Perdea de baie

mejor-cortina-de-baño

Perdelele de duș sunt uneori atât de subțiri și de calitate atât de slabă încât se rup, iar ideea principală de a avea una este de a obține intimitate în timp ce sunteți în cadă sau faceți duș, astfel încât nimeni să nu vă vadă în timp ce faceți baie, în cazul în care, poate, copilul dvs. intră să folosească toaleta în caz de urgență.

Nota decorativă este ceva ce o perdea trebuie să aducă în baie, dacă este colorată, cu forme frumoase, cu un design elegant, sau modern, sau poate cu ceva legat de natură, sau de bunătatea mării, cu siguranță va da un stil diferit spațiului de baie.

Totuși, există produse de acest gen care sunt de foarte bună calitate, dar designul lor este urât pentru acea cameră din casa noastră.

Doar unele perdele sunt cele mai bune, cumpărarea uneia accesibile, durabile și chiar de marcă poate fi o mică bătaie de cap, motiv pentru care am pregătit acest articol.

Cele mai bune perdele de duș

Care este cea mai bună perdea de duș?

Un accesoriu care va face ca baia ta să arate diferit va fi perdeaua, care vine într-o varietate de modele, stiluri boeme, ecologice, elegante și simple.

Înainte de a cumpăra una, aruncați o privire la baia dvs., astfel încât să știți ce culoare veți alege, deoarece acest lucru i-ar putea da o notă diferită.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare și lungimea perdelelor de duș, există unele care sunt lungi și ajung până la podea, în timp ce altele sunt scurte și acoperă doar poziția de mijloc. Eleganța vine cu cele lungi, dar dacă vrei ceva mai casual, poți opta pentru o perdea scurtă.

De asemenea, puteți alege plasticul dacă doriți ceva practic sau materialul textil dacă doriți ceva mai confortabil și mai elegant.

Iată cele mai bune perdele de duș:

1. Perdea de duș ADUK FBA ANSIO

Disponibilă în 5 modele diferite

51ALfOpEZPL

Vezi pretul Emag

Perdeaua de duș Ansio este fabricată din poliester super rezistent și se poate spăla ușor la mașină. Este disponibil în modele cu modele interesante, care adaugă o notă artistică oricărui decor de baie.

Este un model rezistent la apă, rezistent la mucegai, mucegai și bacterii în medii umede. Măsurătorile sale sunt compatibile cu dușurile și căzile de dimensiuni standard, este însoțit de 12 cârlige din plastic și vine cu o garanție de satisfacție.

2. Perdea de duș Carttiya

Fără substanțe chimice și mirosuri toxice

51-km9TGyTL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei perdele moderne, funcționale și ecologice, trebuie să evaluați acest model de la Carttiya. Cel mai bun lucru la această perdea este că a fost fabricată cu materiale 'eco-friendly' care respectă mediul înconjurător, designul realizat din EVA este 100% sigur și fără toxine.

Oferă, de asemenea, o rezistență excelentă la mucegai și bacterii. Este rezistent la apă, ușor de curățat și foarte durabil. Dimensiunile sale se potrivesc cu ușurință dușurilor drepte și curbate și majorității căzilor de baie. Include o garanție de 12 luni.

3. Ruvalino perdea de duș impermeabilă rezistentă la mucegai

Antibacteriană și rezistentă la mucegai

61sq5JFjBNL

Vezi pretul Emag

Iubitorii de artă vor adora această perdea de duș, care are un design artistic și colorat care va aduce modernitate și stil în baia ta.

Este fabricat din poliester ușor, ceea ce îl face impermeabil, antibacterian și rezistent la mucegai și mucegai provocat de apă.

Dimensiunea sa se adaptează la înălțimea căzii de baie, ceea ce previne stropirea apei pe podea.

Ca un cadou, include o serie de inele din oțel inoxidabil, deoarece sunt fabricate din plastic.

