Pieptene electric anti paduchi

liendrera-eléctrica-para-piojos

Nu este un secret pentru nicio mamă că școala înseamnă o invazie de păduchi pe capul copiilor noștri. Nici nu vă imaginați ce mizerie este să aplici oțet sau să speli capul copilului cu alcool! Ca să nu mai vorbim de daunele provocate de multe tratamente cu prea multe substanțe chimice. Disperarea te poate face să cazi în capcană, dar, din experiență, cel mai eficient lucru de făcut este cel mai bun dispozitiv electric de îndepărtare a păduchilor de păduchi.

Cel mai bun nit electric pentru păduchi

Care este cel mai bun nit electric pentru păduchii de cap?

Există încă o mulțime de dezbateri cu privire la faptul dacă un dispozitiv electric de îndepărtare a păduchilor este mai util decât unul manual și adevărul este că totul depinde de efortul și timpul pe care doriți să îl petreceți încercând să combateți păduchii și păduchii.

Nits electrice necesită mult mai puțin efort din partea noastră și fac toată treaba în mai puțin timp. Dar trebuie să știți, de asemenea, că, cu cât sunt mai lungi, cu atât va fi mai eficient pe părul mai lung. De asemenea, dacă atingerea păduchilor nu vă place deloc, un aspirator electric de păduchi poate fi o opțiune mult mai bună.

Iată dintre cele mai bune năluci electrice pentru păduchii de cap:

1. Licetec V-comb

31fjjluSA4L

Vezi pretul Emag

Dacă acum vă întrebați cum să distrugeți păduchii și păduchii, ați ajuns la pieptenele de păduchi care va pune capăt problemei, pentru că este la fel de simplu ca și cum ați pieptăna părul persoanei afectate și imediat acest pieptene electric de păduchi îi va omorî unul câte unul atunci când intră în contact cu țepușele. În plus, detectează ouăle și păduchii pentru a preveni infecția.

Totul în mod eficient și fără substanțe chimice, astfel încât nu deteriorează scalpul și nu este asociat cu căderea părului. Acesta include opt înlocuiri ale filtrelor sale de captare, deoarece idealul ar fi să folosiți și să aruncați filtrul uzat.

2. Pieptene electric pentru păduchi Medisana LCS 41015

31l+SeR-SnL

Vezi pretul Emag

Vorbim despre un pieptene antipisici sau pieptene electric pentru păduchi care este la fel de potrivit pentru uz uman ca și pentru uzul animalelor de companie. Nu veți avea nevoie de un produs suplimentar, deoarece acest dispozitiv produce o tensiune între dinții sau țepușele sale care, la contact, ucide în mod eficient atât păduchii, cât și ouăle acestora.

Aceste șocuri electrice nu provoacă reacții sau riscuri pentru sănătatea utilizatorului. Versatilitatea și ușurința de utilizare îl fac să fie numărul unu, motiv pentru care trebuia să fie prezent în această comparație.

3. LiceGuard RobiComb

41YARaDKejL

Vezi pretul Emag

Nu folosește pesticide sau substanțe chimice, deci este sigur pentru sănătatea și integritatea tuturor utilizatorilor săi. De asemenea, este sigur chiar și pentru copii. Deoarece este un dispozitiv electric de îndepărtare a coșurilor de păr, acesta trebuie utilizat uscat, fără apă sau ulei vegetal și este chiar mai puternic pe părul scurt.

Acest pieptene cu ultrasunete pentru păduchi și lăuze are un sunet care, atunci când păduchii sau ouăle intră în contact cu vârfurile , dispozitivul se oprește, ceea ce facilitează detectarea momentului în care trebuie să se oprească pentru a curăța pieptenele și să continue.

4. Pieptene electric pentru păduchi Vidaprime

416+r2-f2ZL

Vezi pretul Emag

Acest pieptene electric pentru păduchi funcționează prin impulsuri electrice de înaltă frecvență, în mod sigur, curat și fără a necesita investiții suplimentare în substanțe chimice sau alte tratamente.

Acest pieptene anti-pui este suficient pentru a face să dispară toți păduchii din părul tău într-un timp scurt, iar descărcarea sa electrică este imperceptibilă. Este, de asemenea, ușor de utilizat, fiind doar o chestiune de trecere a comutatorului, astfel încât păduchele electric să fie pornit și gata să scape de acei păduchi enervanți care nu numai că provoacă mâncărimi, ci și infecții.

