Roata abdominala

rueda-abdominal

Dacă sunteți practicant regulat al disciplinei străvechi 51CXlU0zdIL

de yoga, sau doar începător, ar trebui să citiți acest articol, deoarece v-ar putea schimba viața cu 180º, atunci când veți afla despre noile tendințe la nivel mondial. Așa că vă invităm să cunoașteți cele mai bune roți de yoga pentru echilibrul vostru mental, spiritual și fizic.

Această disciplină străveche își are originea în India, în urmă cu aproximativ 35.000 de ani, și, deși poate părea surprinzător pentru noi, un produs recent introdus pe piața , a început să influențeze într-un timp foarte scurt, atât practicile celor mai experți yoghini, cât și gusturile celor mai populare celebrități.

Este bine cunoscut de toată lumea că, după opt ore pe zi de stat la birou, coloana noastră vertebrală se curbează treptat; de asemenea, generează dureri puternice la nivelul coloanei cervicale.

În această situație, roata inovatoare a dharmei se prezintă ca o salvare. Aproape ca un act de magie, după ce îl folosim în rutina noastră zilnică înainte și după ce ne începem munca, vom avea garantată o întindere eficientă a coloanei vertebrale.

Așadar, continuați cu noi, veți vedea cum în acest articol vă vom explica tot ce trebuie să știți înainte de a achiziționa aceste produse circulare strategice, care vor aduce în viața dumneavoastră, atât un nou stil, cât și o satisfacție corporală de nedescris.

Cele mai bune roți de yoga

Care este cea mai bună roată de yoga?

Acum că știți toate beneficiile cercului dharma, este timpul pentru o comparație și un tur printre cele mai bune produse care vă vor aduce beneficii enorme în ceea ce privește calitatea vieții.

Veți vedea cum siguranța și libertatea de care aveți nevoie atunci când intrați în această fascinantă disciplină antică pot fi, de asemenea, pline de stil, culori vibrante, durabilitate și versatilitate. Caracteristici care sunt apreciate atât de începători, cât și de profesioniști.

Iată dintre cele mai bune roți de yoga:

1. Yogi-Bare Yoga Wheel

Suport inovator pentru yoghinii experimentați și ā complex sănătos

Marca de Yogi-Bare este ideală pentru specialiștii în disciplina yoga. Dispozitivul oferă o deschidere profundă a părții frontale a corpului și a inimii.

Ne permite, de asemenea, să obținem o mai mare elasticitate în acele zone în care se acumulează multă tensiune, cum ar fi spatele și manșeta rotatorilor, oferindu-ne un mare ajutor pentru a ne relaxa și a ne reface energia.

Poate fi folosit de cei mai riguroși yoghini care au nevoie de mai multă pregătire în zona șoldurilor și a cvadricepsului.

Oferă beneficii terapeutice enorme pentru a contracara durerile de picioare.

Este prevăzut cu o suprafață confortabilă, percutată și anti-alunecare, care nu numai că vă permite să practicați yoga în aer liber, dar oferă și un plus de moliciune atunci când intră în contact cu spatele și articulațiile dumneavoastră.

Suportă până la 150 kg, iar interiorul său este fabricat din plastic ABS cu un design elegant cu imprimare de cosmos; exteriorul este negru și acoperit cu spumă TPE.

Acest suport inovator, cu un diametru de 33 cm, face din el un obiect portabil care, în ciuda dimensiunii sale, este conceput pentru a facilita versatilitatea celor mai complexe āsanas

Profesioniștii vor fi cu siguranță încurajați să cumpere această nouă jucărie. Această roată de yoga va fi piesa lor preferată, deoarece limitele celor mai avansate poziții vor fi stabilite de imaginația utilizatorilor săi.

2. Ubefit Yoga Wheel

Flexibilitate și rezistență cu o geantă practică de transport

519f6HBkvTL

Vezi pretul Emag

Următorul produs de pe lista noastră este cercul conceput de cei de la uBeFit. De data aceasta găsim un instrument complet potrivit pentru începătorii care au nevoie de o flexibilitate și o întindere mai eficientă încă de la început.

