Peste 250 de avioane și elicoptere rusești vor acționa, în poligonul Donguz

Sursa: mil.r,u remnmlitaryblog.com

  Departamentul pentru informare și comunicații în masă aparținând Ministerului rus al Apărării a anunțat, pe 19.09.2019, că peste 250 de echipaje ale Forțelor Aerocosmice vor fi implicate în episodul tactic principal, care va fi executat în poligonul Donguz din Regiunea Orenburg, în cadrul exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019.

 

Misiunile de debarcare a desantului tactic și aerian, precum și de asigurare a desantării tehnicii militare vor fi îndeplinite de echipaje ale elicopterelor Mi-8 și Mi-26 și de avioanele de transport militar Il-76MD.

 

Piloții bombardierelor cu rază lungă de acțiune Tu-22M3, bombardierelor de front Su-34 și Su-24M vor desfășura bombardamente practice, echipajele avioanelor de asalt Su-25 vor executa tregeri cu puștile de aviație, iar piloții elicopterelor Mi-28N și Ka-52 vor executa lansări practice de rachete.

 

Misiunile de cercetare și de indicare a țintelor, în regim de timp real, vor fi efectuate de echipaje ale avioanelor Su-24MR.

 

Pentru asigurarea acțiunilor aviației din poligonul Donguz vor fi întrebuințate 10 aerodromuri aflate pe teritoriile a șapte regiuni din zonele Ural și Volga.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Tehnica de aviație a fost redislocată pe aerodromuri operative din zona de responsabilitate a Regiunii Militare Centru în primele zile ale exercițiului de comandament și stat major la nivel strategic Centru-2019, care a început pe 16 septembrie.

Activitățile din poligonul Donguz vor fi efectuate în cadrul fazei active a exercițiului, care se desfășoară în perioada 19-21 septembrie.

La acestea vor asista, probabil, atât conducerea politico-militară a statului rus, precum și invitați din străinătate, între care persoane cu funcții politico-militare din statele participante la exercițiu, precum și atașații militari străini acreditați la Moscova.

Mulțumim pentru încredere
19 septembrie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro