Rafturi pentru garaj

mejores-estanterías-para-garajes

Mama ne-a insuflat, mie și fraților mei, de la o vârstă foarte fragedă, că ordinea și curățenia sunt fundamentale în viața de zi cu zi. Când există murdărie și dezordine, întotdeauna va fi haos și cred că afară este multă agitație, așa că atunci când vin acasă, vreau să văd că totul este acolo unde trebuie.

Soțul meu nu este de aceeași școală de gândire, așa că îi place să împrăștie lucrurile pe toată podeaua garajului, dar de ziua lui de naștere i-am dăruit cele mai bune rafturi de garaj și acum totul este la locul lui sfânt, așa cum ar trebui să fie.

 

Cel mai bine organizat raft de garaj

Care este cel mai bun raft de garaj?

Trebuie să mărturisesc: sunt un obsedat al curățeniei și al ordinii. Dacă lucrurile nu sunt exact la locul lor, înnebunesc. Nu am fost niciodată diagnosticată cu adevărat cu tulburare obsesiv-compulsivă, dar cred că o am!

Dacă sunteți ca mine, atunci veți fi interesați să vedeți următoarea comparație în care vă vom oferi diverse opțiuni pentru a vă organiza bine toate lucrurile în garaj.

Iată cele mai bune rafturi de garaj:

1. Rafturi de garaj Racking Solutions

Cu o capacitate de încărcare amplă pe fiecare raft

41464O8royL

Vezi pretul Emag

Problemele tale de proastă organizare vor dispărea atunci când vei lua acasă aceste rafturi practice și funcționale.

Are 5 nivele în MDF de 5,5 mm, are o capacitate de încărcare uniform distribuită pe raft de 175 kg, este ferm, robust, are un strat de zinc care rezistă la coroziune, poate fi asamblat doar cu un ciocan de cauciuc și este foarte accesibil.

2. AmazonBasics rafturi de garaj

Nu este nevoie de unelte pentru asamblare

41DZUF-sK5L

Vezi pretul Emag

Această vitrină simplă, dar eficientă, va fi tot ce ai nevoie pentru a elimina dezordinea de pe podea o dată pentru totdeauna.

Are 4 rafturi, fiecare dintre ele va putea susține până la 24,94 kg, grilele sale sunt reglabile în nivele de 2,54 cm și nu necesită niciun fel de unelte pentru asamblare.

Este confecționat din oțel și măsoară 91,44 x 35,56 x 142,24 cm.

3. Raft de garaj Avasco

Poate fi fixat pe perete

414T72qVepL

Vezi pretul Emag

Marca Avasco ne aduce cu această ocazie un raft simplu, dar performant, care poate fi fixat pe perete și este realizat din metal galvanizat și panouri aglomerate din lemn PEFC.

Poate susține până la 175 kg per bufet, cântărește doar 17,2 kg, măsoară 176 x 90 x 40 cm și a fost recomandat pe scară largă de către cumpărătorii care îl au deja.

4. Rafturi de garaj G-Rack

Cu rafturi foarte spațioase

31K-VTkiabL

Vezi pretul Emag

Pe aceste rafturi puteți depozita articole de curățenie, jucăriile copiilor și orice altceva vă trece prin cap.

Rafturile sale late de 90 cm pot susține cu ușurință încărcături grele, densitatea medie de 5 mm și cele 8 picioare de cauciuc îi conferă o stabilitate optimă, este unul dintre cele mai căutate de pe piață și, cel mai bun lucru, nu are nevoie de șuruburi pentru a fi asamblat.

5. Rafturi de garaj SONGMICS

Rezistă la deformare și rugină

419vSesAHwL

Vezi pretul Emag

Cadrul din oțel de înaltă calitate vă oferă garanția că bunurile dvs. grele vor fi întotdeauna în siguranță. Designul său compact ocupă puțin spațiu, plăcile sale ecologice din MDF au o capacitate de încărcare mai bună decât cele din plăci aglomerate, este ușor de asamblat și rezistă la deformare și rugină.

Are o suprafață netedă acoperită cu pulbere, puteți regla înălțimea rafturilor și are protecții pentru picioare.

 

Ce sunt rafturile de garaj?

