Perna cu incalzire electrica

Multora dintre noi ne place să facem exerciții fizice care ne mențin mintea și corpul sănătos. Cu toate acestea, din când în când ne putem accidenta sau mușchii noștri pot fi încordați, ceea ce duce la dureri enervante care ne strică ziua. Dacă nu mai știi ce să faci pentru a-ți alina suferința, poate vrei să știi care sunt cele mai bune perne de încălzire care îți vor elimina durerile și te vor face să te simți revigorat.

Tensiunea musculară poate constrânge adesea circulația sângelui, trimițând semnale de durere către creier. Aceste perne sunt folosite pentru a furniza căldură într-o anumită zonă a corpului, determinând dilatarea vaselor de sânge, ceea ce are ca rezultat ameliorarea aproape imediată a durerii în zona respectivă.

Pe măsură ce vasele se dilată, fluxul crescut de sânge furnizează oxigen și nutrienți suplimentari pentru a ajuta la vindecarea țesutului muscular deteriorat, stimulând senzația la nivelul pielii și diminuând astfel semnalele de durere transmise. În acest fel, este crescută flexibilitatea țesuturilor moi din jurul zonei lezate, inclusiv a mușchilor și a țesutului conjunctiv.

Cele mai bune plăcuțe de încălzire

Care este cea mai bună plăcuță de încălzire?

Acum că știi la ce folosesc și ce ar trebui să iei în considerare atunci când cumperi una, să aruncăm o privire la lista celor mai bune 7 perne de încălzire care îți vor relaxa mușchii și te vor face să te simți odihnit.

Iată cele mai bune perne de încălzire :

1. MaxCare Back Heating Pad

Această incredibila pernă de încălzire cervicală de mare putere va face ca căldura să pătrundă cu ușurință în zona afectată și, cu cele 5 niveluri de temperatură, veți obține ușurarea pe care o căutați.

Are un sistem de siguranță triplu și oprire automată după 90 de minute, așa că nu trebuie să vă faceți griji dacă adormiți la un moment dat după ce ați gustat căldura sa delicioasă.

Este fabricat din bumbac pentru a vă face să vă simțiți foarte confortabil, are protecție împotriva supraîncălzirii, este de culoare roșie, iar tensiunea de intrare este de 220-240V.

Funcționarea sa este foarte simplă, trebuie doar să îl conectați, să îl așezați pe zona dureroasă a corpului și să reglați nivelul de căldură. Se încălzește rapid, îl puteți folosi în fiecare zi, iar dimensiunile sale sunt de 24 x 33 cm

2. Ufesa neck heating pad

almohadilla-eléctrica

Vezi pretul Emag

După ce am făcut o comparație între diferite mărci, Ufesa ocupă un loc pe lista noastră. Mulți fizioterapeuți recomandă acest model pacienților care au unele dureri musculare persistente, deoarece căldura sa eficientă va face ca zona să se relaxeze în câteva minute.

Are o formă care se adaptează la tot spatele, se recomandă utilizarea sa pentru zona lombară sau cervico-dorsală.

Are o putere de 100 W, este prevăzut cu un selector de temperatură pe 3 niveluri, se oprește automat în 90 de minute datorită sistemului său inteligent, iar învelișul său exterior este fabricat din bumbac 100%.

Dispune de modul Turbo pentru a se încălzi în doar 2 minute.

3. Perna electronică de încălzire Beurer HK-CONFORT

41aF05pY1CS

Vezi pretul Emag

Testele au arătat că aceasta este o pernă de încălzire excelentă. Este respirabilă, flexibilă și poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat, doar scoateți cablul de alimentare și gata! Este foarte confortabil datorită designului său anatomic și se încălzește rapid datorită sistemului său de încălzire rapidă, ceea ce îl face ideal pentru ameliorarea oricărei părți a corpului sau a tensiunii musculare în doar câteva minute.

Este foarte plăcută la atingere și poate fi folosită ca încălzitor electric de pat, astfel încât să vă puteți întinde în patul dumneavoastră cald preferat după o zi rece și agitată afară.

Are o oprire automată după 90 de minute de utilizare, se încălzește până la cea mai înaltă temperatură în maximum 10 minute, este fabricat din material ultra-moale și folosește sistemul de siguranță dovedit de Beurer, iar în caz de supraîncălzire din cauza unei utilizări greșite, se va opri automat datorită tehnologiei sale de senzori electrici, asigurând cea mai mare siguranță posibilă și un somn plăcut.

