Purcelus de plus

peluches-de-cerditos

Dintre multele jucării pe care le-am dăruit, fetelor mele le place să iasă la plimbare cu animalele de pluș în sacoșele lor mici. De aceea m-am străduit să le fac rost de cea mai bună jucărie de pluș cu purceluși pentru a le completa colecția de animale pufoase și amuzante.

Și printre atâtea invenții moderne, jucăriile de pluș sunt încă una dintre preferatele oricărui copil pentru a avea un companion de călătorie, de plimbare sau pentru a dormi îmbrățișat noaptea.

Primii ani de viață sunt deosebit de importanți pentru crearea acestei legături. Și, dacă o alegem pe cea potrivită, vă asigur că o vor prețui chiar și când vor crește.

Cei mai buni porci de pluș

Iată dintre cei mai buni porci de pluș:

1. Melissa & Doug porcușor de pluș realist roz Melissa & Doug

38cm înălțime

41SH04GZEqL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei jucării de pluș gigant, aceasta este o opțiune excelentă pentru a avea un animal în mărime naturală acasă. Recomandat pentru copii mai mari, fiica mea de 7 ani îl adoră. În plus, pot să se plimbe pe spatele ei, să o îmbrățișeze și să se joace cu ea fără ca aceasta să se deformeze sau să cadă.

Purcelușul stă în picioare datorită unei structuri interne metalice de bună calitate, care rezistă la toate tipurile de jocuri. Nu este super moale, ci mai degrabă ferm, dar moale la atingere.

Fața lui este drăguță și foarte realistă, cu botul, urechile moi și coada buclucașă.

2. Carl Dick porcușor de jucărie moale

Corp foarte păros și moale

31WHRli9JXL

Vezi pretul Emag

Este un model unic pe piață datorită poziției și a moliciunii sale. Fără îndoială, iese în evidență pentru că poate sta pe orice suprafață și este atât de moale, încât firele sale de pluș par reale.

Acest purceluș de pluș este ideal pentru a regla un copil care este un fan al animalelor, deoarece nu îl va deranja să îl aibă repetat, deoarece este foarte original.
Dimensiunile reduse îl fac ideal pentru călătorii sau pentru a-l transporta în cărucior. Dar cel mai bun lucru este că lăbuțele, botul și urechile sale sunt foarte moi, așa că cei mici îl vor putea ține fără probleme cu o singură mână.

3. Purceluș de pluș Lazada

Pluș de pluș stil pernă

313a3BfwUiL

Vezi pretul Emag

Acest brand are mai multe animale stil pernă care sunt foarte accesibile pentru orice părinte, dar, fără îndoială, preferatele mele sunt acești purceluși de pluș, de pluș.

Pentru cei mici se dublează ca o pernă, dar este, de asemenea, o opțiune excelentă de îmbrățișare pentru copiii mai mari. Corpul său este mare, cu o lungime de 46 cm, ultra-moale și maleabil, se întinde și își revine la forma inițială.

Un alt punct pozitiv al acestui super porcușor este că este fabricat din materiale ecologice, care sunt sigure pentru copii, deoarece nu le vor da alergii.

4. Purceluș de pluș Aurora Flopsie

Jucărie de pluș subțire și pufoasă

311oxjZKFiL

Vezi pretul Emag

Această versiune este ideală pentru bebeluși și un cadou ieftin perfect pentru un micuț de Crăciun. Cel mai bun lucru este că este moale și pufos, astfel încât copiii adoră să îl țină în brațe sau să doarmă cu el, nu vor dori niciodată să îi dea drumul datorită țesăturii sale pufoase și moi. Structura sa este delicată, confortabilă și elastică, nu vă așteptați să stea în picioare, dar este o jucărie ușor de ținut și de mișcat.

Poate fi transportat cu ușurință în orice geantă pentru bebeluși și este ușor de curățat, astfel încât nu există nicio problemă cu depozitarea lui, deoarece nu adună praf.

5. Beanie Boos Piggley TY

Design original al personajului

31oNN4aN3FS

Vezi pretul Emag

În cadrul colecției de jucării moi TY, cunoscute în întreaga lume pentru ochii mari și strălucitori, poziția verticală și calitatea înaltă, puteți găsi acest frumos purceluș roz.

La fel ca întregul set, fiecare dintre acești porcușori arată ca un desen animat și vine cu o dată de naștere pentru a crea un personaj care se conectează mai mult cu copiii.

