Pietre decorative

las-mejores-piedras-para-jardín

Sunt interesată de ceva timp de decorațiuni interioare și exterioare, iar acum că am propria terasă, am transformat-o în ceea ce am visat mereu.

Dând frâu liber întregii mele creativități , am găsit o opțiune grozavă, care nu numai că servește perfect ca decor, dar mă scutește și de multă întreținere, mai ales pentru buruienile și iarba care crește mereu. Acestea sunt cele mai bune pietre de grădină, cu care am reușit să dau o notă incredibilă și foarte modernă terasei mele.

Aceste pietre sunt ideale pentru toate tipurile de grădini și vă permit, de asemenea, să vă valorificați la maximum talentele în materie de decorare, deoarece puteți crea modele minunate cu ele.

 

Cele mai bune pietre de grădină

Care sunt cele mai bune pietre de grădină?

Dacă sunteți pasionați de grădinărit, decorațiuni exterioare și așa mai departe, știți cât de variată poate fi piața a acestor produse, iar pietrele de grădină nu sunt departe, deoarece puteți găsi de la cele mai simple și modele naturale , până la pietre de culori izbitoare care strălucesc în întuneric.

Alegerea celei mai bune va depinde de ceea ce căutați, de tipul de decor pe care doriți să îl dați teraselor, de spațiul pe care îl aveți la dispoziție și de tipul de piatră pe care îl preferați, deoarece unele se vor potrivi mai bine în grădini mari, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru decorarea grădinilor mici.

Oricare ar fi alegerea ta preferată, căutarea printre atâta varietate poate fi copleșitoare, până la punctul de a nu ști ce să cumperi, așa că am alcătuit o comparație pentru a te ajuta cu diferite modele de pietre care mi-au plăcut.

Iată cele mai bune pietre de grădină:

1. Pietre decorative de grădină RockinColour

Pentru grădini foarte colorate

51bX-Nc8hIL

Vezi pretul Emag

Decorarea grădinii dvs. nu ar putea fi mai ușoară cu aceste pietre de la marca RockinColour, deoarece sunt vopsite în culori foarte puternice, cum ar fi roz intens, care vor fi ideale pentru a da un design personalizat spațiilor dvs. exterioare.

Sunt de o calitate foarte bună și prețul lor este accesibil, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru a le lua acasă.

2. Pietre de grădină care strălucesc în întuneric SLOMG

Dimensiuni între 2 și 3 cm

51OCIUO64RL

Vezi pretul Emag

Gândiți-vă la tot spațiul pe care îl puteți acoperi în grădină cu acest pachet de 300 de pietre, care, pe lângă faptul că sunt potrivite pentru diverse modele, sunt foarte cool, deoarece sunt iluminate și strălucesc în întuneric.

Aceste pietre, în timpul zilei, absorb energia solară, iar noaptea strălucesc într-o nuanță incredibilă de albastru, făcând din grădina dumneavoastră un spațiu foarte plăcut.

3. Pietre de grădină care strălucesc în întuneric RETON

Diverse culori

51+fxH9aviL

Vezi pretul Emag

Dacă vă doriți o grădină luminată în diferite culori în timpul nopții, aceste pietre vor fi perfecte, deoarece veți avea 200 de bucăți cu tonuri de neon care, atunci când sunt expuse la soare în timpul zilei, vă vor oferi ore întregi de iluminare atunci când este întuneric.

Aceste pietre artificiale sunt fabricate din rășină și au, de asemenea, o baie de pigment fotoluminescent, ceea ce le permite să strălucească puternic și să ofere terasei dvs. decorul la care visați.

4. Pietre de grădină din pietriș pietruit

Pachet de 1 kilogram de pietre

41Z2CYQhHBL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unor pietre cu aspect mai natural care sunt mai puțin costisitoare, acestea pot fi opțiunea câștigătoare pentru dvs.

Acestea sunt pietricele foarte fine, de înaltă calitate, care vor fi perfecte pentru decorare și sunt ideale dacă doriți o opțiune care necesită puțină întreținere pentru grădina dvs.

Aceste pietre vor fi utile pentru a umple spațiile sau pentru a le pune în ghivecele de cactuși sau de orice altă plantă pe care o aveți.

5. Pietre de grădină fluorescente Middletone

Pentru terase de vis

618gcWiNnGL

Vezi pretul Emag

Și dacă vorbim de opțiuni ieftine , dar de o calitate excelentă, aceste pietre Middletone nu pot fi lăsate în afara listei, deoarece sunt printre cele mai bune pe care le puteți găsi în materie de pietre pentru a vă decora grădina.

Acestea sunt pietre sintetice pe care le puteți folosi pentru a decora gazonul, ghivecele de flori și chiar și piscina și vă vor uimi toți oaspeții, deoarece strălucesc în întuneric cu o strălucire care poate dura până la cinci ore.

