Polizor fara fir

mejor-amoladora-sin-cable

Ne place să ne facem propriile lucrări manuale și de aceea ne place să avem cele mai bune unelte. Unul dintre cele mai importante este, de obicei, un polizor, care este perfect pentru a lucra în siguranță metalul, plasticul și lemnul, deoarece nu include lame. Acum, avantajul modelelor fără fir este că oferă mai multă mobilitate și confort în timpul lucrului, dar am fost deja dezamăgiți de câteva modele a căror baterie nu a rezistat nici măcar 15 minute și nu a avut putere.

O altă problemă cu care ne confruntăm adesea este că, pentru a reduce costurile și a oferi produse cât mai ieftine, mărcile folosesc materiale de foarte slabă calitate, care se deteriorează rapid. Dar ne-am săturat să fim lăsați la jumătatea proiectelor noastre sau ca produsul să fie deteriorat, și știm că și dvs. urâți acest sentiment. Așadar, alăturați-vă căutării noastre pentru cele mai bune de pe piață.

Cele mai bune polizoare fără fir

Care este cel mai bun polizor fără fir?

Atunci când căutați modelul ideal, nu ne referim doar la cel mai accesibil, ci

trebuie să luați în considerare și care este dimensiunea maximă a discului permisă de aparat, deoarece aceasta stabilește o limită a capacității produsului și a tipului de proiecte pe care le veți putea realiza.

Apoi trebuie să vă uitați la viteza maximă și la puterea motorului, pentru că nu este ca la cele cu fir, care au o putere mare. În cazul polizoarelor fără fir veți avea o viteză mai mică, așa că verificați bine dacă aceasta corespunde cerințelor dumneavoastră.

Un alt aspect important este reprezentat de caracteristicile speciale care vă protejează pe dumneavoastră și aparatul împotriva utilizării necorespunzătoare și care garantează siguranța și protecția în orice moment. De asemenea, este esențial să cunoașteți tipul de baterii necesare.

Iată cele mai bune polizoare fără fir:

1. Polizor fără fir WORX WX800

Performanță excelentă

41NGnFjRb6S

Vezi pretul Emag

Primul lucru care îți place când vezi acest polizor de înaltă calitate este designul său, care este destul de elegant și ergonomic, cu un mâner auxiliar care oferă un suport excelent și un control mai bun al uneltei atunci când tai lemnul, îl șlefuiești sau chiar lucrezi cu alte materiale, cum ar fi metalele.

În ceea ce privește performanțele, aparatul este prevăzut cu o baterie detașabilă, interschimbabilă, care funcționează cu alte scule electrice ale mărcii care au în comun sisteme de 20V. Numai acest lucru reprezintă o economie bună. La rândul său, motorul are o putere de 40W, care îi învârte discul de 115 mm la peste 8000 RPM.

În ceea ce privește confortul, este destul de compact și ușor, cântărind doar 2,5 kg. De asemenea, are un buton de pornire pe o parte, astfel încât îl puteți acționa cu ușurință cu degetul mare pentru o oprire de urgență în caz de nevoie. În cele din urmă, schimbarea discului este un alt aspect super convenabil, deoarece are un sistem de blocare a axului și nu necesită unelte.

2. Polizor fără fir VonHaus 8100018

Va de minun

51CmrwR38zL

Vezi pretul Emag

Când veți începe să citiți specificațiile acestui polizor unghiular fără fir , veți observa motorul său puternic fără perii care poate oferi o viteză excelentă de 11000 RPM pentru a vă oferi o putere abrazivă impresionantă. În același timp, produsul este livrat cu geanta de depozitare și încărcătorul său, astfel încât să puteți lucra atât timp cât aveți nevoie.

În ceea ce privește bateria, obțineți, de asemenea, performanțe excelente cu acumulatorul de 20 V, 3 Ah, care funcționează și cu toate celelalte scule electrice ale mărcii și se încarcă în doar 75 de minute. De asemenea, discul se poziționează destul de bine, deși nu este un disc de 8 inch, are un diametru de 115 mm care dă rezultate bune și apoi va fi destul de ușor de înlocuit.

În ceea ce privește designul și confortul, este prevăzut cu un mâner lateral reglabil și un spațiu de depozitare inteligent pentru cheia de schimbare a discului, plus că are o greutate de numai 4 kg. De asemenea, este prevăzut cu un sistem de blocare în două trepte pentru a preveni acțiunile neintenționate. (Polizor fără fir Stanley FMC761B-XJ

Ușor, confortabil și puternic

41-JrDYciyL

Vezi pretul Emag

Acest polizor oferă un confort deosebit datorită mânerului său care poate fi configurat în 3 poziții diferite. În acest fel, vă puteți bucura de mult mai mult confort, control și siguranță atunci când utilizați acest dispozitiv. În același timp, schimbarea discului este destul de ușoară, deoarece are un sistem de blocare a axului și are, de asemenea, o cheie care este destul de ușor de utilizat și care poate fi depozitată între timp în interiorul mânerului mașinii în sine.

