Pixuri inteligente

el-mejor-bolígrafo-Inteligente-digital

Dacă sunteți un artist sau un designer ale cărui idei curg ca apa într-o cascadă mare, dar nu aveți niciodată timp să vă digitizați numeroasele desene, acest instrument inteligent este creat special pentru dumneavoastră. Așadar, rămâneți cu noi pentru top 5 pixuri digitale pentru cei mai creativi designeri și artiști.

A sosit timpul să vă adaptați la avantajele secolului XXI. Fie că aveți nevoie de un dispozitiv pentru a desena, a scrie, a lua notițe de piață sau a rezolva formule complicate, a fost creat un stylus care vă va permite să vă transmiteți toate ideile pe dispozitivele electronice într-o fracțiune de secundă.

Cu siguranță vă întrebați de ce ați prefera să vă întoarceți la o metodă din trecut?

Oricât de repede ți-ai mișca degetul mare pentru a scrie pe telefon sau pe laptop, întotdeauna vine un moment în care trebuie să te întorci la scris și să faci o notă sau o schiță rapidă.

În plus, comunicarea naturală pe care noi, designerii, o avem atunci când ținem un pix în mână nu va fi niciodată la fel de versatilă și fluidă dacă o comparăm cu utilizarea unui mouse și a unei tastaturi.

De asemenea, dacă sunteți cercetător, scriitor sau gospodină, știți că, atunci când scriem, ne reținem mult mai bine gândurile.

Acesta este locul unde tehnologia întâlnește tradiția. Departe de a alunga scrisul de mână în trecut, lumea digitală a revitalizat această practică străveche, permițând stilourilor să se potrivească perfect și să ne ofere o versiune mai bună decât stilourile reale sau creioanele de cărbune.

De aceea, vă sugerăm să rămâneți cu noi pentru a afla toate specificațiile despre stilourile digitale versatile, veți vedea că sunt ideale atât pentru Mac, cât și pentru PC.

Cele mai bune stilouri digitale inteligente

Care este cel mai bun stilou digital?

Deoarece tehnologia stiloului digital a devenit un boom pentru marii creativi, scriitori și designeri, numeroase companii și-au asumat sarcina de a le fabrica pentru a le introduce pe piață.

Cu toate acestea, este foarte probabil ca atât tehnologia, cât și calitatea acestora să difere în anumite privințe.

De aceea, am făcut o selecție a celor mai bune pixuri digitale pentru a vă converti notițele scrise de mână în text sau desene digitale pentru a vă ghida atunci când cumpărați aceste dispozitive.

Iată cele mai bune stilouri digitale:

1. Stilou digital WOEOA Stylus

41WODZEkRdL

Vezi pretul Emag

Cu cei de la WOEOA aveți la dispoziție un stilou digital special conceput pentru a vă transforma notițele scrise de mână în text pe ecran.

A fost conceput special pentru ipad ,, precum și pentru orice dispozitiv electronic cu interfață digitală.

Este extrem de ușor, având doar 57 de grame, iar dimensiunile sale de 24,3 x 5,9 x 2,5 cm îl fac atât de familiar cu stiloul tradițional din carbon, încât nu veți simți diferența atunci când țineți în mână acest dispozitiv.

Este disponibil într-o culoare turcoaz elegantă și nu necesită baterii. Este cu siguranță un produs foarte complet și recunoaște fără probleme atât caligrafia, cât și desenele. Tehnologia sa digitală permite înregistrarea practic a oricărei note, indiferent dacă este sau nu scrisă cu un scris de mână bun.

Din punct de vedere al prețului, este foarte bine poziționat în raport cu cele mai recunoscute timbre.

2. Pix digital pentru tabletă Wacom KP-501E-01

31b+CIiOgrS

Vezi pretul Emag

Cu o valoare mai puțin costisitoare, renumita ștampilă Wacom , ne încântă cu un pix dotat cu un grip din cauciuc și butoane laterale programabile.

Este conceput special pentru tablete și, prin urmare, pentru designerii și creativii care caută echilibrul perfect și sensibilitatea la presiune în fiecare lovitură.

Cu doar 18 grame și dimensiuni de 1,5 x 15,6 x 1,5 cm, este perfect potrivit pentru ore lungi de lucru în studioul de ilustrații sau acasă.