4. Perdea de duș copac multicolor

Largă și rezistentă la apă

61HM2I1wlpL

Vezi pretul Emag

Pentru o notă colorată și naturală în baie, cumpărarea acestei perdele este cea mai bună decizie, va da un stil luxos zonei de cadă, duș și chiuvetă.

Este rezistentă la apă și complet impermeabilă, în plus, este suficient de largă pentru a acoperi ambele colțuri ale căzii de baie, ceea ce este greu de găsit pe piața competitivă a accesoriilor pentru baie.

Este confecționată din poliester, cu un design colorat de copac, în plus, se poate spăla la mașină, dar în liniște, pigmenții nu vor cădea.

5. Perdea de duș modernă

Design elegant

61TJv16YemL

Vezi pretul Emag

Eleganța este ceea ce dă tonul în designul acestei perdele, așa că pentru cei care iubesc stilul distins, iată un articol de înaltă calitate, umezeală, mucegai și rezistent la apă.

În plus față de estetica poliesterului acestui articol, acesta face ca pliul să dispară, el rămâne mereu întins, nu dublu plisat. Acesta poate fi întins pentru a acoperi întregul spațiu de duș.

Se poate spăla la mașină, dar nu adăugați înălbitor și nu uscați la mașină.

6. Perdea de duș anti-schimbare cu strălucire de stele

Cu efect anti-mucegai

51M32EUMVqL

Vezi pretul Emag

Pentru a aduce natura în baia dvs., această perdea a fost concepută cu un portret al naturaleții printre bambus, apă și flori.

Este un produs care oferă o durabilitate și o calitate ridicată, datorită efectului său anti-mucegai, deoarece respinge apa chiar și din pliuri.

Are dimensiuni echivalente cu 180 x 180, ceea ce îi permite să se potrivească în duș și cadă cu un design 3D.

Acest articol include 12 inele pentru montarea pe tija de perdea.

7. Sunvp Home perdea pentru cadă

Special pentru copii

51SLHEZZaHL

Vezi pretul Emag

Designul acestei perdele o face perfectă pentru casele în care există copii, deoarece este imprimată cu un elefant. Este fabricat din poliester, un material care îl face rezistent la apă și la mucegaiul cauzat de umiditate.

Are 12 inele pentru instalarea în jurul zonei de duș. Această perdea de duș măsoară 180 cm x 180 cm, ceea ce o face potrivită chiar și pentru spații mari.

Nu este cel mai ieftin produs de pe piață, dar salvează calitatea.

Ghid de cumpărare pentru cele mai bune perdele de duș

Cum să cumperi o perdea de duș

(88)

(88) (88) (88) (88) Cum să cumperi o perdea de duș?

cortinas-de-baño

După cum știți, pe piața accesoriilor pentru casă, există multe perdele de duș disponibile, cu diferite modele, culori și materiale.

Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni, s-ar putea să vă simțiți copleșit atunci când alegeți una dintre aceste piese. Partea bună este că acest proces se poate transforma într-un proiect de decorare distractiv , care vă poate duce la alegerea unei piese perfecte pentru dumneavoastră, care nu numai că se potrivește cu modelele, culorile și materialele potrivite, dar se și potrivește nevoilor dumneavoastră.

În acest fel, cumpărând o căptușeală de duș prin intermediul sfaturilor pe care vi le voi da, vă puteți asigura că baia dvs. are un aspect estetic plăcut, fiind în același timp protejată de stropi, mizerie și alte daune cauzate de apă.

Cunoașteți dimensiunile țesăturii

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a începe procesul de achiziționare a unei perdele de duș , este să cunoașteți dimensiunile țesăturii, astfel încât să vă puteți satisface nevoile decorative și funcționale atunci când instalați piesa. Mai jos vă invit să aruncați o privire asupra acestui și altor sfaturi pe această temă.

Selectați o dimensiune adecvată

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să luați măsurile dușului dvs. pentru a determina dimensiunea căptușelii și a perdelei de duș de care veți avea nevoie. Acest lucru se datorează faptului că, cel mai probabil, veți avea nevoie de o potrivire perfectă, pentru a preveni scurgerea apei în alte zone ale băii. În legătură cu acest lucru:

Cele mai multe căptușeli de duș de dimensiuni standard sunt de 177,8 cm pe 182,88 cm (70″ pe 72″ inci).

