Surse: iz.ru, remnmilitaryblog.com

  Serviciul de presă al Regiunii Militare Sud din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse a anunțat, pe 25.09.2019, că peste 13.000 de artileriști au executat trageri în 12 poligoane de instrucție pentru luptă.

 

“În activitățile de amploare au fost implicate tunuri autopropulsate Msta-S și Akatsia, tunuri tractate Msta-B și D-30, lansatoare multiple de proiectile reactive Grad și Uragan, precum și aruncătoare de mine Sani și Podnos, se arată în comunicatul de presă.

 

Militarii au îndepinit misiuni de desfășurare în ordine de luptă din marș, de distrugere cu foc a obiectivelor adversarului și de schimbare operativă a pozițiilor de start.

 

În timpul exercițiilor au fost întrebuințate în mod activ Aviația fără pilot, precum și complexe moderne de cercetare, conducere și comunicații.

 

Activitățile se desfășoară simultan cu îndeplinirea de misiuni de amenajare genistică, pregătire militară medicală și de protecție de radiații, chimică și biologică.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tragerile de luptă au fost executate în cadrul taberelor de instrucție aflate în curs de desfășurare cu participarea subunităților aparținând Trupelor de Rachete și Artilerie ale Regiunii Militare Sud.

Acestea se desfășoară în poligoane dislocate în Regiunile Rostov și Volgograd, în Ținuturile Krasnodar și Stavropl, în Republicile Crimeea, Adygeea, Daghestan, Osetia de Nord, Ingushetia, precum și pe teritoriile Bazelor Militare ruse din Abhazia, Armenia și Osetia de Sud.

Activitățile tactice sunt executate în cooperare cu echipaje ale complexelor dotate cu aparate de zbor fără pilot și ale complexelor de apărare antiaeriană, cu subunități de război electronic și echipaje ale Aviației Forțelor Terestre.

Sprijinul aerian este asigurat de 50 de avioane și elicoptere ale Armatei 4 Forțe Aeriene și Apărare Antiaeriană – Rostov pe Don.

25 septembrie 2019
 Peste 13.000 de artileriști au executat trageri de luptă în sudul Federației Ruse

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

ACTIVITĂȚI CURENTE