Piscina demontabila

la-mejor-piscina-desmontable

Tuturor ne place să ne relaxăm într-o după-amiază fierbinte de vară cu prietenii sau familia. Întotdeauna este nevoie să te răcorești, și ce mod mai bun de a o face decât cu o piscină detașabilă? Adevărul este că cea mai bună piscină detașabilă vă permite să vă relaxați acasă, fără a fi nevoiți să ieșiți, în cel mai accesibil mod și totul în confortul casei dvs. și doar cu oamenii pe care îi iubiți.

În același timp, aceste soluții pentru casă au măsuri bune de siguranță pentru cei mici, deoarece există piscine pentru copii cu adâncime mică . Puteți găsi, de asemenea, modele mai mari, dreptunghiulare sau pătrate pentru exerciții fizice sau reabilitare, și chiar modele cu materiale durabile, cum ar fi oțel sau metal robust pentru piscine supraterane.

Nu uitați că este, de asemenea, important să le păstrați în stare bună pentru a le asigura longevitatea și liniștea familiei dumneavoastră, cum ar fi utilizarea clorului cu acțiune multiplă pentru piscine, distribuitoarelor de produse chimice și multe altele.

Cele mai bune piscine supraterane

Care este cea mai bună piscină supraterană?

Dacă v-ați hotărât deja să cumpărați unul dintre aceste modele, vă aducem o listă comparativă cu cele mai bune 5 de pe piața, astfel încât să puteți merge să îl alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine posibilităților și nevoilor dumneavoastră.

La rândul nostru, vă explicăm mai jos tot ce face aceste piscine speciale, de ce ar trebui să țineți cont pentru a vă alege modelul ideal, varietățile de piscine disponibile și multe altele.

Iată dintre cele mai bune piscine supraterane:

1. Piscină demontabilă 549 x 274 x 132 cm Intex Ultra Frame

Una dintre cele mai complete și mai rezistente

41qGg9O-VKL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei piscine mai mari, cu o formă potrivită pentru înot în ture, acest model dreptunghiular de 5. 49 x 2,74 x 1,32 metri poate fi perfect pentru dumneavoastră.

Acest model este disponibil în culoarea gri închis și are un cadru metalic robust cu o capacitate de 17.203 litri de apă și este prevăzut cu un filtru de nisip de 4500 de litri pe oră .

De asemenea, este dotat cu sistemul de aerare Hydro Technology, care îmbunătățește filtrarea, calitatea apei și ionii negativi de la suprafața apei.

La rândul său, această piscină este alcătuită dintr-o structură tubulară cu părți ovale independente din oțel care sunt foarte durabile și rezistente și protejate împotriva ruginii.

În ciuda faptului că este atât de puternic, este foarte ușor de asamblat. Calitatea sa înaltă și confortul său merită prețul său .

2. Intex Prisma Frame 400 x 200 x 100 cm

Model convenabil pentru familie

41-9eapS+tL

Vezi pretul Emag

Aceasta este o piscină de 4 x 2 x 1 metri cu o structură metalică foarte rezistentă și de bună calitate și o pânză albastră cu o capacitate totală de 6836 litri de apă.

În același timp, structura este tubulară, cu părți ovale independente realizate din oțel puternic și durabil și cu protecție antirugină Epoxy. De asemenea, este prevăzut cu o scară de siguranță pentru a intra și a ieși din piscină.

Include un filtru cu cartuș de 2006 litri pe oră, iar vinilul este foarte rezistent, fiind realizat cu trei straturi din cel mai rezistent PVC și laminate din poliester pentru a preveni găurile și scurgerile de apă.

Acest model dreptunghiular are o calitate excelentă, o dimensiune mare pentru a găzdui prieteni și familie și o instalare destul de simplă, care poate fi realizată în doar 30-60 de minute.

3. Bestway Power Steel 56379

Raport calitate-preț excelent

41jE-mC5d5L

Vezi pretul Emag

Este o piscină detașabilă de formă circulară și structură tubulară de bună calitate, durabilitate și rezistență. Țineți cont de faptul că are o dimensiune de 366 x 100 cm.

Unul dintre motivele pentru care se remarcă este ușurința cu care se instalează, deoarece procesul este destul de simplu. În același timp, este foarte ușor de întreținut pentru a o menține în stare bună.

Are o capacitate de 9150 de litri de apă, iar pereții săi sunt realizați din PVC armat de înaltă densitate pentru a evita nu numai găurile și scurgerile de apă, ci și coroziunea și rugina.

În același timp, prelata este confecționată din trei straturi întărite cu sudură de înaltă frecvență și tratament cu ultraviolete. De asemenea, vine cu cartuș de spălare și este disponibil în design rattan.

4. Bestway Steel Pro Splash 56411 300 x 201 x 66 cm

Ideală pentru copii și familie

31E9kCVqtuL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai mic și la un preț mai mic pentru distracție ocazională și pentru un moment ocazional de calitate de familie , această piscină dreptunghiulară de formă poate fi exact ceea ce căutați.

