Produse din ulei de magneziu

Aceite-de-Magnesio

Magneziul este unul dintre cele mai abundente elemente care se găsesc pe planeta noastră. Este considerat un mineral vital, deoarece este responsabil pentru reglarea a peste 300 de reacții biochimice din corpul nostru. De aceea, astăzi vei afla despre cel mai bun ulei de magneziu și cum îți poate ajuta sănătatea.

De multe ori, majoritatea dintre noi nu obținem în organism magneziul de care avem nevoie, ceea ce duce la o carență a acestui mineral prețios.

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății a constatat că nivelurile de aport de magneziu variază de la o persoană la alta în diferite părți ale lumii. S-a concluzionat, de asemenea, că mai puțin de 60% dintre adulții de ambele sexe din Statele Unite ale Americii respectă valorile adecvate ale aportului.

Pentru a menține niveluri optime, îl putem consuma dintr-o varietate de surse, cum ar fi fructele, legumele, cerealele, produsele lactate și nucile. Cu toate acestea, există un mod mai eficient de a-l absorbi și anume prin intermediul uleiului de magneziu.

 

Cele mai bune produse de ulei de magneziu

Care este cel mai bun produs de ulei de magneziu?

Gândindu-ne mereu la sănătatea ta, am făcut o comparație amplă și îți aducem mai jos, cele mai bune 5 produse pe care le vei găsi pe piață și care conțin ulei de magneziu.

Iată cele mai bune produse cu ulei de magneziu:

1. Ulei de magneziu 100% natural de la Organic Magnesium

31Q9rzbz8RL

Vezi pretul Emag

Acest produs de bună calitate este perfect pentru pielea sensibilă și oferă o soluție naturală pentru diverse dureri musculare, dureri de cap și migrene. De asemenea, vă ajută să vă relaxați noaptea și să dormiți mai bine, calmând pielea, lăsând-o moale și cu o strălucire sănătoasă.

Cu acest produs accesibil, veți primi magneziu elementar 100% absorbabil, livrat direct la nivel celular prin piele. Aloe Vera organică va reduce mâncărimea (dacă este prezentă) și va înmuia pielea, lăsând-o reînnoită și suplă, cu o strălucire sănătoasă și naturală.

2. Art Naturals Magnesium Oil 880ml

41Q+FVNHaGL

Vezi pretul Emag

Din lista noastră, acesta este cel cu cel mai mic preț sau cel mai accesibil. Spray-ul cu ulei de magneziu Art Naturals aduce o ușurare radicală pentru dureri articulare și musculare, artrită, dureri cronice, fibromialgie, migrene, inflamații articulare sau orice altă durere persistentă.

Este un supliment de magneziu unic și ușor de utilizat, ideal pentru reducerea stresului, a anxietății și pentru ameliorarea simptomelor asociate cu sindromul oboselii cronice. De asemenea, acționează ca o ușurare pentru cei care suferă de insomnie și de lipsa somnului asociată cu durerea cronică.

3. Life Flo Health Pure Magnesium Oil.

31pilYmO1KS

Vezi pretul Emag

Este un ulei de magneziu extrem de concentrat, care se prezintă sub formă de spray. Poate fi folosit zilnic, nu este gras și nu lasă un miros neplăcut.

Furnizează aproximativ 66 mg de magneziu elementar la 4 pulverizări sau 560 mg pe linguriță. Acesta poate fi achiziționat online.

4. Green Elements Pure Magnesium Oil

4181EdbN5NL

Vezi pretul Emag

Acest ulei de magneziu este considerat standardul de aur atunci când vine vorba de restabilirea rapidă a nivelului de magneziu celular prin piele. Conține clorură de magneziu ultra-pură și alte minerale. Deși nu este cel mai ieftin de pe piață, garantează rezultate excelente.

5. Magnesium Oil Original Spray Better You 100ml

41cltBbnd8L

Vezi pretul Emag

Prezentarea mărcii Better You este sub formă de spray și permite peste 800 de aplicații. Este foarte practică și ideală pentru a fi luată cu tine oriunde mergi. Puteți folosi cu încredere uleiul de magneziu, deoarece nu îngrașă .

