Sac de dormit pentru copii

sacos-para-dormir-para-niños

Dormitul în aer liber poate fi o provocare, mai ales pentru un copil mic, motiv pentru care copilul dvs. are nevoie de cel mai bun sac de dormit pentru copii pentru următoarea aventură de drumeție sau pentru vacanța de camping în familie. Adio saci prea grei și care nu le țin de cald!

Cele mai bune saci de dormit pentru copii

Care este cel mai bun sac de dormit pentru copii?

Pentru a dormi ca un bebeluș indiferent unde se află, copilul dumneavoastră are nevoie de cel mai bun sac de dormit, făcut pentru confortul, dar și pentru siguranța lui. În calitate de mamă, înțeleg cât de importantă este pentru tine bunăstarea micuțului tău și de aceea am făcut un pas înainte și am trecut prin sute de opțiuni pentru a face o selecție a celor mai bune în următoarea comparație .

Iată care sunt cei mai buni saci de dormit pentru copii:

1. Sac de dormit pentru copii Husky Kids Magic Kids

Dimensiune reglabilă

31TMapTje6L

Vezi pretul Emag

Acest sac de dormit pentru copii în stil mumie este ideal pentru atunci când cei mici merg în camping sau dorm în aer liber, deoarece le acoperă cea mai mare parte a corpului, fiind în același timp suficient de căptușit pentru a le oferi confort și izolație pentru a le menține căldura chiar și la -12°C (-12°C).

2. Sorgenfresser Polli Skandika

Are un buzunar mare în față

4137neElPCL

Vezi pretul Emag

Disponibil într-o mare varietate de culori și modele, ideal pentru toți copiii. Căptușeala este din poliester, în timp ce umplutura este din microfibre de 300 g/m², ideală pentru a rezista la o temperatură de -12°C, așa că poate fi potrivită pentru o reuniune cu copiii, dar și pentru campingul în aer liber.

3. Mountain Warehouse Apex Mini

Izolație din fibre goale

Imprimeul său colorat este cu adevărat prietenos pentru copii, perfect pentru utilizarea în aer liber de la sfârșitul primăverii până toamna și pe tot parcursul anului în interior. Este ușor și compact, deci este ușor de depozitat, capacul său este fabricat din poliester.

4. Maui Regatta

Cu buzunar interior

411R66YV6lL

Vezi pretul Emag

Nu există nimic mai moale la atingere decât căptușeala acestei genți minunate, și vorbim de un model dreptunghiular în care umplutura este distribuită uniform, astfel încât întregul corp este protejat și confortabil, fermoarul său cu două direcții permite deschiderea de sus sau de jos.

5. KidsSleepline 300 Highlander

Poliester

31OVdJce8YL

Vezi pretul Emag

Cântărește doar 671 g, deci este ușor de transportat. Acest model cu glugă în stil mumie este ideal atât pentru exterior, cât și pentru interior, deoarece acoperă chiar și capul și gâtul pentru a-i ține micuțului dvs. cald, iar culoarea sa strălucitoare îi dă o notă veselă și îl face ușor de recunoscut printre alte genți.

Cum să alegeți cel mai bun sac de dormit pentru copii?

saco-de-dormir-para-niños

A venit momentul să căutați partenerul perfect de dormit pentru copiii dumneavoastră în mijlocul unei aventuri și pentru a-l găsi pe cel potrivit trebuie doar să priviți dincolo de ceea ce este evident, cum ar fi, de exemplu, aceste detalii:

Creștere

Aceasta nu este o achiziție de zi cu zi, ci o investiție majoră care trebuie să merite fiecare bănuț, așa că ar fi păcat să cumpărați un sac de dormit bun pentru copilul dumneavoastră și să îl pierdeți în câteva luni din cauza creșterii accelerate.

Nu le putem opri să crească și nici nu vrem să o facem, de aceea trebuie să găsim o cale de a ocoli toastul. O idee bună este să faceți schimb de genți între copiii voștri sau între copiii prietenilor voștri, de exemplu.

Dar puteți cumpăra și două mărimi diferite, care să nu fie prea apropiate de mărimea actuală a copilului dumneavoastră, ideea este că aceste două mărimi de genți îl pot însoți pe tot parcursul creșterii sale. Un sac perfect dimensionat este ideal, dar aceasta este o opțiune pentru a reduce costurile.

Stiluri de saci de dormit

Există în principal două stiluri de saci de dormit pentru copii din care puteți alege și care depind în principal de utilizarea lor.

Saci de dormit pătrați:

Când vine vorba de a merge la o reuniune la prietenii sau la verișorii prietenilor, acest model care se taie în mod curios în forme dreptunghiulare este un adevărat succes. Nu se poate închide în jurul gâtului sau al trunchiului în partea de sus și nu oferă protecție pentru cap sau căldură. Se comprimă complet, astfel încât depozitarea este foarte ușoară. Este mai ușor de utilizat și mai ieftin .

Saci de dormit pentru mumii:

Tăiați la forma corpului, astfel încât să îl acopere complet, cu excepția feței. Acest model este ideal pentru un camping, drumeții, trekking și orice altă aventură în munți, pe scurt, în aer liber.

Alegerea materialelor de izolare potrivite

Să aflăm diferențele dintre acestea pentru a face o alegere mai bună:

Bumbac:

Această izolație este destul de accesibilă, dar se comportă prost când este umedă și este destul de grea și voluminoasă. Nu necesită multă îngrijire, dar în cazul unei întâlniri cu prietenii, acesta poate fi un material bun.

Izolație sintetică:

Poate fi realizată din diverse materiale și este mai puțin costisitoare în comparație cu puful. Își păstrează cea mai mare parte a valorii sale de izolare atunci când este umedă și, prin urmare, este potrivită pentru utilizare în interior și în exterior.

Izolație din puf:

Este ultraușoară, mai ușor de comprimat și mai eficientă decât orice alt tip de izolație. Dar, atunci când sacul de dormit din puf se udă, acesta devine practic inutil, ceea ce poate duce la situații periculoase de hipotermie.

Indicele de temperatură

În timp ce acesta este unul dintre aspectele cheie atunci când căutați un sac de dormit pentru adulți , în cazul modelelor pentru copii , de obicei nu este atât de important, deoarece acestea sunt adesea folosite pe podeaua din sufrageria prietenilor lor, fiind rareori folosite în situații extreme în aer liber.

Desigur, dacă, pe de altă parte, doriți să cumpărați un model pentru ca copilul dumneavoastră să se poată proteja atunci când merge cu cortul în iarna sau în situații extreme, acest lucru este în prim plan.

Iar când vorbim despre mărci și producători de încredere, putem avea încredere în valorile lor de temperatură, ceea ce nu este cazul modelelor mai puțin fiabile, deoarece nu există un standard industrial real care să reglementeze modul în care sunt măsurate și testate valorile de temperatură. Fiecare producător le face în mod diferit și este în interesul lor să își supraevalueze propriile genți pentru a le face să arate mai bine.

O modalitate de a afla cât de de cald veți avea nevoie de ea este să căutați temperatura minimă medie a zonei în care obișnuiți să campați și în sezonul în care mergeți de obicei și să alegeți un model cu care să puteți supraviețui chiar și o noapte cu minimul istoric al locului. De asemenea, țineți cont de faptul că veți purta haine speciale.

Ce să vă așteptați la cele mai bune saci de dormit pentru copii?

Pentru a vă asigura că obțineți ce e mai bun, asigurați-vă că nu pierdeți niciunul dintre aceste lucruri:

Opțiuni cu fermoar

Acest lucru îi oferă copilului posibilitatea de a se acoperi corespunzător atunci când noaptea devine rece. Dar este, de asemenea, perfect pentru a căuta o ventilație strategică în nopțile fierbinți.

Marginile

Prezența marginilor este un element de siguranță care îl face pe copil să facă un efort conștient pentru a ieși din ea.

Manșete

Poate fi dificil să sprijini capul pe sacul de dormit, dar manșetele fac acest lucru total diferit și mai confortabil, în timp ce fața copilului va fi îmbrățișată de moliciunea țesăturii.

Perne și alte accesorii

Câteva accesorii din sacul de dormit pot face diferența, de exemplu, o pernă poate spori confortul și odihna.

Material

Nu numai atunci când vine vorba de izolație, ci și toate materialele sacului joacă împreună un rol important. De exemplu, bumbacul oferă mai mult confort și facilitează ventilația atunci când se încălzește. În timp ce poliesterul este o alegere bună pentru vremea rece. Iar combinația dintre cele două este uimitoare.

