Sageti electronice

mejor-diana-electrónica

Dacă sunteți în căutarea unui joc sportiv care vă va permite să treceți timpul, în timp ce vă ascuțiți și vă testați ținta și coordonarea ochi-mână, vă recomandăm să rămâneți alături de noi, deoarece vă vom pune la dispoziție o selecție a celor mai bune ținte electronice, care vă vor oferi, de asemenea, distracție și un moment de detensionare.

Această practică particulară, atât familiară, cât și profesională, necesită o mare îndemânare pentru a fi stăpânită.

Aici, concentrarea și încrederea vor fi cheile succesului, prin urmare, poziția corpului trebuie să fie precisă, poziționându-te în spațiul potrivit, rafinându-ți la maximum privirea, deoarece ai la dispoziție doar trei lovituri pe tur, din care scorul final va fi reflectarea aruncărilor tale, care în multe cazuri te pot duce la pierderea jocului de darts sau la obținerea triumfului.

Dezvoltarea continuă a siguranței înainte de fiecare aruncare este unul dintre motivele pentru care mulți oameni sunt încurajați să cumpere săgeți electronice și să le folosească acasă pentru a se juca cu copiii lor; nu numai că le vor oferi un moment de plăcere, dar îi pot ajuta să se concentreze la studii.

Cele mai bune table de darts electronice

Care este cea mai bună table de darts electronică?

Probabil că deja așteptați cu nerăbdare să achiziționați una dintre aceste table de darts pentru acasă.

După cum am menționat deja, avantajele concentrării și ale țintirii ajută la consolidarea abilităților și a comportamentului în rutina noastră zilnică, dar și mai mult, ele ajută la consolidarea legăturilor sociale atunci când jocurile de săgeți, sunt desfășurate de echipe de persoane.

Cu toate acestea, acest hobby de familie poate implica anumite riscuri pentru copii și animalele de companie, dacă este realizat cu săgeți originale cu vârfuri metalice ascuțite.

Dar nu vă temeți, pentru că cele mai recente table de darts vă pun la dispoziție săgeți din plastic, ușoare, cu vârfuri moi sagittas, ale căror săgeți electronice nu numai că sunt mai rezistente, dar vă vor permite să jucați mai multe partide, păstrând forma pieselor și asigurându-vă siguranță în orice moment.

În plus, trebuie să știți că popularitatea produselor recent introduse pe piață a dat naștere nu numai la comercializarea de plăci standard, ci și la diapazoane de tuning cyber play, plăci speciale pentru copii etc.

În plus, vă recomandăm să țineți cont de următoarele caracteristici:

  • Bifați în caseta de instrucțiuni câte jocuri suplimentare pot fi programate; cele mai populare sunt: Cricket, Around the Clock, '01 Games, Shanghai.
  • Numărul de jucători
  • Suprafața
  • Zgomot
  • Butoane
  • Kit

Iată cele mai bune table de darts electronice:

1. Săgeată electronică Săgeată Dartona JX2000 Tournament Pro

Pentru 1 până la 16 jucători. Include sistemul 'Eliminare'

61Q3HUUSP-L

Vezi pretul Emag

Cei de la Dartona vă oferă o țintă electronică standard, ideală pentru jocuri între 1 și 16 jucători; este capabilă să vă ofere până la 41 de jocuri cu mai mult de 200 de variante, creând un sistem de clasament interesant numit 'Eliminare'.

Cu 4 afișaje LED, numărul de participanți și scorurile acestora sunt afișate în permanență.

Tabla are aproximativ 34 cm, 2 zone de segmente duble și triple și o zonă dublă 'Bullzs eye'.

Printre avantajele acestui produs se numără faptul că include mai mult de douăzeci de săgeți, arbori, vârfuri și cozi, pentru a vă distra pentru un timp bun.

Este rezistent, de bună calitate și la un cost competitiv.

2. Connect Electronic Darts Dartboard

Ideal pentru turneele internaționale online

61KtKXnl0bL

Vezi pretul Emag

Producătorii mărcii Connect Online Electronic, și aplicații de descărcat și de jucat cu prietenii tăi la distanță , permițându-ți, de asemenea, să stabilești jocuri și un campionat național sau mondial sau chiar un campionat național sau mondial sau chiar un campionat convenit și aleatoriu.