Este, de asemenea, potrivit pentru a lua toate acele notițe pe care doriți să le transmiteți colegilor într-o sesiune de brainstorming. Veți vedea cât de ușor veți putea converti tot ceea ce doriți să comunicați în trăsături digitale.

3. MEKO Digital Pen

Tehnologie tactilă capacitivă precisă, de ultimă generație, cu vârf din microfibră

51RPrLmQn2L

Vezi pretul Emag

Cei de la Meko folosesc cea mai recentă tehnologie pentru a vă oferi un dispozitiv cu un vârf fin din microfibră, compatibil cu toate dispozitivele cu ecran tactil capacitiv.

Cu un stilou digital cu corp metalic din 2 piese, în nuanțe elegante de negru și argintiu, și datorită funcțiilor sale 3 în 1, este conceput pentru a deveni instrumentul inseparabil al creativilor și profesioniștilor din orice domeniu.

De asemenea, oferă o precizie incredibilă atunci când desenezi pe hârtie mată.

Este perfect pentru a desena aplicații și pentru a derula pe web, permițându-vă să selectați cu precizie pictograme mici și link-uri de fiecare dată când navigați.

Pe cealaltă parte a stiloului, acesta are încorporat un stilou cu cerneală neagră reîncărcabilă care îl face perfect pentru a lua notițe pe hârtie în ședințele de la birou.

De asemenea, este prevăzut cu un mâner de cauciuc cu un capac cu clip interschimbabil, astfel încât îl puteți purta cu ușurință în buzunar, oferind utilizatorilor o experiență de utilizare excelentă.

Dimensiunile sale sunt de 5,7', iar diametrul butoiului stiloului este de 0,35″; în ceea ce privește vârful din cauciuc, acesta măsoară 0,24', iar vârful din microfibră este de 0,3'.

În cele din urmă vă putem spune că are o capacitate de memorie de 1GB și satisfacția unei garanții de 30 de zile. Toate aceste avantaje, plus prețul său incredibil, fac din stiloul optic Meko cea mai bună alegere.

4. Dimples Excel Digital Pen

Precizie extremă cu corp solid din aluminiu. Ideal pentru Android

41xKW9zVkuL

Vezi pretul Emag

Prin designul elegant al unui stilou digital realizat din aluminiu solid, renumitul Dimples Excel ne aduce un produs ergonomic capabil să vă ofere o mai mare manevrabilitate, reducând oboseala după ore lungi de desen sau de scris.

Datorită tehnologiei sale hibride, acest stylus este mai receptiv, permițându-vă să creați cu o fidelitate extremă notițe scrise, schițe grafice și toate ideile dumneavoastră artistice.

Acest dispozitiv vă permite să vedeți prin ecran exact unde arătați.

Este special conceput pentru a marca, copia, lipi, scrie e-mailuri, precum și pentru a desena și picta cu o capacitate de reacție incredibilă atât pe Kindle , cât și pe alte tipuri de tablete.

Durabilitate mare cu un disc cu 4 vârfuri și vine cu 2 rezerve ușor de înlocuit, fără a fi nevoie de unelte suplimentare.

Ideal pentru Android și 100% compatibil cu toate modelele Kindle iPad Mini, Kindle Fire, Kindle Paperwhite iPad, iPhone, Samsung Galaxy, E-reader și alte ecrane tactile capacitive.

În cele din urmă Dimples Excel oferă o capacitate de 1 GB în ceea ce privește memoria RAM, 90 de zile de garanție și un cost total accesibil pentru toate tipurile de utilizatori.

5. Generies Digital Pen

Pix digital optim pentru smartphone-uri, cu o manoperă de cea mai bună calitate

31YF++ogHmL

Vezi pretul Emag

Pixul digital Generies a fost fabricat delicat și complet din aluminiu, oferind utilizatorilor o bună calitate incontestabilă, astfel încât puteți fi siguri că nu au fost incluse părți din plastic și nici că dispozitivul dvs. nu se va deforma.

Fiind disponibil într-o minunată culoare albă, neagră, gri sau roz, este un cadou elegant și practic, pentru care șeful de departament sau colaboratorii proiectului de design vă vor mulțumi la întâlnirile corporative.