Cât de des ar trebui să înlocuiți sacul de dormit al copilului dumneavoastră?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente îndoieli în rândul noilor cumpărători și chiar în grupul de utilizatori, deoarece, deși este adevărat că natura însăși ne spune adesea când este timpul să schimbăm geanta pentru că pur și simplu a depășit vârsta copiilor noștri, adevărul este că există și alte momente în care semnele pot să nu fie atât de clare.

Dar ele sunt încă vizibile, trebuie doar să le acorzi atenție. Uitați-vă la uzura semnificativă a sacului de dormit al copilului dumneavoastră - vorbim de copii desprinși, fermoar uzat sau țesătură uzată, pentru a numi doar câteva. Iar acumularea acestora este cea care diminuează în mod cert calitatea genții și este un semn evident că timpul de utilizare a acesteia se apropie de sfârșit.

Copilul dumneavoastră doarme în casă sau în aer liber?

Există multe lucruri de care nu trebuie să vă faceți griji atunci când vine vorba de un sac de dormit de interior, ceea ce face ca totul să fie mult mai ușor atunci când alegeți. Atâta timp cât este confortabilă și oferă o anumită căldură pentru un somn confortabil, este în regulă. Dar dacă copilul dumneavoastră este un somn aventuros, ar trebui să căutați un sac care să rețină mai puțin aer pentru a-i ține cald, dar care să fie totuși ușor și să vă uitați la indicele de temperatură.

Alți factori de luat în considerare

Acestea sunt detalii la care te uiți mult la un sac de dormit dublu, pentru adulți, dar nu întotdeauna la modelele pentru copii. Și, haideți, dacă și copilul dvs. va profita la maximum de el, atunci trebuie să vă uitați și la aceste lucruri într-un sac de dormit pentru copii de 3 ani, 5 ani și până la 10 ani.

Diferitele mărci

Există mărci mari, fiabile și recomandate la care putem apela în primul rând, dar nu trebuie să uităm că există și alte mărci mai mici, dar de bună calitate , care oferă un plus, cum ar fi desenele animate pentru copii.

Sfaturi utile

  • Nu pentru că o geacă este grea este mai călduroasă.
  • Materialele sintetice sunt mai bune pentru vreme umedă, deoarece își păstrează izolația. Puful poate fi periculos atunci când este ud.
  • Curățarea sacului de transport este la fel de importantă ca și curățarea sacului în sine. Bacteriile și alergenii aderă, de asemenea, la aceste pungi.
  • Acestea trebuie să fie complet uscate atunci când sunt depozitate, altfel se pot depune mirosuri neplăcute care sunt aproape imposibil de îndepărtat.
  • Caracteristicile de confort și de izolare ale genților pentru copii sunt adesea atât de bune încât mulți adulți scunzi le folosesc.

Să te descurci cu un sac de transport dificil

Doar pentru că un sac de dormit este cel mai bun de pe piață nu înseamnă că sacul de transport este cel mai frustrant lucru de transportat. În acest caz, cumpărarea unei pungi de transport alternative ar putea fi cea mai bună opțiune pentru copiii dvs. și vă poate ajuta chiar să îi dați o notă personală și chiar distractivă.

Întrebări frecvente

Deoarece știm că acestea sunt cele mai frecvente îndoieli, vă vom răspunde la toate, astfel încât să nu rămâneți cu îndoieli.

Pot folosi mai mulți copii același sac de dormit?

Nu chiar, fiecare este pentru uz individual. Pentru adulți există opțiuni foarte mari sau modele care pot fi îmbinate pentru a putea fi folosite de mai multe persoane.

Cât de des trebuie curățate?

În mod normal, acestea nu sunt utilizate într-un mediu controlat, astfel încât sunt în contact cu sute de bacterii și agenți externi. De exemplu, dacă copiii suferă de alergii, un sac de dormit care nu este niciodată curățat de polen îi va face să fie foarte iritați. Acestea trebuie curățate după fiecare călătorie sau utilizare.

Există riscuri pentru sănătate din cauza materialelor folosite în sacii de dormit pentru copii?

Majoritatea materialelor sunt aceleași cu cele din modelele pentru adulți. Așadar, în principiu, nu există nimic prea extravagant care ar putea cauza vreun rău.