Perie pentru caini si pisici

cepillo-para-perros

Pentru un animal de companie pe care îl adorăm trebuie să avem cea mai bună perie pentru câini, un obiect care să ne facă să-l păstrăm drăgălaș și cu o blană frumoasă și sănătoasă.

Menținerea câinelui curat și îngrijit, mai ales atunci când este vorba de rase cu părul lung, poate fi o sarcină dificilă, însă, ceva care ar ușura munca este să vă procurați o perie potrivită cu care să puteți pieptăna câinele fără a face acest lucru inconfortabil pentru animalul dvs. de companie.

Pentru unii este tentant să taie părul animalului cât mai scurt posibil și să aleagă orice perie dintr-un magazin, dar acest lucru ar putea fi o risipă de bani, pentru că în cele din urmă părul va crește și cățelul nu va avea un pieptene potrivit pentru el.

Pe de altă parte, se obișnuiește să se creadă că este ușor de întreținut curățenia câinilor cu părul scurt, dar este suficient să îi ții o perioadă de timp pentru a-ți da seama că nu este așa. În cazul câinilor cu părul lung, dacă nu sunt îngrijiți corespunzător, aceștia vor umple podeaua casei sau suprafața mobilierului cu blana lor, ceea ce este foarte inconfortabil și ar putea declanșa alergii la oameni.

De aceea, este necesar să acordăm o întreținere corectă animalului nostru prețios și să alegem cea mai potrivită perie, concepută exclusiv pentru fiecare rasă sau tip de păr, dintre diferitele tipuri de perii.

Cele mai bune perii pentru câini

Care este cel mai bun pieptene pentru câini?

Animalele de companie sunt un membru în plus al familiei și de aceea este necesar să investim în îngrijirea lor prin achiziționarea produselor potrivite pentru ele. În ceea ce privește pieptenele, piața oferă o varietate, însă există unele care se remarcă mai mult decât altele datorită calității și prețului bun.

Mai jos vă invităm să aruncați o privire asupra celor mai bune șase perii, care au caracteristici și avantaje care le diferențiază de restul și care vă vor oferi o experiență bună atât pentru dumneavoastră, cât și pentru animalul dumneavoastră de companie.

Iată dintre cele mai bune perii pentru câini:

1. Furminator descurcăreț L

417cVgtazkL

Vezi pretul Emag

Este special concepută pentru câinii de talie mare cu blană lungă. Principalul său avantaj este că are o tehnologie patentată care reduce saltul părului, reducându-l cu până la 90%, în timp ce întărește pielea și foliculii de păr pentru a face loc unor fire sănătoase.

Această piesă are dinți din oțel inoxidabil care trec prin toate straturile hainei. Mânerul este, de asemenea, robust, cu un design ergonomic care este ușor și confortabil de prins.

Periuța este proiectată de un specialist care garantează buna calitate a acesteia și veți observa eficiența acesteia din prima zi de utilizare.

2. Perie pentru câini Dele

41lSMrJkNkL

Vezi pretul Emag

Poate fi folosită atât la câini, cât și la pisici, fie că sunt mici, medii sau mari, iar versatilitatea sa o face instrumentul ideal de îngrijire pentru toate tipurile de blană.

Peria îi va oferi animalului dvs. de companie un masaj delicat, iar o ședință de 10 minute este tot ce este nevoie pentru a scăpa de părul mort enervant înainte ca acesta să fie împrăștiat prin toată casa.

Acest pieptene este un accesoriu ușor de igienizat, deoarece are un buton care curăță peria dintre dinți rapid și eficient.

Daonly este cunoscută pentru că face produse bune care asigură bunăstarea animalelor, iar fabrica este atât de încrezătoare în calitatea lor încât garantează achiziția și, dacă nu sunteți mulțumit de achiziție, vă va rambursa banii, fără a pune întrebări.

3. DakPets Pet Grooming Tool

413B9Nqaa8L

Vezi pretul Emag

Este cea mai eficientă perie, întărind blana animalelor și reducând cu până la 95% căderea acesteia cu o ședință de aproximativ 15 minute.

Este perfect pentru animalele de companie cu blană simplă sau dublă, le va menține curate și cu o piele sănătoasă și o blană strălucitoare.

Designul este ergonomic, cu peri puternici și un mâner din cauciuc care este comod de ținut. Este ușor, dar durabil, până la punctul în care, dacă pieptenele se rupe, garanția răspunde prin înlocuirea produsului sau rambursarea banilor.

Această perie este adesea recomandată de medicii veterinari și de îngrijitorii profesioniști, deoarece nu numai că este de o calitate excelentă, dar are și un raport calitate-preț bun.