Rafturile din garaj folosesc spațiul vertical nefolosit estanterías-de-garaje-300x200

și ajută la ridicarea obiectelor depozitate de pe podea. depozitare verticală poate economisi o mare parte din spațiul prețios al podelei, mărind capacitatea totală de depozitare a garajului dumneavoastră și oferind o zonă de lucru mai sigură și mai productivă.

Rafturi de perete

Cele mai multe rafturi de perete sunt concepute pentru a susține până la 50 de kilograme pe picior liniar. Unele sisteme au un strat de plastic care le protejează de mediul înconjurător și previne rugina și coroziunea.

Construcția deschisă va permite aerului să circule în jurul obiectelor depozitate și va ajuta la reducerea mucegaiului și a mucegaiului în climatele umede. O altă opțiune este să folosiți suporturi din MDF sau placaj.

Rafturi de sine stătătoare

Rafturile de sine stătătoare sunt disponibile în lemn, aluminiu , sârmă și rășină. Aceste unități vă vor oferi flexibilitatea de a le amplasa la distanță de pereți sau de alte structuri de susținere din garaj.

Un set de rafturi independente amplasate strategic poate crea un spațiu destinat activităților de spălătorie sau de cumpărături. Unele unități sunt disponibile chiar și cu rotile de blocare , care vă permit să le deplasați cu ușurință și apoi să le blocați în siguranță la locul lor.

Rafturi de perete vs. rafturi independente

În cele din urmă, montarea pe perete ar putea să vă economisească mai mult spațiu, dar după instalare, nu se va mai mișca din nou fără o nouă instalare. Dacă știi cum vrei să arate sistemul tău de depozitare, instalația de perete ar putea fi pentru tine, dar dacă încă nu ești sigur, renunță la ea.

Rotile vs. picioare

Rotilele pot fi plasate pe partea inferioară; acestea facilitează deplasarea și sunt foarte utile atunci când nu trebuie să mutați dulapurile atât de des. Unele organizatoare sunt prevăzute cu picioare reglabile care vă permit să compensați podelele inegale.

Construiește un raft de garaj în 4 pași

Dacă îți propui acest lucru, poți construi singur un raft cu puține materiale și în câteva ore. Unele dintre unelte de care veți avea nevoie pentru acest proiect sunt:

 • Creion
 • Bandă de măsurat
 • Nivel
 • Burghiu
 • Unelte de asamblare (dacă nu sunt incluse)

Pasul 1 - Pregătiți zona și faceți măsurătorile

Găsiți locul dorit și eliberați-l, apoi faceți măsurătorile cu ajutorul benzii de măsurat. De asemenea, ar trebui să vă aranjați proiectul cu un creion, folosind nivelul pentru a menține totul drept.

Pasul 2 - Achiziționarea materialelor

Procedați la achiziția materialelor de la magazinul local de feronerie sau de la depozitul de cherestea. Dacă veți folosi lemnul , acesta va fi tăiat la dimensiune. Selectați lemn de esență tare sau placaj de 3/4 de inch. Alte materiale includ suporturi de montare și șuruburi galvanizate

Pasul 3: - Montați suporturile și rafturile

Folosind planul desenat în prealabil, începeți să găuriți găurile pentru feroneria de montare. După ce acestea sunt instalate în mod satisfăcător, atașați scândurile.

Pasul 4 - Depozitați obiectele

Acum că ați finalizat proiectul, așezați toate obiectele și bucurați-vă de realizare!

 

Tipuri de rafturi de garaj

Există mai multe tipuri de rafturi de garaj disponibile pentru a vă păstra spațiile organizate. În funcție de ceea ce aveți de gând să stocați pe ele, puteți avea diferite modele. Înainte de a merge la cumpărături, gândiți-vă la ceea ce aveți cu adevărat nevoie.

Rafturile sunt disponibile în multe stiluri diferite

Uneltele, accesoriile pentru mașini , echipamentele de prelucrare a lemnului, cutiile de vopsea, echipamentele sportive, jucăriile pentru copii și orice altceva este depozitat în garaje, iar fiecare material are propriile avantaje și dezavantaje.

Rafturi din lemn

Acestea sunt în general mai puțin costisitoare și mai ușor de prelucrat. Cel mai comun tip este stejarul sau arțarul, dar mulți oameni optează pentru placaj de 3/4 inch. Plăcile subțiri de placaj sunt o alegere excelentă pentru uneltele și echipamentele mai mici și mai ușoare, dar ar trebui evitate pentru obiectele mai grele.

