Robinet pentru chiuvete

mejor-grifo-para-fregadero

mejor-grifo-para-fregadero

Cu siguranță ați trecut prin modele care pretind a fi fabricate din oțel inoxidabil și care, de fapt, ajung să fie pătate, corodate și să arate foarte rău în scurt timp. Tu, tu meriți cel mai bun robinet de chiuvetă.

Toți aceia dintre noi care, din ignoranță sau din alte motive, au ales robinete de foarte proastă calitate știu că problemele sunt multiple. De exemplu, investiția într-un model care nu este foarte accesibil , încrezător că va fi ușor de instalat și te va scuti de costurile instalatorului și că nu va ieși așa cum am crezut este, de asemenea, una dintre principalele greșeli pe care mulți dintre noi le-am făcut.

Și, haideți, se mai întâmplă să nu știi care se potrivește cel mai bine chiuvetei tale și să ajungi să ai acasă mai multe modele fără nici un folos. Dar, la fel cum se întâmplă toate acestea, piața are o mare varietate de robinete în care cu siguranță veți găsi ceea ce căutați.

 

Cele mai bune robinete de chiuvetă

Care este cel mai bun robinet de chiuvetă?

De la cu gura de scurgere înaltă, cu gura de scurgere joasă, montată pe perete sau cu cu gura de scurgere pivotantă, varietatea poate fi copleșitoare. Dar nu este vorba de a alege oricare dintre ele, ci mai degrabă de a cunoaște caracteristicile spațiului în care îl veți amplasa și nevoile dumneavoastră. Cheia va fi să țineți cont de acest lucru.

Acum, sunteți pe cale să vedeți cele cinci modele cele mai puțin costisitoare, variate și de înaltă calitate din lista mea comparativă . Vă asigur că, dacă nu pierdeți din vedere ceea ce v-am spus, o veți alege pe cea potrivită, care nu vă va dezamăgi deloc.

Nu mă credeți? Aruncați o privire și spuneți-mi cum merge!

Iată cele mai bune robinete de chiuvetă:

1. Robinet de chiuvetă Hansgrohe 14877000

Robust și ușor de instalat

316NnJTx2eL

Vezi pretul Emag

Pentru o bucătărie clasică, are un aspect perfect elegant și un sistem inovator QuickClean pentru o curățare ușoară. Are un jet de apă normal integrat și un pulverizator , iar metoda de instalare este centrată și compatibilă cu majoritatea chiuvetelor. M-a fascinat pentru că, la fel ca puține altele, este extragere, cu funcție de duș și funcționează și ca robinet de bucătărie extragere.

2. Robinet de chiuvetă 32454000 by Grohe Flair

Ușor și rapid de instalat

31mvB2ElxbL

Vezi pretul Emag

Cromarea sa este cu adevărat exclusivistă și specială, deoarece garantează că robinetul dvs. va arăta întotdeauna strălucitor. Este foarte ușor de curățat. Tehnologia sa înaltă a fost utilizată pentru a vă oferi o manevrare mai bună și mai confortabilă, care rămâne netedă chiar și după ani de utilizare. Acesta este conceput pentru a ajuta planeta prin reducerea consumului de apă cu până la 50%, fără a compromite performanța.

3. Robinet de bucătărie Homelody XPJQR01#FBA

Rezistent la rugină

51otUm74jaL

Vezi pretul Emag

Pentru cei mai moderni există acest model care combină cromul cu negrul. L-am găsit foarte funcțional datorită celor două ieșiri de apă, pe lângă gura principală complet rotativă și flexibilă. Pentru că vine cu un duș cu pulverizare , este mai puternic și m-a ajutat să îndepărtez petele și grăsimea într-o clipită.

4. Robinet de bucătărie Auralum®

Durată lungă de viață

41C3ZUtLXmL

Vezi pretul Emag

Este cu o singură manetă , iar designul său este foarte convenabil și vă permite să folosiți multă apă. Cartușul său ceramic asigură o durabilitate îndelungată a mânerului. Finisajul său cromat este foarte rezistent, nu se pătează și nu se zgârie. De asemenea, mi se pare foarte ușor de curățat și de instalat, iar marca oferă o garanție completă de 3 ani. Super!

5. Robinet de chiuvetă TAPCET KlsmoinES124

Frumos și practic

31KgHba5qGL

Vezi pretul Emag

Materialele sale de înaltă calitate îi conferă o durată de viață lungă. Nu numai că este netedă și elegantă, dar rezistă la coroziune, mucegai și multe altele. Dispune de două tipuri de ieșiri de apă: duș și DC, ceea ce este ideal pentru o curățare zilnică mai eficientă. Puteți controla temperatura apei cu un singur mâner. Furtunul lung este funcțional, este ușor de instalat !

