Protectie muay thay

mejores-espinilleras-de-muay-thai

mejores-espinilleras-de-muay-thai

Aproape întotdeauna citesc plângeri de la oameni care vorbesc despre jambiere cu elemente de fixare din velcro care încep să cedeze prea repede sau modele cu catarame care sunt greu de reglat și sunt prea incomode în timpul luptelor. Soluția la toate acestea este să căutați cele mai bune apărători de tibie de muay thai, care au o căptușeală de calitate excelentă care protejează împotriva celor mai dure impacturi .

Credeți-mă, este foarte ușor să încerci diferite modele care par a fi bune, dar sfârșesc prin a dezamăgi în cele din urmă pentru că nu protejează suficient sau pentru că se deteriorează la o utilizare foarte mică.

 

Cele mai bune jambiere Muay Thai

Care sunt cele mai bune jambiere Muay Thai?

Există mai multe lucruri care intră în considerare atunci când îl alegeți pe cel mai bun, cum ar fi adâncimea căptușelii, rezistența curelelor, calitatea pielii sau caracteristici suplimentare, cum ar fi reglarea termică. Adevărul este că este, de asemenea, ceva foarte subiectiv, pentru că depinde nu numai de asta, ci și de forma și constituția picioarelor și a picioarelor, deoarece nu toate apărătorile de tibie se potrivesc la fel, indiferent dacă ești bărbat sau femeie . Așa că vă recomand să încercați mai multe până când îl găsiți pe cel care vi se potrivește.

Cu toate acestea, pentru practicanții artei marțiale cunoscute sub numele de muay thai, am realizat o listă comparativă cu cele mai bune modele disponibile în prezent. Cu siguranță veți găsi ceea ce vi se potrivește.

Iată cele mai bune jambiere de muay thai:

1. Muay Thai Fancy TKSGEM shin guards by Top King

Performanță ridicată

51BgB0CQmGL

Vezi pretul Emag

Mulți concurenți iubesc modelele atrăgătoare pentru ochi, cum ar fi acesta, care va străluci în toate luptele tale. Are o protecție ridicată în jurul mușchilor gambei și sub genunchi. De asemenea, acestea sunt fabricate în Thailanda, au curele din piele de înaltă calitate care durează mai mult și sunt perfecte pentru profesioniști.

2. Apărători de tibie Fairtex Muay Thau SP7 Twister

Versatili și rezistenți

41eTZC2ERoS

Vezi pretul Emag

Acest model este fabricat din piele sintetică, deci este perfect pentru vegani, deoarece nu este implicat niciun abuz asupra animalelor. Este fabricat în Thailanda și este detașabil, deoarece puteți utiliza separat apărătoarea pentru tibie și protecția pentru picioare fără nicio problemă.

3. Apărători de piele pentru tibie de la RDX

Protecție completă

51D6sOWXGnL

Vezi pretul Emag

RDX este una dintre cele mărci cele mai recunoscute de pe piața de echipamente pentru sporturi de contact , cum ar fi muay thai, iar acești apărători de tibie o dovedesc. Sunt confecționate din piele, au o căptușeală groasă din gel cu absorbție mare și o potrivire bună pentru o deplasare minimă.

4. Apărători de picioare Valour Strike Pro

Design și protecție excelente

411EBnSjb-L

Vezi pretul Emag

Aceste apărători de tibie tubulare au o greutate super ușoară, precum și o căptușeală din spumă de 2,8 cm pentru a vă oferi cea mai bună protecție posibilă și, bineînțeles, protecție pentru picioare și picioare. În afară de aceasta, sunt echipate cu curele duble Velcro care permit o potrivire foarte precisă pentru mai puține schimbări.

5. Apărători de tibie Muay Thai Fight Gear de la Farabi Sports

Foarte complet

51OEuPD9T-L

Vezi pretul Emag

Designul acestor apărători de tibie este ideal pentru cele mai solicitante lupte, deoarece părțile lor căptușite ies în evidență pe picioare, până la genunchi și pe părțile laterale ale picioarelor. Curelele sunt destul de căptușite, astfel încât oferă o bună absorbție a șocurilor chiar și pentru spate. Puneți-vă casca și tricoul și luptați.

 

Tipuri de apărători de tibie Muay Thai

Apărătorii de tibie sunt disponibili în două tipuri:

Cu cu curele

Acestea sunt cele mai populare, deoarece oferă cea mai mare protecție la lovituri și la lovituri de picior. Aceștia au o mulțime de căptușeală spre centrul tibiilor și pe picioare, astfel încât să știți că vă vor oferi cea mai mare protecție posibilă în diferite tipuri de arte marțiale.

Tipul de ciorap

Este vorba despre tibii care includ un fel de colanți care acoperă tot piciorul, ca și cum ar fi ciorapi, mai exact. Chestia este că sunt confecționate din bumbac elastic și nu au atât de multă căptușeală pentru tibii. Cu toate acestea, unul dintre avantajele lor este că se potrivesc foarte bine la picioare și picioare, așa că nu va trebui să le ajustați prea mult în timpul luptelor .

De asemenea, acestea sunt folosite mai mult în luptele și turneele de amatori.

