Plase pentru tantari de pat

mejores-mosquiteras-para-cama

mejor-mosquitera-para-cama-300x200

Probabil că vi s-a întâmplat ca, atunci când dormiți, să vă confruntați cu cât de enervanți pot fi țânțarii și alte insecte , mai ales atunci când mergeți în vacanță în locuri unde există un număr mare de aceste animale, care vă răpesc ore de somn și pot transmite anumite boli.

După ce am trecut prin multe repelente și loțiuni care nu au funcționat chiar atât de bine, am dat peste o opțiune care mi-a plăcut și anume aceea de a obține cea mai bună plasă de pat pentru țânțari, astfel încât să pot dormi în siguranță și fără mușcături.

 

Cele mai bune plase de țânțari pentru pat

Care este cea mai bună plasă de pat pentru țânțari?

O plasă de țânțari este un aliat grozav pe care îl puteți avea acasă sau pe care îl puteți lua într-o călătorie pentru a vă proteja de insecte și de mușcături, acestea vin în diferite forme, care se pot adapta la toate tipurile de paturi, fie că este vorba de un dublu, fie de un king size, există o piață plină de opțiuni foarte bune și accesibile din care puteți alege.

Pentru a alege cea mai bună plasă de țânțari, principalul lucru de care trebuie să țineți cont este dimensiunea patului dumneavoastră, precum și stilul care se potrivește cel mai bine decorului dumneavoastră, fie că este elegant sau ceva mai casual, în acest comparativ pe care l-am alcătuit veți găsi opțiuni foarte bune care vă vor fi foarte utile pentru a ține țânțarii la distanță.

Iată cele mai bune plase de țânțari pentru pat:

1. Plasă de țânțari pentru pat MosquitoHouse XL

Cu punct de fixare pe tavan

51hxFaB-1BL

Vezi pretul Emag

Pentru un somn bun și pentru a vă proteja de țânțari și alte insecte, această plasă de țânțari de tavan vă va fi foarte utilă.

Dimensiunea sa permite adaptarea la diferite mărimi de pat, dar este recomandat pentru utilizarea într-un pat mare . Este fabricat din poliester și este ușor de instalat.

2. Plasă de țânțari pentru pat XXL Campito

O plasă cu deltametrin

51dDHHelvTL

Vezi pretul Emag

Când vine vara, cresc și țânțarii, așa că trebuie să fiți protejat și această plasă de țânțari vă va ține în siguranță, deoarece este impregnată cu repelent pentru a ține departe toți acești dăunători în timpul nopții.

Pe lângă faptul că este foarte util, designul său sofisticat va da un stil deosebit camerei dvs.

3. Plasă de pat cu baldachin roșu Sinotop

Dantelă dublă

51czVefZo9L

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei plase de țânțari pentru camera unei fete sau a unui bebeluș pentru a-l proteja de bolile transmise de țânțari, aceasta de la marca Sinotop va da un stil de prințesă camerei lor, oferindu-i în același timp siguranță și o odihnă bună.

Poate fi utilizat atât pentru pătuț , cât și pentru paturi.

4. Plasa de pat Easy Life

Perfectă pentru călătorii

41oCC7XjEjL

Vezi pretul Emag

Dacă plănuiți o călătorie și doriți să fiți pregătiți împotriva țânțarilor și a altor dăunători, această plasă de țânțari va fi perfectă, deoarece dimensiunea sa este foarte portabilă și o puteți adapta la un pat dublu sau simplu .

Țesătura sa este de bună calitate și are un inel detașabil pentru a fi dezinstalat cu ușurință în timpul iernii.

5. JTDEAL Plasă de pat cu 4 colțuri

Ușor de spălat

51WnlaVrUhL

Vezi pretul Emag

Cu toții iubim vara, dar odată cu ea vin și țânțarii, așa că este vital să aveți în dormitor o plasă de țânțari de calitate , ca aceasta de la ITDEAL.

Ceea ce este grozav la această plasă de țânțari, în afară de stilul său sofisticat, este prețul accesibil și faptul că designul său se potrivește cu majoritatea paturilor.

 

Ce sunt plasele de țânțari?

O plasă de țânțari este o plasă care poate fi confecționată din diferite materiale, în special din poliester. Aceste plase sunt foarte fine, pentru a împiedica trecerea țânțarilor și a altor mici animale zburătoare care sunt o pacoste pe timp de noapte.

Plasa de țânțari este o modalitate eficientă de a scăpa de insectele enervante, deoarece acționează ca o barieră protectoare care ne ține departe de boli precum Zika sau malaria, așa că cele cu un strat de repelent sunt foarte recomandate.

Care este scopul unei plase de țânțari?

Scopul unei plase de țânțari variază în funcție de locul în care este folosită. În țările cu anotimpuri experimentate, cum este cazul Spaniei, acestea sunt folosite mai mult în timpul verii, deoarece este perioada în care există o mai mare proliferare a țânțarilor, în timp ce în țările tropicale sau africane, acestea sunt un instrument practic esențial.

