Polizor de pardoseala

mejor-pulidor-de-suelo

Cea mai bună soluție de lustruire a pardoselilor ar trebui să fie special concepută pentru a îngriji podelele de acasă sau de la birou și pentru a le oferi strălucirea de care au nevoie. Acțiunea de lustruire frecventă produce rezultate optime pe care alte metode nu le obțin.

Pardoselile din casa sau biroul dumneavoastră, în interior sau în zonele exterioare, cum ar fi terasele, pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi ciment, granit, lemn, marmură și chiar parchet, gresie sau linoleum. Oricare ar fi acestea, veți observa că, în timp, pot deveni terne, zgâriate și pot avea un aspect mat sau cicatrizat. Și nu este suficient doar să le aspirați sau să le curățați, ceea ce vă va ajuta cu adevărat să le redați lumina și strălucirea va fi o mașină de lustruit, domestică sau industrială, mare sau mică, manuală sau profesională, totul va depinde de spațiul pe care doriți să îl lustruiți prin aplicarea lustrului.

Este important să rețineți că aceste mașini funcționează cel mai bine pe o podea curată. Așadar, asigurați-vă că aspirați praful, precum și că îndepărtați murdăria și resturile de pe podea înainte de utilizare.

Cele mai bune mașini de lustruit podele

Care este cea mai bună mașină de lustruit podele de pe piață?

Știm că poate fi dificil să găsești aparatul potrivit pentru casa ta. Având atât de multe opțiuni, este greu să știi care este cea mai bună pentru tine și pentru nevoile tale. Cu toate acestea, există diferite prețuri, caracteristici, modele, dimensiuni, stiluri, modele și culori.

Dorim să vă facem alegerea ușoară și convenabilă, așa că iată trei opțiuni care se remarcă printre cele mai bune de pe piață:

Iată cele mai bune mașini de lustruit podele:

1. Hoover PU F3860 011 lustruitor de podele

31Jb56aXQZL

Vezi pretul Emag

Acest model, care vine cu un sac de bumbac lavabil reutilizabil cu o capacitate de 3,5 L, oferă o putere maximă de 600 W și o rază de acțiune de 5,5 metri.
În ceea ce privește funcțiile, Hoover PU F3860 011 este potrivit doar pentru lustruire și nu pentru lustruire.

Acest lucru o face o soluție excelentă pentru îndepărtarea zgârieturilor și/sau netezirea suprafețelor. Iar atunci când sunt necesare piese de schimb, acestea sunt disponibile pe site-ul oficial al mărcii.

Designul său albastru compact și atractiv îl face perfect pentru a se adapta la diferite spații și decoruri. Acesta din urmă, pentru cei cu gusturi pretențioase.

2. Mașină de lustruit pardoseli Overmat Industries B.V. 17600 Floorboy XL 300

31UP+sXHscL

Vezi pretul Emag

Această mașină puternică cu un singur disc este una dintre cele mai potrivite pentru sesiunile de întreținere și curățare riguroasă a pardoselilor.

Încorporează un disc de 30 de centimetri (12 inch) și o arhitectură robustă, pregătită să susțină sarcinile de lustruire și lustruire; desigur, prin achiziționarea accesoriilor relevante în acest scop, cum ar fi vată de oțel și/sau role de șlefuit și, eventual, chiar lichide speciale.

În ceea ce privește alte aspecte, merită menționat faptul că această mașină de lustruit are o putere electrică de 250 de wați; iar greutatea sa, deși cântărește peste 16 kilograme, nu îi afectează manevrabilitatea, chiar și în procesul de lustruire a terasei, printre alte tipuri de pardoseli.

3. Hoover F38PQ multifuncțional de lustruit podele

31tEMP2eN2L

Vezi pretul Emag

Cu o putere de 800 W și o rază de acțiune de 5,5 metri, acest aparat de lustruit încorporează funcțiile de lustruire, ceruire și aspirare a diferitelor suprafețe, inclusiv parchet, teracotă, marmură și gresie.

De asemenea, este livrat cu diferite accesorii, cum ar fi 2 seturi de tampoane (unul specific pentru parchet), 1 set de perii și o pungă din pânză reutilizabilă cu o capacitate de 4 litri (culoare portocalie).

Dezvoltată din oțel cromat, această mașină de lustruit cântărește doar 7 kg, include un tub din oțel cromat care se înclină până la 90º pentru a garanta confortul în timpul sesiunilor de curățare, precum și lumini frontale și bare de protecție din cauciuc pentru o mai mare vizibilitate, îngrijire și eficiență.

4. Fakir 0404005 - Mașină de lustruit podele

31skcph-xlL

Vezi pretul Emag

Este o mașină de lustruit de calitate excelentă, cu un design foarte rezistent, elegant și performant. Puterea sa de 300 W vă oferă posibilitatea de a da o strălucire incredibilă podelelor pe care veți folosi acest aparat.