4. Perie de toaletare pentru câini Furblaster

41Wh34BjZeL

Vezi pretul Emag

Ușor, dar eficient, acest model îndepărtează nodurile și încurcăturile în doar câteva minute. Le puteți folosi pe animalul dvs. de companie cu păr scurt sau lung.

Caracteristica specială a acestei perii este reprezentată de perii separați din oțel inoxidabil, care își vor face treaba la fel de bine fără a provoca dureri sau a deteriora blana animalului dumneavoastră de companie.

Este un accesoriu eficient pentru coama densă și groasă, pe care o va pieptăna cu ușurință și fără a provoca iritații la nivelul pielii.

Calitatea este aprobată de medicii veterinari, astfel încât vă veți simți ca un profesionist care vă curăță câinele sau pisica cu această perie inovatoare.

5. Perie pentru câini Pet Shop Guru

41vwIr5jxiL

Vezi pretul Emag

Este un pieptene foarte mare care va face treaba mai rapidă și mai ușoară.

Uitați de faptul că aveți părul câinelui pe haine, în casă sau în mașină. Dinții săi din oțel precisi vor îndepărta tot părul slab, lăsându-l gata să se zbenguie fără să mai piardă părul.

Piesa este proiectată cu grijă, cu un mâner din silicon hipoalergenic, sigur pentru mâna ta, plus un pieptene premium de 100 mm care include și o protecție pentru a-l proteja în timp ce nu îl folosești.

PetShopGuru este încrezător în valoarea și calitatea produsului lor, motiv pentru care oferă o garanție de trei ani pentru a vă oferi liniște atunci când cumpărați această perie.

Alegerea periei potrivite pentru fiecare blană

Deși câinii fac multe pentru a-și păstra blana curată și îngrijită, uneori au nevoie de ajutor pentru sarcini care necesită degete opozabile, cum ar fi periajul.cepillo-para-perros

Periajul regulat îndepărtează excesul de păr din blana animalului dvs. de companie și reduce semnificativ cantitatea de păr care se prinde de mobilierul de acasă și de pantalonii dvs. preferați.

Pentru ca periajul să fie confortabil și eficient, trebuie să folosiți instrumentul potrivit. Există numeroase tipuri de perii, iar alegerea pieptenelui potrivit depinde exclusiv de lungimea și de tipul de blană a animalului dumneavoastră de companie.

Nu uitați că dacă aveți peria potrivită, câinele dumneavoastră se va bucura de sesiunea zilnică de îngrijire, îmbunătățindu-i în același timp aspectul și îngrijindu-i în mod activ sănătatea.

De aceea, astăzi vă vom explica care sunt cele mai populare piepteni și perii pentru a menține blana animalului dvs. de companie în stare bună, să le cunoaștem și să descoperim care dintre ele este cel mai convenabil model pentru îngrijirea celui mai bun prieten al dvs.

Perii pentru câini cu păr scurt

Deși rasele cu păr scurt sunt foarte norocoase, deoarece blana lor este lipsită în mod natural de noduri și încurcături, va fi totuși necesar să le periați în mod regulat, ajutând astfel la îndepărtarea prafului și a murdăriei care se acumulează pe blana lor, menținând-o mereu curată și strălucitoare.

Cu toate acestea, pentru rezultate optime, ar trebui să aveți o perie special concepută pentru câinii cu păr scurt... Pentru ei, este ideal să îngrijiți blana cu o perie cu peri de cauciuc moi și flexibili sau cu o perie-mănușă, aceste instrumente sunt accesibile, ușor de curățat și de păstrat în stare bună.

Frecvența periajului va depinde de fiecare caz în parte, dar se recomandă repetarea sesiunii de toaletare de cel puțin două ori pe săptămână.

Perii pentru câini cu blană medie

Pentru acești prieteni blănoși, perii slicker sunt ideali pentru câinii cu blană de lungime medie, de asemenea pentru rasele cu părul creț.

Modelul are peri scurți din sârmă fină, fiecare perie este montată pe o suprafață plană unde există un spațiu standard între ele.

Acest tip de perie este ideal pentru a menține blana Cocker Spanielilor și a Golden Retrieverilor în stare excelentă.

Va fi unealta perfectă pentru a descurca blana animalului dvs. de companie după o după-amiază de joacă în parc și vă va ajuta, de asemenea, să scăpați de murdărie și de firele de păr care cad în mod natural.

