Portofele minimaliste pentru barbati

mejor-monedero-minimalista-para-hombre

Purtarea unui portofel stricat poate fi o adevărată bătaie de cap. Nu numai din cauza inconvenientului de a nu putea accesa cu ușurință toate cardurile noastre, ci și pentru că uneori mărcile folosesc materiale proaste sau o construcție ieftină. În cazul meu, am folosit modele care sunt prea groase și voluminoase pentru a-mi deteriora pantalonii sau ale căror mecanisme de îndepărtare rapidă a cardurilor sunt o fraudă și mai degrabă îmi irosesc timpul prețios.

Cu toate acestea, în timp, am descoperit cum să găsesc cel mai bun portofel minimalist pentru bărbați, alegându-l chiar și pe cel mai ieftin dintre toate. Astăzi vă voi spune totul despre ele. Îmi veți fi alături?

Cele mai bune portofele minimaliste pentru bărbați

Care este cel mai bun portofel minimalist pentru bărbați?

Fie că este vorba de portofele metalice, de material textil, piele sau elastic, portofelele minimaliste au venit să ne rezolve problemele cu cardurile și banii și au decis să rămână. Acum, probabil că te întrebi cum să alegi un portofel accesibil, dar de bună calitate, pentru a te asigura că ai la tine ceva care nu îți va rupe bugetul, dar care te va ține mulți ani de acum încolo.

Mai jos este lista mea comparativă a celor mai bune 5 de pe piață, dar mai târziu voi vorbi despre avantajele lor și despre ceea ce trebuie să căutați, cum ar fi materialele bune, greutatea redusă și subțirimea, precum și despre varietatea disponibilă.

Iată dintre cele mai bune portofele minimaliste pentru bărbați:

1. Nano Boy by JAIMIE JACOBS

Subțire și complet

41JLjLV7cWL

Vezi pretul Emag

Designul său ultra-subțire și simplu îl transformă în portofelul ideal pentru a transporta până la 13 carduri, inclusiv câteva bancnote și chiar câteva monede. În ceea ce privește durabilitatea sa, este unul dintre cele mai recomandate, deoarece este confecționat manual cu material elastic de înaltă calitate, precum și cu piele și cusături duble. Clipul său facilitează îndepărtarea rapidă a cardurilor.

2. Boston TRAVANDO

Elegant și comod

41QxmY3CxAL

Vezi pretul Emag

Dacă vă place pielea maro clasică, acest portofel vi se va potrivi perfect. În el puteți transporta 12 cărți secundare, precum și o carte principală. Dispune de un sistem de prindere pentru a le ține pe toate la vedere cu o singură tragere și include, de asemenea, un compartiment lateral pentru notițe. Cea mai bună parte este că este atât de subțire încât se potrivește oriunde fără a crea o umflătură și este protejat cu RFID.

3. Portofel minimalist pentru bărbați Light Fold

Privire mai sportivă

41sBHpdJoGL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să cumpărați un portofel cu adevărat ușor și flexibil, vă recomandăm să aruncați o privire la acest portofel din material elastic, care se va potrivi practic în orice buzunar și vă va permite să transportați până la 20 de carduri, bancnote, monede și chitanțe. La fel de simplu și subțire pe cât pare, acesta include un dispozitiv de blocare RFID și este disponibil într-o gamă de culori.

4. Dlife minimalist card holder

Foarte elegant

Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase opțiuni pentru directori sau pentru oricine se bucură de un portofel elegant, modern și cu un design excelent. Printre avantaje se numără o construcție de bună calitate din plăci de aluminiu, piele PU rezistentă și foarte arătoasă, capacitate pentru 5 sau 6 carduri, precum și compartimente interne pentru încă 2 carduri și numerar. De asemenea, este prevăzut cu blocarea RFID.

5. URAQT portofel subțire din piele

Ușor și multifuncțional

51+p5GmGKEL

Vezi pretul Emag

Poate merge în buzunarul pantalonilor sau în buzunarul blazerului, indiferent unde, deoarece este foarte confortabil, subțire și ușor datorită grosimii sale de 0,2 cm și greutății reduse. În el puteți transporta până la 7 carduri fără probleme și în condiții de securitate totală, deoarece include dispozitivul obișnuit de blocare RFID. În același timp, acesta include un compartiment pentru bancnote și monede.