Produsele Beurer garantează inovație și un raport calitate-preț excelent, sunt certificate de Oeko-Tex Standard 100 și sunt supuse unui control permanent al calității, astfel încât să vă puteți bucura în siguranță de o bunăstare maximă.

Are 3 viteze, are o putere de 100 W, măsoară 44 x 33 cm și vine într-o culoare atractivă bej cu maro.

4. Perna de încălzire Contec 2592c

51kGlGsNL7L

Vezi pretul Emag

Această comodă pernă de încălzire este concepută sub forma unei veste, ceea ce o face mai ușoară pentru gât, ceafă și spate. Se încălzește foarte repede, are un indicator LED pe întrerupător, iar căptușeala este detașabilă pentru a fi ușor de spălat la mașină.

Are certificat european de neutilizare a materialelor electrice periculoase conform RoHS, 3 selectori de temperatură care se încălzesc progresiv fără a depăși nivelul de căldură atribuit, protecție împotriva supraîncălzirii și este fabricat cu microfibre de înaltă calitate.

Vine cu o curea elastică de cauciuc care se pune în jurul gâtului și care este atașată la celălalt capăt cu Velcro, ocupă aproximativ 3/4 din spate, este de o culoare albastru electric, are un preț economic, măsoară 40 x 22,5 x 5,5 cm și cântărește 608 g.

5. Perna de încălzire Daga N2

41+k7X22fkL

Vezi pretul Emag

Această pernă de încălzire Daga cu finisaj textil matlasat are 4 niveluri de temperatură controlate electronic, un cablu de 2 metri lungime, se încălzește în doar 5 minute și vine cu o husă confortabilă lavabilă.

Are o oprire automată programabilă, căldura sa este distribuită uniform pe întreaga suprafață, este disponibil în culoarea albă, este mai ieftin decât produsele similare, este portabil, măsoară 38,1 x 5,5 x 25 cm și cântărește 680 g.

6. Pernuța de încălzire MaxKare

O pernuță special concepută pentru a ameliora durerile cervicale c durerile cervicale, inclusiv cele de gât și umeri, care pot fi cauzate de stres, de mișcări greșite în timpul somnului sau chiar ca urmare a antrenamentului.

Designul său permite, de asemenea, ca acest tampon de încălzire să fie folosit și în alte zone ale corpului, cum ar fi spatele, picioarele și chiar pentru a trata durerile lombare, ameliorând oboseala și rigiditatea musculară.

Cel mai bun lucru la această pernă, recomandată pentru că este ieftină, este că poate fi folosită și ca o sursă de căldură în zilele reci de iarnă, având 6 nivele de încălzire, astfel încât să puteți alege nivelul de temperatură potrivit, precum și un timer care vă va oferi un timp de utilizare de 90 de minute și apoi se va opri automat.

7. Perna de încălzire MaxKare

Tot de la MaxKare puteți găsi perna de încălzire de vis, cu acest model cool sub forma unei pături de încălzire care va ameliora diferite afecțiuni musculare.

Această pătură electrică încălzită vă va ajuta să puneți capăt acelei dureri de spate care vă împiedică să lucrați în liniște și o puteți folosi chiar și în zona lombară sau cervicală în deplină siguranță, deoarece este un dispozitiv multifuncțional.

Una dintre cele mai bune caracteristici ale acestui tampon este siguranța sa, deoarece are o oprire automată după 1,5 ore de utilizare și un cablu izolat cu PVC care va preveni orice accident. Puteți spăla cu ușurință tamponul.

Cum să alegeți un tampon de încălzire?

41WPLnkgimL

Dacă sunteți deja convins că aveți nevoie de unul dintre aceste dispozitive în viața dumneavoastră, atunci trebuie să știți că există anumite caracteristici care le diferențiază pe unele dintre ele de altele. Să aruncăm o privire asupra aspectelor importante pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a cumpăra o pătură electrică.

V-ați întrebat vreodată ce zonă a corpului dumneavoastră are nevoie de căldură? Acest lucru este esențial atunci când cumpărați un tampon de încălzire, deoarece îl puteți alege pe cel care este conceput exclusiv pentru zona care urmează să fie tratată. Pentru locuri precum umerii sau genunchii, ar fi mai bine să luați în considerare o pătură mică decât un tampon de încălzire.

Dacă sunteți în căutarea unui absorbant, este recomandabil să căutați modele care sunt fabricate dintr-o țesătură flexibilă care se adaptează la conturul corpului dumneavoastră, permițând astfel un confort mai mare.