Tocmai, unul dintre marile avantaje ale acestui produs este puterea sa, care vă va permite o performanță deosebită, astfel încât podelele casei dvs. să arate incredibil pe tot parcursul anului.

Poate, un mic punct în defavoarea sa este înălțimea mânerului, care poate fi puțin cam mică pentru persoanele mai înalte, însă acest lucru va depinde de gustul fiecărui client.

Ca parte a designului său, este de culoare gri, iar dimensiunile sale sunt de 340 mm lățime,

210 mm adâncime și 1.120 mm înălțime.

Agilitatea, mobilitatea ridicată și puterea adecvată sunt cheile care definesc una dintre cele mai bune mașini de lustruit podele ale momentului, potrivit utilizatorilor.

5. Hoover F3880 - Mașină de lustruit podele (negru, portocaliu, 800 w)

31xmEvnILaL

Vezi pretul Emag

Acesta este un alt model care trebuie evidențiat. În plus față de lustruire, este capabil să aspire, are o putere de 800 W, un sistem de filtrare dublu și o lumină frontală integrată.

Funcția de aspirare inclusă în acest produs permite curățarea pardoselii înainte de lustruire, precum și evitarea dispersării prafului în timpul procesului, acesta fiind stocat corespunzător în sacul de aspirare de care dispune echipamentul.

Pentru consumatorul final, acesta este un produs integral care facilitează procesul de lustruire a pardoselilor, făcându-le mai curate și mai igienice.

Are o rază de acțiune de 5,5 metri și, pentru cei care sunt preocupați de design, este disponibil în portocaliu sau negru.

6. Electrolux Mașină de lustruit ZP14.1

 

Vezi pretul Emag

Acest model are un sistem 3 în 1 care lasă podeaua perfectă. În prima etapă, murdăria este aspirată de pe podea, iar în cea de-a doua etapă, podeaua este lustruită. În cea de-a treia etapă, podeaua este lustruită pentru a obține o calitate înaltă și un rezultat optim.

Datorită procesului de mai multe treceri și faze, timpul necesar pentru a vă lăsa podeaua în stare bună este considerabil mai lung și mai laborios decât în cazul altor produse, deși rezultatul final merită.

Aparatul este prevăzut cu o bară de protecție pentru mobilă, are o putere de 800 W și vine cu un sac integrat cu o capacitate de 3 litri. Modelul este negru.

Are o rază de acțiune de 5,15 metri și dispune de accesorii precum filtre, perii puternice și perii moi.

 

Sfaturi pentru alegerea unei mașini de lustruit pardoseli

Mașinile de lustruit pardoseli oferă curățătorilor, de exemplu, o modalitate de a curăța, lima sau lustrui cu ușurință o suprafață din lemn, piatră sau linoleum. Deși operațiunea este aceeași, există o mare diferență în ceea ce privește rezultatul pe care îl oferă.

Printre provocări se numără și alegerea celei pe care să o cumpărați. Înainte de a lua o decizie, este important să fie clar care este obiectivul, luând în considerare diferitele tipuri de echipamente disponibile și caracteristicile acestora:

  • Alimentarea cu energie electrică

31hUGVeYNEL

Unele echipamente sunt alimentate cu energie electrică, baterii, gaz etc. Cunoașterea modului în care acestea funcționează este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie ținut cont. În funcție de aceasta, puteți acoperi mai mult spațiu. În cazul în care este alimentat electric, raza de acțiune va fi limitată, deoarece cablul de prelungire are în medie o lungime cuprinsă între 15 și 20 de metri. Dacă funcționează cu baterii, veți fi mai mobil și veți putea ajunge în zone mai îndepărtate. Echipamentele alimentate cu gaz sunt mai mobile în spații mari și acolo unde prizele sunt rare, dar necesită mai multă întreținere și sunt mai costisitoare.

De asemenea, este important să se ia în considerare diferitele puteri nominale oferite de echipament. Cumpărătorii ar trebui să ia în considerare diferitele viteze disponibile atunci când achiziționează unul sau altul. Unele mașini de lustruit funcționează la o viteză mai mică decât altele, ceea ce le face ideale pentru îndepărtarea și lustruirea cerii așezate pe podea. Există, pe de altă parte, cele care sunt mai puternice și sunt construite exclusiv pentru lustruirea unor suprafețe mari de podea la viteze mari.

Există viteză standard, dublă și mare. Cele dintâi sunt ideale pentru finisarea de bază, frecarea și lustruirea pardoselilor. Mașinile cu două viteze sunt utilizate de obicei pentru curățarea și lustruirea zonelor cu lemn masiv; de asemenea, acestea pot lustrui suprafețele la o viteză mai mare decât mașinile cu viteză standard. În cele din urmă, echipamentele de mare viteză, cunoscute în special sub numele de mașini de lustruit, sunt concepute pentru a conferi mai eficient un luciu ridicat suprafețelor dure.