Ce trebuie să luați în considerare înainte de a cumpăra apărători de tibie

Înainte de a cumpăra orice model, indiferent de tipul pe care îl alegeți, asigurați-vă că luați în considerare următorii factori:

Nu vă orientați spre ceva prea ieftin

O greșeală făcută adesea atunci când cumpărați orice tip de produs este să vă orientați direct spre cel mai ieftin. Bineînțeles, acest lucru se potrivește cu bugetul dumneavoastră, dar țineți cont de faptul că modelele cele mai accesibile sunt adesea de calitate slabă, oferă puțină protecție , iar curelele sunt adesea ușor de deteriorat. Vă recomand cu adevărat să cumpărați ceva de calitate, cu o bună absorbție a șocurilor și materiale, despre care știți că va dura luni de zile înainte de a trebui să căutați un înlocuitor. Pe termen lung, veți vedea că veți face economii.

Găsiți mărimea potrivită

Nu alegeți niciodată un model care este cu o mărime prea mică sau prea mare pentru dumneavoastră. Trebuie să aibă întotdeauna dimensiunea perfectă, pentru că, altfel, fie se vor mișca prea mult și va trebui să le ajustați tot timpul, fie pur și simplu nu vă vor acoperi suficient și vă veți răni chiar și cu cele mai puțin dure lovituri .

Asigurați-vă că se potrivește corect

Dincolo de mărime, trebuie să se potrivească perfect, adică tibia nu trebuie să fie nici prea strânsă, nici prea largă, cu curele ușor de reglat și așa mai departe. Nu toți utilizatorii sunt la fel, iar ceea ce i se potrivește perfect lui Luis, s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine pentru dumneavoastră.

Piele naturală vs piele sintetică

La fel ca mănuși de box, pielea naturală este alegerea ideală pentru tine, deoarece tinde să dureze mai mult timp fără să se deterioreze în comparație cu modelele sintetice. Cu toate acestea, puteți obține întotdeauna piele sintetică de bună calitate, care seamănă cu cea reală, iar acest tip de piele are, de asemenea, o varietate mai mare de modele și poate fi mai atrăgătoare.

Protecția piciorului și a gleznei

Deși se vorbește despre apărători de tibie, adevărul este că modelele bune trebuie să ofere și un nivel ridicat de protecție a gleznei . Acestea fiind spuse, căutați o apărătoare de tibie cu o bună gleznă, deoarece, deși nu este esențială, este o excelentă linie de îngrijire suplimentară împotriva loviturilor dure care pot provoca o accidentare dureroasă a gleznei.

De fapt, nu vă veți mai umfla gleznele atunci când dați un impact greșit în timpul antrenamentelor.

Marca

În toată această discuție despre calitate și gradul de protecție pe care îl poate oferi unul dintre aceste produse, adevărul este că cele mai recomandate apărători de tibie sunt cele fabricate în Thailanda, deoarece au cele mai bune materiale pentru aceste produse. De fapt, acestea sunt chiar realizate manual cu mare grijă pentru a oferi cea mai mare durabilitate și fiabilitate.

De aceea, vă recomand să verificați întotdeauna eticheta apărătorii de tibie pe care urmează să o cumpărați și să vă asigurați că este fabricată acolo.

Întreținere și îngrijire

Un lucru care se întâmplă adesea cu practicanții diferitelor sporturi, în special cei de full contact, cum ar fi muay thai, kickboxing, MMA, box și altele, este că au tendința de a nu fi prea atenți cu echipamentul lor. Acest lucru este esențial pentru a vă asigura că produsele dvs. sunt întotdeauna păstrate în condiții excelente și durează mult timp.

În cazul apărătorilor de tibie, ca și în cazul mănușilor de box , aceștia trebuie curățați cu dezinfectanți și o cârpă pentru a se asigura că bacteriile nu se acumulează în interior și nu provoacă mirosuri neplăcute și nu deteriorează materialele. Un alt aspect important este să le uscați bine după fiecare utilizare, deoarece transpirația acumulată poate face adevărate ravagii. Așezați-le pentru câteva ore la soare și la aer curat pentru a vă asigura că totul se usucă bine, că mirosurile sunt eliminate și că nu apar crăpături pe piele.

Cu toate acestea, dacă vă antrenați sau concurați în regiuni prea calde sau prea umede, cum ar fi Thailanda, ideal este să fiți super stricți cu curățarea și chiar să schimbați apărătoarele de tibie la fiecare 6-9 luni, deoarece chiar dacă aveți cea mai bună grijă de ele, tot vor absorbi multă umiditate.

Cu toate acestea, dacă vă antrenați în climate mai uscate și mai puțin calde, vă puteți aștepta ca apărătorile pentru tibie să dureze aproximativ 2 ani, cu o întreținere atentă.

De ce se desprind ușor apărătoarele de tibie?

Deși v-am mai spus despre mărimi și ajustări, există o întrebare pe care utilizatorii o pun foarte des și pe care probabil că doriți să o puneți și dumneavoastră: De ce se mișcă atât de mult apărătoarele mele de tibie?

Este foarte simplu. Purtați un model care este prea mare pentru dumneavoastră. Încercați să încercați o tibie mai mică, care nu se mișcă atât de mult. În același timp, se poate întâmpla să transpirați mult și ca această umiditate să facă ca protecția să se miște prea mult sau să vă puneți tibia dreaptă pe piciorul stâng. Aceasta este o greșeală foarte frecventă și ușor de făcut, dar, din fericire, producătorii includ, de obicei, datele de identificare pe fiecare pereche.