Sac de dormit dublu

mejores-sacos-de-dormir-dobles

Mergeți în camping cu familia și aveți totul pregătit, de la sacul de dormit pentru copii, perfect pentru cei mici din casă, până la echipamentul de drumeție pentru a merge împreună pe diferite trasee, dar când vine momentul să dormiți cu partenerii, trebuie să dormiți în saci separați, ceea ce nu este prea nebunesc.

Dacă ați avut această problemă, ca și mine, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că există cel mai bun sac de dormit dublu în care două persoane se vor simți confortabil toată noaptea și va ocupa mai puțin spațiu decât mai mulți saci de dormit single.

O excursie cu cortul la munte nu poate fi completă fără saci de dormit buni, care să vă țină de cald și să vă protejeze de temperaturile scăzute, iar dacă vă gândiți să cumpărați un model dublu, este important să țineți cont de materialul din care este confecționat, precum și de alți factori de care trebuie să țineți cont.

Un sac de dormit dublu va fi perfect pentru a fi împărțit în cuplu atunci când mergeți cu cortul și, din fericire pentru noi, cei care suntem pasionați de activități în aer liber, există o mare varietate de opțiuni pe piața din care puteți alege, astfel încât va fi ușor să găsiți un model de bună calitate care să fie accesibil.

Cele mai bune saci de dormit dublu

Iată cei mai buni saci de dormit dublu:

1. IREGRO sac de dormit dublu pentru drumeții

Cu 12 luni garanție

Dacă vă place confortul și senzația de căldură atunci când dormiți împreună cu partenerul dvs. de fiecare dată când mergeți cu cortul la munte sau pe plajă, vă voi sugera sacul de dormit dublu pentru drumeții

Cu 12 luni garanție

Dacă vă place confortul și senzația de căldură atunci când dormiți împreună cu partenerul dvs. de fiecare dată când mergeți cu cortul la munte sau pe plajă, vă voi sugera sacul de dormit dublu pentru drumeții

Cu 12 luni garanție

, Am să vă sugerez sacii de dormit dubli de la cei de la Irego, care au fabricat un produs de înaltă calitate asamblat manual folosind poliesterul impermeabil 190T, care vă permite să vă simțiți în largul vostru în medii care variază de la -10℃ ~ 0℃ ~ 15℃. Modelul său este conceput pentru a fi utilizat într-un sac mare de tip 'queen size' sau în doi saci de 220 x 150 cm.

2. KINGCAMP OXYGEN

Puteți uni 2 saci de dormit în 1!

31ex+nSvU-S

Vezi pretul Emag

Atunci când vă place să petreceți noaptea sub stele, cel mai bine este să fiți pregătiți cu un sac de dormit suficient de moale și de spațios pentru a fi în compania partenerului dumneavoastră. În acest sens, casa de echipament de camping KingCamp, ne oferă un sac pentru a dormi confortabil atât într-o vară călduroasă, cât și într-o iarnă friguroasă, deoarece structura sa exterioară este realizată din poliester 190T, ceea ce o face rezistentă la umezeală, asigurând în același timp o izolare adecvată împotriva altor elemente exterioare; sistemul său vă permite să uniți 2 pături în 1 și este disponibil în diverse culori.

3. Coleman Campingaz Hampton

Cald, confortabil și portabil

51bUqu7X4WL

Vezi pretul Emag

Un sac realizat cu o combinație de poliester și bumbac care vă va oferi cel mai mare confort posibil, precum și menținerea căldurii la temperaturi scăzute, deoarece are o izolație internă care asigură o căldură mai mare.

În ciuda faptului că este o geantă dublă, nu veți avea nicio problemă în a o transporta în bagaj, deoarece are o greutate de numai 4 kilograme, fiind portabilă și de o calitate excelentă a construcției, cu fermoare care vor rezista mult timp.

4. Fundango

Impermeabil

41HfalB5IkL

Vezi pretul Emag

Un sac dreptunghiular mare care poate găzdui de la două până la patru persoane, ceea ce îl face perfect pentru excursiile de camping în familie, în special iarna , deoarece este ideal pentru utilizarea în condiții de frig.

Are o căptușeală impermeabilă, așa că te va proteja de ploaie, iar cel mai bun lucru la ea este versatilitatea, deoarece poate fi folosită ca două genți.

5. Sportneer

Ușor și practic de împachetat

51is7lVq0EL

Vezi pretul Emag

Printre cele mai bune pe care le veți găsi în comparație se numără acest sac de dormit pentru adulți pe care îl puteți transporta cu ușurință în bagaj pentru o excursie cu cortul, deoarece este ultraușor și are propriul sac în care îl puteți depozita cu ușurință.

Cu acest sac de dormit dublu nu va trebui să vă faceți griji cu privire la frig, deoarece are un strat dublu în interior care va menține temperatura internă plăcută și caldă.

6. Active Era

Mai mare decât un pat matrimonial

41rUd3DqWLL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unui sac de dormit dublu mai puțin costisitor, îl veți îndrăgi pe acesta de la Active Era, este fabricat din materiale foarte rezistente care vă vor garanta o calitate ridicată în timp și la utilizare.