Unul dintre avantajele sale este că este unul dintre cele mai puțin costisitoare de pe listele de vânzări; de asemenea, este însoțit de un incredibil ghid gratuit cu 13 poziții diferite care vă vor permite să vă îmbunătățiți abilitățile în practicarea yoga.

āsanele mai complexe nu mai sunt doar pentru yoghinii intermediari și avansați. Veți observa cum echilibrul va fi unul dintre punctele forte pe care le veți obține cu ușurință într-un timp scurt.

Acest cerc de yoga conceput de uBeFit oferă o modalitate eficientă și distractivă de a deschide pectoralii, omoplații, picioarele și șoldurile.

Excelent pentru ameliorarea stresului și a tensiunii, aproape din prima clipă în care vă pregătiți să folosiți articolul.

Veți simți, prin sincronizarea cu respirația, o relaxare profundă. Așa că găsiți un colț de liniște oriunde v-ați afla.

Un alt cadou cu care vine această unealtă este o geantă de transport.

Are o construcție premium, cu umplutură suplimentară, dar designul rămâne ușor și robust.

Suportă o greutate de până la 140 kg; diametrul său este de 13 inci, iar greutatea structurii cilindrice este de 1,35 kg.

În cele din urmă, acești producători ingenioși sunt atât de încrezători în calitatea produsului lor încât oferă o garanție pe viață și o garanție de 90 de zile pentru returnarea banilor dacă clienții lor nu sunt mulțumiți.

3. ZUWIT Roata pentru exerciții de yoga

Ideală pentru mamele care alăptează

41L8mlDAWHL

Vezi pretul Emag

Acum ne întoarcem la roata de exerciții Zuwit. Această structură robustă și durabilă a fost creată având în vedere atât practicanții de yoga, cât și pacienții cu afecțiuni cervicale și de spate.

De asemenea, au luat în considerare mamele care alăptează și care au nevoie de un confort suplimentar în timpul maternității, dar care necesită un antrenament ușor.

Acest cerc dharma de 13 inch suportă până la 300 de kilograme și cântărește doar 1,3 kg, ceea ce face din această piesă partenerul ideal pentru orice loc din casă, studio sau sală de sport.

Calitatea bună a produsului oferă utilizatorilor o încurajare incredibilă pe măsură ce descoperă cât de ușor este să execute acele poziții de yoga pe care le credeau imposibile.

Printre specificațiile produsului, putem menționa faptul că materialul de fabricație al acestuia, cunoscut sub numele de TPE sau elastomer termoplastic, este complet sigur, ecologic și utilizat pe scară largă în interiorul mașinilor și în jucăriile pentru copii.

Are o rezistență ridicată la foc și la deformare. În concluzie, este 100% testat și aprobat de experți în domeniu.

4. Roata de yoga My Yoga Wheels

Roata de Pilates pentru masarea spatelui

51M-c2CONoL

Vezi pretul Emag

MyYogaWheels este un furnizor specializat din Marea Britanie, care a fabricat și vândut cu succes sute de roți de yoga în întreaga lume.

Aceste suporturi ideale pentru curbura spatelui sunt excelente pentru rularea, întinderea și eliberarea tensiunilor musculare acumulate în timpul orelor de muncă excesive.

Măsoară 33 cm în diametru și este disponibil în nuanțele la modă de verde și mov.

Deși, la efectuarea unui test și comparând-o cu alte produse disponibile la vânzare, am observat că are o valoare ridicată, calitatea piesei este incontestabilă, nu numai pentru rezistența și durabilitatea sa, ci și pentru varietatea de stiluri și culori disponibile pentru cei mai pretențioși utilizatori.

După cum puteți vedea, acest Pilates Roller vă va oferi confort și calitate, consolidându-vă condiția fizică biologică.

5. Roata Meglio Yoga 33 cm

Imprimeu floral la modă

31EYPROpytL

Vezi pretul Emag

Roata Meglio Yoga este instrumentul perfect pentru a vă îmbunătăți elasticitatea, concentrându-se pe întinderea zonelor cheie ale corpului, cum ar fi spatele, șoldurile, omoplații și pectoralii.

Acest cerc uimitor a fost conceput pentru o utilizare constantă, deoarece a fost întărit cu o bază din cauciuc TPE. Prin urmare, tubul său interior din plastic vă va oferi satisfacția de a ști că posturile de yoga și pilates pot fi efectuate fără niciun risc.

