Pulverizator electric

Este absurd să cumpărați un pulverizator care nu este deloc accesibil, doar pentru a vedea că se deteriorează după câteva utilizări din cauza materialelor de proastă calitate sau a unui design prost. Cel mai rău a fost un model pe care l-am testat în urmă cu câțiva ani, care a venit cu bateria în interiorul rucsacului, iar izolația era foarte slabă. De fapt, era doar o bandă de cauciuc care proteja bateria și, așa cum era de așteptat, aceasta a cedat și bateria s-a udat complet, făcându-o complet inutilizabilă.

Alte modele eșuează lamentabil deoarece, din cauza designului lor slab, este imposibil să fie golite complet, astfel încât diferite produse ajung să se amestece și nimeni nu dorește acest lucru. Am avut, de asemenea, cazuri ceva mai puțin critice, cum ar fi un pulverizator cu rucsac cu un furtun prea scurt, altele fără regulator de presiune, cu o putere prea mică pentru munca dorită sau pur și simplu prea inconfortabil pentru a fi folosit.

Cu toții ne dorim să obținem un model de bună calitate la un preț bun. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, cel mai bine este să urmați recomandările noastre. În afară de aceasta, vă prezentăm mai jos o listă comparativă excelentă cu cele mai bune și mai puțin costisitoare pulverizatoare.

Primul lucru este să vă decideți asupra tipului de pulverizator. Există atât pulverizatoare electrice, cât și cu motor pe benzină, ambele fiind foarte versatile și puternice. Modelele tradiționale fără baterii și benzină sunt, de obicei, mai puțin performante, dar au și prețuri mai mici. Există, de asemenea, modele cu rucsac, care sunt destul de confortabile, dar care pot fi grele pentru persoanele cu probleme de spate; modele portabile, care sunt foarte confortabile de utilizat; și modele cu roți, care sunt perfecte pentru persoanele cu artrită sau cu probleme de ridicare, deoarece pot fi deplasate cu ușurință. Singurul dezavantaj este că sunt mai puțin versatile.

Apoi, trebuie să luați în considerare faptul că dispozitivul trebuie să fie capabil să manipuleze lichidul lipicios care permite soluțiilor să se lipească bine de plante; să fie ușor de curățat și să puteți îndepărta soluția rămasă la sfârșitul unei sesiuni; să aibă capacitatea rezervorului de care aveți nevoie; să fie compatibil cu diverse accesorii; și să aibă materiale de înaltă calitate.

Iată care sunt cele mai bune pulverizatoare electrice:

1. Pulverizator de umăr AUSONIA

41jcSRq-aJL

Vezi pretul Emag

Continuând pe tema produselor și echipamentelor de grădinărit și mai ales atunci când ați întreprins deja lucrări de cultură urbană, cel mai recomandat lucru este să vă asigurați cu cel mai bun pulverizator electric în cadrul acestui târg de utilaje agricole.

Pentru aceasta, una dintre alternativele fiabile vine de la Ausonia, care a proiectat un pulverizator de umăr superușor, care cântărește doar 3,7 kg, facilitând pulverizarea și evitând oboseala mușchilor spatelui și gâtului.

Dispozitivul include o pompă electrică cu rucsac, adaptabilă pentru stângaci sau dreptaci și are o capacitate a rezervorului de 16 litri, care poate fi verificată împreună cu valorile de încărcare a bateriei și starea presiunii, datorită panoului de control cu indicator. Este alimentat de o baterie cu litiu de 12 V/10Ah cu un timp de încărcare de 8 ore.

2. Cel mai bun aparat de stropit electric la preț avantajos - MATABI

41nLSpQXA4L

Vezi pretul Emag

Dacă ceea ce căutați este un echipament mic și eficient pentru a proteja toate plantele din grădina dvs. de posibili dăunători și infecții fungice, cel mai bine este să aruncați o privire la Matabi, care s-a remarcat prin crearea unor echipamente versatile pentru întreținerea spațiilor verzi din casele noastre.

