Surse: mil.ru, remnmilitaryblog.com

 Pe 14.03.2019, echipajele de apărare antiaeriană de pe fregata Amiral Makarov a Flotei ruse din Marea Neagră (FRMN) au executat un antrenament de respingere a mijloacelor de atac aerian ale adversarului, în timpul staționării navei în punctul de dislocarepermanentă.

 

Potrivit planului activităților, aviația adversarului convențional, în timpul survolării punctului de dislocare permanentă al navei din portul Sevastopol, a efectuat lansări de rachete de croazieră.

 

În timpul antrenamentului, echipajele din posturile de informații de luptă au descoperit și clasificat țintele, iar echipajele de apărare antiaeriană, la apropierea țintelor aeriene la distanțele de distrugere au executat lansări electronice de rachete.

 

De asemenea, în comun cu echipajele de apărare antiaeriană de pe alte nave, a fost efectuată o disribuire a amenințătilor aeriene, pentru distrugerea eficientă a țintelor.

 

Pe navele de luptă ale FRMN se desfășoară în mod regulat antrenamente de apărare antiaeriană, în conformitate cu Planul de pregătire pentru luptă.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Un antrenament de apărare antiaeriană de amploare a fost executat în cadrul FRMN pe 10.03.2019. La acesta au participat aproximativ 30 de nave.

Fregata Amiral Makarov a Diviziei 30 Nave de Suprafață – Sevastopol a revenit recent din Marea Mediterană, unde, începând din noiembrie 2018, a îndeplinit misiuni în cadrul Grupării navale operative a Forțelor Navale. Aceasta a fost înlocuită de fregata Amiral Essen.

14 martie 2019
Pe fregata Amiral Makarov a FRMN a fost executat un antrenament de apărare antiaeriană

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE