N.Iordan sursa: rtklive.com 

  Trimisul special al SUA pentru dialogul Pristina-Belgrad Richrad Grenell va fi din nou ochiul și urechea lui Trump pentru discuțiile dintre Kosovo și Serbia, în ciuda angajării sale într-o altă sarcină.
 
Cu câteva zile în urmă, a fost numit temporar la conducerea Serviciului Național de Informații, dar, în același timp, va fi angajat dialogul dintre Kosovo și Serbia și va servi drept ambasador al SUA în Germania.
 
Purtătorul de cuvânt al lui Grenell, Dick Custin, a confirmat că Richrad Grenell va fi responsabil de trei sarcini.
 
"Putem confirma că ambasadorul Grenell va servi simultan ca ambasador al SUA în Germania și trimisul prezidențial special pentru negocierile de pace între Kosovo și Serbia și, acum, ca director interimar al informațiilor naționale".
 
Casa Albă nu vede angajamentul lui Grenell ca fiind o problemă în unele poziții, chiar spunând că experiența lui Trump ca trimis al discuțiilor Pristina-Belgrad ar putea să-i facă mult bine în noul loc de muncă.
 
"Ambasadorul Grenell are mai mulți ani de experiență în colaborarea cu Comunitatea noastră de Informații într-o serie de poziții suplimentare, inclusiv ca trimis special pentru negocierile Serbia-Kosovo. El este angajat într-o abordare nonpolitică, nepartizană, în calitate de lider al informațiilor, de care depind securitatea și apărarea noastră. Președintele are deplină încredere că ambasadorul Grenell își va îndeplini noua misiune cu onoare", se arată într-o declarație a Casei Albe.
 
R. Grenell însuși a confirmat că în rolul de director al serviciilor de informații naționale este temporar și că Trump va numi un alt director permanent.
 
 
 
 
 
Mulțumim pentru încredere
21 februarie 2020
Richrad Grenell  rămâne concetrat pe dialogul dintre Kosovo și Serbia

Black Sea 

Military Activities Picture

https://psihologiepitesti.wordpress.com/

  1. ro

Balcanii de Vest