Repelent de soareci

mejor-ahuyentador-de-ratones

Dacă vă numărați printre cei care sunt deranjați de rozătoare și/sau insecte care se învârt în jurul casei sau în mediul de lucru, dar nu ați reușit să rezolvați problema până acum, este timpul să mergeți și să cumpărați cel mai bun respingător de șoareci.

În ciuda existenței a de capcane și a altor repelente manuale anti-șobolani și de insecte , inclusiv a - în general foarte toxice - pesticidelor și insecticidelor, în cele din urmă trebuie întotdeauna să ai curajul de a te lupta 'față în față' cu niște încălțăminte.

E rândul tău, nu-i așa?

Și - atenție - nu este vorba doar de fobii sau aversiune, aceste specimene sunt purtătoare de bacterii și, prin urmare, posibile cauze ale unor boli infecțioase.

Oops, ce înfricoșător!

 

Cele mai bune respingătoare de șoareci

Care este cel mai bun respingător de șoareci?

Dincolo de a indica o anumită marcă de respingător de șoareci, cel mai bun dispozitiv de acest tip este cel care, pe lângă faptul că mejor-ahuyentador-de-ratones

garantează o calitate bună, vă face să obțineți medii mai sănătoase și mai sigure, fără rozătoare și chiar insecte printre alți dăunători.

Toate acestea, după cum o dovedesc caracteristicile tehnologice ale repelentului, gama sa de acțiune și caracteristicile opționale care s-ar putea potrivi perfect în casa, biroul și/sau unitatea comercială, de exemplu.

Acum, deci. Având în vedere că piața este 'ciuruită' de diverse modele , de la repelenți cu priză la priză la distanță până la repelenți cu baterii, -unul sau altul extrem de ieftin, de altfel- aruncați o privire la comparația de repelenți electrici pentru șoareci, unde veți vedea aceste particularități și veți decide care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Iată cele mai bune repelente de șoareci:

1. Repeller pentru șoareci, veverițe și alți dăunători Vensmile

Vine cu cablu și garantează o acoperire de 468 până la 545 m2

51vHrBTj-ML

Vezi pretul Emag

Acest repeller este ideal atât pentru mediile domestice, cât și pentru cele comerciale care sunt infestate cu rozătoare și diverse insecte, deoarece, pe lângă emiterea de ultrasunete de 25 KHz până la 60 KHz, este capabil să emită o undă de șoc de înaltă presiune care respinge astfel de dăunători.

 

2. Respingător de șoareci ecologic și inodor YGJ

Funcționează cu baterii și poate fi plasat pe tavan sau pe perete

41-BG4Vy-bL

Vezi pretul Emag

Acest respingător de șoareci are un design discret - similar cu cel al unui detector de fum - și este echipat pentru a proteja un spațiu de până la 100 m2 - emițând un semnal ultrasonic la fiecare 8 secunde - ceea ce îl face potrivit pentru spații mari, cum ar fi hambarele și podurile, printre altele.

 

3. Repelente electronice Lemebo pentru rozătoare și insecte

Se conectează la priză și protejează chiar și interiorul pereților

41l-8QV4C1L

Vezi pretul Emag

Soluție promițătoare de combatere a dăunătorilor sub forma a două dispozitive independente, fiecare echipat cu tehnologii ultrasonice și electromagnetice, capabile să asigure o rază de acțiune de la 80 la 120 m2 și să formeze un scut în interiorul pereților, ideal pentru a preveni șederea dăunătorilor.

 

4. Repelente cu ultrasunete pentru rozătoare și insecte Pancellent

Vin câte 2 la pachet, gata de a fi conectate și de a le face să funcționeze

41JVqdAX2hL

Vezi pretul Emag

Această pereche de repelente electronice Plug-In este garantată pentru a speria atât rozătoare , cât și diverse insecte , acționând asupra sistemelor auditive și nervoase ale acestora prin intermediul undelor ultrasonore cu frecvențe de 22-50KHZ și un câmp de acțiune de peste 975 m2.

 

5. Repelent ecologic electromagnetic și cu ultrasunete SZMG Tech

Asigură eficiența împotriva rozătoarelor și a diferitelor insecte în spații mari

31dxf1LU-GL

Vezi pretul Emag

Acest dispozitiv respinge paraziții este echipat pentru a acoperi spații de până la puțin peste 457 m2. Trebuie doar să îl conectați la priză și cele cinci tipuri de unde ultrasonice ale sale încep să își facă treaba: atacă sistemul nervos al dăunătorilor și îi face să părăsească casa.

 

 

Este eficient dispozitivul de respingere a șoarecilor?

Deși un repelent electric pentru șoareci este considerat o resursă accesibilă și sigură pentru oameni și animale de companie, precum și practică și ușor de utilizat, mulți oameni încă se întreabă dacă un astfel de dispozitiv își face cu adevărat treaba.

În cazul în care faceți parte din acest grup, eu spun da. Un repelent cu ultrasunete pentru șoareci este într-adevăr eficient; sau cel puțin așa au spus milioane de utilizatori prin diverse mijloace de comunicare: prin comentarii pe portaluri specializate și magazine online, precum și în conversații ocazionale.