Rafturi metalice

rafturi metalice de depozitare, vă pot oferi un plus de rezistență pentru a depozita unelte grele, cutii de vopsea de un galon și piese auto, dar nu uitați că sunt mai scumpe și nu la fel de ușor de gestionat.

Rafturi din sârmă

Modelele din sârmă sunt, de asemenea, foarte durabile, dar nu sunt o alegere excelentă pentru obiecte mici. De obicei, acestea au un model de plasă cu găuri și spații între micile tije metalice care alcătuiesc sârma.

Rafturi cu șine reglabile

Acestea sunt atașate la un sistem de agățare care oferă libertatea de a le muta, rearanja și poziționa în funcție de dimensiunea articolelor depozitate. Acestea sunt perfecte pentru depozitarea obiectelor mari și voluminoase, cum ar fi uneltele de tâmplărie și piesele auto.

Rafturi de depozitare închise în sine

Depozitarea închisă în sine este denumită în mod obișnuit dulapuri și le puteți obține într-o varietate de dimensiuni diferite pe care le puteți atârna pe perete sau le puteți pune în picioare.

Dacă obișnuiți să depozitați ustensile toxice , cum ar fi îngrășăminte, uleiuri, diluanți și alte lichide sau materiale combustibile sau otrăvitoare, atunci aceste unități sunt ceea ce vă trebuie.

Rafturi de sine stătătoare

Acestea sunt disponibile într-o varietate de materiale diferite și pot avea între două și zece rafturi. Unele sunt prevăzute cu sertare pentru depozitare, iar altele au roți cu roți pivotante pentru o deplasare ușoară.

Unități suplimentare

Acestea sunt ca și rafturile independente , cu excepția faptului că au doar două picioare, cu cealaltă parte deschisă. Acest lucru se datorează faptului că sunt făcute pentru a se atașa la alte rafturi independente.

Rafturi de perete

Acestea vă permit să profitați la maximum de spațiul de pe perete (sau de spațiul vertical) și să vă păstrați bunurile departe de podea. Astfel, se maximizează spațiul pe podea, se mărește capacitatea totală de depozitare a garajului și se asigură un mediu de lucru mai sigur.

Rafturi de tavan

Rafturile montate pe tavan sunt excelente deoarece profită de spațiul nefolosit de deasupra ușii garajului. Cu toate acestea, înainte de a le cumpăra, trebuie să măsurați mai întâi spațiul dintre tavan și partea superioară a ușii de garaj (deschisă).

Ce ar trebui și ce nu ar trebui să fie depozitat în garaj?

Securitatea în garaje este rareori la același nivel ca în restul casei, așa că este important să se ia măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat și furtul, în special dacă intenționați să depozitați obiecte de valoare.

Orice element sensibil la temperatură sau umiditate poate fi deteriorat dacă nu se iau măsuri de precauție.

În general, ar trebui depozitate numai produsele din sticlă și conservele, cu excepția cazului în care acestea sunt în recipiente de plastic sigilate. Produsele din carton și hârtie pot fi deteriorate de umiditate și pot atrage rozătoare.

Măsurarea înălțimii

Regula generală este să măsurați de două ori pentru a fi 100% siguri, apoi să măsurați din nou. Dacă greșiți măsurătorile, s-ar putea să vă confruntați cu o mulțime de costuri inutile, timp și frustrare.

Va trebui să calculați cu exactitate lățimea și lungimea zonei în care doriți să amplasați rafturile, precum și înălțimea. Asigurați-vă că luați mai multe lungimi în diferite secțiuni și nu vă bazați pe faptul că pereții sunt exact în unghiuri drepte.

Considerații la cumpărarea de rafturi de garaj

În general, rafturile sunt cel mai bun și mai convenabil mod de a mări spațiul de depozitare și sunt, de asemenea, una dintre cele mai ieftine opțiuni.

Există patru elemente de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați rafturi: Ușurința de instalare, dimensiunea/suprafață de depozitare, flexibilitatea de adaptare la cerințele de depozitare în schimbare și la materialele de construcție.