Vă recomand să cumpărați această jucărie dacă doriți o jucărie cu personalitate, drăguță pentru a fi expusă în camera copilului și foarte moale pentru a fi îmbrățișată. Este, de asemenea, una dintre cele mai puțin costisitoare opțiuni de jucării de pluș pe care le veți găsi printre toate comparațiile de jucării de pluș.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați o jucărie de pluș?

peluches-de-cerdito

Alegerea unui animal de pluș poate părea superficială, dar în realitate este un cadou care poate marca copilăria și poate deveni chiar un obiect de prețuit pentru copiii dumneavoastră.

Să fim sinceri, mulți dintre noi încă mai avem sau ne amintim cu drag de o pătură, o pernă sau un animal de pluș din primii ani de viață. Așadar, anticipând acest lucru, cel mai bine este să cumpărați un animal de companie care să fie de înaltă calitate pentru a rezista mulți ani în viitor.

Dar întrebarea este cum se poate realiza acest lucru? Așa că vă aduc aici o listă cu elementele care compun cele mai bune animale de pluș de pluș, astfel încât să puteți face diferența între cele bune și cele extraordinare.

Tipul de animal

cerdito

Este greu de crezut că un lucru atât de superficial poate avea o influență, și nu este chiar atât de relevant, dar ceea ce propun aici este să alegem în mod deliberat tipul de animal pentru a crea o legătură specifică.

Copiii vor putea crea legături directe cu orice specie sau tip de animal, atâta timp cât acesta este o jucărie de pluș ușor de îmbrățișat și moale. Cu toate acestea, ideea de a alege un animal în detrimentul altuia este mai mult decât o simplă chestiune de gust, este o modalitate de a sublinia o valoare sau de a întări o atitudine.

Să vă explic mai bine, cumpărarea unui rechin poate fi o idee bună pentru a elimina teama copiilor de dinții ascuțiți sau de apă, a avea un leu îi poate face să se simtă curajoși și puternici ca prietenul lor blănos, iar a oferi o bufniță poate fi un indiciu perfect pentru a-i încuraja pe copii să citească.

În acest caz, purcelușul este o alegere care vine ca urmare a nevoii de curățenie, a inimii mari și pentru a încuraja onestitatea.

Culoare

mejores-peluches-de-cerdito

Nici în acest caz nu este vorba de alegerea unei culori în detrimentul alteia, ci de intensitatea și calitatea culorii animalului. O jucărie de pluș luminoasă poate face copilul mai vesel, în timp ce una cu tonuri moi face ca jucăria de pluș să reprezinte un moment calm, cum ar fi somnul.

De asemenea, este important să alegeți o culoare care să fie ușor de spălat sau să ascundă petele de mâncare, deoarece mulți copii își iubesc atât de mult animalele de pluș încât nu le vor da drumul nici măcar la masă.

Atunci când jucăria este pierdută, o culoare strălucitoare sau care reflectă lumina este, de asemenea, un truc grozav pentru a o găsi cu ușurință.

În plus, culorile puternice ajută la asigurarea faptului că, de-a lungul anilor, animalul nu se estompează și nu își pierde magia.

Mărime

Acum trecem la partea esențială. Lungimea animalului, în toate dimensiunile sale, este un aspect la care ar trebui să ne gândim ca părinți înainte de a alege animale de pluș sau jucării în general.

Există o mare varietate de mărimi și fiecare dintre ele funcționează pentru un anumit scop.

Jucăriile mici de pluș sunt ideale pentru copiii mai mici, dar și pentru a-i însoți în excursii, ieșiri în familie sau în timpul somnului.

Animalele mari, pe de altă parte, sunt mai bune pentru a-i convinge pe copiii mari să se culce sau pentru un colț amuzant în camera copiilor tăi.

Material

Un alt aspect foarte important este alegerea unui material bun atât la interior, cât și la exterior. Cele mai bune jucării de pluș sunt cele care pot rezista ani de zile, iar pentru acestea aveți nevoie de o țesătură rezistentă și de cusături bine întărite.

În plus, materialul care acoperă jucăriile moi ar trebui să fie moale și delicat cu mâinile și fețele bebelușilor, dar cât mai rezistent posibil, deoarece copiii se vor târî, se vor apleca, se vor cățăra și se vor mișca cât de mult pot.

Dar asta nu e tot. Dacă materialul de fabricație poate fi sigur pentru copii, investiți într-un produs excelent, cel mai bun lucru este că țesăturile sunt antialergenice, rezistente la umiditate și nu acumulează praf.