Desigur, rezultatul obținut va depinde și de faptul dacă un dispozitiv este suficient pentru întreaga casă sau dacă a fost amplasat într-un loc strategic; ambele aspecte, pentru a împiedica rozătoarele să se ascundă și să reușească să se sustragă acțiunii protagonistului acestei probleme.

Cum funcționează respingătorul de șoareci?

La fel de 'practic și ușor' ca în paragrafele anterioare.

Trebuie doar să conectați respingătorul de rozătoare la priza de curent și gata.

De acolo, electricitatea își face magia, producând unde ultrasonice și sunete de înaltă frecvență care sunt intolerabile și iritante atât pentru șobolani , cât și pentru șoareci, în așa fel încât aceste rozătoare nu au altă opțiune decât să părăsească zona.

Pe ce alți dăunători funcționează acest tip de repelent?

În general, repelentele electrice pentru rozătoare sunt eficiente împotriva gândacilor și liliecilor, precum și a veverițelor, păianjenilor, puricilor și țânțarilor, printre alți dăunători.

În funcție de model, este vorba, la propriu, de un aparat de stingere a insectelor.

Câte repelente sunt necesare?

Recomandarea este că, cu cât mai multe repelente electrice sunt distribuite în casă, fie lângă ușa de la intrare, fie lângă ferestre și găuri, printre alte posibile intrări, cu atât cresc șansele ca rozătoarele și alte insecte să fie ținute la distanță.

Puteți chiar să plasați un repelent cu ultrasunete în fiecare cameră.

De ce să folosiți repelenți de dăunători cu ultrasunete?

Pe lângă funcția lor esențială de respingere a insectelor, evitând astfel atât episodul neplăcut și deranjant al 'uciderii' acestora, cât și cheltuirea de bani pe insecticide și pesticide, avantajele repelentelor de dăunători cu ultrasunete sunt atât de semnificative încât reușesc să te captiveze din prima.

Acestea oferă o gamă largă de acțiune

Un singur aparat este capabil să acopere suprafețe de la 609 - sau mai puțin - la puțin peste 1828 m2.

Sunt ecologice

Aceste dispozitive nu conțin produse chimice care ar putea afecta mediul înconjurător, ar putea pune în pericol sănătatea familiei dumneavoastră sau integritatea celor animale de companie, cum ar fi, de exemplu, pisici, câini sau păsări.

Sunt ușor de utilizat

După cum am menționat deja, odată ce repelentul cu ultrasunete este pornit - fie după ce îl conectați la priză, fie pe baterii - acțiunea începe și fără a fi nevoie de supraveghere.

Oferă versatilitate

Sunt capabile să își îndeplinească funcția împotriva diferitelor rozătoare și dăunători, cum ar fi șoareci, cârtițe, veverițe, ratoni, lăcuste, gândaci și lilieci, furnici și păianjeni, printre multe alte creaturi.

Care sunt tipurile de respingătoare de rozătoare cu ultrasunete?

În principiu, pe piața sunt disponibile două tipuri de respingătoare de rozătoare cu ultrasunete: respingătorul cu priză și respingătorul cu fir .

Diferența dintre cele două, în afară de preț - repelentul de rozătoare de priză fiind cel mai puțin scump - și de faptul că dispozitivele cu fir sunt de obicei mai eficiente, ambele tipuri sunt capabile să emită sunete de înaltă frecvență (20.000 de hertzi) care deranjează insectele până la punctul de a le alunga de pe proprietate.

Și în această parte, este imposibil să nu menționăm că, pe lângă repelentele cu ultrasunete, există și repelente electromagnetice care acționează prin emiterea de radiații electromagnetice capabile să afecteze sistemul nervos al insectelor și rozătoarelor.

Ce nu ți-a spus nimeni despre respingătoarele electrice pentru șoareci și dăunători

În cazul în care intenționezi cu siguranță să cumperi un respingător electric de rozătoare și de insecte sau ai deja unul în funcțiune în locuința, biroul sau unitatea ta comercială, este necesar să ții cont de anumite aspecte pentru a nu fi dezamăgit mai târziu.

Nu vă opriți din prinderea cu capcane

Este un fapt că undele sonore emise de aparatele de respingere a dăunătorilor fac ca rozătoarele și alte insecte dăunătoare să se îndepărteze; cu toate acestea, prin utilizarea în comun a capcanelor și a soluțiilor aferente, se obțin rezultate mai bune.

Nu fiți surprins de o scădere a performanței

Da. În timp, rozătoare, insecte și alți dăunători se obișnuiesc cu sunetul repelentului, așa că este posibil să vedeți rezultate temporare.

Fiți clar cu privire la funcție

Controlul cu ultrasunete al rozătoarelor și insectelor poate doar să diminueze, nu să eradicheze.

Planificați amplasarea dispozitivului

Având în vedere faptul că un repelent cu ultrasunete are în esență o rază de acțiune scurtă, orice perete sau piesă de mobilier ar putea bloca acțiunea acestuia, de aceea este recomandat să verificați dacă locul ales este ideal.

Și cum să facem asta? Foarte ușor.

Așezați o lampă lângă repelent ; stingeți toate celelalte lumini din cameră și fiți atenți la razele și umbrele lămpii. Undele sonore vor fi active doar acolo unde ajunge lumina.