 

Ce este uleiul de magneziu?

aceite-de-magnesio

În ciuda credinței sau opiniei celor mai mulți oameni, uleiul de magneziu nu este un ulei. Se numește astfel din cauza texturii sale uleioase, care se obține atunci când fulgii de clorură de magneziu sunt amestecați cu apă.

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au atribuit uleiului de magneziu proprietăți vindecătoare și acțiuni terapeutice în cazuri de scădere a tensiunii arteriale, beneficii pentru piele, diabet și chiar o stare de bine și un somn mai plăcut.

Este bine cunoscut faptul că, deși acest mineral se găsește în multe dintre sursele alimentare pe care le consumăm zilnic, el nu este bine absorbit pe cale orală, deoarece afectează o serie de elemente din intestin, în timp ce poate acționa și ca laxativ, reducând astfel timpul în care poate fi absorbit în organism.

Prin aplicarea transdermică putem obține cele mai bune rezultate atunci când folosim magneziu. În acest fel, efectele secundare sunt prevenite și funcționează mai rapid și mai eficient.

Doza zilnică recomandată este de aproximativ 300 de miligrame pe zi, dar pentru a atinge niveluri optime, ar trebui să se ia zilnic între 400 și 420 de miligrame pentru bărbați și între 310 și 320 de miligrame pentru femei.

Dietele actuale furnizează în medie mai puțin de 250 de miligrame pe zi, astfel încât utilizarea uleiului de magneziu este cea mai simplă și mai eficientă modalitate de a suplimenta această carență.

Ce poate face uleiul de magneziu pentru organism?

Magneziul este un ajutor în atât de multe procese corporale diferite, încât este adesea cheia pentru a permite obținerea beneficiilor terapiilor și remediilor care nu par să funcționeze.

Majoritatea oamenilor vor arăta îmbunătățiri dramatice ale stării lor de sănătate atunci când nivelul lor este crescut în mod eficient. Uleiul de magneziu poate fi aplicat direct pe piele sau dispersat în apa de baie și în câteva clipe, avem un tratament medical puternic.

Acest mineral joacă un rol important în reacțiile nutritive, în sinteza moleculelor esențiale, cum ar fi ADN, ARN și proteine. De asemenea, joacă un rol important în baza structurală a oaselor, a membranelor celulare, a cromozomilor, precum și în întărirea sistemului imunitar.

Trebuie remarcat faptul că magneziul este esențial pentru absorbția calciului în organism și, dacă aveți o deficiență sau un dezechilibru de calciu, atunci este posibil să aveți și o deficiență de magneziu. Principalul motiv pentru care sursele de calciu sunt mai eficiente este faptul că se consumă alimente bogate în magneziu.

Această deficiență are o serie de efecte negative și a fost asociată cu hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare și coronariene, sindromul metabolic, osteoporoza, scăderea sensibilității la insulină, astmul, migrenele și durerile de cap, inflamațiile, problemele cu mucoasa interioară a vaselor de sânge sau disfuncția endotelială, scăderea performanțelor la efort și problemele gastrointestinale.

Uleiul de magneziu este util și pentru că ne subțiază silueta prin reducerea poftelor alimentare, ajutând în același timp la asimilarea nutrienților esențiali de care organismul nostru are nevoie.

Beneficiile uleiului de magneziu

Beneficios-del-aceite-de-magnesio

Beneficiile uleiului de magneziu sunt foarte mari și poate fi folosit pentru următoarele afecțiuni sau condiții:

  • Performanța sportivă și recuperarea după antrenament

Studiile au arătat că, în timpul exercițiilor fizice, magneziul este redistribuit prin organism și poate afecta negativ funcționarea fizică.

Persoanele cu deficiență de magneziu pot găsi mari beneficii în jurul performanței lor în timpul exercițiilor fizice atunci când folosesc acest tip de suplimente. Uleiul de magneziu este, de asemenea, un relaxant muscular natural și poate fi aplicat pentru afecțiuni musculare și articulare, oferind o ușurare.

