Robot pentru curatat piscina

mejor-robot-limpiafondos-para-piscina

Când mi-am cumpărat prima casă, am decis să construiesc o piscină în grădină. Cu tot spațiul acela și cu atâta căldură vara, mi s-a părut o pierdere să nu am unul, așa că am făcut-o și mi-am dat seama rapid de ce atât de mulți oameni nu o fac. Așa că am făcut-o și mi-am dat seama rapid de ce mulți oameni nu o fac. Este o pacoste să le cureți!

Așa că am căutat ajutor și cineva mi-a recomandat cel mai bun robot de curățat piscine. Trebuie să spun că am fost uimit și din fericire am putut evita să cumpăr modele care nu urcă pe pereți și nu curăță linia de plutire sau care repetă aceeași zonă la nesfârșit.

Dacă vă întrebați ce sunt aceste dispozitive, mai jos veți putea verifica toate informațiile relevante, cum ar fi soiurile, care pot fi de aspirație, hidraulice, presiune și altele, până la toate acele mici detalii care fac ca un model să fie cu adevărat valoros sau pur și simplu inutil. De asemenea, aici mai jos puteți vedea lista mea comparativă cu primele 5 dintre cele mai bune din prezent.

Veți vedea modele cu cabluri anti-încurcare, sisteme de navigație inteligente foarte eficiente, un nivel ridicat de curățenie și un design excelent. Bineînțeles, acestea sunt, de asemenea, destul de accesibile pentru tot ceea ce oferă și pentru toți banii și munca pe care le vor economisi pe termen lung.

Cele mai bune curățătoare de piscină robotizate

Iată dintre cele mai bune curățătoare de piscină robotizate:

1. Aspirator de piscină Dolphin Maytronics BLUE Maxi 30

Fenomenal

41ps05wb2qL

Vezi pretul Emag

Acest mic lucrător neobosit curăță atât pereții piscinei, cât și podelele în cel mai scurt timp, în plus, este capabil să curețe linia de apă fără probleme.

Coșul său este ușor de accesat, astfel încât îl puteți curăța și goli cu ușurință. În același timp, are periere posterioară, frontală și laterală și este capabilă să rețină eficient grăsimea și murdăria fină și chiar ultrafină.

Ciclul său de curățare este de 2 ore și este recomandat pentru piscine cu o lungime de până la 12 metri. Are 2 motoare și este ușor.

2. Robot de curățat piscine Gre Track 1

Capacitate mare

41geX5kaikL

Vezi pretul Emag

Este unul dintre cei mai buni și mai ușori roboți de curățat piscine. Nu numai că face acest lucru cu mare eficiență și rezultate excelente, dar poate curăța și piscine de până la 80 m2, și toate acestea datorită capacității sale de aspirare de 18.000 de litri pe oră.

În plus, are un sistem anti încurcare a cablurilor și dispune de filtre foarte eficiente, care pot fi văzute și din exterior, astfel încât să știți când sunt pline și este timpul să le goliți sau să le înlocuiți.

Pentru utilizare, trebuie doar să îl conectați și să alegeți între modurile de 1 oră sau 2 ore.

3. Kayak Future + robot de curățat piscine RC Gre

Cu telecomandă

51KYP4dp-KL

Vezi pretul Emag

Ideal pentru orice tip de piscină, deoarece se adaptează cu ușurință la diferitele dimensiuni, forme și obstacole pe care le pot avea. Este foarte ușor de utilizat, deoarece nu numai că este intuitiv, dar are și o telecomandă, ceea ce vă ușurează lucrurile și vă va permite chiar să fiți plecat, ocupându-vă de alte sarcini acasă. Acest robot de curățare are un indicator LED care vă va anunța când filtrul este plin, astfel încât nu trebuie să îl monitorizați în fiecare moment.

4. Aspirator de piscină Dolphin Maytronics Carrera 30

Ecologic

41ps05wb2qL

Vezi pretul Emag

Designul său robust și ergonomic oferă siguranță și confort la fiecare utilizare. În plus, oferă performanțe deosebite, deoarece curăță bazine de până la 12 metri lungime. Are în favoarea sa faptul că nu curăță doar fundul, ci și pereții piscinelor, are un ciclu de curățare în profunzime care durează 2 ore și, în plus, consumul său eficient de energie este o veste foarte bună pentru cei cărora le pasă de mediul înconjurător și de factura la electricitate.