5. Beurer HT 15

314Cl0VEpcL41bR-mLr9PL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv electric complet de îndepărtare a păduchilor, acest model va fi ideal, deoarece nu numai că dispozitivul electric de îndepărtare a păduchilor vine în pachet, ci și un pieptene de curățare pentru a curăța barele de nit și, de asemenea, un capac de protecție pentru a nu se murdări sau prăfui.

Funcționează cu o tensiune electrică moderată, cu o baterie AA și cu o eficiență ridicată atunci când este trecut de la un smoc la altul și frecvent, care elimină eficient păduchii prin șocuri electrice, ajutându-vă să eliminați și ouăle și, astfel, folosind pieptenele ca un mod de prevenire .

6. Pieptene electric CAREMAXX

31NLRp8C9HL

Vezi pretul Emag

Este prevăzut cu un mâner antiderapant, ceea ce îl face foarte ușor și confortabil de manevrat, astfel încât nu veți obosi în mijlocul fiecărui pieptănat. Acest dispozitiv electric eficient de îndepărtare a păduchilor produce o tensiune electrică între dinți care, la contactul cu , ucide instantaneu păduchii mici și adulți, precum și ouăle lor, cum ar fi.

Trebuie spus că este mult mai eficient pe părul care nu este umed și este bine pieptănat, fără noduri. Acest dispozitiv electric de îndepărtare a păduchilor emite, de asemenea, un semnal sonor, iar atunci când găsește păduchii și păduchii, se oprește. (Visiomed ZAPX ZAPX VM-X100 pieptene electrostatic pentru păduchi liendreras-eléctricas-para-piojos-300x159

Vezi pretul Emag

Există o veste bună pentru cei care s-au săturat să lupte acasă împotriva păduchilor fără succes. Acest pieptene electric anti-pui poate acționa atât pe scalpul copiilor, cât și pe cel al adulților, punând capăt păduchilor care nu te lasă în pace.

Această minune electrică are o acțiune rapidă și nu se adresează doar păduchilor, ci distruge larvele parazitare și lăuzele. Este conceput pentru o utilizare frecventă și temeinică. Tensiunea sa electrică este blândă cu utilizatorul și necruțătoare cu paraziții.

Ce sunt nălucile electrice?

peine-para-liendres-300x228

Un pieptene electric sau un pieptene pentru linte este soluția supremă la o mare durere de cap, la propriu. Acest dispozitiv este un tratament natural și ieftin, de fapt, este cel mai puțin costisitor de pe piață, pentru combaterea păduchilor și a păduchilor de cap.

Au peri lungi, din aluminiu sau metal, iar în cazul modelelor electrice, multe dintre ele se folosesc de unde care, atunci când intră în contact cu de barbe, țin la distanță acești paraziți, pe lângă peri cu caneluri, care permit stocarea acestor mici insecte pentru a curăța pieptenele și a continua.

Nu trebuie să vă faceți griji nici cu privire la funcționarea acestor dispozitive, deoarece descărcarea lor electrică este imperceptibilă și nu generează nicio senzație neplăcută atunci când sunt folosite.

Ceea ce este grozav la un pieptene electric pentru păduchi este că, deși oferă o îndepărtare eficientă a păduchilor de unul singur, fără a fi nevoie de substanțe chimice, este de fapt destul de compatibil cu utilizarea altor produse și tratamente cu șampon.

De asemenea, ar trebui să știți că, în general, un pieptene electric sau un pieptene electric anti-pisici este de obicei destul de blând, astfel încât este destul de delicat cu scalpul persoanelor de toate vârstele, de la copii la persoanele în vârstă.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați o păduche și un păduche de păduchi

O păduche de păduchi sau un pieptene de păduchi este o modalitate de a scăpa de păduchi și de păduchi în mod natural și pentru totdeauna, dar într-un mod simplu. În principiu, pieptenele tău ar trebui să fie suficient, așa că ar trebui să îți iei unul de bună calitate, fie că este electric sau nu, iar acestea sunt cele două întrebări cheie care te vor ajuta să ajungi la acest rezultat:

După cum am menționat deja, există piepteni de plastic pentru păduchi, care pot fi rezistenți sau din plastic ieftin, cum ar fi cei care pot veni în ambalajul oricărui tratament împotriva păduchilor pentru copii. Dar este adevărat că, în comparație cu metalul, un pieptene de plastic nu este, în general, făcut să reziste mai mult de câteva utilizări.