 

Tipuri de robinete de bucătărie

Da, mai există și alte modele în afară de cele cu un singur mâner și cele cu două mânere, și le vom vedea pe toate:

Robinete cu un singur mâner

Se numesc robinete cu un singur mâner pentru că au un singur mâner. Astfel, este mai ușor de utilizat și de instalat, ocupând, de asemenea, mai puțin spațiu decât alte modele. Dacă optați pentru această variantă, ar trebui să verificați distanța față de spătar, deoarece rotația mânerului ar putea lovi orice lucru din spatele acestuia.

Robinete cu două mânere

Partea interesantă a celor două mânere este că pot permite reglaje mult mai personalizate ale temperaturii, având o configurație tradițională în care mânerele pentru apă caldă și rece sunt separate în stânga și în dreapta robinetului. Cu toate acestea, poate fi dificil de instalat.

Robinete cu tragere în jos

Este recomandat pentru chiuvete mari. Are o gură de scurgere care se scoate din cap, ceea ce este destul de bun pentru spălarea legumelor sau pentru chiuveta în sine.

Robinete cu mâini libere

Oferă o mare comoditate, deoarece are un activator simplu care poate fi în partea de jos sau în spate, dar cel mai bine este dacă este în partea din față a robinetului, astfel încât să fie ușor de localizat.

Robinete pentru ghiveci

Sunt sigur că numele lor vă dă o idee despre ce este vorba. În primul rând, acestea sunt destul de comune în bucătăriile restaurantelor, deoarece facilitează umplerea unei oale mari direct de la aragaz. Cu toate acestea, există, de asemenea, modele la scară mai mică pentru casă.

Bare de robinet

Acest model poate fi conectat direct la un distribuitor de apă instantanee și este ideal pentru chiuvete secundare sau mai mici decât cele obișnuite. Acestea sunt de obicei disponibile în stiluri care se potrivesc cu robinetul principal.

Cum să faci o alegere bună pentru un robinet de bucătărie

Cu toții vrem să cumpărăm cel mai bun. Îți dau aceste sfaturi care te vor ajuta cu siguranță să faci cea mai bună alegere pentru robinetul tău de bucătărie .

Începeți cu chiuveta

Acest lucru vă va ajuta să determinați câte găuri de montare a robinetului are. Toate robinetele noi vă vor spune câte găuri de montare necesită pentru instalare. Există versiuni cu 1, 2, 3 și 4 găuri.

De asemenea, este important să știți unde sunt poziționate aceste găuri, nu întotdeauna în centru. În cazul în care acestea se află în colțuri, gura de scurgere a robinetului trebuie să fie suficient de lungă pentru a ajunge la gura de scurgere opusă. O altă soluție în acest caz este de a avea o gură de scurgere înaltă, cu o duză de pulverizare coborâtoare.

Verificați conductele de apă

Ar trebui să alegeți un robinet care să fie compatibil cu conductele de alimentare cu apă din locuința dumneavoastră. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să vă uitați sub chiuvetă și să acordați atenție mărimii conductei de apă existente și a supapelor de închidere pentru a face o alegere excelentă a robinetului. Este bine să înlocuiți supapele de închidere atunci când instalați un robinet nou.

Cunoașteți finisajul

Nu este vorba doar de estetică, este foarte important, mai ales atunci când înlocuiți orice piesă de instalații sanitare. În general. Crearea acestei armonii vă va ajuta foarte mult în luarea deciziei finale. Este recomandabil să se țină seama de faptul că robinetul trebuie să se potrivească cu finisajul accesoriilor, inclusiv cu cel al strecurătorului de chiuvetă .

Funcționalitate

Toate sunt foarte diferite, dar pot oferi multe alte lucruri, cum ar fi lumini LED, senzori sau posibilitatea de a muta gura de scurgere la 360 de grade. Și, bineînțeles, baghetele de pulverizare care par să vină deja integrate în majoritatea, care pot include și o extensie a baghetei de pulverizare.

Construcție

Acest lucru este legat de durata de viață a robinetului dumneavoastră. De exemplu, un gura de scurgere de bună calitate va reduce probabilitatea de scurgeri. De asemenea, trebuie să știți că majoritatea producătorilor folosesc metal pentru a realiza carcasa, în timp ce alții folosesc plastic.

Caracteristici suplimentare de luat în considerare

Credeați că asta e tot? Pentru a face alegerea corectă, trebuie să vă uitați cu atenție.

  • Robinet de pregătire: Acestea sunt pentru a facilita mișcarea, sunt de obicei mai mici și sunt instalate separat.
  • Umplutori de oale și de perete: Deoarece sunt adesea amplasate deasupra sau lângă aragaz, sunt excelente pentru a transporta oale sau recipiente direct de pe aragaz.
  • Robinete de filtrare: Scopul lor este de a furniza apă rece, filtrată pentru băut, acestea sunt de obicei amplasate în partea laterală a robinetului principal.
  • Dozatoare de săpun și loțiune: Dacă aveți un robinet cu o singură gaură și v-au rămas câteva găuri de instalare, le puteți folosi instalând aceste practice dozatoare de săpun și loțiune.