Pieptan pentru sprancene

peine-para-cejas

Trebuie să recunosc, sunt o fanatică a sprâncenelor. Fie că sunt definite, naturale sau micropigmentate, am avut întotdeauna o mare fascinație pentru sprâncenele care ne încadrează fața.

De aceea am cea mai mare grijă de ale mele, le hidratez cu uleiuri care le ajută să crească și, din trusa mea, nu poate lipsi cel mai bun pieptene pentru sprâncene, unul care, cu ajutorul periilor sale, mă ajută să le țin la locul lor.

Cele mai bune pieptene pentru sprâncene

Care este cel mai bun pieptene pentru sprâncene pentru mine?

Atunci când căutați un pieptene pentru sprâncene, ar trebui să căutați un model de bună calitate, cu peri puternici, care să reziste la testul timpului, să vă însoțească în toate rutinele de machiaj și îngrijire .

Există diferite modele pe piață, de la perii pentru sprâncene și gene, cu peri fini care vă permit să îndepărtați urmele de rimel sau de farduri de ochi.

Căutați un mâner ergonomic, ușor de ținut în mână, pentru a profita la maximum de noua perie și nu uitați să o asortați cu o foarfecă bună pentru a tăia părul în exces.

Iată dintre cele mai bune pieptene pentru sprâncene:

1.

2 instrumente într-unul singur

31F-WzRhTrL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o perie foarte funcțională pentru sprâncene, care are, de asemenea, o perie mică la un capăt care, cu peri de nailon puternici, vă permite să dați culoare atunci când folosiți umbre și alte produse, totul într-un mod precis, curat și neted datorită unghiului său.

Iar pentru a obține o arcadă definită, vă puteți folosi de capătul său cu perie, care le va lăsa extrem de definite.

2. Pieptene pentru sprâncene Frienda

Set de 3 perii

41QizwVuEqL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să cumpărați mai mulți piepteni în același timp și asta este cu adevărat economic, puteți alege această opțiune a mărcii Frienda, care, având o funcție dublă, vă permite să modelați și să definiți arcada sprâncenelor cu ușurință.

Capătul său cu perie sau cu bobină ajută la distribuirea produselor de culoare, cum ar fi umbrele, de-a lungul sprâncenelor, pentru a le face să arate cât mai natural posibil.

3. Pieptene pentru sprâncene iLuLuLu

Pentru a vă defini sprâncenele

41XIBL+QuWL

Vezi pretul Emag

Printre cele de perii și de perii din trusa dvs., nu vă poate lipsi niciodată o perie bună pentru a vă ajuta să vă definiți sprâncenele, și opțiunea de a vă curăța genele după ce ați aplicat diferite produse, cum ar fi rimelul sau umbrele, ceea ce va fi posibil cu această opțiune accesibilă și de mare calitate.

Cu acest set practic din două piese veți avea totul, de la a da volum sprâncenelor cu peria sa, până la a le pieptăna cu perii săi.

4. Pieptenele pentru sprâncene Beautytime

Simplu, compact și funcțional

310kHlNJBQL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui pieptene pentru sprâncene care să fie accesibil și de calitate, atunci acest model Beautytime poate fi opțiunea câștigătoare, deoarece are un raport calitate-preț excelent , dominând de la gene la sprâncene, lăsându-le curate și la locul lor pentru mai mult timp.

Foarte recomandat pentru ușurința și confortul de utilizare, cu o combinație câștigătoare de perie și pieptene în același loc.

5. Pieptene pentru sprâncene XXL Lashes

Menține forma sprâncenelor

51QyrGmbEPL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o perie pentru sprâncene cu un pieptene inovator pentru gene, deoarece are vârfuri rezistente din oțel inoxidabil care vor îndepărta orice reziduu pentru un aspect izbitor.

Este unul dintre cele mai ieftine pe care le veți găsi în comparație, dar nu lasă deoparte calitatea sa excepțională, deoarece își îndeplinește perfect funcția.