Există, de asemenea, greble de sub blană pentru unele rase cu blană medie. Concepute pentru a pătrunde cu ușurință în blana groasă a unor rase, cum ar fi Ciobăneștii germani și Chow Chows, aceste perii ajută la îndepărtarea încurcăturilor și a firelor de păr mort aproape de pielea animalului dumneavoastră de companie.

Frecvența periajului va depinde de fiecare caz în parte, dar se recomandă repetarea sesiunii de toaletare de cel puțin 4 ori pe săptămână.

Perii pentru câini cu blană lungă

Cu toții suntem captivați de frumusețea unui Collie, a unui Afghan Hound sau a unui Yorkshire Terrier... Aceste rase au în comun o trăsătură unică: o blană lungă, strălucitoare și frumoasă.

Câinii cu părul lung sunt frumoși la vedere, atâta timp cât sunt bine îngrijiți. Cu toate acestea, dacă nu li se acordă îngrijirea frecventă de care au nevoie, blana lor poate deveni mată, murdară și încâlcită, neîngrijită.

Rasele cu părul lung au nevoie de îngrijire zilnică, periere și îngrijire. Periile cu două fețe sunt perfecte pentru acești câini, deoarece pe o parte au peri rotunjiți și moi care fac ca descurcarea nodurilor să fie ușoară, confortabilă și eficientă. În timp ce, pe de altă parte, acestea au peri sintetici și rezistenți.

Perii pentru rase de apă

Un grup specific de rase de câini se numește 'câini de apă'. Acest grup de animale de companie se caracterizează printr-o predilecție deosebită pentru activitățile acvatice și au o blană densă, crețoasă și zbârcită.

Pentru ele veți avea nevoie de o perie specială, cunoscută sub numele de perie de unt, concepută cu peri metalici groși și spațiați, care sunt perfecți pentru a descurca, îngriji și pieptăna eficient și confortabil blana groasă a animalului dumneavoastră de companie.

Blana acestor animale de companie necesită multă atenție și îngrijire, trebuie să o periați zilnic, mai ales după ce vă bucurați de plimbări și drumeții în mediul rural.

Cum să alegi peria potrivită pentru câinele tău?

Cepillos-Para-Perros

Hrănirea animalelor de companie, plimbările și dragostea sunt sarcini esențiale pe care toți oamenii și proprietarii responsabili trebuie să le îndeplinească atunci când își asumă angajamentul de a-și împărți casa cu un animal de companie.

Este important să adăugați la această listă de treburi curățenia, întreținerea și ședințele de toaletare care implică: tăierea unghiilor, curățarea urechilor și perierea frecventă a blănii. Toate aceste răsfățuri vă vor ajuta animalul de companie să se bucure de o viață lungă, sănătoasă și fericită.

Livrarea noastră a zilei este dedicată pieptenilor și perilor pentru câini, instrumente foarte utile și eficiente pentru curățarea, descurcarea și coafarea blănii animalului tău de companie, înainte de a alege cel mai convenabil model este necesar să vă luați un moment pentru a investiga și a afla despre opțiunile oferite de piață.

Perii pentru câini

Peria ideală pentru a da un finisaj strălucitor și lustruit blănii animalului dvs. de companie. Sunt, de asemenea, foarte utile pentru a peria eficient rasele cu blana ondulată.

Acest model de perie este conceput pentru a descurca nodurile din blănurile de lungime lungă și medie și este eficient pentru îndepărtarea părului care se desprinde în mod natural.

Designul are peri fini de sârmă. Asigurați-vă că alegeți un model cu benzi de cauciuc de protecție pe peri pentru a evita iritarea pielii animalului dvs. de companie.

Greble pentru părul inferior al câinilor

Acestea sunt perii special concepute pentru a prelucra părul inferior pe care îl au unele rase de câini, cum ar fi Husky, Spitz pitic și Samoyed.

Periajul animalului de companie cu acest instrument va preveni formarea de noduri și încurcături în subpelerina. Este peria ideală pentru câinii cu blană groasă, lână și densă.

Designul are peri largi, evazați, care pătrund cu ușurință în stratul superior al blănii pentru a îndepărta eficient părul mort care tinde să se acumuleze pe stratul cel mai apropiat de pielea animalului dumneavoastră de companie.

Piepteni pentru purici pentru câini

Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să vă ajute să controlați dăunătorii și paraziții care afectează sănătatea animalelor dvs. de companie, acest pieptene este instrumentul visurilor dvs.!

Pieptenele pentru purici vă ajută să îndepărtați eficient și precis puricii, ouăle și particulele mici care se acumulează pe blana animalului dumneavoastră de companie.