Bateria sa este de 18V și oferă mașinii o capacitate excelentă de a se roti la o viteză de peste 8000 RPM, făcând ca discul abraziv să ia totul în calea sa. De asemenea, acest polizor fără fir poate fi utilizat și cu discuri cu diametrul de până la 125 mm, oferindu-vă o gamă mai largă de acțiune.

În același timp, este destul de ușoară, cu o greutate de doar 2,1 kg, are o cutie de viteze metalică, care este puternică și durabilă, precum și un filet de ax M14.

4. Polizor fără fir Einhell Expert TE-AG

Unul dintre cele mai confortabile

41YQeQ7-SuL

Vezi pretul Emag

Uitați de disconfort și de faptul că trebuie să adoptați poziții ciudate pentru a lucra în zone complicate, deoarece acest polizor fără fir are un mâner care poate fi repoziționat cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De fapt, îl puteți instala în partea de sus, în partea dreaptă sau în partea stângă pentru a vă adapta la orice situație.

Acest model fără fir utilizează o baterie de 18V pentru a alimenta motorul său de 12 W, atingând o viteză de rotație de 8500 RPM pe discul cu diametrul de 115 mm. Cu toate acestea, pentru a obține cele mai bune rezultate posibile și pentru a profita la maximum de polizorul fără fir, se recomandă utilizarea bateriei de 3 Ah.

De asemenea, are un ghidaj de aer care oferă o bună disipare a căldurii, o resetare de siguranță pentru a preveni accidentele, cântărește doar 2 kg și puteți chiar regla baza ferăstrăului pentru a obține cele mai bune rezultate de la disc, care poate fi schimbat fără a folosi unelte. (Polizor Bosch Professional GWS 18-125 V-LI

Baterie excelentă și puternică

41qUKymTWIL

Vezi pretul Emag

Lucrați rapid cu acest polizor eficient și de înaltă calitate, care include două baterii reîncărcabile litiu-ion cu o capacitate de 4 Ah și o tensiune de 18 volți. Acestea permit motorului de înaltă performanță să se învârtă la o viteză maximă de 10.000 RPM pentru a vă oferi tăieturi bune și sunt destul de eficiente, permițând între 2 și 3 ore de utilizare la fiecare încărcare.

În afară de aceasta, vin cu sistemul CoolPack pentru o mai bună distribuție a căldurii pentru a prelungi durata de viață a bateriei și cu sistemul electronic de protecție a celulelor care protejează bateria împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii și supraîncărcării totale.

În ciuda unei asemenea puteri, acest model cântărește doar 2,3 kg, deci va fi ușor de manevrat. De asemenea, vine cu încărcătorul L-BOXX și este recomandat pentru PVC, cupru sau fier.

6. Polizor unghiular fără fir Makita DGA508Y1J

Calitate și durabilitate ridicată

41NicOM6LyL

Vezi pretul Emag

Makita este o marcă cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate, iar acest polizor unghiular fără fir de 125 mm nu face excepție. Se remarcă prin faptul că include două baterii reîncărcabile litiu-ion de 18 V cu întrerupător de frânare pentru a vă garanta protecția. Este un model durabil și robust, datorită materialelor de înaltă calitate și a unui design bine gândit.

Din același motiv și din cauza formei sale compacte, are o greutate de numai 4,1 kg, ceea ce este destul de ușor de gestionat. Așadar, vă recomandăm să cumpărați acest model.

7. Polizor unghiular fără fir Metabo 6.02174.85

Capacitate bună și design excelent

419R+896IxL

Vezi pretul Emag

Dacă nu sunteți încă foarte familiarizați cu acest producător, nu vă faceți griji, deoarece nu este unul dintre clasicii precum Bosch, Black&Decker sau Makita. Cu toate acestea, acest model are capacități și caracteristici bune, cum ar fi diametrul maxim al discului de 125 mm și alimentarea cu energie prin intermediul unei baterii litiu-ion cu o tensiune de 18 V și o capacitate de 4 Ah.

În același timp, motorul are o viteză de 8.000 de rotații pe minut, deci are tot ce-i trebuie pentru a lucra cu PVC și metale precum cuprul sau fierul. Aparatul este livrat cu un capac de protecție, piulița, tehnologia Metabo VibraTech pentru a gestiona vibrațiile mai eficient și a vă oferi confort, 2 baterii și un încărcător.

Designul inteligent cu materiale bune are ca rezultat o greutate de numai 2,4 kg.