Ce sunt portofelele minimaliste?

Aceste portofele sunt soluția ideală pentru a nu mai fi nevoit să monedero-minimalista

purtați portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor sau al pantalonilor scurți. Tendința de a purta portofelul în buzunarul de la spate poate fi un lucru rău din două motive foarte importante. Primul este că orice hoț de buzunare ar putea deveni deștept și ar vrea să vă ia cardurile prețioase și bani, ceea ce ar fi un lucru teribil pentru oricine.

Celălalt lucru este că, în caz că nu știați, simplul fapt de a sta pe portofel poate crea un dezechilibru în spate și vă poate provoca dureri de spate îngrozitoare. Da, după cum ați auzit, medicii susțin că statul pe portofel poate crea distorsiuni la nivelul pelvisului și al șoldurilor, precum și o presiune asupra nervului sciatic, adică durere.

Apogeul portofelelor cu buzunarul din față

Când te confrunți cu această problemă, cea mai cartera-para-hombre

evidentă soluție este pur și simplu să muți portofelul în buzunarul din față. Acesta este motivul pentru care aceste noi modele sunt atât de populare în prezent și pentru care au devenit atât de subțiri și compacte în timp. Asta pentru că utilizatorii au nevoie de portofele care să nu fie prea voluminoase și să poată transporta tot ce au nevoie.

Un alt lucru este că aceste modele sunt adesea echipate cu tehnologie RFID, care împiedică hoții de buzunare și hoții de buzunare să citească datele de pe carduri cu ajutorul scanerelor wireless sau al cititoarelor NFC.

Tipuri de portofele minimaliste

Deoarece nu sunt toate la fel, să aruncăm o privire la varietățile pe care le veți găsi pe piață pentru a afla în ce fel diferă și cum să îl alegeți pe cel mai bun pentru dumneavoastră.

Slim

cartera-slim

Acestea sunt portofele foarte subțiri și accesibile, concepute special pentru a putea fi luate rapid din buzunarul din față și pentru a nu ocupa prea mult spațiu. Acestea sunt cele pe care le puteți purta împreună cu telefonul mobil în același buzunar, de exemplu.

Metal

cartera-de-metal

Unele portofele sunt prevăzute cu plăci de metal care le fac destul de compacte și greu de manipulat, ceea ce le face foarte ușor de strecurat în buzunare. De asemenea, vă protejează foarte bine cardurile și banii lichizi, datorită materialelor de bună calitate, și arată foarte bine dacă vă place aspectul metalic.

Piele

cartera-de-cuero

Acestea sunt portofele clasice din piele cu care suntem obișnuiți, dar cu o schimbare care le modernizează și le face foarte compacte și atrăgătoare din punct de vedere vizual.

Blocarea RFID

cartera-con-bloqueo-RFID

Cu atât de multe carduri fără contact și cititoare NFC pe telefoanele mobile, este foarte ușor pentru orice infractor să încerce să vă fure banii și detaliile cardurilor, motiv pentru care majoritatea portofelelor minimaliste moderne sunt acum dotate cu o formă de protecție RFID. Unele includ plăci metalice de-a lungul capacelor exterioare ale portofelelor sau un alt tip de material care blochează semnalele care ar putea să vă fure datele.

Portofelele minimaliste și tendința 'mai puțin înseamnă mai mult'

În fiecare zi ne îndreptăm tot mai mult spre o economie în care banii lichizi sunt practic nefolosiți, fiind înlocuiți în mare parte de cardurile de debit și de credit. De aceea, în zilele noastre, vă veți afla cu siguranță în situația jenantă de a avea o grămadă de carduri în portofelul rigid și, atunci când este timpul să plătiți pentru un serviciu sau un produs, trebuie să căutați printre cele 12 carduri până când îl găsiți pe cel potrivit.

De fapt, în țări precum Suedia și Coreea, se prevede deja că în câțiva ani banii lichizi nu vor mai fi importanți, la fel cum în Franța este deja ilegal să plătești în numerar pentru produse sau servicii de peste 1 000 de euro. Așadar, tendința este să folosim din ce în ce mai mult cardurile și alte forme de plată electronică.