Sunt folosite mai ales la culcare, deoarece țânțarii au tendința de a mușca noaptea, iar scopul lor este, după cum știți, de a preveni acest lucru.

 

Funcționează cu adevărat plasele de țânțari?

Dacă sunteți puțin sceptici cu privire la faptul că plasele de țânțari funcționează cu adevărat, răspunsul este da. S-a dovedit că utilizarea lor reduce în mod eficient înțepăturile de țânțari și previne astfel apariția bolilor.

Diferite forme de plase de țânțari

După cum probabil ați observat, plasele de țânțari sunt disponibile în toate tipurile de dimensiuni, adaptabile la toate tipurile de paturi, iar printre cele mai populare forme se numără:

În formă de cutie

Aceste plase de țânțari sunt fixate de cele patru colțuri, iar numele lor provine de la faptul că sunt în formă de cutie. Instalarea lor este un pic mai complicată, așa că sunt recomandate pentru perioade lungi de timp. Designul lor permite trecerea mai mult aer, ceea ce vă va oferi prospețime în timpul somnului.

Plase de țânțari în formă de pană

Aceasta este o opțiune pentru cei care caută o plasă de țânțari pentru camera copiilor , fie pentru paturi sau pătuțuri, deoarece sunt mai mici și se instalează la capul acestora, într-un tub care le susține colțurile oferind o protecție totală, astfel încât instalarea lor este destul de simplă.

Plase de țânțari cu clopot

Acest tip de plasă de țânțari este suspendată de tavan și este ideală pentru paturile mai mari. Acestea sunt elegante datorită designului lor de clopot și vor fi perfecte pentru a acoperi două persoane, adică pentru un pat dublu .

Plase de țânțari cu cercuri

Pe de altă parte, aveți aceste plase de țânțari care au un cerc în partea de sus, ceea ce face ca plasa să poată acoperi o dimensiune mai mare, așa că acestea sunt cele de care aveți nevoie dacă aveți un pat mare .

Plase de țânțari independente

Există, de asemenea, plase de țânțari care nu trebuie susținute de undeva pentru a vă oferi protecție, acestea fiind ideale pentru utilizarea în aer liber sau pentru călătorii.

Caracteristicile pe care ar trebui să le căutați la o plasă de țânțari bună

Pentru a cumpăra o plasă de țânțari de o calitate excelentă, nu vă orientați doar către una care este mai ieftină, deoarece o opțiune ieftină poate ajunge să se rupă după câteva utilizări, pentru a o găsi pe cea mai bună trebuie să vă uitați la caracteristici foarte importante care vă vor face să obțineți o plasă de țânțari pe care o veți iubi și care va rezista în timp.

Printre aceste caracteristici se numără următoarele:

Alegeți o plasă albă, suficient de mare pentru a încăpea sub saltea

Trebuie să căutați plase care, datorită dimensiunilor mari, pot încăpea sub saltea, ceea ce vă va garanta o protecție mai mare împotriva țânțarilor, deoarece aceștia nu vor avea cum să intre.

Culoarea albă vă va permite să vedeți mai ușor țânțarii.

Diferite stiluri de plase de țânțari oferă diferite niveluri de protecție

O plasă de țânțari care este largă, cum ar fi plasele de tip cutie sau pătrată, reduce posibilitatea de a le atinge atunci când dormiți, astfel încât puteți fi siguri că țânțarii nu vă vor mușca prin plasă.

Alte modele, cum ar fi cele circulare , de exemplu, sunt adesea susceptibile de a fi atinse atunci când dormiți, astfel încât țânțarii vă pot înțepa prin ele.

Plasele de țânțari impregnate cu repelent sunt mai eficiente

Multe modele de plase de țânțari au un înveliș repelent, care elimină țânțarii odată ce aceștia intră în contact cu plasa, ceea ce le face o opțiune mai eficientă decât alte plase care nu au fost tratate cu aceste produse.

Puteți efectua acest proces și manual, deoarece puteți scălda plasa pe care ați ales-o cu un produs repelent și în acest fel veți fi mai sigur împotriva insectelor.

Luați în considerare stilul dumneavoastră de călătorie

Dacă sunteți în căutarea uneia dintre aceste plase pentru a o lua în călătorii în locuri unde există o proliferare mai mare a țânțarilor și a insectelor zburătoare, trebuie să aveți în vedere ca dimensiunea sa să fie mică și ideală pentru a fi transportată în valiză, deci să optați pentru o plasă de țânțari cu rolă și să fie compactă.

Cea mai bună protecție vine prin combinarea mai multor produse

Dacă doriți să fiți complet protejați împotriva înțepăturilor de insecte și a țânțarilor, soluția nu este să folosiți doar o plasă de țânțari.

Pentru aceasta trebuie să optați și pentru alte măsuri de siguranță, cum ar fi spray-uri sau creme repelente și să folosiți cămăși cu mâneci lungi, pantaloni și chiar șosete, astfel încât țânțarii să nu aibă unde să vă înțepe.