Pe lângă faptul că sunt eficiente în combaterea dăunătorilor, ele sunt prezentate ca o alternativă naturală și fără chimicale, astfel încât nimic nu afectează sănătatea animalelor dumneavoastră.

Utilizarea lor este recomandată pentru toate rasele de câini. Designul său are peri foarte apropiați și fini pentru a îndepărta eficient paraziții.

Folosirea acestui instrument este foarte simplă, trebuie doar să treceți pieptenele prin părul animalului dumneavoastră de companie, amintindu-vă că după fiecare trecere trebuie să faceți o pauză pentru a scufunda pieptenele într-un recipient cu apă caldă și săpun, împiedicând astfel puricii să scape și să domnească în fiecare colț al casei dumneavoastră.

Perii de cauciuc pentru câini

Instrumentul ideal pentru periajul și masajul blănii câinelui dumneavoastră. Designul său funcționează foarte bine pentru rasele cu blană scurtă care pierd mult păr.

Perii flexibili ajută la optimizarea sistemului circulator al animalului dvs. de companie, distribuind în mod eficient uleiurile naturale.

În plus, acestea au un design versatil, flexibil și multifuncțional, care este convenabil în timpul băii.

Perii pentru câini cu două fețe

Obțineți toate avantajele a 2 unelte în 1. Pe o parte găsiți peri sintetici și rezistenți care vor da strălucire și un finisaj moale și pufos blănii câinelui dumneavoastră; Pe cealaltă parte găsiți peri special concepuți pentru a îndepărta nodurile și încurcăturile la blănurile lungi și medii.

Sunt unelte foarte versatile care se adaptează la aproape toate blănurile existente, însă este important de reținut că acest model nu este eficient pentru câinii cu părul scurt.

Perii cu peri pentru câini

Este un design eficient pentru toate rasele de câini, deoarece factorul determinant este lungimea periilor.

Puteți achiziționa acest model cu peri scurți pentru blănuri scurte și cu peri mai lungi pentru blănuri medii și lungi.

Dacă alegeți acest model, blana animalului dvs. de companie va fi mai moale și mai strălucitoare după ședința de toaletare.

Perii pentru noduri și încurcături

După cum sugerează și numele, acest model de perie a fost conceput special pentru a rezolva nodurile și încurcăturile care se formează în blana câinelui.

Designul său include lame ascuțite care îndepărtează zonele încurcate din blana animalului dvs. de companie fără a-i modifica lungimea.

Utilizarea sa este recomandată pentru toate tipurile de rase și de blănuri, atâta timp cât acestea au un aspect înnodat, neîngrijit și încâlcit. Trebuie să se acorde o atenție deosebită la utilizarea acestuia pentru a evita orice accident.

Perii de muiere

Majoritatea câinilor au o mutație de două ori pe an, primăvara și la începutul toamnei. Acesta este un ciclu natural care îi pregătește pentru diferitele condiții climatice care apar pe parcursul anului.

În timpul acestor luni, vărsatul poate fi un adevărat coșmar, mai ales dacă nu sunteți pregătiți.

Periile de păr sunt concepute cu peri alternați, de dimensiuni diferite, pentru a îndepărta rapid și eficient părul care cade, împiedicându-l să ajungă pe mobilă și pe hainele preferate.

Perii pentru a controla căderea părului

Câinii sunt animale drăgălașe, loiale, jucăușe, iubitoare și blănoase, blănoase, blănoase!

Am menționat blana? Se pare că oriunde se duc, câinii noștri lasă o dâră de păr pe podele, pe mobilă și pe hainele noastre preferate.

Când găsești păr în supă, este de înțeles că te simți frustrat.

Cu toate acestea, există o unealtă ideală pentru îndepărtarea unor cantități mari de blană moartă - perii de control al pierderii blănii sunt modele care adună toate firele de păr vărsate în mod natural înainte ca acestea să cadă pe podea.

Perie pentru îngrijirea câinilor

Acest tip de perie funcționează foarte bine pentru rasele cu blană dublă, blană groasă și blană lată.

Sunt special concepute pentru a descurca blana fără a rupe părul. Acestea au peri metalici lungi și foarte spațiați care permit o penetrare ușoară a blănii lungi și medii.

Sesiuni de toaletare și de combatere a dăunătorilor

De ce aveți nevoie

Înainte de a începe sesiunea de toaletare cu animalul dumneavoastră de companie, trebuie să aveți instrumentele potrivite pentru a face munca mai eficientă și mai confortabilă.

