Prajitor de paine cu 2 felii

mejores-tostadores-de-2-rebanadas

mejor-tostador-de-2-rebanadas-300x200

Pentru mulți, dimineața nu este cel mai bun moment al zilei, deoarece implică o plecare timpurie din cuibul nostru de confort și căldură pentru a înfrunta traficul de dimineață și un șef morocănos. În aceste condiții, ultimul lucru pe care vi-l doriți este să vă confruntați cu un cuptor prăjitor de pâine defect, care să vă despartă de un mic dejun delicios. Aveți nevoie de un prăjitor de pâine eficient și elegant, dotat cu comenzi intuitive și un afișaj clar care vă permite să monitorizați întregul proces de prăjire. Având în vedere acest lucru, iată recenziile noastre despre cele mai bune cuptoare prăjitoare de pâine.

Cele mai bune prăjitoare de pâine cu 2 felii

Care este cel mai bun prăjitor de pâine cu 2 felii?

În căutarea noastră pentru cel mai bun prăjitor de pâine cu 2 felii, am evaluat o mulțime de produse de la diferite mărci. Am ales aceste 5 prăjitoare de pâine ca fiind cea mai bună selecție pentru că sunt echipate cu fante suficient de largi pentru a prăji cele mai pufoase covrigi, în plus, au adâncimea perfectă pentru a găzdui cele mai mari felii de pâine. Și cea mai bună parte este că fiecare dintre aceste prăjitoare de pâine va lăsa pâinea aurie și crocantă.

Iată dintre cele mai bune prăjitoare de pâine cu 2 felii:

1. Prăjitor de pâine cu 2 fante TAT 7203 Bosch

Un design elegant și compact

31U8C8O7E+L

Vezi pretul Emag

Vă prezentăm un prăjitor de pâine cu capacitate pentru 2 felii de pâine, fabricat din oțel inoxidabil. Acest dispozitiv are un senzor electric și o funcție de autocentrare pentru a oferi utilizatorului o prăjire uniformă.

Designul său conține un suport de încălzire pliabil, o funcție de dezghețare și un sistem de închidere automată. În plus, include o tavă detașabilă pentru firimituri, un mâner pentru a seta până la 6 niveluri de gătit și un manual de instrucțiuni.

2. Prăjitor de pâine cu 2 felii KH442D Krups

Finisaj de înaltă calitate

519a6Jx7ydL

Vezi pretul Emag

Acesta este un minunat și modern prăjitor de pâine, un echipament de mare performanță și durabilitate, deoarece este fabricat din oțel inoxidabil. Are o putere de 720 W și un termostat reglabil cu 6 niveluri de prăjire.

Designul său permite prăjirea simultană a 2 felii de pâine și este prevăzut cu un suport pentru încălzirea rulourilor de pâine. Caracteristicile includ un buton de anulare și o funcție de dezghețare. De asemenea, este inclusă o tavă detașabilă pentru firimituri.

3. Prăjitor de pâine cu 2 felii Breville VTT676X

Design inovator din metal perforat

41YVEHl5afS

Vezi pretul Emag

Echipamentul perfect pentru a vă bucura de cele mai delicioase pâine prăjită datorită celor 9 niveluri de gătire care permit să mulțumească cel mai pretențios palat, de asemenea, are fante reglabile pentru a încălzi eficient alimente de diferite dimensiuni.

Acest prăjitor de pâine are funcții de dezghețare și un sistem de anulare pentru a întrerupe ciclul de prăjire. De asemenea, are un suport rabatabil pentru încălzirea chiflelor și a rulourilor.

Modelul este prevăzut cu o bază antiderapantă și un spațiu de depozitare pentru cablu.

4. Prăjitor de pâine automat Electrolux EAT7800

Fabricat din oțel inoxidabil

41T8fI22XAL

Vezi pretul Emag

Vă prezentăm un prăjitor de pâine elegant și inovator, dotat cu un ecran LCD și un panou de control digital de mare precizie.

Acest aparat are fante foarte largi pentru a găzdui cu ușurință alimente de toate formele și dimensiunile, în plus, are o putere de 980 W și 7 niveluri de prăjire.

Prăjitorul de pâine rămâne rece la atingere și oferă utilizatorilor funcții de reîncălzire și dezghețare. Designul include, de asemenea, un compartiment pentru depozitarea cablului de alimentare.

