Perna antistres

mejores-cojines-antiestrés

mejor-cojín-antiestrés-300x225

Cine nu s-a întors acasă obosit după o zi de muncă sau de facultate, așteptând cu nerăbdare un masaj bun al gâtului? Din păcate, puțini sunt cei care își pot permite un scaun de masaj sau un weekend întreg cu tratamente specializate. Așa că, pentru mine, soluția a fost să mă orientez către cea mai bună pernă antistres pentru a avea în casă un spațiu dedicat relaxării pure.

Pe de o parte, pernele obișnuite nu oferă, de obicei, o odihnă adecvată pentru a elibera tensiunea musculară, iar pernele de salon sunt prea dure pentru a simți măcar o ușurare.

Dar piața a pus la dispoziție aceste pernuțe pufoase în miniatură, care combină moliciunea exterioară cu umplutura modelabilă, ceea ce le face să fie completarea perfectă pentru un ceai de seară pentru a scăpa de stres.

Pentru mine și pentru soțul meu, este nevoie doar de câteva minute cu lumina stinsă și de una dintre aceste perne speciale pentru a ne simți 100% revigorați. Sunteți interesați să încercați una?

 

Cele mai bune perne antistres

Care este cea mai bună pernă antistres?

Ca în toate cazurile, există modele mai comerciale și altele cu modele autentice și matrițe terapeutice, dar dacă mejor-cojín-antiestrés-300x225

doriți un model multifuncțional ieftin ar trebui să căutați bine.

Deci, în comparația noastră personală am decis să încercăm mai multe modele până când am ajuns la aceste cinci, care sunt cele mai bune fără ezitare. Toate sunt destul de ieftine și confortabile, distribuie bine greutatea, iar bilele lor interne ne masează craniul în timp ce stăm pe ele.

Datorită acestei experiențe, vă pot spune că trucul pentru o alegere bună este echilibrul dintre materialul extern și cel intern, astfel încât să nu vă alegeți cu ceva prea moale sau prea tare, pentru că nimeni nu își dorește asta.

Iată cele mai bune perne antistres:

1. TechAffect

Material antibacterian

41CoZrObUwL

Vezi pretul Emag

Designul medical al acestei perne de gât oferă o ușurare reală a durerilor de cap, umăr și spate și funcționează chiar și pentru dureri de gât. Datorită spumei punctate și a curburii din plastic, odihna se face într-o poziție naturală care relaxează cu adevărat întregul corp. Oferă un efect similar cu cel obținut cu masajul , dar într-un mod mai organic.

2. Pernă antistres în formă de Real Madrid

Fabricată din poliester

51trVohHanL

Vezi pretul Emag

Partenerul meu este un adevărat fan al echipei, așa că această pernă a fost cadoul perfect. Pe lângă faptul că este unul dintre acele produse personalizate care entuziasmează, deoarece este o marcă originală Real Madrid , atingerea sa este foarte moale și relaxantă pentru a dormi în călătorii și pentru a evita acele dureri enervante de după. Și nu vă speriați de alb, pentru că este ușor de curățat la uscat.

3. CU1800 Funtime Gifts mobile screen anti-stres pernă

Mici și moi

41t6tqHe1hL

Vezi pretul Emag

Umplutura sa de microperle este cea mai bună pe care am încercat-o. La început am decis să cumpăr această pernă pentru că era cea mai ieftină de acest fel, dar calitatea bună m-a surprins. Este la fel de decorativ pe cât este de funcțional pentru a elibera tensiunea unei zile lungi de muncă. Soțul meu îl folosește pentru a-și odihni capul în timp ce navighează pe laptop seara și i-a plăcut foarte mult.

4. L'informal weekend anti-stres pernă

Amuzant și confortabil

51iFHnMcNmL

Vezi pretul Emag

Această pernă este atât de mare încât copilul nostru de doi ani o poate folosi pe post de fotoliu. Ca să nu mai vorbim de cât de mult îi place să o arunce și să vadă ce opțiune cade. Este foarte moale la atingere, iar umplutura din silicon cu microperle o face fermă și pufoasă pentru a vă întinde pe ea. Cel mai bun lucru este că puteți chiar să o comandați cu un mesaj în catalană. (COVERBAGBCN pernă alungită relaxantă

Cu fermoar și lycra

41TASD2feiL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model colorat și tineresc foarte accesibil. Forma sa rotunjită și ușor mai lată favorizează utilizarea sa nu numai pe cap, ci și ca suport de relaxare pe spate sau între picioare în timpul somnului, așa îmi place mie să o folosesc. Este, de asemenea, perfect pentru copii pentru a dormi cu un sprijin bun pentru cap în afara casei.

 

Care sunt cele mai bune umpluturi pentru o pernă antistres?

Cereale și semințe

Acestea sunt destul de ieftine și sunt adesea folosite în modelele de terapie naturistă. Acestea pot fi încălzite în cuptorul cu microunde și funcționează ca o compresă fierbinte care eliberează proprietățile din interior.

Coji ecologice

La fel ca în cazul precedent, cojile obținute în urma recoltării cerealelor au și ele beneficii curative. Acestea reprezintă o modalitate de a reutiliza deșeurile agricole și de a oferi flexibilitate în cadrul pernei.

Microsfere

Acestea pot fi realizate din anime, gel sau silicon. Acestea sunt cele mai bune pentru distribuirea greutății și a tensiunii corporale, dar trebuie combinate cu o husă moale pentru a permite mișcarea internă a sferelor. De asemenea, acestea sunt mult mai igienice decât plombele naturale.

Viscoelastic

Această spumă se adaptează la corp cu cea mai bună tehnologie. Este ideal pentru un somn natural în orice poziție. Cel mai bun lucru este că nu se deformează niciodată și nu este nevoie să umpleți perna, deoarece aceasta își recapătă rapid forma inițială.