De data aceasta suntem surprinși cu unul dintre cele mai compacte modele, cu o capacitate utilă de 5 litri, ceea ce îl face ușor și ușor de utilizat, deoarece se activează rapid prin apăsarea întrerupătorului, este dotat și cu un încărcător electric și 4 baterii reîncărcabile. În ceea ce privește presiunea pulverizatorului, aceasta este constantă, fiind capabilă să genereze până la 20 de litri de pulverizare de fungicide, erbicide și insecticide. Un alt avantaj este faptul că designul său permite o golire rapidă, datorită conexiunii rezervorului inferior. În cele din urmă, este prevăzut cu o pernuță de umăr care oferă un confort deosebit.

3. Zipper Maschinen pulverizator cu baterii

415qDVqc+bL

Vezi pretul Emag

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai versatile modele pe care vi le prezentăm, deoarece acest brand s-a asigurat că este complet prietenos pentru a fi utilizat pe spate sau cu căruciorul cu roți deja inclus. Funcționează pe baterii de 7,2 V și are o performanță de 40 de minute sau 36 de litri și atinge o rază de pulverizare de 5 m. De asemenea, vine cu un încărcător rapid care vă permite să începeți să funcționați în doar 25 de minute.

Rezervorul are o capacitate de 15 litri, este echipat cu o lance convenabilă pentru aplicarea soluțiilor în orice direcție, duze multiple, trei moduri de pulverizare și o lumină pentru lucrul în condiții de întuneric. Cântărește 5,8 kg.

4. Pulverizator electric reîncărcabil Soldela

41aRL0XtFrS

Vezi pretul Emag

Acesta este un alt model reîncărcabil care include atât roți, cât și curele, astfel încât poate fi pus pe umăr și transportat ca un pulverizator de tip rucsac. Rezervorul are o capacitate de 16 litri, este alimentat de o baterie litiu-ion de 3,6 V și atinge o distanță maximă de pulverizare de 6,5 metri.

Poate dura până la 40 de minute și include un cărucior pe roți cu mâner ergonomic care vă ușurează sarcina grea de pe mâini și îl face ușor de manevrat. Are o supapă de reținere, o baterie rezistentă la apă, furtun din fibră de sticlă, duze pentru pulverizare fină sau grosieră și materiale de foarte bună calitate, cum ar fi ABS și polipropilenă. Cântărește în total 5 kg.

5. Pulverizator electric INTRAMI PJS-17

Primul lucru care iese în evidență atunci când îl vezi este panoul solar, care îți permite să îl folosești practic fără oprire, deoarece este ca și cum ar fi conectat la priză și se încarcă tot timpul. Este alimentat cu baterii de litiu , ceea ce este destul de ușor și ușor de transportat, precum și de purtat pe spate ca un rucsac.

Vine cu un rezervor de 16 litri și permite o presiune de 0,2 până la 0,4 Mpa cu regulatorul de presiune încorporat. De asemenea, vine cu un încărcător electric pentru versatilitate și cu hamurile și curelele căptușite necesare pentru a transporta echipamentul pe spate. De asemenea, vine cu lance și duze metalice, un mâner confortabil și un bec poate fi atașat pentru lumină. (Pulverizator cu baterie ieftin MADEIRA & MADEIRA

51iDGXBBSbL

Vezi pretul Emag

Acesta este un alt model convenabil cu rezervor de 16 litri care, în acest caz, folosește o baterie de 12 volți. Bateria are o durată de viață generală excelentă de 6-8 ore și este prevăzută cu priză de încărcare pe lateral. De asemenea, ține destul de bine încărcătura, așa că este un echipament perfect pentru a pulveriza din când în când, pentru că îl veți avea mereu bine încărcat.

Furtunul are o lungime de aproximativ 1,2 metri, iar împreună cu lancea ajunge la un total de 2 metri. Cu toate acestea, unii utilizatori susțin că poate fi puțin cam scurt de transportat cu căruciorul cu roți, așa că preferă să îl transporte ca un pulverizator cu rucsac

7. Bricoferr BFOL0860

41r-swU7xGL

Vezi pretul Emag

Ultima opțiune de pe piață pe care v-o prezentăm are un rezervor cu o capacitate de 16 litri și o baterie reîncărcabilă de 12 V și 8 Ah, care vă garantează 10 ore de utilizare uimitoare. Greutatea acestui dispozitiv cu rezervorul gol este de 7,4 kg și se utilizează în picioare.