5. Prăjitor de pâine cu 2 felii Brotchen Negru 30HIL Aigostar

Raport calitate-preț excelent

414SKBX0o1L

Vezi pretul Emag

Un design exclusivist și accesibil pentru toate bugetele, acest prăjitor de pâine este fabricat din plastic de calitate superioară, fără BPA.

Are 7 niveluri de prăjire, 850 W de putere, funcții de încălzire și decongelare, un sistem de anulare automată și o tavă de firimituri detașabilă.

Este disponibil în alb și negru, iar cel mai bun avantaj este că atunci când îl cumpărați primiți un produs cu o garanție de 2 ani.

Ghid de cumpărături pentru prăjitorul de pâine cu 2 felii

Când vine vorba de cumpărarea unui prăjitor de pâine, există două sarcini principale pe care echipamentul trebuie să le poată îndeplini eficient. În primul rând, cât de bine arde sau rumenește pâinea și, în al doilea rând, prăjește fiecare felie în mod egal? În cele ce urmează este prezentată o descriere detaliată a unui prăjitor de pâine cu 2 felii, precum și caracteristicile esențiale de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați acest aparat de bucătărie.

Ce este un prăjitor de pâine cu 2 felii?

Un prăjitor de pâine cu 2 felii este un aparat de bucătărie compact utilizat pentru rumenirea și încălzirea prăjiturilor, covrigilor, brioșelor, biscuiților, pâinii și altele. Acest dispozitiv vă oferă o modalitate rapidă și eficientă de a pregăti mâncăruri prăjite crocante și delicioase. Datorită progreselor tehnologice, acum puteți alege dintr-o mare varietate de cuptoare prăjitoare de pâine pentru a găsi modelul care să vă satisfacă nevoile.

Construcția prăjitorului de pâine

Producătorii folosesc diferite materiale pentru a realiza modelele de prăjitor de pâine. Majoritatea produselor sunt fabricate din oricare dintre aceste materiale:

  • Oțel inoxidabil
  • Plastic ultrarezistent
  • Crom

Utilizatorii atenți la design și cu un design deosebit preferă prăjitoarele de pâine care armonizează decorul spațiului prin integrarea cu celelalte aparate din bucătărie. Dacă vă încadrați în această categorie, atunci ar fi mai bine să alegeți un prăjitor de pâine din oțel inoxidabil, acestea fiind disponibile în finisaje albe, negre și roșii. Au început să apară și alte culori, deși acestea trei sunt cele mai comune.

Prăjitoarele de pâine din oțel inoxidabil nu numai că adaugă o notă de eleganță bucătăriei dvs., dar durează mult timp. Aceste prăjitoare de pâine au o listă lungă de caracteristici și au performanțe mai bune decât omologii lor din plastic, sunt probabil cel mai scump model dintre opțiunile menționate, dar nu uitați că prăjitoarele de pâine din oțel inoxidabil nu necesită niciodată înlocuire. În general, cele mai comune materiale utilizate la fabricarea prăjitoarelor de pâine cu 2 felii sunt:

Finisaj cromat: Deși aceste prăjitoare de pâine vor adăuga o notă clasică bucătăriei dvs., suprafața lor tinde să se acumuleze și să expună ușor amprentele.

Plastic colorat: Aceste prăjitoare de pâine au unele merite. În primul rând, acestea nu expun amprentele digitale la fel de ușor ca și echipamentele cu finisaj cromat. În al doilea rând, acestea sunt foarte versatile, deoarece se potrivesc cu decorul bucătăriei dumneavoastră, deoarece sunt disponibile într-o mare varietate de culori.

Oțel inoxidabil: Unul dintre dezavantajele oțelului inoxidabil este că lasă urme de amprente și este mai vulnerabil la zgârieturi decât finisajele din plastic și crom.

Finisaj dublu: Deși mai puțin frecvente, puteți găsi, de asemenea, unele modele de prăjitor de pâine care combină construcția din oțel inoxidabil cu detalii din plastic. Astfel, pe lângă faptul că sunt durabile, aceste prăjitoare de pâine vă ajută să obțineți o coordonare armonioasă a culorilor.