O nit metalică va fi mult mai durabilă și poate fi adesea sterilizată în apă clocotită sau cu un dezinfectant. Deși costă mai mult, puteți cumpăra întotdeauna unul care are un raport calitate-preț excelent.

 • Ar trebui să cumpăr un pieptene sau un pieptene cu caneluri?

Un pieptene cu caneluri pentru nituri vă permite să mergeți mai departe. Aceste caneluri sunt concepute pentru a desprinde ouăle de năpârci care sunt prinse în apropierea rădăcinilor părului și care au nevoie de căldura scalpului pentru a supraviețui. Precum și pentru a îndepărta acele lăcuste care sunt lipite de rădăcina părului sau de scalp.

Equipar-Magazine

Tipuri de piepteni de păduchi

Pieptenii de păduchi pot fi disponibili în diferite modele și mărci, dar adevărata modalitate de clasificare este în funcție de materialul din care sunt confecționați, pentru că este strict legat, în acest caz, de funcționarea lor și de condițiile în care prețul lor este mai mult sau mai puțin accesibil.

Dar, rețineți că unele modele pot fi mai recomandate decât altele, în funcție de tipul de infecție cu păduchi, trebuind să le combinați cu un alt tip de tratament, care poate include șampoane, produse topice, medicamente fără prescripție medicală sau medicamente prescrise de medicul de familie, de unde și importanța de a ști care sunt simptomele, pentru a putea oferi un remediu.

Un pieptene pentru păduchi din metal sau plastic poate costa cu ușurință între 6 și 12EUR, metalul sau oțelul inoxidabil fiind cel mai scump, dar și cel mai rezistent. Și sunt ușor de găsit în farmacii.

Un pieptene cu aspirator sau pieptene de păduchi își datorează numele faptului că designul său îi permite să absoarbă lăcustele sau păduchii în timp ce trece prin păr. Este o opțiune igienică, deoarece nu este nevoie să vă ocupați de acești paraziți, deoarece are un recipient în care aceștia sunt prinși. Acest recipient poate fi aruncat la gunoi fără a atinge lăcustele sau păduchii.

Nu există contraindicații, dar ceea ce este adevărat este că, în comparație cu modelele din metal sau plastic, acest tip de nit este de obicei mai scump. Deși este mai eficient în multe cazuri, trebuie spus și faptul că vine cu piese mai mici care se pot rupe în timp și este întotdeauna indicat să citiți instrucțiunile de utilizare ale acestuia înainte de a porni pieptenele electric.

Cât de des folosiți un pieptene electric?

În teorie, ar trebui să fie suficient să se pieptene săptămânal timp de două săptămâni sau până când nu mai există nicio urmă de păduchi vii, cu un pieptene electric sau nu. Dar se poate ajunge până la două ori pe săptămână, în funcție de gravitatea situației. Și, bineînțeles, aceeași cantitate de pieptănare ar trebui să se facă cu toți cei care au o infestare activă. Nu are niciun rost dacă unii sunt consecvenți cu curățenia, iar alții nu.

La prima pieptănare trebuie să vă asigurați că ați scăpat de majoritatea păduchilor, următoarele măturaturi vor fi pentru a dezinfecta păduchii și a îndepărta restul. Pieptănarea regulată cu pieptenele electric permite prevenirea păduchilor, în special la copiii de vârstă școlară.

Ce se întâmplă dacă părul este prea greu de pieptănat?

Părul prea fin și lung sau prea gros și ondulat, chiar și părul uscat poate fi dificil de pieptănat. În cazurile excesiv de complicate, există opțiuni mai scumpe, dar fără efort, cum ar fi un salon și un serviciu de îndepărtare a păduchilor de către experți.

Puteți, de asemenea, să tăiați părul pentru ca pieptănarea cu un pieptene electric sau manual să fie mai puțin obositoare sau complicată. Dar tunsoarea trebuie făcută acasă, deoarece păduchii pot încerca să fugă în mijlocul tunsorii.

Cum se utilizează o nit electrică?