Sistemul său wireless este complet stabil, permițând utilizarea constantă a echipamentului de joc.

Săgeata Dartboard are o dimensiune standard internațională de '15,5. Construcția sa include un unghi suficient de larg al camerei.

Unitatea este alimentată prin USB sau prin 4 baterii AA.

Are un strat dublu de EVA pentru reducerea zgomotului și un design foarte ușor.

Din punct de vedere al costurilor, este un produs accesibil.

3. Karella Darts Dartautomat CB 90

Preț excelent pentru petreceri în baruri

511P+lEssOL

Vezi pretul Emag

Marca germană de Karella specializată în proiectarea și inovarea săgeților electronice, oferă clienților săi un model simplu de tablă, dar cu toate progresele tehnologice pe care le permit aplicațiile actuale în materie de jocuri de turneu.

Ideal pentru a oferi o experiență cu multe opțiuni de niveluri de dificultate și de punctaj; oferă, de asemenea, printre caracteristicile sale, un manual în germană și engleză.

Este o piesă bine construită, care va anima barurile și petrecerile de acasă, care de obicei își animă adunările cu jocuri triple și duble .

În final, putem menționa că un alt avantaj al acesteia este că are un preț destul de acceptabil în comparație cu alte modele de săgeți similare .

4. oneConcept Dartmaster 180

Cel mai complet dintre toate, cu 27 de jocuri populare

51wPJF0FEkL

Vezi pretul Emag

Acum este rândul lui oneConcept, specializat în jocuri de darts pentru divertisment la domiciliu, atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Nu vă faceți griji în legătură cu păstrarea notelor scrise de mână pe bucăți de hârtie, tehnologia acestui timbru ține evidența scorurilor cu precizie.

Unul dintre avantajele sale este că are peste 27 de jocuri, cu peste 150 de variante, inclusiv cele mai populare, cum ar fi 301, Cricket sau Shanghai.

Este ușor de utilizat, incluzând 12 săgeți moi și 12 vârfuri de rezervă, pentru o utilizare fără riscuri la domiciliu.

Caracteristicile suplimentare includ sunete cu 7 niveluri de volum.

Potrivit pentru până la 8 jucători și poate fi programat pentru jocul solo.

Include manual de instrucțiuni și comutator frontal cu sursă de alimentare de 9V DC / 500mA.

5. Scara 701 Carromco

Cea mai ieftină cu efecte sonore

51dHK35-5uL

Vezi pretul Emag

Încheiem acest ciclu de selecție de table electronice de darts cu Carromco, model Scara 701, care nu numai că este capabilă să vă ofere distracție continuă și calitate, dar este și cel mai ieftin produs din lista noastră.

Această țintă electronică robustă este concepută pentru a oferi o experiență relaxantă sau plină de viață, în funcție de starea de spirit a jucătorilor (de la 1 la 16); oferă, de asemenea, 31 de jocuri cu 184 de variante.

Dispozitivul este echipat cu 9 afișaje LED (inclusiv 4 pentru Cricket), segmente triple și duble cu 3 găuri și efecte sonore cu cerință acustică pentru aruncare.

Așadar, țineți minte această comparație , deoarece s-ar putea să vă fie utilă atunci când alegeți o tablă superioară și durabilă care nu numai că include mai mult de 6 săgeți, dar garantează concentrare și distracție.

Ce este o placă electronică de darts?

Probabil că v-ați jucat de multe ori cu el sau poate că este prima dată când vă apropiați de el, mejor-diana-electrónica

în orice caz, merită să știți că este un dispozitiv ludic și recreativ a cărui suprafață este acoperită cu mii de găuri mici. În aceste găuri vor cădea săgețile pe care le aruncați și care vor aduce automat un punct pentru jucător.

Ghid de cumpărare a tablei de darts

Da, în acest caz vorbim despre cea electronică, dar merită să știi care sunt acele detalii generale pe care trebuie să le cauți la oricare dintre tipurile de table de darts. Până la urmă, cu toții ne dorim același lucru: calitate!

Periuțe

Principalul avantaj al săgeților cu peri construite din fibre de sisal comprimate este că, atunci când scoateți o săgeată din placă, gaura se va închide imediat.