Acesta este un sac foarte mare, cu o umplutură foarte caldă, special pentru a vă ține de cald la temperaturi de până la -5°C, poate fi transformat cu ușurință în două saci pentru utilizare individuală și are compartimente pentru a vă depozita lucrurile.

7. TOMSHOO

Include perne

41-F9ptXw0L

Vezi pretul Emag

Un sac de dormit dublu recomandat pentru calitatea sa ridicată și, de asemenea, pentru că este unul dintre cele mai ieftine pe care le veți găsi, materialele sale sunt rezistente și durabile, vă va oferi o noapte de odihnă fără să vă faceți griji cu privire la împărțirea spațiului cu altcineva, deoarece are o dimensiune specială, astfel încât să vă simțiți confortabil în compania unei alte persoane.

Umplutura sa din fibre goale face ca această geantă să fie potrivită pentru vară , toamnă și iarnă .

Ghid de cumpărături: Cei mai buni saci de dormit dublu

De ce să alegeți un sac de dormit dublu?

saco-de-dormir-doble-300x161

Fie că doriți să aveți mai mult spațiu atunci când dormiți singur în camping, fie că doriți să vă simțiți confortabil împărțindu-vă sacul cu o altă persoană, sacii de dormit dubli sunt cea mai bună opțiune în aceste scenarii, deoarece vă oferă suficient spațiu pentru a vă mișca liber în timpul nopții.

Acestea au o mulțime de beneficii de care veți începe să vă bucurați din prima clipă în care le veți folosi, dar dacă preferați să dormiți singur și nu aveți nevoie de mult spațiu, un sac mumie sau un sac single va fi perfect pentru dumneavoastră.

Plaje de temperatură pentru sacii de dormit

Unul dintre factorii pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când alegeți un sac de dormit dublu este la ce temperaturi poate fi folosit, deoarece, în funcție de model, puteți descoperi că unele vor fi mai rezistente la frig decât altele, putând rezista până la -20 grade în cele mai extreme condiții.

Pe de altă parte, puteți găsi și modele potrivite pentru alte anotimpuri, cum ar fi vara și toamna, ale căror umpluturi nu vor oferi la fel de multă căldură ca în cazul sacilor pentru a face față temperaturilor scăzute.

Umplutura sacilor de dormit

Apropo de umplutură, acesta este un factor pe care ar trebui să îl luați în considerare separat, deoarece este cel mai bun mod de a ști cât de cald va fi interiorul sacului.

În ceea ce privește umpluturile, există diferite materiale folosite pentru a oferi căldură, de la pene, la fibre goale și sunt împărțite în două categorii:

Umplutura sintetică:

Aceasta va fi cea mai ieftină opțiune, este, după cum sugerează și numele, un material sintetic sau artificial și poate fi, în general, din fibre.

Acest material vă va ține de cald pe vreme rece, este foarte ușor de spălat și se usucă rapid.

Umplutură naturală:

Pe de altă parte, puteți găsi și umplutură naturală, realizată din pene de diferite animale; acestea necesită mai multă grijă la spălare și durează ceva mai mult până se usucă, dar sunt mult mai durabile decât umplutura sintetică și oferă o căldură deosebită.

Cum să alegi cel mai bun sac de dormit dublu

Când este momentul să alegi cel mai bun sac de dormit dublu pentru a merge în excursiile tale cu cortul, este necesar ca, așa cum am menționat deja, să iei în considerare diferiți factori și caracteristici, pe lângă cele pe care le-am menționat deja pe parcursul articolului, dintre care cele mai importante sunt următoarele:

Dimensiune:

Atunci când pleci într-o aventură în natură, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să cari prea multă greutate, mai ales dacă plănuiești să faci drumeții sau trebuie să mergi pe trasee lungi pentru a ajunge la locul unde plănuiești să campezi, așa că este necesar ca sacul pe care îl alegi să nu fie prea mare, ci să aibă dimensiunea perfectă pentru ca două persoane să poată dormi confortabil.

Material:

La fel ca și umplutura, nu puteți trece cu vederea materialul sacului de dormit, deoarece durabilitatea acestuia depinde în mare măsură de acest factor.

Alegeți materiale durabile și rezistente, capabile să reziste la ploaie, la soare și la alte elemente meteorologice care le-ar putea deteriora cu ușurință.

Confort:

Confortul tău va fi întotdeauna cel mai important lucru, așa că trebuie să îl consideri un factor decisiv atunci când îți alegi noul sac de dormit dublu.

Verifică diferite recenzii ale altor utilizatori, precum și caracteristicile cheie pe care ar trebui să le aibă fiecare sac de dormit, astfel încât să găsești modelul care se potrivește gusturilor și preferințelor tale și ale însoțitorilor tăi.

Durabilitate:

Pentru a avea grijă de investiția ta și pentru a nu fi nevoit să schimbi sacii de dormit după doar câteva utilizări, trebuie să cauți un sac care să fie durabil și fabricat din cele mai bune materiale.