6. Pieptene pentru sprâncene cosmetice

Cu mâner din lemn

41JzsJ75YIL

Vezi pretul Emag

Fabricat din materiale care vor garanta o durabilitate mare, acest pieptene pentru sprâncene este o altă opțiune dintre cele mai bune pe care le veți găsi pe listă.

Cu o parte a periuței ideală pentru sprâncene și cealaltă pentru gene, le va menține mereu frumoase, mai ales dacă aveți gene false, doriți ca acestea să arate bine și fără smocuri.

7. Pieptene pentru sprâncene Hilai

Păr din fibre sintetice

31gogGBSkLL

Vezi pretul Emag

Acesta este un pieptene destul de simplu, cu două capete, ca majoritatea celor din listă, în care un capăt are o perie practică pentru sprâncene, iar celălalt capăt are o perie mică, care va funcționa pentru aplicarea diferitelor produse, fie că este vorba de pudră sau chiar de gel de culoare.

Cu această perie mai puțin costisitoare , veți obține sprâncene definite și perfecte, putând să le dați formă, volum și culoare.

Ce este o perie pentru sprâncene?

peine-para-cejas

O perie pentru sprâncene este exact ceea ce sugerează numele său, un instrument care vă permite să modelați și să ajustați firele de păr ale sprâncenelor datorită periilor sale realizate din diferite materiale, precum și din diferite modele și desene.

O perie pentru pieptănarea sprâncenelor poate avea două capete, unul care va fi folosit pentru gene, separându-le și îndepărtând excesul de produse, cum ar fi rimelul, și altul care va fi pieptenele care va ține sprâncenele la locul lor.

De asemenea, pot avea o pensulă mică și unghiulară, care este folosită pentru a defini sprâncenele cu umbre sau geluri colorate, dându-le forma care vă place cel mai mult, fie că este ovală, pătrată sau cu o arcadă bine definită.

Raza perfectă pentru sprâncene

Desenul sprâncenelor depinde de tipul de față, deoarece nu va avea aceeași formă pentru o față ovală ca și pentru una în formă de inimă.

Oricum îți plac sprâncenele tale, fie că sunt pătrate, rotunjite sau arcuite, este important să știi cum să obții lungimea perfectă a sprâncenelor, așa că hai să începem.

În primul rând, linia sprâncenelor trebuie să se potrivească cu părțile exterioare ale nărilor, adică cu cartilajul de pe partea exterioară a bazei nasului.

Urmează arcul sprâncenelor sau punctul cel mai înalt, pe care îl puteți localiza folosind peria ca ghid, de la vârful nasului, trecând peste irisul ochiului în timp ce priviți drept înainte și întâlnind celălalt capăt al pieptenelui la sprânceană, acolo trebuie să ajungă curba.

În cele din urmă, măsurarea locului în care trebuie să se afle coada sprâncenei va fi la fel de ușoară, trebuie doar să așezați pensula pe aceeași parte din afara nărilor și să trasați o linie până la partea exterioară a ochiului, în acest fel veți ști unde se va termina sprânceana.

Cum puteți alege o perie pentru sprâncene?

Găsirea periei perfecte pentru sprâncene nu trebuie să fie o sarcină imposibilă, primul lucru de care trebuie să țineți cont este materialul din care sunt confecționate periile, unde veți găsi o mare varietate. Părul de nailon, materialele sintetice sau chiar și peri naturali acoperă un capăt al acestor perii și se vor ocupa de a da formă și structură sprâncenelor tale.

Este necesar să căutați accesorii sau instrumente suplimentare care pot veni împreună cu peria, cum ar fi pieptenele pentru gene sau poate foarfecele cu pieptene care vă permit să reduceți cantitatea de păr, în timp ce pieptănați firele de păr rămase.

Materialul mânerului este, de asemenea, un punct de luat în considerare, putând găsi de la perii cu mânere din lemn natural până la altele din plastic rezistent, alegerea între unul sau altul depinzând de nevoile tale.

Dacă pensula este însoțită de o pensulă mică pentru a umple sprâncenele cu culoare, asigurați-vă că are un unghi bun și este subțire pentru a permite retușuri ușoare, mai degrabă decât tușe grele care arată nenatural.