În acest sens, noile portofele subțiri minimaliste au devenit noua opțiune pentru a ne adapta mai bine la această tendință și a evita să ocupăm prea mult spațiu în buzunare. Unele chiar înlocuiesc direct portofelele tradiționale , deoarece includ compartimente pentru bancnote și monede.

În curând vom vedea chiar și înlocuirea cardurilor cu telefoane mobile cu tehnologie NFC, cu ajutorul cărora veți avea toate informațiile de plată pe un singur dispozitiv.

Motive pentru a folosi un portofel minimalist

Dacă încă mai ai vechiul tău portofel de buzunar din spate, tot uzat, rupt și vechi, dar nu vrei să-l schimbi pentru că ești prea obișnuit cu el și nu ai încredere în modelele noi și moderne, aruncă o privire la aceste avantaje și cu siguranță te vei răzgândi. Sunt atât de multe motive încât vă asigur că în câteva minute veți alege un nou portofel care vă va rezolva viața și vă va ajuta să fiți mult mai confortabil, mai sigur și chiar să evitați problemele de sănătate.

Partea inferioară a spatelui vă va mulțumi

După cum am menționat mai devreme, portofelele tradiționale pentru spate sunt o mare problemă pentru sănătatea dumneavoastră. Acestea creează un dezechilibru în spate și pot afecta șoldurile și coloana vertebrală. În același timp, tot acest dezechilibru cauzează o supraîncărcare a nervilor și atunci apar durerile.

Vă va deranja în mod direct nervul sciatic, care este responsabil pentru mișcarea mușchilor din fese, picioare, abdomen și spate, bineînțeles. Odată ce veți începe să utilizați portofele frontale, veți observa că aceste probleme se vor diminua treptat.

Cardurile de credit vor dura mai mult

V-ați aflat vreodată în situația dureroasă de a fi nevoit să vă înlocuiți cardurile de credit la fiecare câteva luni? Adevărul este că purtarea lor în buzunarul de la spate este unul dintre motivele pentru care se deteriorează atât de repede. Este o chestiune de logică: dacă stați pe ele cu toată greutatea corpului pentru perioade prelungite de timp, este normal ca conținutul portofelului să fie afectat.

Cu un portofel mic pentru bărbați bun, puteți transporta totul în buzunarul din față, eliminând greutatea inutilă și bucurându-vă de plăcerea de a vă înlocui cardurile doar atunci când acestea sunt pe cale să expire și nu o dată pe an.

Este mai ușor să găsești cardul de care ai nevoie

Știu că de mai multe ori ai pierdut secunde prețioase căutând cardul potrivit în portofel. Între cardul de metrou, cardul de autobuz, cardul de supermarket, permisul de conducere, cartea de identitate, cardul de sănătate și oricare dintre cardurile de debit sau de credit, poate deveni complicat și foarte enervant să îl găsești pe cel potrivit la momentul potrivit.

Ați pierdut ultimul metrou, ați fost nevoit să vă întoarceți acasă pentru a căuta unul dintre carduri sau ați pierdut secunde prețioase la coadă la supermarket pentru că nu ați găsit cardul la timp.

Cu mini portofele veți evita tot acest timp pierdut și inconvenientele cauzate de alți utilizatori care așteaptă la coadă pentru a plăti.

Nu-ți va fi rușine să-ți arăți portofelul

Cu toții am avut la un moment dat un portofel vechi pe care îl păstrăm cu noi ca pe o moștenire de familie. Problema este că, de fiecare dată când trebuie să o scoți, te simți puțin jenat, pentru că știi că este în zdrențe din cauza modului în care arată uzată și veche.

Scopul tuturor acestor lucruri nu este de a vă aminti de acele momente jenante și de a vă face să vă simțiți prost, ci de a vă spune că portofele minimaliste portofelele sunt foarte curate și îngrijite, în plus, de obicei sunt destul de rezistente la uzură, așa că va arăta foarte bine când îl veți scoate din buzunar.