Dimensiunile sale sunt de 17,7 x 5 x 1,9 cm și conferă piesei o portabilitate și un confort deosebit. La urma urmei, aceasta este dimensiunea perfectă pentru a transmite presiunea și loviturile potrivite dispozitivelor dvs. digitale.

Este 100% compatibilă cu toate dispozitivele cu ecran tactil: prin urmare, este ideală pentru iPad 1 și 2, iPhone, iPod, iPhone 7, 6s, 6, 5, iPhone 4/4s, seria Galaxy, Galaxy Note, Nexus 4, HTC One X, HTC One, HTC One, HTC One, HTC, etc.

Cel mai bun lucru este că, în ciuda atracției sale profesionale, orice utilizator ar crede că are un cost ridicat, însă are un preț surprinzător de mic.

La ce pot fi folosite stilourile digitale?

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că nu toate stilourile digitale sunt la fel. În linii mari, există trei tipuri foarte diferite și fiecare este specializat pentru o anumită activitate:

  • Unele sunt ca niște scanere de mână subțiri. Acestea sunt concepute pentru a converti textul tipărit în text editabil pe calculator. Acest lucru se realizează prin intermediul tehnologiei OCR sau al tehnologiei de recunoaștere optică a caracterelor. Conform opiniei experților, IRISPen este un exemplu bine cunoscut.
  • Altele sunt concepute pentru a importa scrisul de mână normal într-un computer sub formă de text editabil. Stilourile de acest tip sunt însoțite de un software pentru PC care permite transferul datelor stocate în stilou pentru decodarea ulterioară, transformând scrisul de mână în text editabil. Această funcție este la fel de practică și precisă ca și cum ați tasta de la o tastatură.
  • În cele din urmă, există și alte tipuri de stilouri optice care funcționează prin citirea sau urmărirea unor modele complexe imprimate, cum ar fi suprafețele de hârtie. Acestea sunt utile pentru completarea de formulare, recunoașterea scrisului de mână, schițe și diverse desene.

Stilouri de scanare

Poate că este greșit să le numim stilouri digitale, deoarece acestea sunt în esență scanere de text și nu scriu nimic.

Cu toate acestea, ele au forma unui stilou și, prin urmare, sunt descrise și ca stilouri de scanare sau stilouri OCR.

Unele sunt dotate cu memorie USB și baterii încorporate pentru a stoca lucrurile pe care le scanați în timp ce sunteți plecat de acasă.

Altele au cabluri USB lungi, dar sunt puțin mai ușor de transportat decât scanerele convenționale.

Stilouri pentru scris de mână

Cele mai sofisticate stilouri digitale sunt concepute pentru a capta scrisul de mână.

Ceea ce este interesant la acest tip de dispozitiv este că vă permite să combinați designul clasic al unui stilou sau creion cu funcțiile tehnologice actuale.

Acesta este un lucru foarte util dacă sunteți un student care ia multe notițe la cursuri sau prelegeri.

Nu mai trebuie să le transcrieți la tastatură, ci pur și simplu trec direct pe computer, permițându-vă să le editați și să le imprimați în caractere convenționale.

Este util și pentru medici, ale căror mâzgălituri sunt uneori ilizibile pentru pacienți. Cu această tehnologie nu trebuie să vă faceți griji, totul va fi perfect înregistrat și inteligibil pentru ambele părți.

Stilouri pentru urmărirea hârtiei

Stilourile digitale au câteva utilizări noi și foarte inteligente. O astfel de utilizare este oferită de cea mai recentă tehnologie a celor de la Anoto.

Această societate s-a specializat în dezvoltarea unui sistem care permite plasarea comodă a comenzilor pe portalurile web cu ajutorul unui stilou și a unei suprafețe speciale.

Permite capturarea, transferul și procesarea digitală a textelor și desenelor scrise de mână, totul cu o singură foaie de hârtie și un pix.

Proiectul a fost realizat prin încorporarea unui emițător fără fir și prin reinventarea hârtiei prin intermediul unui model extraordinar de complex, aproape invizibil, dar modificabil pentru diferite scopuri și întreprinderi, cum ar fi o carte de vot, o cerere de catalog de comandă prin poștă sau un formular tipărit de comandă prin poștă etc.