Cum folosești o perie pentru sprâncene?

Dacă sunteți începătoare în obiceiul de a vă aranja și picta sprâncenele, nu trebuie să vă temeți, deoarece, cu o practică constantă și învățând încet cele mai bune tehnici, veți fi o profesionistă în doar câteva încercări.

Umplerea sprâncenelor cu o pensulă, perie și spoială:

Un aspect natural al sprâncenelor se obține prin folosirea produselor potrivite. Este indicat să uitați de creionul de sprâncene , și să optați în schimb pentru umbre și geluri colorate, care vor trebui să fie cu o nuanță mai deschisă decât părul dumneavoastră, deoarece sprâncenele extrem de închise la culoare vor părea machiate, retușate sau intense, cu excepția cazului în care acesta este aspectul pe care doriți să îl adoptați.

Dacă ai părul negru, ia-ți adio de la fardul negru, este un mare NU atunci când vine vorba de completarea sprâncenelor, în schimb, un maro sau un șaten închis va fi cel mai bun prieten al tău.

Cu ajutorul unei periuțe, piaptănă sprâncenele la locul lor, în sus, la linia sprâncenelor și la mijloc, și în afară, la coadă, apoi poți folosi periuța mică și unghiulară pentru a adăuga puțină culoare în spațiile care au nevoie de ea, pentru un aspect natural.

Dacă doriți ceva mai definit, puteți folosi un gel sau o pomadă, trasând cu pensula marginile de sus și de jos ale sprâncenelor, apoi completați cu tușe subțiri.

După ce ai ales tehnica cea mai potrivită pentru tine, poți folosi un spoolie, aceste pensule lungi și ascuțite care ajută la distribuirea foarte bine a culorii de-a lungul sprâncenelor.

Câteva finisaje:

Dacă doriți să vă iluminați zona sprâncenelor, puteți folosi un corector deschis la culoare, care, aplicat pe marginile exterioare ale sprâncenelor, le va face să iasă mult mai mult în evidență și să pară destul de definite. Pentru acest pas, puteți folosi o perie plată .

De asemenea, puteți să vă înălțați puțin mai mult designul sprâncenelor adăugând o umbră ușoară sau strălucitoare în partea inferioară a sprâncenelor, adică pe osul sprâncenelor. Acest pas vă va deschide privirea, luminând punctele înalte ale feței, acolo unde lumina tinde să lovească.

Folosirea unui gel pentru sprâncene este, de asemenea, foarte potrivită, acestea pot fi complet transparente sau colorate și au rolul de a fixa sprâncenele la locul lor. Dacă nu ai una, poți folosi și puțin fixativ pe peria de sprâncene, pentru a le menține la locul lor și a sigila produsele aplicate.

Formarea sprâncenelor:

Forma sprâncenelor trebuie să meargă mână în mână cu tipul tău de față, deoarece sprâncenele îți încadrează fața și va fi o mare diferență între sprâncenele care nu ți se potrivesc și sprâncenele care îți evidențiază armonios toate atributele faciale.

În mod ideal, dacă nu ai experiență, ar trebui să mergi la un designer de sprâncene profesionist care va găsi forma, arcada și lungimea perfectă pentru forma feței tale.

După aceasta, puteți să vă mențineți sprâncenele folosind o pensetă de înaltă calitate, care vă permite să îndepărtați firele de păr care cresc pe partea superioară a pleoapei.

De asemenea, puteți tăia firele de păr în exces cu ajutorul periei, pieptănându-le în sus și, cu o foarfecă mică, îndepărtați toate firele de păr care depășesc desenul inițial al sprâncenelor.

Dacă ai sprâncenele groase și stufoase, nu încerca să le ascunzi și profită de forma lor naturală, în timp ce dacă nu ai prea mult păr în această zonă, folosește trucurile și sfaturile de machiaj pentru ca, cu ajutorul gelurilor și al umbrelor, să ai sprâncene perfecte.