Timpul de prăjire

Timpul necesar pentru ca aceste aparate de gătit să finalizeze procesul de prăjire depinde de mai mulți factori. Printre acestea se numără: banda prăjitorului de pâine, tipul de unitate și dacă vorbim de un prăjitor de pâine de bază sau de un dispozitiv cu caracteristici inovatoare.

Scenariul ideal este să optați pentru un prăjitor de pâine care oferă o varietate de setări. Astfel de prăjitoare oferă adesea rezultate mai bune. Dacă achiziționați un prăjitor de pâine cu fante foarte largi, va dura mai mult timp pentru a prăji alimente înguste și mici, deoarece acestea vor fi mai departe de sursa de căldură. Prin urmare, dacă vă grăbiți mereu să pregătiți micul dejun, ar fi mai bine să investiți în cel mai rapid prăjitor de pâine de pe piață.

Ușor de utilizat și de curățat

Avantajul prăjitoarelor de pâine cu 2 felii este că au caracteristici minimaliste care le fac ușor de utilizat. Dacă trebuie să prăjiți doar pâine și clătite, un simplu prăjitor de pâine pop-up va fi de ajuns, însă dacă sunteți în căutarea unui echipament pentru utilizarea într-un restaurant, cea mai bună opțiune este un prăjitor de pâine cu bandă rulantă capabil să prăjească mai multe alimente simultan.

De asemenea, trebuie să luați în considerare cât de ușor este de curățat prăjitorul de pâine, datorită faptului că nu puteți deschide un prăjitor de pâine pentru a-l curăța, caracteristici precum o tavă pentru firimituri și un interior neaderent vor facilita curățarea.

Costul și marca

Veți descoperi că există tone de produse atunci când vă duceți să cumpărați un prăjitor de pâine cu 2 felii. Dacă doriți să găsiți cele mai bune echipamente, ar trebui să optați pentru producători renumiți, precum Cuisinart sau Breville. Dacă vă decideți să încercați o nouă marcă, asigurați-vă că ați verificat mai întâi ce are de spus comunitatea de utilizatori.

Ce trebuie să căutați la un prăjitor de pâine bun

Faptul că are caracteristicile de bază menționate mai sus nu califică un aparat ca fiind un bun prăjitor de pâine de bucătărie. Un prăjitor de pâine bun trebuie să aibă și următoarele atribute:

Rumenire constantă:

Cel mai bun prăjitor de pâine este cel care vă oferă o gamă de opțiuni de gătire, de la cele mai deschise la cele mai întunecate nuanțe de prăjire. Aceste alternative pot fi prezentate pe un buton sau un cadran digital.

2 felii sau 4 felii

Majoritatea prăjitoarelor de pâine au un design cu 2 sau 4 felii. Modelul cu 2 felii are două fante, în care se pot regla feliile de pâine. Modelul cu 4 felii are 4 fante. Dacă doriți să rumeniți bucăți mai groase de pâine, covrigi și chifle, puteți opta pentru un model cu fante late. De asemenea, dacă aveți mai mult de 3 membri în familie, va fi util să alegeți un prăjitor de pâine mare și rapid, deoarece modelele compacte sunt adesea subdimensionate, motiv pentru care durează mai mult să prăjească pâinea.

Siguranță

Prăjitoarele de pâine din zilele noastre sunt echipate cu o varietate de caracteristici de siguranță. Cele mai notorii sunt sistemul de oprire automată și sistemul de anulare, cu ajutorul acestor butoane, utilizatorul poate opri procesul de prăjire la jumătatea acestuia, primind și o notificare odată ce ciclul de prăjire este finalizat.

Comenzi convenabile

Sistemul de configurare al fiecărui prăjitor de pâine va veni sub forma unui panou tactil sau a unor cadrane de control. În general, s-a constatat că cadranele sunt în general mai puțin precise decât omologii lor digitali.

Suporturi pentru cabluri

Unele prăjitoare de pâine au la baza aparatului un raft destinat să stocheze cablul de alimentare. Altele sunt prevăzute cu cabluri detașabile care pot fi înfășurate și ținute la distanță.

Nu există funcție de ejecție

Unele prăjitoare de pâine nu au o funcție de ejecție automată. În schimb, aceste modele emit un sunet de notificare sau se opresc automat odată ce ciclul de prăjire s-a încheiat.