5. Astralpool Mirage pool cleaner

Rezultate foarte bune

41SXdKTuU-L

Vezi pretul Emag

Combină simplitatea cu eficiența, deoarece rezultatul este foarte satisfăcător nu numai pe podea, ci și pe pereții piscinei, eliminând murdăria, cum ar fi nămolul și alte resturi care s-ar fi putut acumula în acel spațiu din cauza unei întrețineri deficitare. Cântărește puțin peste 21 de kilograme, așa că vă va oferi multă rezistență și durabilitate. Este deosebit de ergonomic, ceea ce este foarte apreciat ca utilizator. Are un ciclu de curățare care durează maximum două ore.

6. Aspirator de piscină Aquabot

Cu capacitate mare de stocare

51BcouqtelL

Vezi pretul Emag

Vine fără filtru și are o capacitate mare de stocare în sacul de deșeuri, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji pentru a verifica în fiecare moment starea sacului. Este foarte practic de utilizat, trebuie doar să apăsați butonul de pornire și apoi aparatul se va opri la sfârșitul ciclului de curățare, care are o durată de două ore. Este recomandat pentru utilizarea în piscine de dimensiuni medii.

7. Robot curățător de piscine Vortex 1 Zodiac

Îndepărtează cea mai adâncă murdărie

21oryRJ533L

Vezi pretul Emag

Acesta este un robot curățător de piscine cu sursă de alimentare electrică care curăță doar fundul piscinei și este ideal dacă aveți o piscină în curte, fie că este vorba de pentru piscine mici, de o piscină mare sau chiar de un aparat de curățat jacuzzi . Puteți aprecia un design jos, plăcut și ergonomic, cu o culoare albastru marin strălucitor, care va ieși mult în evidență. În plus, are particularitatea că aspiră foarte bine podeaua piscinei, îndepărtând astfel toate urmele de murdărie.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune roboți de curățat piscine

Roboți de curățat piscine

mejor-robot-limpiafondos-para-piscina

Într-o lume în care lucrurile devin din ce în ce mai automatizate, acești roboți de curățat piscine complet automatizați își dovedesc succesul și popularitatea pe piață de ceva timp. Mecanismul de funcționare este prin aspirație, eliminând astfel acumularea de murdărie pe care ați putea-o avea în piscină dacă aceasta nu s-a bucurat de un nivel adecvat de igienă .

Este o mașină pentru piscine mici, piscine mari și chiar pentru piscine construibile, deoarece îndepărtează impuritățile, cum ar fi nămolul și alte impurități prin aspirație, fără a interfera cu materialul piscinei. Multe modele sunt portabile, astfel încât le puteți transporta cu ușurință. Cele mai multe dintre ele sunt electrice, au un sistem de deplasare și sunt extrem de ușor de instalat, astfel încât nu este nevoie de prea mult efort pentru a investi în ele.

Diferitele tipuri de aparate automate de curățat piscine

Să spunem că acestea sunt segmentate după cum urmează: aparate de curățat piscine cu aspirație și aparate de curățat cu presiune. Primele funcționează prin conectarea la skimmer sau la conducta de aspirare a piscinei și sunt eficiente, în special pentru îndepărtarea obiectelor mari care au plutit în apă. Pentru aceasta, este necesar ca pompa să funcționeze în mod optim.

În timp ce pompele de presiune funcționează atunci când sunt conectate la jeturile de retur ale piscinei, mișcându-se împreună cu presiunea apei. Capacitatea lor de curățare este ideală pentru îndepărtarea murdăriei lipite de pereți și podele și pentru o mai bună tratare a apei . Cu toate acestea, roboții de curățare a piscinei pot îndepărta cu ușurință resturile mici și mari și nu trebuie să fie conectați la sistemul de circulație al piscinei.

Ce caracteristici să căutați atunci când cumpărați un robot de curățat piscine?

Cabluri care nu se încâlcesc

Aceste aparate trebuie să atingă o adâncime considerabilă , în plus, se deplasează de-a lungul scărilor și unele de-a lungul pereților piscinei, astfel încât să aibă stabilitate și aderență este de o importanță capitală. Cel mai recomandat este un model care are un cablu pivotant care nu se încurcă la fiecare mișcare a aparatului sau chiar unul care funcționează fără cablu.

Navigație

Cele mai moderne navighează mai fiabil cu ajutorul microprocesoarelor, în timp ce altele nu au navigație inteligentă. Acestea tind să fie cele mai puțin costisitoare și au tendința de a consuma ceva mai multă energie, deoarece nu sunt la fel de eficiente în ceea ce privește funcționarea curățării.

