Perie pentru gratar

mejor-cepillo-de-barbacoa

Am o mărturisire de făcut: sunt obsedată de curățarea grătarului! Așa că, după cum puteți înțelege, nu mă pot mulțumi cu nimic mai puțin decât cea mai bună perie de grătar. Noi suntem una dintre acele familii care sărbătoresc totul cu niște mâncare bună la grătar.

Le-am avut pe toate, cele care se zbârcesc și își pierd peri la prima curățare, cele care au un mâner care transferă căldura, etc. Dar toate acestea mi-au oferit instrumentele necesare pentru a alege în cele din urmă cea mai bună. Vă voi spune că nu are prea mult de-a face cu mărci sau cu prețurile, dar are de-a face cu istețimea de cumpărător.

Înainte de a vă prezenta lista mea comparativă a celor mai eficiente și mai puțin costisitoare modele, este bine să știți de ce sunt cele mai bune. Unul dintre lucrurile care fac ca o perie să fie cea mai bună este faptul că periile sale rămân la locul lor și sunt suficient de puternice pentru a îndepărta cea mai încăpățânată murdărie, dar suficient de moi pentru a nu zgâria suprafața.

Vrăjitorul este, de asemenea, important, plasticul și siliconul sunt cele mai convenabile, deoarece nu transferă căldura, dar varietatea este foarte mare. De ce dimensiune aveți nevoie? Gândiți-vă la dimensiunea suprafeței pe care o veți curăța! De asemenea, nu vă apropiați de suprafața care urmează să fie curățată, deoarece aceasta ar putea fi încă fierbinte.

Cele mai bune perii pentru grătar

Iată dintre cele mai bune perii pentru grătar:

1. Backture HG208 Perie de grătar din oțel inoxidabil

Concepută pentru a preveni arsurile

Folosind această perie nu veți avea nevoie de mult efort pentru a vă curăța grătarele, mai ales datorită periilor din oțel inoxidabil de înaltă calitate care reduc efortul de curățare la doar câteva minute.

Această perie unică este echivalentul a trei perii tradiționale și are un rotator de 360° pentru a face curățarea mai ușoară. Are un mâner de 18 inci pentru a preveni arsurile și arsurile.

Aceasta este o perie multifuncțională, potrivită pentru diferite tipuri de grătare.

2. Set de unelte pentru grătar 5PCS de la Fixget

Potrivit pentru toate tipurile de grătare

51HVEaDDZfL

Vezi pretul Emag

Echipat cu diverse ustensile, acest set de unelte pentru curățarea grătarelor dvs. vă va economisi mult timp și muncă. Potrivit pentru toate tipurile de grătare.

Dispune de o perie de sârmă răsucită care se rotește la 360 de grade, o racletă și un cârlig de fier pentru o depozitare ușoară.

Este confecționat cu un mâner lung pentru a evita arsurile și cu o suprafață antiderapantă pentru a facilita prinderea în timpul curățării. Este robustă și durabilă.

3. Perie pentru grătar Werber 6423

Nu zgârie!

41F+g-v2v8L

Vezi pretul Emag

Când vine vorba de eficiență, această perie cu peri din oțel inoxidabil și cu trei laturi vă permite să curățați chiar și cele mai izolate locuri. Acest lucru se datorează, de asemenea, designului său convenabil în spirală care vă oferă versatilitate. În plus, mânerul său este proiectat ergonomic pentru a asigura o prindere mai bună.

4. Perie de curățare pentru grătar Broil King 65641

Pentru cei mai pretențioși

31FwoEQyduL

Vezi pretul Emag

Mânerul său din plastic este foarte confortabil, în timp ce periile și forma rotunjită la vârfuri permit o curățare destul de temeinică. Îndepărtează murdăria chiar și de pe marginile grătarului pe gaz sau orice alt model! Are o lungime de aproximativ 47 cm.

5. Xintop Barbecue Brush

Ușor de utilizat

41Bx1WyysfL

Vezi pretul Emag

Este o perie fantastică 3 în 1 de înaltă calitate. Robustă și rezistentă, cu un design care vă va permite să prindeți bine acele părți dificile și să îndepărtați chiar și cea mai dificilă murdărie de pe grătar sau de pe grilă. Este excelent pentru cei cărora le place să facă grătare frecvent.

6. Perie de curățare Charbroil 140563

Curățare excelentă

31bL9l37kfL

Vezi pretul Emag

Acest design extrem de funcțional vă va fascina de la prima utilizare, deoarece este fabricat din materiale de calitate excelentă care îl fac foarte practic și durabil. Ideal pentru experții în grătare. Are un design cu două fețe : una cu peri și cealaltă cu un fel de burete.

7. Aodoor FASHLADY22006 perii pentru grătar

Convenabil

Aceasta este o perie metalică cu un mâner ergonomic din plastic. Este o opțiune excelentă în cadrul pieței , deoarece este una dintre cele mai bine fabricate, ceea ce îi conferă o mare eficiență la curățare. Este un model 3 în 1, care economisește timp și efort.

Ce este o perie pentru grătar?

mejor-cepillo-de-barbacoa

Dacă vă considerați un grătarist profesionist, nu puteți rămâne fără o perie pentru a vă menține grătarul strălucitor. Aceasta este o perie ale cărei peri sunt metalici sau cu tampoane de frecare și se ocupă de curățarea grătarelor. Funcția sa este de a elibera grătarul de resturile și de murdăria rămasă pe el, inclusiv de grăsimea greu de gătit. Se utilizează atât la grătarele cu cărbuni , cât și la grătarele electrice.

