Prima declarație făcută de Volodymyr Zelensky

Sursa: 112.international

Am făcut-o împreună! Vreau doar să le mulțumesc părinților pentru sprijin și pentru momentele prin care au trecut. Mulțumesc soției mele pentru puterea și răbdarea ei. Dacă ar fi auzit ce vorbeau despre mine, nu mai fi căsătoriți. Mulțumesc socrului meu, copiilor mei, familiei mele!

 

Mulțumesc echipei noastre, conducerii, tuturor - experți, avocați, voluntari, observatori, operatori, mulțumesc tuturor! Mulțumiri speciale Oksanei și Lyubei care au curățat după cei pe care i-am menționat mai devreme.

 

Mulțumiri studioului Kvartal 95. Cu toate acestea, după ceea ce am văzut, poate fi acum Kvartal 73 [nt referitor la procentajul obținut în alegeri]. Mulțumesc structurilor de aplicare a legii pentru corectitudine, Serviciului de Securitate pentru asigrarea securității mele, mulțumesc tuturor militarilor și voluntarilor noștri pentru protejarea Ucrainei!

 

Mulțumec tuturor jurnaliștilor, mulțumesc tuturor ucrainenilor care m-au susținut, care au făcut o altă alegere! Vă mulțumesc tuturor! Mulțumesc tuturor ucrainenilor, oriunde s-ar afla!

 

Promit că nu vă voi dezamăgi!

 

Și în cele din urmă, pentru că încă nu sunt un președinte, ca cetățean ucrainean, pot spune tuturor țărilor foste sovietice: Uitați-vă la noi! Totul este posibil!

Mulțumim pentru încredere
21 aprilie 2019

   Exercițiul de comandament și stat major la nivel strategic

 "Centru-2019"

Black Sea 

Military Activities Picture

  1. ro