În ceea ce privește temperatura, ideea este de a încălzi mușchiul, nu pielea, așa că este recomandabil să aveți o plăcuță cu un raport calitate-preț bun, cu reglaje pentru a putea regla nivelul de căldură pe care doriți să îl aplicați într-o anumită zonă.

Unul dintre cele mai importante puncte ale acestor perne este faptul că pot fi refolosite pentru o perioadă lungă de timp, motiv pentru care, pentru o curățare ușoară, trebuie să căutați o pernă care să poată fi spălată atât manual, cât și în mașina de spălat.

  • Combinație de tampoane

Puteți combina utilizarea pernei de încălzire cu o pernă cu gel, ceea ce vă va oferi rezultate mai bune și puteți alege între mai multe opțiuni atunci când plecați în călătorie.

Cele care au mai multe setări vă permit să setați temperatura pe 6 niveluri, care reprezintă media și, de asemenea, orele programate.

Pentru o utilizare mai sigură, poate doriți să luați în considerare funcția de oprire automată disponibilă la unele mărci, care va opri automat perna după o anumită perioadă de timp, oferindu-vă o măsură de siguranță că, dacă adormiți, dispozitivul se va opri singur.

Alte aspecte la fel de importante care trebuie luate în considerare conform opiniilor cumpărătorilor sunt:

Acesta este unul dintre cele mai importante puncte de revizuire subliniate de cumpărători. Atunci când achiziționați una dintre aceste plăcuțe, asigurați-vă că este însoțită de o garanție, pentru că, dacă ceva nu merge bine, veți fi acoperiți de compania producătoare.

Cele care se conformează contururilor corpului au recenzii foarte bune în general, la fel ca și cele realizate din țesături moi și materiale de înaltă calitate. Luați în considerare lungimea cablului dacă nu aveți o priză în apropiere. Contați pe confortul de a spăla plăcuța într-o mașină de spălat, deoarece spălarea manuală poate fi mai complicată.

Atunci când cumpărați un tampon de încălzire, poate doriți să vă uitați la un model de încălzire rapidă pentru ameliorarea durerii cronice. Alegerea unui tampon de încălzire în funcție de nevoile dumneavoastră specifice vă va asigura bunăstarea.

Motive pentru a cumpăra un tampon de încălzire sau un tampon de încălzire cervicală

Dacă încă nu sunteți sigur ce să cumpărați, iată câteva motive pentru care ar trebui să cumpărați unul astăzi în ghidul de cumpărare.

Dacă mușchiul nu este încălzit corespunzător în timpul unui antrenament sau al unei antrenamente intense, acesta va acumula acid lactic care, împreună cu mici rupturi, poate provoca dureri severe. O rotație la rece și un tratament cu plăcuțe de încălzire vor ajuta la ameliorarea acestei dureri prin creșterea circulației sângelui, a oxigenului și a altor nutrienți importanți.

Crampele musculare pot fi declanșate din diverse motive, cum ar fi exercițiile fizice sau dezechilibrele chimice datorate unui nivel scăzut de potasiu. Prin aplicarea de căldură pe zona, puteți dilata vasele de sânge, mărind fluxul sanguin către zonele dureroase. Unele femei susțin că și crampele menstruale pot fi ameliorate prin aplicarea căldurii.

Atunci când durerea de gât este cauzată de mușchii obosiți sau de suprasolicitare, aplicarea căldurii cu un tampon de încălzire cervicală poate stimula senzația la nivelul pielii și diminua durerea.

Dacă este cauzată de stres, atunci mușchii vor fi fost încordați pentru perioade lungi de timp, iar aplicarea căldurii în zona respectivă cu ajutorul plăcuței de încălzire va ajuta la relaxarea lor într-un timp scurt. Trebuie să știți că există modele special concepute pentru gât și de umeri.

Aceasta poate fi cauzată de mai multe motive, dar atunci când este musculară, aplicarea căldurii poate ajuta la vindecarea țesuturilor moi. Pentru a acoperi o suprafață mare, cum ar fi spatele, un tampon de încălzire mare este perfect.

Durerea de genunchi poate fi foarte debilitantă și, atunci când provine de la mușchi și alte țesuturi moi deteriorate, aplicarea tratamentelor cu apă caldă și rece poate ajuta la creșterea flexibilității și la reducerea rigidității dureroase din jurul zonei sau articulației afectate. Puteți ajuta cu o genunchieră care susține în timpul mersului sau la serviciu.

  • Dureri de urechi și infecții

Oricât de ciudat ar părea, atunci când căldura este aplicată la exteriorul urechii, poate ajuta la slăbirea infecției care se află în interiorul canalului auditiv. Căldura va face să circule mai multă umiditate pe zona aplicată, ajutând la desprinderea cerii întărite.