Nivelurile scăzute de magneziu afectează o serie de receptori și neurotransmițători care provoacă dureri de cap și migrene. Studiile au arătat că aportul regulat de magneziu poate reduce frecvența migrenelor.

S-a demonstrat prin diverse teste că magneziul poate ajuta la reducerea uleiozității pielii. Printre beneficiile sale se numără și ameliorarea stresului, ceea ce face ca iritațiile pielii cauzate de stres, cum ar fi acneea și rozaceea, să scadă dramatic.

  • Reglarea diabetului

Diabetul prost controlat are ca rezultat o mare cantitate de glucoză în urină, ceea ce duce la scăderea nivelului de magneziu, având astfel implicații grave asupra rezistenței la insulină.

Nivelurile adecvate de magneziu sunt foarte importante la pacienții cu diabet zaharat, deoarece o astfel de rezistență poate duce la probleme grave atunci când se încearcă să se controleze această afecțiune.

  • Reglarea hipertensiunii arteriale

S-a demonstrat că aportul de magneziu oferă ușoare reduceri ale tensiunii arteriale la pacienții care suferă de hipertensiune arterială.

  • Reducerea stresului și bunăstarea generală

Consumul de magneziu este implicat într-o serie de procese neurologice și fiziologice care ajută la reducerea stresului, precum și la menținerea și echilibrarea hormonilor într-un mod natural.

Magneziul vă ajută să dormiți datorită capacității sale minerale de a relaxa receptorii din creier și din sistemul nervos, favorizând încetinirea de care corpul dumneavoastră are nevoie pentru a se relaxa.

Uleiul de magneziu poate conferi și alte beneficii , cum ar fi:

  • Prevenirea convulsiilor la gravidele cu preeclampsie.
  • Protecție împotriva leziunilor cerebrale la copiii prematuri.
  • Ajută la greață la femeile însărcinate.
  • Echilibrul hormonal.
  • Reducerea simptomelor sindromului premenstrual.
  • Prevenirea osteoporozei.

Cât de mult magneziu să ia pe zi?

Depinde de vârsta persoanei și chiar de sex, aceste cantități sunt orientative și ca referință maximă, puteți consulta în prealabil medicul de familie sau farmacistul.

Anii de vârstă și sexulCantitate maximăCopii cu vârsta de până la 6 luni30 mgCopiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 luni75 mgCopiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani80 mgCopiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 8 ani130 mgCopiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 13 ani240 mgAdolescenți (bărbați) cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani410 mgAdolescenți (femei) cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani360 mgHidroxiacizi (mg) până la 18 ani360 mgBărbați400-420 mgFemeile310-320 mgAdolescenți gravide400 mgFemeile gravide350-360 mgAdolescenți care alăptează360 mgFemeile care alăptează310-320 mg

Cum se prepară uleiul de magneziu acasă

De unde să cumpărați ulei de magneziu?

Dacă sunteți în căutarea unui remediu natural pentru îngrijirea și sănătatea pielii, probabil că îl puteți cumpăra din farmacii, parafarmacii și chiar din fitoterapii.

Puteți merge pe site-uri online precum profarma.com, satisfarma.com sau Amazon, unde puteți găsi cele mai bune mărci de spray-uri cu ulei, care sunt, de asemenea, foarte ușor de aplicat.

Întrebări frecvente

Cum se utilizează uleiul de magneziu?

Este ca orice alt ulei sau cremă hidratantă, se aplică pe piele și se întinde puțin cu mâna pentru a crea un strat uniform pentru a vă bucura de toate beneficiile sale.

La ce se folosește uleiul de magneziu?

Este utilă pentru multe lucruri, inclusiv pentru a ajuta la reglarea zahărului din sânge, la regenerarea celulelor, la relaxarea mușchilor, la ameliorarea durerii, la reglarea tensiunii arteriale, printre altele.

Ce alimente conțin în mod natural magneziu?

Aceștia sunt prezenți, printre altele, în leguminoase, cereale, alimente verzi, cum ar fi broccoli și spanac, precum și în produse lactate, cum ar fi laptele și iaurtul.