În afară de aceasta, lancea este fabricată din metal și oferă o presiune de pulverizare de 2 până la 4 bari, astfel încât este destinată pentru pulverizarea în pepiniere, horticultură, agricultură, plantații, pulverizarea animalelor și, de asemenea, pentru aplicarea de erbicide, fungicide, insecticide și practic orice soluție de pulverizare. De asemenea, poate fi utilizat cu ușurință pentru curățarea străzilor și include pulverizator și lance.

Pulverizator electric - Ghid de cumpărături

Ce este un pulverizator de grădină?

Dacă ești pasionat de grădinărit și îți dorești ca grădina ta să fie mereu în cele mai bune condiții, este necesar să ai un pulverizator sau aspersor, acesta fiind un echipament pe care îl poți găsi în modele manuale sau electrice, 31Gnb0mfwaL

unde cele din urmă oferă un confort mai mare în momentul utilizării.

Un pulverizator este responsabil pentru pulverizarea de la distanță a diferitelor lichide, cum ar fi îngrășăminte, pesticide sau alte substanțe chimice pe care doriți să le folosiți pentru a vă conserva, îngriji și face să crească plantele, și poate fi folosit și pentru pulverizarea în afara casei pentru a preveni proliferarea insectelor.

De ce aveți nevoie de un pulverizator electric?

mejor-pulverizador-eléctrico

Dacă încă nu sunteți sigur de achiziționarea unui pulverizator electric, trebuie să știți cum acest echipament vă poate ușura munca de grădinărit, mai ales dacă vă ocupați mereu de grădină.

În primul rând, cu acest echipament este mult mai ușor să măsurați cantitatea exactă de produs de care aveți nevoie, datorită faptului că rezervorul său are diferite niveluri de măsurare, în plus, veți avea un spray uniform pe care îl puteți deschide și închide oricând doriți.

Cu acest echipament veți putea ajunge în cele mai dificile zone și va fi o opțiune mai economică decât să plătiți pe altcineva pentru a face treaba.

Ce pulverizator electric să cumpăr?

419oOb9v2FL

Odată ce ați luat decizia de a cumpăra un pulverizator electric pentru a vă ajuta în lucrările de grădinărit, este important să alegeți echipamentul potrivit, unul care să fie perfect adaptat la utilizarea pe care urmează să o faceți și, pentru aceasta, puteți analiza diferite caracteristici care vă vor ușura mult alegerea.

Acestea includ:

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le veți găsi atunci când căutați un pulverizator electric este numărul de modele de pe piață, din care îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine gusturilor și nevoilor dumneavoastră.

De la echipamente pe care le puteți folosi ca un rucsac, până la pulverizatoare mai mari, care au o capacitate mai mare în rezervor și care vor fi perfecte pentru a acoperi suprafețe mai mari și grădini în mai puțin timp.

Și, apropo de capacitatea și dimensiunea pulverizatorului, este important să țineți cont de acești factori înainte de a face achiziția, deoarece acest lucru va determina dacă echipamentul este adecvat pentru munca pe care o veți face.

Aceste pulverizatoare pot avea rezervoare cu o capacitate de până la cinci galoane, ceea ce va fi ideal dacă aveți nevoie de un model cu care să puteți pulveriza spații mari fără a rămâne scurt la jumătatea drumului.

Trebuie să vă amintiți că acesta va fi un echipament pe care îl veți folosi timp de câteva ore în timp ce terminați lucrarea, așa că este recomandabil ca acestea să nu fie prea grele dacă doriți să vă simțiți confortabil.

O modalitate excelentă de a face față greutății unui pulverizator mare este să aveți un model cu roți, deoarece va fi mult mai ușor să îl deplasați prin grădină fără a fi nevoiți să cărați o greutate mare, așa cum se întâmplă în cazul pulverizatoarelor cu rucsac care, chiar dacă sunt foarte practice, pot deveni incomode.

Aceste aspersoare sunt echipate cu un filtru, care împiedică înfundarea căilor de aspersiune și a furtunurilor cu impurități sau murdărie. În mod ideal, ar trebui să alegeți un model care poate fi ușor de demontat, astfel încât să puteți curăța filtrul în mod regulat, asigurându-vă astfel că acesta va funcționa corespunzător pentru mult mai mult timp.