 • Asigurați-vă că că căptușeala se întinde între cei doi pereți și ajunge până la podea, astfel încât apa să nu se scurgă.
 • Puteți găsi, de asemenea, căptușeli extra lungi de 1,8 x 2,1 m sau 72 de 1,8 x 2,1 m.
 • Dacă este necesar, puteți achiziționa o căptușeală extra lată de 3,7 x 1,8 m.
 • În mod similar, dacă aveți o cabină de duș, în loc de o cadă tradițională, sunt disponibile panouri de 1,4 x 2,0 m.

Alegeți materialul căptușelii

Cele mai multe căptușeli sunt fabricate din vinil, dar puteți găsi și perdele de duș din țesătură , cum ar fi nailon sau poliester.

 • Este important de știut că unii oameni cred că că căptușelile din vinil arată mai ieftin decât cele din țesătură, dar căptușelile din fibre de plastic aderă la pereții căzii pentru a preveni vărsarea apei pe podea, conferindu-le un luciu de neînlocuit. Sunt, de asemenea, mai ușor de curățat, deoarece un simplu burete și o cârpă le vor face ca noi.
 • În schimb, rețineți că căptușeala din țesătură trebuie spălată în mod regulat, de preferință la mașină, deoarece poate dezvolta mucegai și mucegai; de asemenea, se poate mișca odată cu briza care intră pe fereastră în timp ce faceți un duș, provocând scurgerea apei. În general însă, pot să vă spun că cele din țesătură sunt mai durabile decât cele din vinil.

Alegeți între magneți și ventuze

Puteți cumpăra perdele de duș care au magneți pe căptușeală, exercitând o greutate care ajută la menținerea lor în poziție. Dar puteți opta și pentru căptușeli care au ventuze sau ventuze în partea de jos, ceea ce le va ajuta să se lipească de cadă și să nu se miște cu ușurință.

Decideți dacă doriți ochiuri

Dacă perdelele de duș au ochiuri în partea de sus, este mai puțin probabil să se rupă. Ochelarii sunt folosiți pentru a consolida acea parte a căptușelii în care se află găurile cu inele . Această alternativă este ideală mai ales pentru băile care sunt folosite de copii, deoarece uzura este mai mare. Dacă acesta este cazul dumneavoastră, vă sugerez să optați pentru un sistem de perdele glisante cu ochiuri.

Alegeți o căptușeală care să prevină bacteriile

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le luați în considerare este să optați pentru o căptușeală rezistentă la mucegai și bacterii. Pentru aceasta, asigurați-vă că ambalajul de pe căptușeală specifică dacă are această calitate de igienă preventivă. Acest lucru este util mai ales dacă locuiți într-un mediu umed sau dacă baia dvs. nu este bine ventilată.

Combină-ți perdeaua

Unul dintre avantajele de a opta pentru acest tip de perdea de duș este că poți găsi un număr infinit de căptușeli în multe culori, atât luminoase, cât și deschise și albe, astfel încât să le poți combina cu băile tale . Puteți folosi și o singură căptușeală, pentru a simplifica lucrurile. Prin urmare:

 • Dacă sunteți un tip minimalist, alegeți o perdea albă sau de culoare deschisă.
 • Puteți opta, de asemenea, pentru o căptușeală de culoare solidă, care să se potrivească cu modelul și designul perdelei de duș.
 • Unele căptușeli, cum ar fi vinilul cu model, pot fi folosite ca perdea de duș.

Alegerea unei perdele

Iată câteva specificații suplimentare despre perdelele de duș care ar putea fi utile înainte de a le cumpăra.

