se scufunde, în orice etapă a vieții lor. Este disponibil în diferite culori și mărimi, astfel încât să îl puteți găsi pe cel care se potrivește cel mai bine câinelui dumneavoastră.

Să vorbim despre paturile ortopedice pentru câini

Paturile ortopedice pentru câini de bună calitate sunt făcute pentru a oferi un sprijin suplimentar pentru articulațiile companionului dumneavoastră canin. Acest lucru oferă în același timp un suport versatil, astfel încât companionul dumneavoastră cu patru picioare să nu se scufunde pe podea în timp ce doarme sau se odihnește pentru o perioadă de timp. În plus, acestea sunt mult mai confortabile, permițându-i câinelui dumneavoastră să se odihnească și să doarmă liniștit.

Tipuri de paturi pentru câini

Știați că există un pat de peșteră ? Da, există o mare varietate. Cu toate acestea, aceste paturi sunt de obicei disponibile în patru tipuri sau modele principale.

Paturi standard

Nu are margini, astfel încât poate arăta ca o pernă standard, un puf sau o saltea. Deși există în multe forme și dimensiuni diferite, majoritatea sunt umplute cu spumă cu memorie sau cu interior din poliester și cu huse detașabile din lână sau microfibră.

Paturi în stil cuib

Numite astfel pentru asemănarea lor cu cuiburile de păsări datorită pereților ridicați și a fundului standard al patului. Ideal pentru câinii de talie mică sau pentru câinii care se ghemuiesc atunci când dorm. Acestea pot fi complet închise sau pot avea o deschidere centrală care să le permită să-și întindă picioarele sau să intre prin ele.

Paturile supraînălțate

Cadrul lor exterior solid este de obicei fabricat din lemn, PVC, metal sau răchită, la fel ca un pat uman. Oferă un suport bun pentru câini de talie medie până la mare cu multă blană. Cu toate acestea, este posibil să nu fie potrivit pentru cei care au dureri articulare sau probleme ortopedice generale, din cauza necesității de a se urca și coborî din pat.

Paturi de colț / de economisire a spațiului

Conceput pentru a fi ascuns în colțuri în mod permanent, creând iluzia unui spațiu mai mare datorită adăugării de textură în colț. De asemenea, acestea sunt înălțate și sunt potrivite pentru câinii cărora le place să doarmă ghemuiți pe o parte. Acestea sunt de obicei umplute cu umplutură din poliester.

Câinele dumneavoastră are nevoie de un pat ortopedic?

La prima vedere, poate părea banal sau un lux, dar mulți experți susțin că, mai ales la bătrânețe, câinii au o tendință mai mare de a avea probleme articulare decât oamenii. Deși știm că variază de la o rasă la alta.

Având în vedere acest fapt, putem stabili că da, câinele dumneavoastră are nevoie de ea. Un pat inconfortabil poate provoca un disconfort grav și îi poate limita activitatea și mobilitatea. Profitați de paturile ortopedice care au fost dezvoltate astfel încât câinii să poată combate confortabil eventualele dezavantaje articulare.

Lucruri de luat în considerare

Un pat ortopedic excelent va depinde prea puțin de marca dacă ținem cont de aceste lucruri înainte de a face achiziția. Nu uitați că varietatea de pe piața este mare și este important să avem mai multe lucruri clare cu privire la așteptările și nevoile noastre pentru a alege cu înțelepciune:

Mărime

Există paturi ortopedice pentru fiecare dintre varietățile de mărimi și greutăți pe care le pot avea câinii. Acesta este primul filtru pe care ar trebui să îl aplicați pentru a evita alegerea unui pat Chihuahua pentru un Great Dane.

Siguranță

Primul lucru este că trebuie să fie hipoalergenic. Cu toate acestea, acest lucru va depinde și de felul în care este câinele dumneavoastră. De exemplu, paturile supraînălțate nu vor fi o alegere foarte sigură pentru acel câine care are un somn agitat sau pentru unul care este rănit sau care are mișcări reduse, deoarece ar putea cădea din pat și s-ar putea răni. De asemenea, este mai bine dacă materialele sunt non-toxice, în cazul în care îi place să mestece prea mult și dacă este incasabilă.

Spumă

Determină în mare măsură confortul câinelui dumneavoastră, una de bună calitate și stabilă poate ajuta, de asemenea, să absoarbă întreaga încărcătură a oaselor sale în timp ce doarme, astfel încât să nu înghită ușor.

Punctul

V-ați gândit unde îl veți amplasa? Dacă este vorba de un colț, un model dreptunghiular pare adecvat. ovală sau rotundă este mai bună în centrul casei.

Ușurința de acces

Acest lucru, la rândul său, va fi influențat de vârsta, mărimea și mobilitatea câinelui dumneavoastră. Ar trebui să fie un pat ortopedic la care câinele dumneavoastră să poată avea acces fără ajutor.

Obiceiuri de somn

Pozițiile și posturile de somn ale câinelui tău te pot ajuta foarte mult în această alegere, deoarece unele sunt ideale pentru cei care dorm rigid, în timp ce altele sunt ideale pentru cei care se ghemuiesc toată noaptea.

Nevoi climatice

Dacă locuiți într-o zonă cu o climă rece, cel mai bine este un pat cald , căptușit cu izolație sau blană, care se încălzește ușor. În caz contrar, este mai bine dacă este respirabil și ușor. În acest din urmă caz, este mai bine să se evite piele artificială .

Cumpărați cel mai bun pat ortopedic pentru câinele dumneavoastră

Mai sunt și alte lucruri de luat în considerare? Aceasta este o decizie foarte importantă, mai bine să o luăm ca atare și să avem toate posibilitățile acoperite, nu credeți?

Câini activi

Să nu credeți că, pentru că are atât de multă energie în timpul zilei, câinele dumneavoastră nu obosește ca și dumneavoastră. Este normal, articulațiile lor vor fi dureroase după o zi în parc și joacă sau antrenament și au nevoie de un loc confortabil pentru a dormi și a se odihni. Un pat pentru câini cu spumă cu memorie este ceea ce vor avea nevoie.

Câinii bătrâni

Ca și noi, și ei îmbătrânesc și încep să aibă probleme în a se așeza confortabil la picioarele patului, deoarece articulațiile lor sunt puțin mai rigide. Paturile din spumă cu memorie sunt prin design ortopedic sunt ideale pentru că nu sunt prea rigide și nu vor trebui să exercite presiune.

Câini cu handicap

După o accidentare, ceea ce putem face este să le oferim mai mult confort. Atunci când se culcă, va avea nevoie de un loc confortabil și ușor accesibil. Cea mai bună soluție este să le procurați un pat care să nu fie înălțat sau închis, care să fie confortabil și care să ofere cât mai mult sprijin posibil zonei accidentate.

Câini cu nevoi speciale

Oricare ar fi cauza, veți putea oferi confort cățeilor dumneavoastră în procesul de recuperare, oferindu-le un loc excelent pentru a dormi. Dacă problema este o boală pe viață, cu atât mai mult au nevoie de o odihnă profundă și confortabilă, adaptată nevoilor lor.