Ameliorarea durerii cu tampoane de încălzire

De unde să cumpărăm un tampon de încălzire?

În zilele noastre, puteți cumpăra o pernă de încălzire sau o pătură electrică în multe locuri, de exemplu, puteți alege site-uri web care au cele mai bune oferte, unde puteți găsi o selecție largă și o varietate de articole de sănătate și wellness. Pe de altă parte, puteți alege și site-uri precum Wallapop sau Mil Anuncios, dacă sunteți în căutarea a ceva la mâna a doua.

Dacă preferați să mergeți la un magazin pentru a evalua personal calitatea materialelor, este întotdeauna o idee bună să mergeți la Carrefour, El Corte Inglés sau Alcampo, unde există o mare varietate de încălzitoare de spate.

În cele din urmă, există o mulțime de magazine în apropierea casei dumneavoastră, de unde puteți obține unul de bună calitate la prețuri accesibile, sprijinind, în același timp, întreprinderile mici.

Întrebări frecvente

Ce este o pernă electrică de încălzire?

Cunoscute și sub denumirea de plăcuțe de încălzire, plăcuțele de încălzire sunt concepute pentru durerile musculare și alte afecțiuni, cum ar fi crampele menstruale și orice altă durere care provoacă disconfort, ameliorarea se obține prin aplicarea unor temperaturi ridicate în zona care trebuie tratată.

Aceste pernuțe sunt încălzite la temperaturi pe care le puteți regla, iar designul lor permite plasarea lor pe diferite zone ale corpului, astfel încât vor fi foarte utile pentru gât și spate, precum și pentru orice parte a corpului unde doriți să vă ușurați tensiunea, rănile sau pur și simplu doriți să vă încălziți în timpul unei zile reci.

Este sigură utilizarea pernelor de încălzire?

Aceste tampoane sunt sigure, atâta timp cât respectați instrucțiunile, recomandările și măsurile indicate pe fiecare model.

Acest lucru înseamnă că nu trebuie să le lăsați niciodată pornite, să folosiți întotdeauna funcția de oprire automată, să nu le lăsați pe pat în timp ce se încălzesc, să efectuați o întreținere preventivă și să căutați firele sulfatate care ar putea provoca accidente.

În acest fel, le puteți folosi în siguranță și în mod responsabil, ajutându-vă să scăpați de toate acele dureri din corpul dumneavoastră.

Sunt plăcuțele de încălzire sigure pentru diabetici?

Da, un diabetic le poate folosi, dar trebuie să fie mai atent decât cei care nu suferă de această afecțiune.

Diabetul poate reduce sensibilitatea extremităților și, prin urmare, atunci când folosesc un tampon de încălzire, acestea nu percep cu adevărat același nivel de temperatură, iar temperatura poate fi prea ridicată fără ca ei să își dea seama și să provoace un fel de arsură.

Prin urmare, este vital ca, dacă aveți diabet și doriți să folosiți una dintre aceste tampoane, să o faceți cu prudență, urmând instrucțiunile și nefolosind niciodată echipamentul la temperatura maximă.

Ajută pernele de încălzire la durerile de spate?

Da, acest lucru este absolut adevărat și dovedit. Dacă aplicați căldură timp de 15-20 de minute, veți observa cum durerile de spate se ameliorează.

Acest lucru se datorează faptului că, în general, căldura umedă (comprese calde, băi, dușuri) funcționează mai bine decât căldura uscată. Dar dacă folosiți un tampon de încălzire, evitați să adormiți în timp ce acesta este pornit.

Când nu ar trebui să folosiți un tampon de încălzire?

Ca regulă generală, nu utilizați tratamente termice după activități fizice și nu utilizați căldură după o leziune acută. De asemenea, nu folosiți căldura în cazul în care există umflături, deoarece există riscul ca umflarea cauzată de sângerarea țesuturilor să încurajeze continuarea sângerării, ducând la apariția unor hematoame mari.

Contribuie plăcuțele de încălzire la ameliorarea durerii în timpul perioadelor menstruale?

Da. De fapt, ele fac parte dintr-o terapie termică foarte comună pentru ameliorarea perioadei menstruale. Terapia presupune înmuierea într-o baie fierbinte sau folosirea unui tampon de încălzire pe abdomenul inferior pentru a ușura crampele menstruale. Terapia prin căldură relaxează mușchii uterului, crescând fluxul sanguin și oferind astfel o ameliorare a durerii.