Ce trebuie să căutați la aceste dispozitive

Există mai multe moduri de a capta trasul stiloului digital. Conform testelor, cele mai bune dintre ele folosesc tehnologia dezvoltată de Anoto Group.

Acest lucru se realizează prin încorporarea unei camere în apropierea vârfului stiloului, care permite urmărirea hârtiei speciale imprimate cu micropuncte.

Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste dispozitive utilizează o parte pozițională care este atașată la partea superioară a hârtiei, iar urmărirea se face cu ajutorul unui senzor plasat pe vârful stiloului în timp ce acesta se deplasează pe hârtie.

Acest lucru oferă avantajul că se poate scrie de pe aproape orice suprafață.

Ulterior, aveți nevoie doar de un program intuitiv pe computer, care vă permite un control mai mare asupra modului în care arhivați, căutați, partajați și editați notițele.

Unele dintre aceste articole vin cu înregistratoare încorporate pentru a stoca note mai complete și pentru a vă oferi o mai bună reținere.

Iată câteva criterii pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a alege un stilou.

Funcționalitate

  • Un stilou, fie el digital sau tradițional, trebuie să fie confortabil pentru a scrie. De aceea, atât dimensiunea, cât și greutatea stiloului pot afecta durata de timp în care puteți lua notițe fără a vă obosi mâna. Din nefericire, acest lucru înseamnă că stilourile cu cele mai multe caracteristici sunt și cele mai mari și mai grele din cauza tehnologiei de ambalare și a tijei stiloului. Pe de altă parte, mai multe stilouri electronice au aceleași dimensiuni ca un pix normal, dar nu au multe dintre caracteristicile care vă permit să vă bucurați de avantajele acestui tip de echipament.
  • Apoi trebuie să luați în considerare precizia. Nu prea are rost ca stiloul optic să aibă un număr mare de funcții dacă notele și trăsăturile nu corespund imaginii și scrisului de mână pe care îl scrieți. Cele mai multe stilouri au o diferență spațială de 0,3 mm și 0,7 mm în comparație cu trăsăturile reale ale stiloului. Fidelitatea va depinde de senzor.
  • Trecerea de la o pagină digitală la alta trebuie să fie ușoară și ușor de înțeles.
  • Cele mai bune stilouri inteligente oferă funcții precum înregistrarea audio.
  • De asemenea, veți dori să luați în considerare caracteristicile de autonomie a bateriei și să vă sincronizați cu ușurință dispozitivul prin Bluetooth sau Wi-Fi.
  • De asemenea, veți aprecia faptul că dispuneți de o conexiune wireless adecvată pentru a vă partaja notițele pe o platformă largă de dispozitive în timp real.

Set de caracteristici

Caracteristicile unui stilou pot varia foarte mult de la un dispozitiv la altul.

Modelele mai noi încep să acorde prioritate celor care oferă o sensibilitate mai mare pentru a vă recunoaște schițele și scrisul prin presiune și mai multe straturi de adâncime.

Un alt aspect foarte util ar fi sincronizarea cu programe precum Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator, esențiale pentru designerii și creativii din domeniul publicității.

De asemenea, este important de menționat dacă stiloul include un software de recunoaștere optică a caracterelor pentru a converti scrisul de mână în text. În acest caz, ar trebui să vă asigurați că este rezonabil de precisă.

Cele mai multe dintre aceste produse includ un software, cum ar fi MyScript Notes, care, în funcție de versiune, poate recunoaște limba în mai multe limbi.

Fiecare stilou are un mic tip de hard disk intern care stochează pagini digitale și înregistrează informații până când acestea pot fi încărcate pe un computer.

Ușurința de utilizare

Aplicațiile și funcțiile tehnologice ale stiloului digital ar putea deveni o problemă complicată atunci când le folosiți.

Din acest motiv, vă recomandăm să citiți recenziile produsului care vă interesează pentru a afla opiniile clienților cu experiență.

Instalarea și încărcarea ar trebui să fie simple. Producătorii de stilouri optice ar trebui să vă ofere instrucțiuni detaliate, astfel încât să puteți începe să lucrați cât mai repede posibil.