Acest model are o dimensiune de 3 x 2,01 x 0,66 metri , ceea ce este foarte potrivit pentru ca micuții să se joace în siguranță în timp ce părinții lor se relaxează cu ei.

În același timp, are o structură metalică robustă care asigură durabilitatea, fiabilitatea și longevitatea produsului.

Rețineți că este livrat și cu un spălător și, în ciuda rezistenței și stabilității sale excelente, este destul de ușor de asamblat și dezasamblat, astfel încât îl puteți utiliza și muta cu ușurință.

5. 6,503 litri 366 x 76 cm

Preferatul consumatorilor

41USsXli9RS

Vezi pretul Emag

Intex este una dintre cele mai importante mărci în fabricarea de piscine detașabile, deoarece oferă produse de bună calitate care se adaptează utilizatorilor. Această piscină este unul dintre aceste elemente și de aceea utilizatorii o iubesc.

Este un model demontabil, durabil și ușor de asamblat, cu o formă rotunjită, cu o capacitate de 6503 litri de apă și poate găzdui între 4 și 7 persoane cu vârsta de peste 6 ani.

Când cumpărați acest model, primiți o piscină cu trei straturi de material laminat foarte rezistent, pentru a vă oferi cea mai mare rezistență și durabilitate posibilă, cu prelata PVC realizată cu tehnologia Super Tough .

Poate fi asamblat în doar 30 de minute, are un preț foarte scăzut și este disponibil cu și fără spălător și în alte dimensiuni de 305 x 76 cm.

Care sunt avantajele piscinelor demontabile?

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le puteți avea atunci când cumpărați una dintre aceste piscine gonflabile :

 • Este o investiție mai mică: modelele îngropate costă mult mai mult, în timp ce aceste piscine gonflabile sunt mult, mult mai ieftine. Deși nu sunt la fel de durabile, sunt ușor de înlocuit și vor fi întotdeauna mai accesibile decât cele obișnuite, indiferent de numărul pe care îl cumpărați de-a lungul anilor.
 • Distracție rapidă și ușoară pentru întreaga familie: trebuie doar să o instalați, să o asamblați și să o umpleți imediat cu apă. Chiar și în cazul modelelor mai mari pentru familii, puteți înota în mai puțin de 2 zile cu prietenii sau familia dumneavoastră.
 • Libertatea portabilității și a depozitării: ceea ce este grozav la aceste produse durabile din plastic sau metal este că le puteți muta dacă nu vă place unde le-ați pus inițial. Puteți chiar să o uscați și să o depozitați în timpul iernii pentru a evita deteriorarea din cauza frigului.
 • Ore de distracție în fiecare zi: nimic nu se compară cu joaca sau relaxarea în apă într-o zi călduroasă. Piscinele detașabile sunt cea mai bună opțiune pentru acele zile.
 • Au utilizări unice: sunt excelente pentru persoanele cu leziuni sau care trebuie să se reabiliteze în apă, chiar și pentru animalele de companie cu probleme de mobilitate, și pot ajuta la reabilitarea după accidente sau leziuni cauzate de paralizie sau artrită. Acestea pot fi benefice chiar și pentru copiii autiști, deoarece studiile arată că înotul îi poate ajuta cu adevărat să își îmbunătățească starea, iar cu o piscină gonflabilă puteți avea toate aceste utilizări în confortul propriei case.

Cele mai bune moduri de utilizare a piscinelor detașabile

Deși nu au multe dintre caracteristicile piscinelor îngropate

la-mejor-piscina-desmontable

, aceste modele detașabile și portabile pot fi foarte utile în alte moduri, deoarece vă permit să faceți exerciții, cum ar fi să faceți ture într-un model dreptunghiular sau să vă antrenați în rezistență.

Există chiar și piscine pentru copii pe care le puteți folosi pentru a vă juca cu copiii și alte piscine de familie pentru a vă relaxa singuri sau în familie sau, deoarece multe dintre ele sunt puțin adânci, astfel încât chiar și cei mici se pot distra în siguranță .

Puteți chiar să folosiți un plutitor și să-l puneți în piscină pentru a pluti, a vă bronza și a vă bucura de soare în orice moment.

Există chiar și persoane cărora le place să construiască un spațiu din lemn în jurul piscinei, cu scări care să coboare până la ea, astfel încât să poată intra și ieși mai ușor și să aibă o zonă de relaxare și odihnă lângă piscină.