  • Primul pas: Asamblați-vă trusa de instrumente cu un pieptene de purici. Piața oferă zeci de opțiuni, recomandarea noastră este să alegeți un model de marcă de încredere, susținut de comunitatea de utilizatori.
  • Al doilea pas: Pregătiți o găleată cu apă caldă și săpun. Asigurați-vă că recipientul este suficient de adânc, astfel încât puricii să nu poată scăpa.
  • Al treilea pas: Veți găsi cea mai convenabilă locație, alegeți un loc în aer liber unde puteți lucra confortabil.

Este timpul să începem să ne pieptănăm

Acum că aveți mediul ideal, este timpul să începeți sesiunea de curățenie și combatere a dăunătorilor.

  • Treceți pieptenele prin blana animalului de companie, nu uitați să pieptănați toate zonele, spatele, capul, urechile, labele, coada... Este o sarcină care necesită precizie și minuțiozitate.
  • După fiecare lovitură, este necesar să înmuiați pieptenele în apă cu săpun, acest lucru va împiedica puricii să scape de vii. Nu uitați, pieptănați și înmuiați, pieptănați și înmuiați.
  • Piepteneți blana animalului dumneavoastră de companie, apoi faceți o pauză de câteva minute și repetați din nou procesul.
  • Nu uitați că puricii sunt foarte rapizi și se ascund ușor, acordați o atenție deosebită zonei gâtului și părții inferioare a spatelui, deoarece acestea sunt zonele preferate în care puricii tind să se adune.

Etapele finale

Acestea sunt sarcini foarte importante care trebuie îndeplinite după ședința de periaj și îngrijire.

  • Eliminați apa contaminată aruncând-o în canalizare.
  • Este foarte util să aspirați sau să spălați cu furtunul zona în care a avut loc sesiunea de periaj pentru a vă asigura că ouăle de purici nu sunt împrăștiate în zonă.
  • În cazul în care câinele dvs. este puternic afectat de dăunători și paraziți, este recomandabil să repetați procesul cel puțin o dată pe zi.

Beneficiile îngrijirii câinelui

Îmbunătățiți-vă relația cu animalul de companie

Sesiunile de îngrijire și întreținere ne oferă ocazia perfectă de a întări legăturile de dragoste și prietenie pe care le avem cu animalele noastre de companie.

Profită de ocazia de a fi afectuos, oferă-i celui mai bun prieten un masaj relaxant și fă-l să se bucure de această experiență.

Pieptănarea blănii animalului dumneavoastră de companie va ajuta la răspândirea uleiurilor naturale din blana acestuia

Blana câinilor generează uleiuri naturale care sunt benefice pentru sănătatea blănii, iar aceste uleiuri ajută la protejarea acesteia și o fac să fie strălucitoare și moale.

Pieptănarea blănii câinelui dumneavoastră va ajuta la distribuirea acestor uleiuri naturale în toată blana sa, astfel încât animalul dumneavoastră de companie să poată profita din plin de beneficiile lor.

Ajută la prevenirea încurcăturilor dureroase

Periajul frecvent al blănii animalului dumneavoastră de companie va ajuta la prevenirea formării nodurilor și încurcăturilor, menținând blana moale și frumoasă.

Vă ajută să depistați afecțiuni neobișnuite, cum ar fi umflături și paraziți

Sesiunile de toaletare vă permit să urmăriți în mod activ starea de sănătate a animalului dumneavoastră de companie, astfel încât să puteți depista din timp orice afecțiune ciudată sau periculoasă.

Reduceți pierderea părului

Periajul regulat al blănii animalului de companie vă va ajuta să controlați pierderea naturală a părului. Împiedică părul să ajungă pe podea, pe mobilă și pe haine.

O blană minunată

O blană frumoasă este sinonimă cu un câine sănătos, iubit și fericit.

Este necesar să vă pieptănați animalul de companie în fiecare zi?

Nu există un răspuns absolut la această întrebare, deoarece variază de la un animal de companie la altul.

Animalele de companie cu părul lung au nevoie de mai multă atenție și îngrijire pentru blana lor. Acest lucru nu înseamnă că animalele de companie cu părul scurt sunt scutite de ședințele de periaj, deși frecvența periajului este redusă, acesta trebuie totuși efectuat pentru a menține blana strălucitoare și sănătoasă.

Frecvența periajului va depinde de mai mulți factori: rasa câinelui, lungimea blănii, sezoanele de pierdere a părului și timpul petrecut de câinele dvs. la joacă în aer liber.

Depinde de dumneavoastră să decideți cât de des trebuie periat câinele dumneavoastră, dar nu uitați că periajul frecvent va fi foarte benefic pentru amândoi.