Inelul anatomic al lui Meglio va ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea pozițiilor care implică înclinarea corpului în spate, de exemplu, poziția podului. Veți observa chiar cum echilibrul organismului se va realiza în mod natural.

Oferă un sprijin excelent atunci când faceți abdomene și are un laminat antiderapant.

Nu face parte din lista celor mai economice , , dar puteți fi siguri că, odată cumpărate, veți purta cea mai bună opțiune pentru sănătatea dumneavoastră.

Și, cel mai bun lucru, designul interiorului piesei vine cu imprimeuri florale, ceea ce o face să fie preferata fetelor și a celebrităților care practică disciplina yoga.

6. IVIM Wheel

Ecologic și ideal pentru întărirea cvadricepsului și a zonei pelvine

41vWyahSRpL

Vezi pretul Emag

Corpul fizic, este deseori numit de către practicanții profesioniști de yoga 'orașul lui Brahman' și vine să semnifice acel schimb energetic care se realizează prin deschiderea a nouă pasaje pentru a comunica cu lumea exterioară.

În conformitate cu acest principiu, producătorii de IVIM le transmit clienților lor că este în interesul lor să le ofere armonie mentală, spirituală și corporală de fiecare dată când își folosesc roțile de yoga.

De la cele mai complexe āsanas la cele mai simple, ei găsesc o tranziție ideală cu ajutorul acestui cerc.

Aceste poziții sunt ghidate cu un manual de instrucțiuni practice care vă permite să începeți o rutină fiabilă și eficientă pentru sănătatea corpului dumneavoastră.

Este fabricat din plastic ABS și are un diametru de aproximativ 33 cm și o lățime de 13 cm. În ceea ce privește exteriorul, acesta este prevăzut cu un strat de acoperire TPE.

Este moale la nivelul articulațiilor și, deși vi se pare uimitor, este capabilă să reziste la aproape 474 kg.

Acest cerc este un restabilitor al energiei corpului, atunci când posturile sunt efectuate în mod constant și corect.

Suntem conștienți de faptul că acest produs nu are un preț mic ; dar, printre avantajele sale minunate, este însoțit de un covoraș de yoga confortabil, ideal pentru a vă practica exercițiile în aer liber.

Și cel mai bun lucru este că este ecologic, asigurându-se că în timpul procesului de fabricație, producătorii au respectat mediul înconjurător.

Poate că acesta este motivul pentru care prietenii noștri de la IVIM s-au gândit să combine tonurile de negru și roz, deoarece acestea captează atenția tuturor practicanților de yoga cu o sensibilitate spirituală.

În fine, printre caracteristicile sale, vă putem spune că este ideal pentru întărirea cvadricepsului și a zonei bazinului, iar beneficiile sale terapeutice pentru durerile de spate sunt imbatabile.

 

CE ESTE O ROATĂ YOGA?

Practic, o roată de yoga este o structură de sprijin circulară, goală, care ajută la deschiderea părții frontale a corpului.

Oferă, de asemenea, o asistență de neegalat atunci când se execută posturi avansate de yoga , permițând o extensie adecvată a coloanei vertebrale.

Rutinele care includ poziții mai simple, cum ar fi alunecarea ușoară a unor părți ale corpului nostru în ritmul unei respirații ușoare și lente, găsesc cu acest cerc sincronizarea potrivită pentru a însoți momentele de meditație și de conexiune spirituală.

Este greu de imaginat de ce ar dori cineva să plătească un preț atât de ridicat pentru unul dintre aceste obiecte; cu toate acestea, cantitatea de beneficii pe care le oferă sănătății noastre fizice, mentale și spirituale fac din această piesă o investiție.

Dar nu vă faceți griji, popularitatea acestui produs a făcut ca firme specializate să se ocupe de proiectarea lor pe scară largă, la cele mai înalte standarde de calitate și, cel mai bine, au devenit complet accesibile.

BENEFICIILE UTILIZĂRII UNEI ROTIȚE DE YOGA

Masajul coloanei vertebrale

După cum am menționat mai sus, această piesă circulară de yoga este un instrument excelent pentru a vă ajuta să contracarați pozițiile proaste ale sabiei și umerii cocoșați în față .