Tipuri de piscine gonflabile

Există mai multe tipuri de piscine gonflabile pe piața , și nu este întotdeauna ușor să o alegem pe cea mai bună pentru familia noastră. Așadar, vă explicăm în ce constau diferitele tipuri de piscine detașabile, astfel încât să o puteți alege pe cea care se potrivește cel mai bine bugetului dumneavoastră și nevoilor familiei dumneavoastră:

 • Hard-sided: aceste modele au pereții realizați din materiale rezistente, cum ar fi aluminiu, rășină sau oțel, în timp ce interiorul este din vinil.Acestea sunt cele mai durabile piscine detașabile, deoarece pot dura la fel de mult ca și una îngropată.De obicei, sunt rotunjite sau ovale, iar dezavantajul este că sunt mai puțin accesibile decât alte tipuri și sunt puțin mai complicate de asamblat.
 • Cadru metalic: Acestea sunt construcții din pânză de vinil susținute de un metal robust și sunt nu numai ușor de asamblat, ci și mai puțin costisitoare. Acestea pot fi găsite în formă pătrată sau dreptunghiulară, sunt de lungă durată și sunt ușor de demontat și de mutat. Aceste modele pot fi, de asemenea, destul de mari și potrivite pentru distracția în familie.
 • Ușor de asamblat: acesta este un alt tip de piscină demontabilă care este destul de popular și unic. Este cunoscută și sub numele de piscină cu margine sau ușor de asamblat, deoarece are o margine care se umflă și se ridică pentru a susține pereții de vinil pe măsură ce o umpleți cu apă, sunt cele mai ieftine și mai ușor de asamblat, dar sunt și cele mai puțin durabile și nu există o mare varietate în ceea ce privește formele sau materialele. Acestea sunt disponibile în forme ovale sau rotunde.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra o piscină detașabilă

Ca întotdeauna, vă oferim recomandările noastre înainte de a cumpăra un produs. Este important să țineți cont de toate aceste aspecte, astfel încât să puteți obține cel mai bun model de piscină supraterană pentru dvs. și familia dvs.:

 • Momentul ideal pentru a cumpăra una: prețurile pot varia pe tot parcursul anului, cu vârfuri mari primăvara și vara și cele mai bune prețuri scăzute începând cu luna octombrie și în timpul iernii. Dacă aveți spațiu pentru a depozita cutii, cel mai bine este să cumpărați una iarna și să o depozitați. Țineți cont de faptul că, dacă este deteriorat, aveți la dispoziție între 30 și 60 de zile pentru a-l returna.
 • Tipul de piscină: dacă sunteți în căutarea unei piscine ușor de instalat, achiziționați un model gonflabil, dar dacă doriți un model care să dureze mult mai mult și nu vă deranjează prețul ridicat sau dificultatea instalării, cumpărați un model cu un cadru metalic robust sau cu pereți rigizi.
 • Forma: nu uitați că acestea sunt de diferite forme. Dacă îl doriți pentru distracție și relaxare în familie, orice formă va fi bună, dar veți dori să vă uitați mai atent la dimensiuni. Dacă aveți nevoie de el pentru exerciții fizice, reabilitare sau înot, căutați un model dreptunghiular sau pătrat.
 • Mărci: Cel mai bine este să vă orientați către producătorii cu o reputație mai bună, chiar dacă aceștia pot fi uneori mai scumpi decât cei mai puțin cunoscuți. Aceste companii cu o reputație mai bună au garanții mai bune și oferă adesea accesorii, piese de schimb și mai multă varietate.
 • Dimensiunea: pentru a ști acest lucru trebuie să știți câte persoane vor folosi piscina. Dacă este doar pentru familie sau pentru prieteni ocazionali, nu veți avea nevoie de ceva prea mare.
 • Ușor de asamblat: dacă intenționați să îl asamblați singur pentru familia dvs., cel mai bine este să cumpărați un model ușor de asamblat, cum ar fi modelele tubulare și gonflabile. Nu uitați că poate fi foarte frustrant să vă așteptați familia și să nu puteți rezolva problema, așa că, dacă vă îngrijorează acest lucru, uitați de piscinele supraterane din oțel.
 • Siguranța: acest aspect este foarte relevant dacă aveți copii, așa că țineți cont de intervalul de vârstă pentru care este potrivit produsul pe care doriți să îl cumpărați. Verificați cutia și etichetele și asigurați-vă că adâncimea apei este potrivită pentru copiii dvs. Multe piscine detașabile sunt pentru copii cu vârsta de 4 ani și mai mult, în timp ce altele sunt pentru vârsta de 6 ani și mai mult.
 • Materiale: este important să știți cât de robustă este piscina, deoarece nu doriți să trebuiască să vă peticiți singuri găurile, să cumpărați piese de schimb și să vă cheltuiți banii tot timpul. Chiar dacă este cel mai ieftin sau mai ușor de instalat, asigurați-vă că materialele sunt bune.
 • Ce este inclus în piscină atunci când o cumpărați: căutați un model cu un kit de întreținere a piscinei, o scară, un purificator sau chiar un distribuitor de substanțe chimice și alte accesorii de care veți avea nevoie la un moment dat.
 • Amplasarea în casă: înainte de a decide tipul sau mărimea piscinei, este important să știți și unde o puteți amplasa. Căutați o zonă plană și măsurați-o pentru a ști aproximativ câți metri ar trebui să aibă modelul pe care ar trebui să-l cumpărați.

Cât timp poate dura o piscină demontabilă?

În general, piscinele demontabile pot dura între 7 și 15 ani înainte ca materialele și structura să cedeze. În ceea ce privește prelata de vinil , va trebui probabil să o înlocuiți după 5 până la 9 ani de utilizare.