Aceste soluții sunt ideale pentru a le amesteca cu pesticidele sau îngrășămintele, deoarece ajută la aderența oricărui lichid la plantele dumneavoastră, creând un strat de protecție și împiedicând produsele să alunece de pe frunze din cauza apei.

Nu uitați că curățarea pulverizatorului este o parte fundamentală a îngrijirii și întreținerii acestuia, dacă doriți să aveți un echipament care să dureze mult timp.

Din acest motiv, este necesar ca, de fiecare dată când terminați de folosit, să curățați rezervorul, deoarece veți lucra cu produse precum pesticide sau îngrășăminte care pot fi extrem de puternice și care pot ajunge să înfundă conductele pulverizatorului.

Puteți folosi un amestec de săpun cu apă caldă pentru a curăța interiorul echipamentului și căutați un model ușor de dezasamblat.

Pentru a vă face munca mai confortabilă, puteți alege un model care este reglabil, adică care vă permite să personalizați jetul, modul în care aspersorul eliberează lichidul, reglarea curelelor, în cazul unui model de tip rucsac și alte caracteristici pe care le puteți adapta la gusturile dumneavoastră.

Alegerea unui aspersor durabil va depinde în mare măsură de tipul de material din care este fabricat, astfel încât este necesar să alegeți un aspersor care este fabricat din plastic rezistent, cum ar fi polietilena, oțelul inoxidabil sau oțelul galvanizat, deoarece acestea sunt cele mai frecvent utilizate pentru construcția acestui echipament.

În funcție de materialul folosit, puteți găsi o diferență de preț între unul și altul, modelele din plastic fiind cele mai accesibile.

Tipuri de pulverizatoare de grădină

Pe lângă pulverizatoarele electrice, puteți găsi și diferite modele din care puteți alege, în funcție de ceea ce preferați. Printre acestea se numără următoarele:

Pulverizatoare cu baterie sau cu benzină

În această categorie veți găsi pulverizatoare de grădină electrice, deoarece acestea au nevoie de o baterie pentru a putea pompa lichidul din interior și a-l pulveriza prin aspersorul lor, de asemenea, există modele care, în loc de baterie, folosesc gaz sau benzină pentru a funcționa.

Aceste modele sunt extrem de versatile, deoarece puteți alege dintr-o mare varietate de accesorii care vă vor face mult mai ușoare anumite lucrări de grădinărit. De asemenea, acestea sunt capabile să stocheze cantități mai mari de lichid.

Pulverizatoare manuale

Le puteți găsi și sub denumirea de pulverizatoare de compresie, unde, acest tip de pulverizatoare funcționează prin intermediul unei acțiuni de pompare, datorită faptului că are o diferență de presiune în interior care, atunci când este activat pulverizatorul, face ca lichidul să iasă din interiorul acestuia, dar este necesar să se pompeze aer în interior.

Acest tip de pulverizator este o opțiune mult mai accesibilă decât un model electric și poate face treaba destul de repede, deși majoritatea au o capacitate mai mică de stocare a lichidului în interior.

Pulverizatoare cu rucsac

Acest tip de pulverizatoare este unul dintre cele mai populare modele, deoarece sunt extrem de confortabile de utilizat și reprezintă o opțiune excelentă pentru persoanele care nu pot căra prea multă greutate în mâini, fie din cauza unor probleme precum artrita, fie din cauza vârstei înaintate.

Nu sunt foarte grele, deoarece sunt confecționate din materiale ușoare și pot fi purtate cu ușurință în spate, de unde și asemănarea lor cu un rucsac.

Pulverizatoare portabile

Pe de altă parte, aveți pulverizatoarele portabile, pe care le puteți purta în mână și care constau într-un rezervor cu două orificii, unul în care veți conecta furtunul și celălalt în care se află soluția și care, prin apăsarea trăgaciului aspersorului, vă pot stropi plantele și grădina într-un mod simplu și confortabil.

Pulverizatoare cu roți

Și dacă sunteți în căutarea celui mai mare confort, un pulverizator de grădină cu roți va fi cea mai bună opțiune, deoarece nu va trebui să-l cărați în spate sau în mâini, designul său cu roți vă permite să îl deplasați prin grădină fără probleme în timp ce vă stropiți plantele.

Acest tip de echipament este ideal pentru cei care au probleme în a purta greutatea pe spate sau pe mâini.