În plus, pachetele acestor produse ar trebui să includă toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a le face să funcționeze corect de la început. În cazul în care sunt necesare accesorii noi, acestea trebuie să fie ușor de încorporat și de utilizat.

Asistență și suport tehnic

Fiecare dintre societățile-mamă trebuie să ofere asistență și suport tehnic pentru a permite utilizatorilor săi tradiționali și noi să profite pe deplin de avantajele tehnologiei digitale.

Aceasta ar trebui să includă tutoriale, forumuri online cu întrebări frecvente, asistență tehnică și informații de contact.

Un alt aspect foarte util este să vă asigurați că furnizorul indică în mod clar de unde puteți obține baterii și înlocuirea altor accesorii indispensabile pentru funcționarea stiloului dumneavoastră.

Avantajele utilizării stilourilor digitale

Stilourile digitale sunt un instrument excelent pentru a lua notițe sau pentru a schița în situațiile în care nu puteți utiliza un computer, un laptop sau o tabletă, deoarece sunt mai puțin deranjante în sălile de clasă și în ședințe.

Sau sunt pur și simplu complicate sau imposibil de utilizat în anumite situații.

Ușor de utilizat

Este la fel de ușor de utilizat ca un stilou normal cu care se scrie de obicei pe o suprafață de hârtie.

Este suficient să înlocuiți instrumentul tradițional cu un stilou digital și veți vedea cum documentele, desenele și formularele scrise sunt imediat convertite într-un fișier digital care poate fi editat pe computer.

Colaborare

Există multe cazuri în care stiloul și tehnologia hârtiei digitale sunt ideale și colaborează cu activitățile dumneavoastră zilnice.

Câteva exemple se regăsesc atunci când observăm utilizarea acestor dispozitive de către profesioniști precum arhitecți, ilustratori, designeri, ingineri, gospodine care doresc să facă desene și schițe ale ideilor lor sau pur și simplu să ia notițe despre ce trebuie să cumpere la supermarket.

Ca model putem menționa medicii care trebuie să interacționeze cu pacientul lor și să actualizeze frecvent fișele medicale, dar care nu au la îndemână un PC sau o tabletă.

În aceste cazuri, poate fi foarte util să avem un stilou digital în trusa noastră de instrumente indispensabile.

În medii dificile

În cadrul activităților de zi cu zi, multe procese de afaceri necesită capturarea de informații în circumstanțe mai puțin ideale, iar PC-ul sau tableta nu reprezintă adesea cea mai bună soluție.

De exemplu, în mediile dificile în care frigul extrem sau căldura intensă necesită utilizarea mănușilor și a altor dispozitive, este uneori dificil să folosiți ecranele tactile sau tastatura laptopului dumneavoastră.

În acest caz, soluția potrivită ar fi utilizarea unui stylus, iar multe dintre aceste dispozitive sunt dotate chiar cu wi-fi, o tehnologie ideală pentru transferul de date în astfel de medii.

Menține utilizatorii 'concentrați pe sarcină'

Un dispozitiv general cu mai multe aplicații, cum ar fi un PC, o tabletă sau un smartphone, oferă utilizatorilor un număr potențial mare de distrageri și diversiuni.

Utilizatorii pot fi tentați să folosească dispozitivul într-un scop care nu are legătură cu sarcina sau procesul specific în cauză.

Relația strânsă dintre utilizator și stiloul digital are, prin urmare, avantajul că singura interacțiune, poate fi cu dispozitivul și cu ceea ce este scris pe foaia de hârtie.

Ușor de integrat în procesele de afaceri existente

Capacitatea de a utiliza pixul digital și tehnologia sensibilă la hârtie se prezintă cu ușurință ca fiind una dintre soluțiile care pot fi utilizate pentru a optimiza activitatea preexistentă și afacerile din ușă în ușă în aproape orice companie și comerț.

Prin urmare, acest tip de dispozitiv adaugă rapiditate la întregul lanț de procese, permițându-ne să avem foarte repede ideile noastre scrise de mână într-un limbaj digital care este complet editabil pe alte dispozitive tehnologice.

Și, mai presus de toate, aceste avantaje sunt disponibile la un cost foarte scăzut.