Intervalul de temperatură:

Doriți o geantă pentru vară sau pentru climatul rece? Este foarte important să țineți cont la câte grade puteți folosi noua geantă, astfel încât să puteți alege și folosi una potrivită pentru fiecare sezon.

Design compact:

Pentru a fi mult mai ușor de împachetat, geanta trebuie să permită plierea la o dimensiune compactă.

Greutate:

La fel ca și dimensiunea, greutatea este unul dintre factorii pe care ar trebui să îi luați în considerare, ar trebui să fie ușor , astfel încât să puteți călători confortabil atunci când transportați sacul de dormit.

Care sunt avantajele sacilor de dormit dubli?

Un sac de dormit dublu vă va putea oferi diferite beneficii, cum ar fi o rezistență mai mare la frig, mai puțin spațiu ocupat între bagaje, deoarece nu trebuie să transportați mai multe saci în același timp și sunt mult mai ușor de curățat, deoarece sunt gata pentru o nouă utilizare doar prin spălare și uscare.

Saci simpli vs. saci dubitativi

Dacă aveți dubii cu privire la sacul cel mai bun pentru dumneavoastră, trebuie să vă definiți nevoile, deoarece, dacă aveți nevoie de spațiu, un sac dublu va fi cea mai bună opțiune, dar trebuie să luați în considerare faptul că, pentru o singură utilizare, un sac de dormit dublu nu vă va oferi aceeași protecție împotriva frigului ca unul simplu.

Sacii de dormit dubli, în cea mai mare parte, nu au gluga pe care o au de obicei modelele simple, astfel încât capetele voastre vor fi mai expuse la frig.

Poate fi spălat un sac de dormit dublu în mașina de spălat?

Acest lucru va depinde de modelul sacului de dormit, deoarece există saci care au o spirală în centru care, atunci când sunt spălați în mașina de spălat, vor sfârși prin a-i distruge, deoarece va lăsa toată umplutura expusă, făcându-i inutilizabili.

Atâta timp cât punga nu are aceste spirale, puteți folosi mașina de spălat pentru a o curăța, fără a spăla hainele în același timp și întotdeauna pe un ciclu delicat.

Cum rămâne cu uscătorul?

Cel mai bine este să lăsați sacii de dormit să se usuce în aer liber, dar dacă doriți să îi uscați în mod expres, puteți folosi uscătorul de rufe, cu condiția să urmați câteva trucuri pentru ca sacul să nu devină inutilizabil.

Pentru ca umplutura să nu fie izolată într-un singur loc și să rămână bine distribuită în interiorul sacului, se recomandă să se usuce cu teniși sau pantofi în interiorul uscătorului, în acest fel umplutura va rămâne dispersată.

Părți suplimentare ale sacilor de dormit

În plus față de caracteristicile esențiale ale unui sac de dormit, puteți găsi modele cu următoarele:

Stratul exterior și husa:

Dacă doriți o protecție suplimentară împotriva frigului, puteți opta pentru saci de dormit care au un strat exterior din diferite materiale, cum ar fi nailon, plus o husă pentru a vă ține de cald.

Glugă:

O glugă este modalitatea perfectă de a vă menține capul cald la temperaturi scăzute. Multe modele de sac dublu nu au glugă, dar puteți găsi opțiuni care au.

Buzunare:

Un accesoriu extrem de funcțional al acestor saci de dormit sunt buzunarele, deoarece vă permit să vă țineți la îndemână telefonul mobil, playerul muzical și chiar o tabletă în compartimentele mai mari.

Tampon lateral:

Pentru a vă împiedica să alunecați din sacul de dormit, multe modele dispun de o pernuță pe părțile laterale, perfectă pentru căptușire, pentru a vă menține mai confortabil.

Buzunar pentru pernă:

Pentru a economisi spațiu, multe genți duble au buzunare care pot fi umplute cu haine și alte obiecte pentru a crea o pernă.

Accesorii pentru sacul de dormit

Pentru a profita la maximum de sacul de dormit dublu, puteți folosi și accesorii foarte funcționale, cum ar fi:

Geantă pentru a transporta sacul de dormit:

Acestea sunt genți portabile și compacte în care puteți transporta sacul de dormit, în acest fel transportul acestuia va fi mult mai ușor.

Geanta pentru depozitarea sacului de dormit:

Un sac de dormit bine depozitat va dura mult mai mult timp, de aceea este recomandat să aveți o geantă bună, din materiale rezistente, în care să-l depozitați, pentru a împiedica praful, umezeala și alte elemente să îl deterioreze.

Cearșaf pentru sacul de dormit:

În situațiile în care este foarte frig, veți avea nevoie de mai mult decât căldura pe care v-o oferă sacul de dormit, iar pentru aceasta există cearșafuri speciale care se folosesc cu acești saci și care oferă căldură suplimentară.

Acestea sunt, de asemenea, foarte versatile, deoarece pot fi folosite singure în climatele mai calde.