Curățarea pereților

Un model de bună calitate va avea instrumentele necesare pentru a curăța fiecare centimetru al piscinei, de la podea, trepte, găuri și, bineînțeles, pereți. Cu toate acestea, cei care nu dispun de un sistem de filtrare complet nu vor reuși acest lucru. Acest lucru poate fi o problemă, deoarece o mare parte din bacterii și resturi se găsesc pe pereți.

Ciclul de curățare

Există cicluri care pot dura mai mult de șase ore, în timp ce alți roboți au doar cicluri de trei sau două ore. Important este ca aceștia să poată face o curățenie eficientă și temeinică în acest timp.

Garanție

O marcă care oferă o garanție de cel puțin doi ani este ideală, deoarece demonstrează fiabilitatea producătorului în ceea ce privește produsul său și vă permite să vă economisiți investiția. Căutați garanții extinse care să vă ofere siguranță în ceea ce privește produsul, poate însemna câțiva dolari în plus, nu uitați că ceea ce este prea ieftin se poate dovedi uneori mai scump în timp.

Eficiență energetică

Multe sunt automate și moderne, cu motoare de 12CC sau 24 de volți, care ar putea fi o opțiune viabilă pentru a economisi ceva bani, deoarece consumă cu aproximativ 90% mai puțină energie decât motoarele de curent alternativ.

Considerații suplimentare

Dacă doriți cu adevărat să fie o investiție memorabilă, rețineți aceste alte caracteristici sau considerații pe care ar trebui să le căutați la modelul pe care vă gândiți să îl alegeți.

Contactul dintre perie și suprafață

Rețineți că cei cu dispozitive de curățare cu șenile de cauciuc sunt destul de eficienți în îndepărtarea murdăriei de pe suprafețele piscinei. Acestea fac chiar mai bine decât roțile sau chiar șinele din plastic.

Navigație inteligentă

Această caracteristică excelentă sporește și mai mult eficiența și permite microprocesorului să gestioneze în mod fiabil traseul parcurs, mai ales dacă optați pentru un dispozitiv complet automat. Cu această funcție, veți uita să schimbați manual poziția din când în când.

Un temporizator cu interval variabil

Dacă doriți să creșteți productivitatea mașinii de până la 3 ori mai mult, este bine să acordați atenție acestei funcții cu care veți putea porni aparatul o singură dată.

Care sunt avantajele utilizării unui robot de curățare a piscinei?

Zilele de curățare manuală cu furtun și săpun sunt de mult apuse, știți câtă apă ați irosit în tot acest timp? Ca să nu mai vorbim de tot efortul și timpul pe care l-ați investit. Este timpul să vă bucurați de beneficiile automatelor.

Utilizare convenabilă

Pur și simplu îl conectați direct la cea mai apropiată priză , apoi îl porniți, îl setați să funcționeze pentru o anumită perioadă de timp și apoi îl lăsați să lucreze în liniște alături de pompa de filtrare pentru piscine mari, piscine mici sau chiar piscine supraterane .

Economisește timp, energie și bani

Curățarea unei piscine necesită mult timp, energie și poate chiar bani în anumite aspecte. Această mașină este cu siguranță înlocuitorul ideal și cel mai recomandat.

Eficient

În plus față de filtrare, unele modele avansate au un sistem de scanare integrat care evaluează zona piscinei în sine pentru o acoperire optimă, realizând astfel o muncă eficientă.

Ecologic

Acesta nu este un produs precum distribuitoarele de produse chimice pentru piscine care poluează atât de mult. Acesta este de fapt un dispozitiv curat de utilizat, nu emite substanțe chimice care se pot amesteca cu apa, deci nu provoacă riscuri pentru sănătate sau daune mediului.

Economisirea forței de muncă

Probabil că v-ați gândit să plătiți pe cineva să vă curețe piscina, deoarece munca de curățare a acesteia este destul de plictisitoare și consumatoare de timp. Un robot va face aceeași treabă, trebuie doar să investiți în acest produs.

Ușor de utilizat și de întreținut

Sunt într-adevăr ușor de utilizat și de întreținut. Lăsați-l în piscină, fără a fi nevoie de o instalare prea complicată, și apoi ridicați-l după ce și-a terminat treaba. Întreținerea este, de asemenea, ușor de realizat, doar scoateți sacul de filtrare gonflabil sau coșul și apoi curățați-l prin clătire și veți avea un sac curat și gol pentru a fi umplut din nou.