Reduce șansele ca hoții de buzunare să profite de tine

Dacă porți portofelul în buzunarul din față, poți avea un control mult mai mare asupra a ceea ce se întâmplă și poți fi conștient dacă cineva încearcă să-ți fure banii sau cardurile. Gândiți-vă la situații precum metroul sau poate la un concert. Ar fi foarte ușor pentru un infractor să vă scoată portofelul din buzunarul de la spate și să se poarte ca și cum nu ar fi nimic, să coboare la următoarea stație sau să se amestece în mulțime.

Cu portofelele frontale puteți avea în permanență un control vizual asupra a ceea ce se întâmplă, evitând astfel furtul și momentele nefericite.

Sunt mult mai confortabile

Dacă ați avut vreodată un portofel în buzunarul de la spate, știți cât de enervant este să stați cu unul plin de bancnote și carduri pe scaunele din baruri, în metrou sau chiar pe băncile din oraș. Uitați de acest sentiment îngrozitor purtând un portofel de față care nu vă deranjează fesele atunci când vă așezați.

Portofelele minimaliste și subțiri arată grozav

Nu numai că portofelul în sine arată grozav, dar ți se va potrivi mai bine și te va ajuta să ieși în evidență. Atunci când purtați modele prea largi, voluminoase și pline de bancnote și carduri, această umflătură tinde să deformeze pantalonii pe care îi purtați și chiar silueta corpului dumneavoastră, mai ales dacă vă place să purtați haine mulate. Nu numai că nu arată bine, dar umflătura în sine vă poate deteriora pantalonii, creând o întindere nefirească și ducând la buzunare rupte sau cu gropi.

Nu va mai trebui să vă scoateți portofelul de fiecare dată când vă așezați

Acum că știți că nu este bine să purtați portofelul în buzunarul de la spate, poate vă gândiți 'dar de ce să-l schimbăm? Este nou și funcționează bine. Ei bine, vă veți da seama rapid cât de enervant este să trebuiască să scoateți portofelul din buzunar și să-l puneți pe masă sau în altă parte atunci când vă așezați.

În plus, poate fi un risc pentru securitate, deoarece, dacă vă aflați într-un loc public, cum ar fi un bar, cineva ar putea încerca să profite de dumneavoastră și să vă ia portofelul fără ca dumneavoastră să observați. Folosind portofelele moderne minimaliste veți uita de această problemă.

Veți începe să păstrați doar strictul necesar

Probabil că ați avut portofele pline de bancnote și carduri inutile care adaugă o umflătură aproape de nedescris la pantaloni. Schimbându-vă portofelul și folosind un portofel minimalist și funcțional, care vă permite să aveți la dumneavoastră doar aproximativ 12 carduri, veți constata că va trebui să scăpați de cupoane expirate, carduri vechi sau niciodată folosite, bancnote vechi și alte lucruri care nu făceau decât să adauge greutate și volum în portofelul dumneavoastră.

Veți începe să purtați portofele mici cu doar ceea ce aveți nevoie pentru a pierde mai puțin timp și a avea totul la îndemână.

Vă veți simți mult mai organizat

Aceste portofele minimaliste au, de obicei, compartimente pentru carduri de diferite dimensiuni, astfel încât puteți transporta fără probleme actele de identitate, permisul de conducere, cardurile de debit și de credit, precum și bancnotele ocazionale, care pot fi întotdeauna utile. Veți observa cum fiecare dintre ele va fi ușor de accesat.

Sunt atât de subțiri încât poți purta telefonul mobil și portofelul în același buzunar

Poți să porți portofelul și telefonul mobil într-un buzunar și să lași cheile în altul, evitând astfel să îți strici telefonul sau portofelul, în cazul portofelelor fabricate din aluminiu și alte metale. Partea bună este că sunt atât de subțiri încât volumul va fi foarte mic.

Mai puține șanse ca portofelul să vă alunece din buzunar

Buzunarele din față sunt de obicei mai sigure și mai strânse decât cele din spate, ceea ce vă va oferi mult mai multă siguranță și vă va împiedica să vă scăpați portofelul în momentele în care trebuie să alergați sau când există o mulțime de oameni. Nu poți pune un preț pe securitate.