Decideți-vă asupra mărimii perdelei

Primul lucru de care trebuie să țineți cont este dimensiunea dușului pentru a vedea ce perdea ar trebui să cumpărați. În acest sens, puteți alege unul care să ajungă până la lungimea podelei sau modelele care ating de obicei partea superioară a căzii de baie. În acest sens, veți constata că cele standard sunt cele care măsoară 1,8 x 1,8 metri. Câteva recomandări în acest sens sunt:

 • Cumpărați două perdele de duș care vă vor permite să deschideți dușul ca și cum ar fi perdele de fereastră. Acest lucru vă va da o senzație mai luxoasă.
 • Dacă baia dvs. este mică, puteți opta pentru modelele de 1,4 x 1,8 metri.
 • Perdelele foarte lungi au dimensiuni de 1,8 pe 2,1 metri.
 • Perdelele de duș extra largi sunt de 2,7 x 1,8 metri.

Ce este mai bine: perdele de duș din material textil sau perdele de duș din vinil?

În prezent, puteți găsi perdele de duș din poliester, bumbac sau un amestec de aceste materiale. De obicei, acestea se pot spăla la mașină, dar unele se pot curăța doar la uscat. De asemenea, este important de reținut că modelele din bumbac sunt ușor de întreținut, dar ar trebui să fie folosite cu o căptușeală suplimentară.

În cazul perdelelor de duș din vinil, acestea resping umezeala și nu este necesar să se folosească o căptușeală cu ele. Ca puncte suplimentare:

 • Puteți opta pentru perdele din țesătură de microfibră, deoarece sunt moi și rezistente la apă.
 • Prețurile vor depinde de materialul și de modelele pe care le alegeți pentru perdelele dumneavoastră.
 • Perdelele din bumbac trebuie protejate de o căptușeală de duș grea.

Alegeți aspectul pe care îl doriți

Așa cum am menționat la punctele anterioare, în prezent, perdelele de duș sunt disponibile în multe culori și modele, de la un ton monocrom, până la cele mai moderne versiuni cu modele holografice. Prin urmare, înainte de a trece la cumpărare:

 • Gândește-te puțin la aspectul pe care vrei să îl dai băii tale și încearcă să potrivești tonul plăcilor de mozaic și al mobilierului cu nuanța perdelei. Ai la dispoziție atât de multe varietăți încât poți opta pentru ceva mai subtil, cu tonuri neutre, sau, dimpotrivă, poți face din acest element punctul central al băii.

De exemplu, dacă are o temă tropicală, ați putea dori să instalați o piesă cu o imagine a palmierilor și a oceanului.

 • Alte perdele de duș vor avea buzunare pentru depozitarea săpunurilor și șampoanelor, ceea ce vă va oferi un plus funcțional atunci când spațiul este limitat.

Perdele de duș cu panou dublu

 • Alte opțiuni personalizate pe care le puteți include pentru a vă decora baia este că, în loc să aveți o singură perdea de duș, puteți folosi două, plasând câte una pe fiecare parte, pentru a încadra camera ca și cum ar fi o fereastră.
 • Puteți, de asemenea, să tăiați o bucată în jumătate, apoi să împăturiți marginile și să le așezați de o parte și de alta a unei tije de perdea de duș, ceea ce ar fi o versiune mai ieftină, dar la fel de atractivă, pentru a da dușului dvs. un aspect plăcut. Acest lucru se poate face și pe o căptușeală.

Cumpărați inele de duș

 • Deși este adevărat că multe kituri de perdele de duș din zilele noastre vin cu toate accesoriile, unele versiuni sunt vândute fără inele. Prin urmare, asigurați-vă că achiziționați aceste inele de duș în cazul în care piesa dvs. nu vine cu ele. Puteți alege între cele de bază sau cele mai decorative, pentru a se potrivi cu toate elementele din cabina de duș.
 • Există, de asemenea, alte modele în care nu sunt necesare nici cârlige, nici inele, deoarece perdelele sunt proiectate cu o cusătură întărită prin care se trece o tijă extensibilă din oțel inoxidabil pentru a se potrivi la capetele peretelui. Aceste versiuni se numesc perdele cu șină de tavan.