Și, în sfârșit, ar trebui să căutați o jucărie de pluș care să fie lavabilă, nu doar pentru copiii dumneavoastră, ci și pentru liniștea noastră ca părinți.

Vârsta

Siguranța are un rol important în această decizie. Animalele foarte pufoase sau de dimensiuni mari pot fi prea mari și periculoase pentru bebeluși, în timp ce animalele mai mici, cu pielea netedă, sunt mai bune.

În general, în această privință, mărcile au o sugestie de vârstă care este întotdeauna o idee bună de urmat.

În cele din urmă, trebuie să țineți cont de faptul că vârsta va depinde, de asemenea, de utilizarea și interacțiunea pe care copiii o au cu animalul. Din experiența mea, știu că în jurul vârstei de 3 ani, copiii tind să fie foarte activi și jucăuși cu animalele de pluș, așa că acesta este un moment excelent pentru a oferi un purceluș drept cadou.

Factorul 'îmbrățișare'

Acesta este punctul în care porcușorii câștigă bătălia cu alte animale (Urra pentru ei). Copiii iubesc instantaneu și fără să-și dea seama, lucrurile delicate, moi și delicate.

Dacă gustul tău de adult nu mai recunoaște lucrurile de pluș, nimic nu este mai infailibil decât testul îmbrățișării, orice este matlasat și pufos va fi o jucărie de pluș bună în copilărie.

Beneficiile animalelor de pluș

 

Pentru copiii mici

La râurile cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani, abilitățile de bază de empatie, blândețe și limbaj pot fi foarte bine încurajate cu o jucărie de pluș ca partener.

Ca să nu mai vorbim de faptul că jucăriile de pluș sunt instrumente excelente pentru părinți și profesori pentru a servi drept model și pentru a ajuta la sarcini parentale și de formare a obiceiurilor.

Pentru vârsta preșcolară

Confortul și liniștea pe care le oferă un animal de pluș sunt rareori depășite de orice altă jucărie, iar posibilitatea de a fi îmbrățișat în siguranță oferă un sentiment de grijă și companie pe care copilul îl va aprecia în primii ani de viață.

Dar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face cu copiii este să îi vezi jucându-se cu imaginație, și nu există nimic mai bun pentru asta decât o păpușă clasică, inanimată, care să le exploateze creativitatea.

Vârsta școlară

În aceeași ordine de idei ca mai sus, un mare avantaj al unei jucării de pluș este că jocul și interacțiunea pot evolua și crește odată cu copilul. Prin urmare, pe măsură ce copiii noștri învață și dobândesc noi abilități, jocul lor cu jucăriile de pluș devine mai complex.

Observarea acestor jocuri ne oferă, de asemenea, un profil al personalității copilului și al preocupărilor sau intereselor pe care le are.

Încurajarea îngrijirii

Una dintre cele mai comune modalități de a învăța să se supună și să se responsabilizeze este atunci când copiii joacă rolul de părinți, profesori sau figuri de autoritate față de alte păpuși, mai mici. În aceste cazuri, animalele sunt excelente pentru a învăța să meargă la toaletă și să învețe legumele.

Zâmbet constant

Fețele zâmbitoare și amuzante ale animalelor de pluș devin un loc de alinare atunci când copiii sunt triști sau se simt rău. În jucăriile de pluș pot găsi un motiv și un exemplu de fericire și atitudine bună.

Cele mai bune îmbrățișări

Moale, pufoasă, moale și caldă. Nimic nu este mai bine de îmbrățișat decât un obiect care are toate aceste caracteristici și dacă adăugăm o față tandră, devine inevitabil.

De aceea, jucăriile de pluș sunt mai bune la îmbrățișări decât alte jucării tari și dure.

Ușor de curățat

Nu fiți surprinși dacă după o săptămână noul animal de pluș arată ca și cum ar fi trecut printr-o luptă cu mâncarea, noroiul sau strada, este super normal.

De aceea, multe companii au decis să facă păpuși potrivite pentru mașinile de spălat, astfel încât noi, adulții, să nu trebuie decât să le punem la spălătoria obișnuită și să avem o jucărie de pluș ca nouă în fiecare săptămână.

În general, aceasta este o evoluție binevenită, având în vedere numărul de jocuri și păpuși care acumulează murdărie și care nu pot fi niciodată spălate complet.