În timp ce viteza este un factor important, dimensiunea joacă, de asemenea, un rol major, deoarece aceasta va determina în mare măsură timpul pe care îl veți petrece pentru a finaliza lucrarea. Dacă baza este mai mare, diametrul plăcuței va fi mai mare, permițându-vă să acoperiți o suprafață mai mare de podea deodată. Dacă combinați acest factor cu viteza și puterea, puteți finaliza un proiect mare rapid și eficient.

Echipamentul variază între 13 și 27 de inci. Primul vă va permite să efectuați activități de bază în zone aflate de obicei la mai puțin de 2.000 de picioare. Acestea din urmă, de obicei alimentate cu gaz și ideale pentru suprafețe mari, combină cele mai bune caracteristici de viteză și dimensiune, permițând finalizarea lucrărilor de lustruire într-un timp scurt.

  • Alegeți câți cai putere (HP) aveți nevoie

Diferite sarcini de curățare necesită viteze diferite. În acest caz, mai mare este întotdeauna mai bine. 2 CP este rezistent și este calul de bătaie; poate face față pardoselilor dure și covoarelor, în timp ce o mașină de 1 CP se va descurca mai greu cu frecarea. De aceea, trebuie să țineți cont de următoarele:

1 HP: Bun pentru curățarea normală.

1,5 CP: ideal pentru curățarea și lustruirea pardoselilor.

2 CP: Poate face orice și este cea mai bună alegere pentru curățarea în profunzime a covoarelor; utilizarea unei mașini de podea pe covoare cauzează mai multă rezistență, deci aveți nevoie de mai multă putere.

175 de rotații pe minut (RPM) este de obicei tot ceea ce este necesar de la o mașină de lustruit podele, iar aproximativ 99,5% din aceste mașini cu viteză redusă ating acest nivel. Motorul nu are control al vitezei. Dacă veți alege o mașină cu două viteze (DS), o veți face în cazul în care aveți nevoie de o lustruire specială a podelei. O mașină de lustruit cu două viteze poate trece de la 175 RPM pentru o curățare normală la 300 RPM, suficient pentru a lustrui cu o simplă apăsare a comutatorului. Mașină oscilantă / viteză mică: 175-RPM; Sunt disponibile în toate dimensiunile (13 inch, 17 inch și 20 inch). Dual Speed (DS): de la 175 la 300 de rotații pe minut; în general, este disponibil doar în dimensiunea de 20 de inci.

Știind câți bani aveți la dispoziție pentru achiziționarea unei mașini de lustruit și având un buget clar, puteți elimina unele mașini din gama largă de opțiuni disponibile. Este important să vă stabiliți mai întâi obiectivele și nevoile pentru a compara diferite modele în cel mai eficient și precis mod. Dacă aveți o idee clară cu privire la resursele disponibile, veți evita să luați în considerare mașini prea scumpe sau prea ieftine și veți economisi timp.

  • Utilizarea preconizată a mașinii

Scopul pentru care intenționați să utilizați mașina de lustruit va influența tipul de mașină pe care doriți să o cumpărați. O mașină de lustruit pentru uz casnic poate fi o alegere excelentă pentru pardoselile laminate sau de gresie, în timp ce o mașină de măturat industrială poate fi potrivită pentru pardoselile din lemn sau piatră.

În plus, polizoarele de bază pot fi o alegere ideală dacă nu intenționați să folosiți mașina pentru o gamă largă de aplicații.

Din nou, merită să rețineți că, dacă veți utiliza echipamentul pentru servicii comerciale la scară largă și aveți nevoie de mobilitate, este esențial să țineți cont de dimensiunea și greutatea mașinii.

Având în vedere capacitățile majorității opțiunilor disponibile, ați putea să o selectați pe cea mai bună. În funcție de nevoile dumneavoastră, asigurați-vă că mașina de lustruit podele are un motor puternic și o viteză de lucru confortabilă.

Tipuri de suprafețe de lustruire

Mașinile de lustruit podele pot fi utilizate pe o varietate de suprafețe, de la lemn la piatră. Unele dintre diferitele materiale pe care pot fi aplicate sunt:

Piatră - Suprafețele din piatră, cum ar fi marmura sau granitul, necesită utilizarea de mașini de lustruit pentru a aplica un sigilant care protejează podeaua de posibilele deteriorări și vărsări.

Lemn - Mașinile de lustruit funcționează foarte bine pe pardoselile din lemn; este important să folosiți substanțele chimice corecte atunci când lustruiți, altfel materialele folosite pot elimina de fapt stratul protector de pe pardoseală.

Linoleum - Nu este la fel de dificil de ceruit ca o podea din lemn. Suprafețele din linoleum se pretează bine la utilizarea oricărui echipament de lustruire.