Să vorbim despre baterie

Deși bateria nu este singura piesă fundamentală a unui polizor fără fir bun, ea este, fără îndoială, una dintre cele mai importante, deoarece este responsabilă pentru furnizarea energiei necesare pentru funcționarea corectă a dispozitivului. Chiar dacă aveți un polizor bun, cu un motor excelent și un disc de înaltă calitate, dacă bateria nu este bună, polizorul fără fir nu va funcționa corespunzător și veți fi foarte dezamăgit.

De fapt, acesta este unul dintre motivele pentru care polizoarele fără fir sunt adesea mai puțin puternice decât cele cu fir, deoarece nu se alimentează direct de la priză și pentru că uneori nu au baterii bune.

Acestea fiind spuse, este ideal să achiziționați un model care funcționează cu baterii litiu-ion, deoarece acesta este tipul de baterie care are cea mai lungă durată de viață și oferă cele mai bune performanțe. De asemenea, acestea se reîncarcă destul de repede și cântăresc mai puțin decât alte tipuri de baterii, ceea ce este esențial pentru orice polizor manual . În plus, acestea au și o autonomie semnificativ mai mare.

Un alt avantaj al acestor baterii este că mărcile folosesc adesea aceeași baterie pentru gama lor de unelte electrice, astfel încât, dacă aveți alte unelte de la aceeași marcă, bateriile lor se vor potrivi perfect pentru noul polizor fără fir.

Greutatea

Unul dintre cele mai importante motive pentru care oamenii decid să cumpere un polizor fără fir, fie el unghiular, drept sau orbital, este portabilitatea și ușurința de manevrare. Prin urmare, trebuie să aruncați o privire la greutatea noului polizor electric fără fir , astfel încât să nu vă alegeți cu unul care să fie chiar mai greu de manevrat decât cele cu fir.

Ideea este că aveți o manevrabilitate și un confort excelente, astfel încât să o puteți utiliza în unghiuri dificile, să lucrați în colțuri, în zone înalte și greu accesibile și așa mai departe.

Acestea fiind spuse, veți vedea pe piață polizoare care sunt ușoare de doar 2 kg, în timp ce altele pot depăși 6 kg. Cu toate acestea, vă sfătuim cu tărie să evitați modelele care cântăresc mai mult de atât. Nu numai că vă vor face să obosiți foarte ușor, dar demonstrează și o calitate foarte slabă a construcției, ceea ce se traduce printr-o durabilitate mai mică și mai multe defecțiuni constante.

Caracteristici și accesorii

În afară de caracteristicile principale ale unui polizor fără fir, este important să analizăm și accesoriile și caracteristicile speciale cu care este prevăzut. În acest sens, puteți găsi modele cu aspirație care, deși consumă mai multă energie, vă ajută să lucrați mai repede și mai curat, colectând resturile care se desprind atunci când șlefuiți lemnul sau alte materiale.

Există, de asemenea, protecții care adaugă siguranță dispozitivului și previn accidentele în zona de lucru, sau chiar funcții concepute pentru confortul și versatilitatea dvs., cum ar fi mânere mai confortabile care pot fi repoziționate, modele ergonomice care sunt ușor de manevrat practic în orice situație sau chiar polizoare fără fir care vă permit să folosiți discuri de diferite diametre fără a fi nevoie să faceți modificări.

Mânerul polizorului fără fir

Dacă sunteți în căutarea unui polizor fără fir care să vă ofere mult confort și care să vă permită o gamă foarte largă de acțiune și posibilitatea de a-l folosi în diferite poziții, gândiți-vă la un model care include un mâner pe care îl puteți schimba în funcție de poziție. Există polizoare la care trebuie doar să deșurubați mânerul pentru a-l muta în cealaltă parte a dispozitivului și a lucra cu oricare dintre cele două mâini. Acest lucru este perfect pentru cei care sunt pricepuți cu ambele mâini sau care doresc pur și simplu să aibă ceva mai multă mobilitate.

Există chiar și unele polizoare fără fir în care mânerul poate fi poziționat pe partea superioară sau inferioară pentru a vă oferi și mai multe opțiuni de mobilitate.

Radiator

Unul dintre principalele motive pentru care orice dispozitiv electronic se deteriorează rapid este căldura. Atunci când se utilizează dispozitive alimentate electric, căldura emisă de motor și de alte componente poate afecta circuitele și piesele și poate provoca defecțiuni și întreruperi. Prin urmare, este important ca mașina de tocat să fie proiectată să disipeze căldura sau să aibă o funcție specifică pentru a o menține rece.

Pentru a realiza acest lucru în momentul achiziției, analizați cu atenție descrierile produselor și căutați o explicație în acest sens. De obicei, este vorba de un design special, cum ar fi ferestrele mici care permit evacuarea căldurii sau chiar tehnologiile inovatoare încorporate în baterii care mențin temperaturile sub nivelurile care pot fi dăunătoare pentru componentele interne.