Un alt avantaj al utilizării sale este că permite o ușoară întindere a șoldurilor, precum și a coapselor și genunchilor, aducând calm în creier și o ușurare imediată a stresului și a oboselii.

Pentru a obține aceste beneficii, vă recomandăm să urmați acești pași simpli:

Așează-te confortabil pe podea, în timp ce așezi inelul dharma direct în spatele spatelui, cu intenția de a conecta piesa cu partea inferioară a spatelui și cu sacrul.

Întinderea coloanei vertebrale se realizează prin plantarea picioarelor pe podea în timp ce se ridică brațele deasupra capului și se ține piesa ca un volan. Apoi, coborâți încet membrele în față, respirați și apoi ridicați-le din nou.

Dacă vă aflați în poziție așezată, vă puteți da înapoi până când capul atinge podeaua sau până când ați găsit o deschidere toracică suficient de adâncă .

Puteți încheia exercițiul folosind Balasana sau Poziția de odihnă a copilului. Acest lucru vă va permite să experimentați o aplecare profundă în față, în timp ce trunchiul se sprijină pe coapse. Și țineți în mâini piesa circulară.

Nu uitați să însoțiți aceste exerciții cu 3 până la 5 respirații profunde.

 

Deschiderea părții din față a corpului

Conform opiniei experților , prin utilizarea corectă a cercului de yoga, putem crește mai ușor deschiderea părții din față a corpului.

Prin întinderea corectă a mușchilor, ne putem crește energia, dezvoltând un sentiment de bunăstare, calm și claritate mentală generală.

Beneficiile obținute prin utilizarea acestui instrument variază de la extensia coloanei vertebrale, expansiunea toracelui, întinderea mușchilor abdomenului și a părții din față a picioarelor.

Mai mulți yoghini profesioniști au raportat, în plus, că prin utilizarea acestei piese, articulațiile umerilor sunt întărite și se obține o mai mare flexibilitate a spatelui.

Asistență în poziția de arc

Fără îndoială, dacă avem nevoie de îmbunătățiri în practica āsana cunoscută sub numele de Dhanurāsana, trebuie să recurgem la roata noastră yoga. Această poziție a fost numită astfel din cauza formei arcuite a corpului.

Scopul acestei poziții este de a acționa asupra părții noastre fizice și mentale, făcând să rezoneze anumiți centri energetici situați în special de-a lungul coloanei vertebrale.

Cheile practicii sale sunt lentoarea mișcărilor; faza statică; respirația lentă, conștientă și dirijată; și atenția mentală într-o stare de alertă, adică să rămână receptivă la ceea ce se întâmplă.

Ajută la flexibilitate

În afară de caracteristicile de deschidere a inimii și a pieptului, acest cerc poate funcționa și ca un instrument pentru a vă crește flexibilitatea.

Acesta este motivul pentru care practicanții de yoga, atât începători, cât și experți, au început să o folosească în mod creativ, obținând rezultate optime în întinderea și îndoirea șoldurilor.

Puteți folosi roata ca pe un sistem de scripeți pentru a ajuta la aprofundarea și îndulcirea treptată a diferitelor poziții; așezați picioarele pe aceeași jantă sau îmbrățișați piesa cu ambele mâini, în timp ce rotiți încet trunchiul și pelvisul, în ambele direcții.

Consolidarea echilibrului

Știm cu toții că cuvântul yoga înseamnă 'uniune' și că practica yoga unește corpul, respirația și mintea. Aceasta înseamnă că ceea ce se urmărește în cele din urmă este echilibrul perfect al ființei noastre.

De aceea, acest minunat cerc se prezintă în viața noastră ca fiind obiectul ideal pentru a ajuta la întărirea echilibrului corpului.

Cu siguranță, dacă ești un începător în această disciplină, trebuie să fi fost surprins atunci când îi observi pe yoghini asumându-și o āsana complicată cu atâta naturalețe încât poate că te determină să renunți.

Cu toate acestea, prin utilizarea corectă a acestei roți, veți vedea aproape imediat cât de ușor și de distractiv este să executați acele poziții pe care odată le credeați imposibil de făcut.