Ușurința instalării

Instalarea poate necesita mult timp și, deși nu ocupă spațiu pe podea, opțiunile sunt limitate de greutatea maximă de încărcare mai mică. Montarea liberă este cea mai simplă și mai practică soluție pentru îmbunătățirea depozitării, deoarece nu trebuie fixată pe perete, este robustă și poate rezista la sarcini foarte grele.

Zone de lucru și opțiuni de depozitare alternative

Poate doriți să luați în considerare încorporarea următoarelor elemente pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a spațiilor dumneavoastră:

 • Tablouri și cârlige
 • Cutii și coșuri de gunoi
 • Depozitarea pieselor mici
 • Dulapuri și cutii de scule
 • Cârlige de perete și de tavan

Dimensiunea, capacitatea și nivelurile de încărcare ale rafturilor

Este esențial să verificați dimensiunile exacte pentru a vă asigura că acestea se vor potrivi în spațiul alocat.

Toate rafturile de calitate vor avea o limită stipulată numită UDL, care reprezintă sarcina maximă uniform distribuită. UDL pentru o unitate poate fi de 250 kg, dar numai dacă este distribuit uniform pe toate suprafețele unității.

Flexibilitate pentru a schimba nevoile de depozitare

Este posibil ca nevoile dvs. de depozitare să se schimbe în timp, așa că asigurați-vă că display-urile pe care le achiziționați oferă o anumită flexibilitate pentru a găzdui produse de diferite dimensiuni.

Nu uitați că este mai rentabil să cumpărați mai multe rafturi de bună calitate decât unul singur.

Creați-vă propriul sistem de rafturi

Rafturile flexibile și funcționale reprezintă cea mai bună opțiune de depozitare pentru toate tipurile de obiecte, cum ar fi jucării, vopsele, unelte și articole de curățenie. Puteți cumpăra unul gata făcut sau îl puteți face singur.

Folosiți corzi elastice pentru a fixa obiecte de perete

Există ceva mai util pe lume decât o coardă elastică? Le puteți folosi pentru a ține obiectele în siguranță pe perete dacă nu aveți un suport pentru scări.

Montați bicicleta pe perete

O modalitate ușoară de a vă depozita bicicleta este un simplu cârlig. Această idee profită de spațiul vertical din garaj. Dacă vă faceți griji că cârligul nu va rezista la greutate, atunci asigurați-vă că luați unul care să reziste până la 30 de kilograme.

Folosiți coșuri pentru jucării mici și diverse obiecte

Ideea de a depozita coșuri sau containere etichetate are mult sens. Acesta este un mod eficient de a păstra în ordine toate tipurile de unelte și accesorii.

Puneți un magnet pe un ciocan pentru a ține cuiele

Atașați un magnet la partea de jos a unui ciocan, astfel încât să puteți ține unealta și cuiele împreună. Acest lucru este util mai ales atunci când vă aflați în mijlocul unui proiect și nu doriți să căutați peste tot un cui mic.

Folosiți țevi din PVC pentru a depozita greble și mături

Colecționarea uneltelor de grădinărit, cum ar fi greble și echipamente de curățare, este o bătaie de cap. Dacă nu le fixați de perete, acestea ar putea ajunge pe podea, ceea ce este nesigur și inestetic. Prin fixarea lor cu țeavă de PVC, acestea vor fi accesibile atunci când aveți nevoie de ele.

Instalați un panou cu lamele

Niciun loc de muncă în garaj nu este complet fără un panou cu cuie sau un panou cu lamele cu paleți. Grila facilitează personalizarea spațiilor pentru ceea ce aveți nevoie cu adevărat, în plus, totul va fi mult mai ușor de realizat.

Agățați scaunele pliabile din metal

Scaunele pliabile din metal sunt bune pentru picnicuri, petreceri și adunări de orice fel, dar sunt greu de depozitat. Prin fixarea cârligelor pe peretele parcării, veți economisi mult spațiu și, în același timp, veți păstra totul curat și ordonat.

Beneficiile rafturilor de garaj

Beneficiile sunt numeroase și includ:

 • Eliberați spațiu pentru alte întrebuințări
 • Este mai sigur decât să vă plimbați prin dezordine sau alte pericole potențiale pe podea
 • Veți economisi bani în comparație cu taxele de depozitare exterioară
 • Veți organiza toate bunurile familiei
 • Veți putea pune obiectele la îndemâna copiilor și a animalelor de companie
 • Sunt simple și rapide de instalat