Dimensiune

Înainte de a vă grăbi să cumpărați un nou prăjitor de pâine, stabiliți cât spațiu aveți la dispoziție pe blat pentru a-l depozita.

Caracteristici recomandate pentru un prăjitor de pâine cu 2 felii

Chiar și pe piața specializată în prăjitoare de pâine cu 2 felii trebuie să știți că aceste aparate nu sunt fabricate după aceleași reguli. Unele oferă o mulțime de caracteristici, în timp ce altele nu. Cele mai multe dintre aceste caracteristici suplimentare vă permit să preparați diferite tipuri de pâine. În general, orice prăjitor de pâine cu 2 felii pe care vă decideți să îl cumpărați ar trebui să aibă aceste caracteristici esențiale:

Auto - Centrare

După cum sugerează și numele, această funcție asigură poziționarea corectă a alimentelor în fanta prăjitorului de pâine. Poziționarea este crucială, deoarece determină dacă ambele părți ale pâinii vor fi prăjite uniform. În timp ce unele modele de prăjitor de pâine au o funcție de centrare automată, altele recurg la centrarea manuală. Acesta din urmă îl îndeamnă pe utilizator să alinieze manual felia de pâine.

Oprire automată

Modul în care funcționează această funcție este acela că declanșează un semnal sonor de alertă odată ce procesul de prăjire este finalizat. Această funcție este esențială, deoarece vă permite să vă ocupați de alte activități în timp ce așteptați ca vafele să se rumenească uniform.

Prăjitor de gogoși

Scopul acestei funcții este de a prăji gogoașa pe o singură parte, este potrivită și pentru a rumeni prăjituri și brioșe în același mod. Această caracteristică este importantă, deoarece asigură că partea cu crustă nu este prea prăjită.

Butonul de anulare

Aceasta este o altă caracteristică indispensabilă la prăjitoarele de pâine cu 2 felii, care vă permite să opriți procesul de prăjire la jumătatea acestuia. Această funcție este deosebit de utilă atunci când observați că clătitele dvs. se coc prea tare.

Tava de colectare a firimiturilor detașabilă

Tava este situată la baza prăjitorului de pâine și are rolul de a colecta firimiturile și resturile de pâine. În mod ideal, ar trebui să o puteți scoate cu ușurință, deoarece va trebui să o curățați din când în când, însă unele prăjitoare de pâine nu au această caracteristică, în schimb, tăvile pentru firimituri sunt atașate de o ușă cu balamale, care se deschide pentru a vă permite să goliți conținutul.

Funcția de dezghețare

Acesta este un atribut foarte util atunci când aveți de-a face cu alimente congelate pe care doriți să le prăjiți.

Panou de control digital

Cele mai bune prăjitoare de pâine sunt cele care au un panou de control digital în loc de comenzi manuale. Panoul digital vă oferă un control adecvat asupra procesului de prăjire, fiind nu numai mai ușor de utilizat, ci și mai precis.

Fante foarte largi

Dacă vă plac rulourile și covrigii pentru micul dejun, ar trebui să alegeți un prăjitor de pâine cu 2 felii cu fante largi. O altă alternativă de luat în considerare este un prăjitor de pâine cu fante lungi, mai ales dacă te gândești să treci de la pâinea tipică pentru sandvișuri la pâinea artizanală sănătoasă, vei avea nevoie de un prăjitor de pâine cu fante lungi, capabil să prăjească orice aliment pe care îl dorești.

Concluzie

Cele mai bune prăjitoare de pâine din prezent sunt capabile să asigure o rumenire uniformă. Aceste prăjitoare de pâine oferă o varietate de opțiuni de gătit, de la tonuri închise la tonuri deschise, și sunt concepute pentru a acomoda alimente mari, în timp ce arată foarte bine pe orice blat de bucătărie.

Dacă doriți să cumpărați un prăjitor de pâine, trebuie să luați în considerare mai mulți factori, cum ar fi construcția modelului, timpul de prăjire și dacă are sau nu caracteristici esențiale.

Unele dintre caracteristicile obligatorii ale unui prăjitor de pâine bun includ funcția de autocentrare, oprirea automată, fante foarte largi, un panou de control digital, printre altele.