Da, o nit electrică este o opțiune foarte eficientă, dar va fi și mai eficientă dacă o folosim corect:

Înainte de a utiliza dispozitivul de îndepărtare a coșurilor

 • Primul lucru care trebuie făcut este să se identifice tipul de problemă pentru a se putea oferi soluția cea mai potrivită. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să consultați un profesionist care cunoaște foarte bine simptomele și problemele, pentru a realiza un tratament împotriva păduchilor bazat pe ciclul de viață și rezistența acestora, deoarece toate cazurile sunt diferite.
 • Părul trebuie să fie uscat înainte de a folosi acest dispozitiv electronic: Nu trebuie să intre în contact cu apa, deci trebuie să-l folosiți înainte sau după folosirea șamponului sau a altor tratamente, dar nu simultan.
 • Părul trebuie să fie lipsit de produse: Îndepărtați în prealabil toate urmele de gel sau de spumă pentru rezultate optime.
 • Înainte de tratament, pieptănați bine părul cu un pieptene normal pentru a elibera toate nodurile: Nu uitați că dinții pieptenelui pentru păduchi sunt prea apropiați pentru a trage eficient păduchii și ouăle, așa că este posibil să le fie greu să se pieptene dacă există noduri.

Operarea pieptenelui electric pentru nituri

 • Porniți aparatul: Fie prin apăsarea întrerupătorului, fie prin apăsarea butonului, dar asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de utilizare. Unele au o lumină care indică faptul că sunt pornite.
 • Țineți nitul electric la un unghi de 45 de grade: Aceasta este poziția ideală pentru a începe pieptănarea. Dinții dinței electrice trebuie să fie aproape de rădăcinile părului.
 • Folosiți încet: Nu este nevoie să vă pieptănați brusc.
 • Când pieptenele a prins și a ucis un păduche, se aprinde lumina roșie de alertă pentru detectarea păduchilor.
 • Opriți pieptănarea părului și îndepărtați păduchele din dinții pieptenelui: Dacă un păduche este prins în acul electric, trebuie să îl curățați imediat pentru a continua.
 • Curățați și utilizați din nou: Acest lucru ar trebui făcut în mod regulat. Sau puteți lucra cu o nit electrică murdară.

De unde să cumperi o nit electrică?

Dacă trebuie să vă confruntați acasă cu o infestare cu păduchi și ouă sau cu păduchi, un aparat electric bun vă va scuti de mult efort, deoarece elimină eficient păduchii și se ocupă și de eliminarea ouălor lor, una dintre cele mai dificile părți. Pentru a cumpăra unul de calitate și de lungă durată, puteți alege între diferite opțiuni.

Încercați farmaciile din apropiere, unde probabil că vor avea o mare varietate de piepteni care să se potrivească problemelor dumneavoastră sau ale copiilor dumneavoastră. Dacă vreți să evitați să ieșiți din casă, puteți face cumpărături fără să puneți piciorul în afara casei, pe portaluri precum Amazon, site-uri de farmacii online precum Promofarma.com sau chiar vizitați site-ul Alcampo, unde se oferă și câteva opțiuni ieftine și eficiente.

Cum să îndepărtezi eficient păduchii de cap

Întrebări frecvente

Funcționează cu adevărat păduchii electrici?

Dacă sunteți în căutarea unui mod neinvaziv și non-chimic de a scăpa de păduchii și ouăle care pot deveni adesea o adevărată bătaie de cap, păduchii electrici sunt o modalitate simplă de a-i combate și de a evita infecțiile sau alte probleme conexe. Ele funcționează mult mai bine atunci când sunt combinate cu tratamente, ceea ce aici, cel mai recomandat este să mergeți la medicul de familie, care vă va da indicațiile potrivite pentru cazul dumneavoastră.

Omoară păduchii de cap păduchii electrici?

Una dintre cele mai mari probleme în cazul infecțiilor cu păduchi este eliminarea completă a ouălor, care, fiind atât de mici, se ascund în scalp și în fibrele de păr. În acest scop, pieptenele electrice antipisici sau pieptenele pentru păduchi au peri foarte subțiri și lungi, care le permit să ajungă de la linia părului până la rădăcini, îndepărtând păduchii vii, păduchii morți și ouăle acestora.

Surse:

Tratamentul păduchilor de cap pe baza ciclului de viață, a rezistenței și a considerentelor de siguranță - Departamentul de Dermatologie, Școala de Medicină Mount Sinai, Statele Unite ale Americii

Păduchii de cap - Medicine Plus