Tipuri de perdele de duș

După cum ați văzut, perdelele de duș sunt un element esențial pentru orice baie sau duș. Fie că doriți să actualizați aspectul decorului dvs. sau pur și simplu doriți ceva fiabil și funcțional pentru a respinge umezeala și stropi de apă. De aceea, iată câteva considerații suplimentare pe care le veți aprecia cu siguranță atunci când alegeți unul pentru dușul dumneavoastră.

Perdele de duș din bumbac

Perdelele de duș din bumbac sunt adesea o alegere superioară atunci când vine vorba de estetica băii, deoarece țesătura este ușor de întreținut și adaugă un accent moale și elegant spațiului dvs. În timp ce bumbacul este mai predispus să absoarbă umezeala, puteți folosi o căptușeală din poliester și o puteți spăla la mașină în mod regulat. Acest lucru va ajuta la menținerea la distanță a mucegaiului și a mucegaiului.

Perdele de duș decorative

Perdelele de duș decorative sunt o opțiune excelentă dacă vă place să folosiți cada de baie mai des decât dușul sau dacă sunteți în căutarea unei modalități de a înfrumuseța baia de oaspeți.

Aceste piese sunt confecționate din țesături de înaltă calitate, cum ar fi mătasea falsă sau raionul, și prezintă ornamente cusute manual, modele complicate, margini de dantelă și multe altele. De asemenea, acestea sunt pe deplin funcționale, deoarece, atunci când sunt combinate cu căptușeli hidrofobe, ele transformă aceste spații familiale în spații cu estetică, funcționalitate și eleganță.

Perdele de duș fără cârlige

Perdelele de duș fără cârlige sunt alegerea perfectă pentru băile în stil modern care folosesc o șină de tavan. Ochelarii sunt încorporați, astfel încât alunecă cu ușurință, oferind un aspect fără cusur și permițându-vă chiar să adăugați alte perdele dacă aveți nevoie de ele. De asemenea, acestea sunt disponibile în sute de modele și culori, iar multe piese vin în kituri care includ căptușeli pentru o funcționalitate suplimentară.

Perdele de duș din vinil

Dacă sunteți în căutarea unor perdele de duș care necesită puțină întreținere, vinilul este o alegere ideală. Acest material sintetic respinge în mod natural umezeala, este ușor de curățat și, de asemenea, este disponibil în mai multe opțiuni de culoare, modele și modele, ceea ce îl face ușor de asortat cu orice stil decorativ din toaleta dumneavoastră, cum ar fi prosoapele, covorașele de baie etc. În cele din urmă, deși nu sunt necesare căptușeli, puteți adăuga una pentru un plus de intimitate, păstrând în același timp apa în interiorul zonei de duș.

Perdele de duș din microfibră

Perdelele de duș din microfibră oferă o alternativă moale la atingere la perdelele din plastic. În plus, acestea funcționează perfect, deoarece umiditatea reziduală se evaporă rapid, astfel încât mucegaiul și mucegaiul nu au nicio șansă să se dezvolte atunci când aceste piese sunt atârnate într-o baie bine ventilată.

În ceea ce privește acest model, veți constata că unele sunt echipate cu greutăți magnetice, ceea ce le conferă o consistență mai grea decât alte țesături pentru perdele, permițând o mai mare stabilitate atunci când presiunea apei este ridicată sau când ventilatorul de evacuare a băii expulzează aer. Cel mai bun lucru este că sunt lavabile la mașină, ceea ce le face ușor de curățat și de întreținut.

Perdele de duș foarte largi

Dacă aveți o tijă de perdea de duș în formă de L sau o tijă dreptunghiulară care atârnă din tavan deasupra căzii, o perdea de duș foarte largă este cea mai bună opțiune, deoarece oferă o acoperire suplimentară în jurul căzii, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la podelele ude sau covorașele moi pentru baie. Cu toate acestea, nu uitați că, dacă piesa achiziționată este confecționată dintr-un material nesintetic, cum ar fi bumbacul, vă voi recomanda să o combinați și cu o căptușeală de duș extra lată.