 

Tipuri de pietre pentru grădină

După cum probabil ați observat deja, există diferite opțiuni de pietre pentru grădină din care puteți alege pentru a da acea notă specială și decorativă spațiilor exterioare ale casei dumneavoastră, dar, acestea sunt clasificate și în funcție de funcția și utilizarea pe care le veți da, printre acestea numărându-se:

Dacă aveți nevoie de stil:

Dacă ceea ce căutați este decorarea unei grădini deșertice, grădini cu întreținere redusă sau pur și simplu doriți să dați un stil diferit terasei dvs., puteți opta pentru pietre de origine naturală care se vor potrivi foarte bine cu tema.

Există, de asemenea, opțiuni în diferite culori, fluorescente, care strălucesc în întuneric și cu diferite modele, dimensiuni și forme, care sunt ideale pentru realizarea de figurine.

Dacă aveți nevoie de drenaj:

Pietrele decorative sunt o opțiune excelentă pentru a ușura presiunea care poate fi cauzată de apa acumulată pe podeaua terasei, iar în acest caz sunt recomandate pietrele cu pietriș , deoarece sunt ideale pentru drenarea apei.

Dacă aveți nevoie de controlul buruienilor:

Puteți folosi, de asemenea, pietre decorative pentru a controla creșterea buruienilor nedorite, dar, fără a deteriora și a elimina umiditatea din podelele de pământ, în acest scop, pietrele plate sunt ideale.

Dacă aveți nevoie de trasee:

Este posibil să aveți nevoie de poteci pentru a vă plimba pe terasă sau poate pentru a vă parca mașina în grădina din față, iar aceste pietre sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru acest lucru, deoarece vor oferi un teren ferm, fără noroi sau murdărie, astfel încât să puteți trece liniștit, pentru aceasta puteți folosi pietriș sau granit dezintegrat.

Pietre decorative pentru amenajări peisagistice

Pentru a avea o grădină cu o amenajare frumoasă peisagistică, trebuie să alegeți cele mai bune pietre, fie că este vorba de pietriș sau de un material artificial, este important să urmați anumiți pași care vă vor oferi rezultatele pe care le așteptați atât de mult:

Alegeți pietrele sau pietrișul:

În acest moment ar trebui să aveți deja în vizor modelul preferat de piatră, unde ideal este ca acesta să se potrivească cu decorul pe care doriți să îl aveți în terasa dumneavoastră, fie că este vorba de grădini japoneze care sunt foarte la modă sau de un decor tradițional, primul pas este să stabiliți tipul de piatră pe care îl doriți.

Planifică-le scopul:

Ai citit deja că pietrele decorative pot avea și alte întrebuințări în afară de a face din grădina ta un spațiu foarte cool, așa că, este esențial ca înainte de a alege modelul pe care îl vei lua acasă, să te gândești la utilizarea pe care o vor avea și în acest fel vei putea să o selectezi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Calculați-vă nevoile:

Dacă aveți o grădină mică, nu veți avea nevoie de o cantitate mare de pietre, așa că achiziția dvs. ar trebui să fie proporțională cu spațiul pe care doriți să-l umpleți în curte.

Alte sfaturi foarte utile

Pentru a avea grădina la care ai visat dintotdeauna, poți urma câteva sfaturi foarte practice și simple care te vor conduce la construirea și amenajarea spațiului pe care ți-l dorești atât de mult pentru casa ta:

Implică întreaga familie în amenajare:

Grădina este un spațiu pe care îl vei împărți cu familia ta, așa că trebuie să fie pe placul tuturor, deci poți implica pe toată lumea în alegerea, designul și figurile pe care le poți crea cu ajutorul pietrelor decorative.

În plus, veți avea parte de momente plăcute în familie atunci când faceți împreună acest tip de activitate și va fi o distracție excelentă pentru cei mici.

Întreținere periodică:

Deși nu ar trebui să acordați acestor pietre o întreținere foarte mare, așa cum ați face-o cu o grădină care este în totalitate gazonată, este ideal și recomandat să nu omiteți să le îngrijiți și să le curățați frecvent, mai ales creșterea buruienilor între pietre, care pot da un aspect de neglijență la marile modele pe care le veți crea cu ele.

Explorați diferite idei de decorare:

Cel mai bun lucru la aceste pietre decorative este că vă puteți lăsa imaginația să zburde și să scoateți la iveală decoratorul de interior și de exterior din dumneavoastră, deoarece vă permit să creați orice, de la un design complex , la unul foarte simplu, cum ar fi umplerea ghivecelor pentru plante.

Prin utilizarea pietrelor decorative de grădină veți putea da cu ușurință atmosfere de stil diferit terasei dumneavoastră.

Faceți fotografii și partajați-le pe rețelele dvs:

Ca orice bun artist, doriți să vă faceți cunoscută opera de artă, așa că, atunci când aveți grădina de vis finalizată, nu vă fie teamă să o prezentați și să o distribuiți pe internet, deoarece îi veți putea inspira pe alții care caută idei pentru grădina lor și veți arăta dragostea și efortul pe care le-ați depus pentru a construi ceea ce ați proiectat.