Puteți, de asemenea, să țineți departe praful și insectele folosind o husă pentru grătar, astfel încât, împreună cu peria, să vă păstrați grătarul impecabil. Nu este vorba doar de aspect și de igienă, dar această murdărie poate afecta gustul mâncărurilor și nu ne dorim asta, nu-i așa?

Considerații înainte de a cumpăra o perie pentru grătar

Există câteva puncte care vă vor ajuta să aveți o eficiență mai bună a curățării noii perii:

Material

Desigur, există o varietate de materiale, acestea pot fi din plastic, oțel inoxidabil și un mâner din lemn. Dar țineți cont de faptul că oțelul vă poate arde mâinile dacă se încinge prea tare, iar lemnul poate lua foc atunci când intră în contact cu el.

Dimensiunea mânerului

Va depinde de cât de confortabil vă simțiți când îl utilizați. Un mâner foarte lung poate face curățarea mai dificilă și mai lentă, iar un mâner foarte scurt vă poate spori efortul.

Preț

Cât trebuie să cheltuiți pentru o perie bună? Aceasta este o întrebare importantă pe care trebuie să o puneți înainte de a cumpăra. Se spune că ieftin este scump, dar un preț accesibil nu trebuie neapărat să fie legat de o calitate bună.

Calitate

Nu vreți să cumpărați o perie care se îndoaie ușor și care este un chilipir total. Opțiunile recomandate sunt din oțel inoxidabil sau din plastic .

Greutate

Greutatea unei perii depinde de materialul din care este confecționată. Este indicat să alegeți o perie de grătar ușoară, care să vă permită să lucrați cu ușurință.

Ce trebuie să căutați la o perie pentru grătar?

Important este ca acesta să-și îndeplinească funcția în mod optim și să dureze mult timp.

Ușurința de curățare

Pentru a curăța sosurile arse, sângele înțepenit și grăsimile carbonizate trebuie să căutați o perie cu peri foarte puternici care să faciliteze curățarea.

Perii mai mici și capete multiple

Principalul lucru la o perie sunt perii și gama de curățare pe care o oferă. Acestea ar trebui să fie suficient de lungi pentru a curăța prin și în jurul grilelor de sârmă și, dar nu atât de lungi încât peria să se blocheze în piesele brute.

Și dacă doriți să faceți munca de curățare a grătarului mai ușoară și mai rapidă, o perie cu mai multe capete vă va ajuta, cu cât este mai mare zona de curățare, cu atât mai mare sau mai multe capete ar trebui să aibă peria.

Căldura funcționează cu uneltele potrivite

În mod ideal, lucrați departe de căldura grătarului, astfel încât să nu vă simțiți inconfortabil atunci când îl curățați. Dimensiunea recomandată a mânerului este de 18 inci, fără a include capul de perie. Verificați eticheta înainte de a o cumpăra, deoarece unele spun 18 inci, dar este vorba de peria completă și este posibil să fiți în continuare aproape de căldură atunci când o folosiți.

Construcție durabilă a periilor

Asigurați-vă că alegeți o perie de calitate care nu va lăsa peri pe grătar după prima frecare. De asemenea, atunci când frecați grătarul, asigurați-vă că ați verificat starea periei și, după ce ați folosit-o, clătiți bine grătarul pentru a vă asigura că nu au rămas peri pe el.

Luați în considerare tipul de grătar și de perie

Alegerea unei perii mici pentru un grătar mare poate garanta ore întregi de curățare, așa că este bine să aveți o perie care să se potrivească cu dimensiunea grătarului dumneavoastră. O perie pătrată groasă poate fi foarte utilă pentru grătarele pătrate mari, dar pentru grătarele de camping ovale sau circulare este mai bine să folosiți o perie mai modestă. Perii spiralate sunt foarte utile pentru aceste grătare.

Sfaturi pentru utilizare

Cine nu vrea sfaturi pentru a obține mai mult de la produsul său? De exemplu, este foarte important să nu folosiți niciodată substanțe chimice pentru a vă curăța grătarul. Există momente în care poate fi puțin frustrant să vă curățați grătarul, dar utilizarea de substanțe chimice poate lăsa arome nedorite în următoarea dvs. masă și mirosuri neplăcute.

Nu așteptați prea mult timp pentru a o curăța, dacă o curățați la timp, grăsimea și murdăria nu se vor lipi la fel de puternic de ea. De asemenea, nu vă tapetați grătarele cu folie de aluminiu. Folosirea foliei de aluminiu poate distruge complet arzătoarele grătarelor moderne. Nu uitați că cel mai simplu mod de a îndepărta mâncarea arsă de pe grătar este prin căldură.

Profitați la maximum de grătarul dvs.

Nu așteptați până la vară pentru a vă scoate grătarul și a vă invita prietenii la dvs. pentru a gusta o bucată bună de carne de vită, de porc, legume la grătar sau alte mâncăruri.

Dacă locuiești în zone în care apar toate cele patru anotimpuri, iar ploaia și zăpada sunt frecvente, asigură-te că achiziționezi o husă pentru grătar care îl va proteja bine pe cel drag, astfel încât acesta să reziste mult mai mult timp alături de tine.

În afară de o spatulă, cuțite, clești, acel tip de ustensile mai obișnuite, nu uitați să cumpărați și alte unelte care vă vor facilita și vă vor oferi o experiență mai bună pe grătar, cum ar fi aceeași perie, de exemplu.

De asemenea, este bine să vă faceți timp pentru a dedica ceva timp curățării și întreținerii grătarului, astfel încât acesta să dureze mult mai mult și să arate mai prezentabil de fiecare dată când aveți nevoie de el.

Și nu uitați că puteți căuta rețete noi, nu toate grătarele sunt despre carne. Puteți căuta rețete de mâncare la grătar, astfel încât să puteți varia meniul și să vă surprindeți oaspeții și familia.