17 octombrie 2019

Sursa: tass.ru, remnmilitaryblog.com

  Secretarul de presă al Președinției Federației Ruse, Dmitri Peskov, a informat că, pe 17.10.2019, președintele Vladimir Putin va vizita Centru Național pentru Conducerea Apărării Federației Ruse (CNCA).

 

„Președintele lucrează astăzi la Moscova. Între altele, șeful statului va efectua o vizită la sediul CNCA, în legătură cu exercițiile Flotei de Nord”, a precizat Peskov.

 

CNCA monitorizează și coordonează permanent câteva mii de activități desfășurate în conformitate cu Planul de activități al Forțelor Armate ale Federației Ruse. Președintele rus, Vladimir Putin, în calitate de comandant suprem al Forțelor Armate, vizitează periodic acest centru, unde participă la consfătuiri sau conduce exerciții.

 

După cum a declarat anterior ministrul rus al apărării, general de armată, Serghei Șoigu, CNCA depășește Centrul Întrunit de Conducere Balar al Forțelor Armate ale Franței de 19 ori în ceea ce privește cantitatea totală de date stocate și de trei ori în privința puterii de calcul. În același timp, complexul de clădiri al Ministerului Apărării în care funcționează acesta a fost construit de trei ori mai repede și a fost de 2,6 ori mai ieftin decât centrul similar francez. Platforma informațională a CNCA a permis integrarea într-un sistem unic a 73 de organe executive federale, a 85 de subiecți ai Federației Ruse, precum și a 1.320 de corporații și de întreprinderi de stat din cadrul Complexului Militar Industrial.

 

Comentariu remnmilitaryblog.com: Prezența președintelui Vladimir Putin în Centrul Național de Conducere a Apărării Federației Ruse confirmă faptul că, pe 17.10.2019, vor fi executate activitățile planificate în cadrul exercițiului de comandament și stat major de conducere a Forțelor Armate.

Probabil, șeful statului va da ordinul de lansare a celor 16 rachete balistice și de croazieră, între care se vor afla rachete cu bazare terestră, aeriană și navală.

 

Președintele rus, Vladimir Putin, va vizita Centrul Național pentru Conducerea Apărării Federației Ruse

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

EVENIMENTE