Pistoale airsoft

mejor-pistola-de-airsoft-1mejor-pistola-de-airsoft-1

Imaginează-ți, ești pe câmpul de luptă, într-un atac crucial împotriva inamicului tău și deodată arma se blochează, ce furie! Acest lucru mi s-a întâmplat de câteva ori când am cumpărat echipament de proastă calitate, ca să nu mai vorbim de atunci când vreau să fac o lovitură ascunsă cu obiectivul unității mele, dar în loc să focalizez bine, devine neclar, nu vă enervează?

Da, și eu. Când am cumpărat cea mai bună armă de airsoft, multe dintre aceste probleme au dispărut din viața mea, mai ales cele în care încărcătorul era greu de montat, făcându-mă de râs. Toate acestea se vor sfârși pentru dvs. astăzi, când cumpărați cel mai bun produs la un preț accesibil, economic și mai puțin costisitor pe piață.

Luați acest stres de pe umeri și alegeți un revolver cu precizie și putere care vă va face cel mai de temut jucător. Citiți lista noastră comparativă.

Cele mai bune arme de airsoft

Care este cea mai bună armă de airsoft?

Acum că ați făcut alegerea corectă, este timpul să învățați ce trebuie să căutați. Să începem cu calitatea trăgaciului, aceasta ar trebui să fie de o importanță vitală pentru a lua în considerare în arma dorită . Bineînțeles, trăgaciul devine un element foarte important, acesta trebuie să fie de.177,.22 sau.25.

Materialul este, de asemenea, un aspect care trebuie luat în considerare, există multe materiale, cum ar fi cele fără plumb sau cu plumb, realizate din plastic sau zinc, deși unele includ și oțel acoperit cu cupru. Iar sursele de energie sunt anvelopele preîncărcate sau dioxidul de carbon.

Vizorul este un aspect la care trebuie să acordați atenție, încercați să îl faceți suficient de ascuțit pentru a vă putea concentra asupra adversarului în mod eficient și ușor; de asemenea, ușurința de plasare a încărcătorului este un aspect de luat în considerare. Iar vitezele variază între 700 fps, 780, 1100 și 1400.

Iată dintre cele mai bune arme de airsoft:

1. Pistol airsoft Desert Eagle 50AE

4175BCJlWVL

Vezi pretul Emag

Fabricat din ABS, unul dintre cele mai rezistente materiale plastice disponibile, este o opțiune care dă dovadă de o mare versatilitate și performanță atunci când vine vorba de exercitarea acțiunilor semi-militare. Are o acțiune foarte eficientă cu arc și o viteză de ieșire foarte mare, indicată în numerologie prin 232 de picioare pe secundă cu o bilă de 0,12 grame.

Păstrați-vă rezerva mereu plină! Cu Desert Eagle, puteți încadra până la 190 de cartușe care așteaptă să fie trase, cu o capacitate de 13 bile gata să fie trecute prin încărcător. Are o receptivitate ridicată a peletelor acceptate, variind de la 0,12, 0,15, 0,20 și chiar 0,25 grame.

Potențialul joule afișat de această unitate este foarte remarcabil, putând ajunge până la 0,8 jouli. Această unitate nu rămâne în urmă atunci când rămâne fără muniție și este alimentată de baterii - care sunt incluse. Este un instrument foarte puternic .

 

2. Red Alert RD-1911 Blowback airsoft gun

51qyb59da9L

Vezi pretul Emag

Acest echipament complet profesional are un calibru de 4,5 milimetri care vă va permite să executați cu forța necesară pentru a realiza lovituri precise pe teren. Viteza de ieșire a acestui pistol este de 132 de metri pe secundă la o putere de 1,1 jouli. În încărcător pot fi încărcate până la 30 de alice BBS.

Fabricat dintr-un metal foarte rezistent ( fullmetal ), este alimentat de canistre de dioxid de carbon (CO2). Sistemul blowback simulează o simulare destul de realistă a unei arme reale; are o cursă înainte și înapoi după fiecare împușcătură trasă).

În ambalaj veți găsi o pungă de 500 de granule de oțel BBS. Dispune de un toc purtător de bile din nailon cu un design incredibil, care integrează o buclă de centură, astfel încât să aveți arma gata de tragere cu orice ocazie. Cântărește aproximativ 1,5 kilograme, atât de ușor încât nici măcar nu-l veți observa.

 

3. Armă airsoft Gamo K1 Doug Koenig Co2

31bxSSrHg-L

Vezi pretul Emag

Acest echipament are un design bine camuflat care te va face să treci neobservat în orice câmp deschis. Calibrul acestui pistol este de 4,5 milimetri, ceea ce îl face destul de comercial și ideal pentru a obține cu ușurință alice în orice magazin. Cântărește doar 440 de grame, ceea ce înseamnă aproape nimic.

Gamo K1 este o armă semiautomată care vă va permite să aveți un încărcător echipat pentru a conține până la opt alice de plumb, cu o configurație de acțiune dublă sau unică. Are o preinstalare laser care va face ca execuția să fie mult mai eficientă atunci când se țintește în orice punct. În plus, are un vizor reglabil pentru o mai mare precizie.

Viteza inițială la care excelează această armă este de până la 120 de metri pe secundă cu bile de plumb. Din motive de siguranță, acest echipament are un dispozitiv de siguranță care va împiedica declanșarea neintenționată.

 

4. Pistol airsoft semi-automat Ruger P345

412RNRqfiHL

Vezi pretul Emag

Această opțiune este fabricată dintr-un plastic rezistent care poate rezista celor mai dure aventuri pe care le poți avea. Este o replică aproape perfectă a pistolului Ruger P345. Este alimentat cu butelii de CO2 și are un finisaj bine realizat care vă va face să vă simțiți ca și cum ați purta o armă adevărată.

Umarex este unul dintre cele mai puternice de pe piață. Vă pune la dispoziție o forță de 2 jouli. Nu are sistem blowback, iar precizia este de calibru mare, cu o țintire extraordinară, pentru a vă face adversarii să tremure. Viteza acestei unități este destul de considerabilă, deoarece este evaluată la aproximativ 463 fps.

Mânerul este destul de confortabil, ceea ce îl face perfect pentru a fi ținut în mână fără niciun inconvenient. La distanță medie, focurile de armă se duc exact acolo unde țintești, iar acesta poate fi un cadou perfect pentru adolescentul tău care este însetat să tragă la țintă.

 

5. Pistol airsoft Colt 1911

31bKrxUw2iL

Vezi pretul Emag

Fabricat de popularul brand al armurăriei Colt, acest echipament este realizat dintr-un material polimeric solid de mare durabilitate și rezistență. De calibru 6 milimetri pentru a face destule pagube pe orice suprafață. Are o lungime de 22,2 centimetri și cântărește doar 580 de grame.

Capacitatea încărcătorului este de 13 bile, un număr suficient de mare pentru a vă oferi o șansă mai mare de a supraviețui oricărui atac. Este alimentat cu cartușe de CO2, cu un mod de tragere semiautomat. Pe șină, instalarea unui laser este cea mai simplă chestiune dintre toate și veți obține o precizie mult mai mare.

Are o viteză de ieșire de 328 fps, ceea ce înseamnă 100 de metri pe secundă cu bile de 0,20 grame. Raza de acțiune este destul de mare, permițându-vă să ajungeți la o distanță de până la 45 de metri. Are un raport preț-valoare excelent. Țeava și zona de gaz sunt din metal. Foarte distractiv.