Sisal

Pentru o vizibilitate optimă, este important ca fibrele de sisal să fie cele mai fine, ceea ce va conferi claritate culorii, în timp ce puritatea lor va conferi rezistență.

Nivelul de densitate și adâncimea

Densitatea optimă înseamnă o penetrare mai adâncă și mai puțin ricoșeu. Pe de altă parte, ar trebui să aibă mai mult de 60% din peri pentru o mai mare profunzime și durabilitate.

Suprafață

Modelele de claviatură Bandit sunt șlefuite în mai multe direcții, rezultând o suprafață mai fină care contribuie la durata lor de viață lungă.

Cerneluri

Cel mai bine este să optați pentru cerneluri ecologice de calitate alimentară care pătrund adânc în peri, nu numai că sunt bune pentru mediu, dar au și un randament mai mare.

Cablarea

Construcția cu fire cu o singură lamă cu 50% mai puțin decât grosimea standard poate face ca săgețile să intre în zonele de punctare și să nu ricoșeze.

Săgeți ascuțite

Cu cât săgețile sunt mai ascuțite, cu atât este mai mare potențialul de a înscrie.

Bordură compozită

O bordură compozită unică, realizată din plastic reciclat, este o alegere mai bună decât o placă de săgeți standard , deoarece permite o rotație ușoară a inelului cu numere, cu un aspect modern.

Cum se atârnă

Montarea ușoară este întotdeauna importantă.

Tablă rotativă pentru săgeți

Dacă este folosită în mod regulat, ar trebui să fie rotită cel puțin o dată la două săptămâni. Trebuie doar să decuplați inelul numeric și să rotiți panoul la următorul segment.

Ce ar trebui să căutați la tablele de darts electronice?

În cazul specific al modelelor electronice, există și alte variabile care au o influență și toate contează. Printre altele, este bine să vă gândiți cât mai repede la locul în care doriți să o amplasați. Desigur, acest lucru va depinde de cât de mult spațiu aveți acasă sau de cât de serios este acest joc pentru dumneavoastră.

Pe de altă parte, este bine de luat în considerare faptul că, adesea, două modele diferite pot arăta la fel, pot avea multe dintre aceleași caracteristici și, de asemenea, același preț, dar unul dintre ele poate avea o zonă țintă mai mică, iar acest lucru poate fi un motiv de dezamăgire în cazul unei achiziții. Nu neglijați acest lucru!

Dar mai sunt încă multe de luat în considerare și le vom vedea mai jos:

Numărul de jocuri

Pot avea mai multe tipuri de jocuri programate în ele, ideal ar fi să profitați de acest lucru pentru a face totul mai distractiv. Cele mai populare sunt de obicei:

Cricket:

În cadrul acestui tip de joc există mai multe versiuni, fiecare cu unele variații. În general, două persoane sau două echipe joacă pentru a-și înscrie propriile numere pe tablă și pentru a obține un scor cât mai mare.

Around the clock:

Practic, două persoane sau două echipe încearcă să nimerească toate numerele succesiv până când reușesc să atingă toată tabla.

Joc '01:

Este un joc de numărătoare inversă în care fiecare jucător sau fiecare echipă începe cu un anumit scor și trebuie să scadă până la 0.

Shanghai:

Trebuie să obții un scor mai mare decât adversarul tău, aruncând săgeți la un singur număr pe rând.

Numărul de jucători

Unele mese pot înscrie doar câțiva jucători și, dacă sunteți un jucător frecvent, probabil că veți dori o masă care să poată găzdui mai multe echipe. Deși este posibil să se noteze manual, este mai bine să se noteze electronic și cu precizie.

Suprafață

De obicei, este umplut cu găuri mici care vor ține săgeți cu vârfuri moi în timp ce scorul este calculat electronic. Pentru a vă asigura că acest lucru se întâmplă și că nu are loc nicio săritură, este mai bine să vă asigurați că separatoarele de segmente sunt subțiri.

Zgomot

În funcție de toleranța dvs. la zgomot, este posibil să doriți ca zgomotul să fie mai puternic sau mai liniștit sau să fie reglabil.

Butoane

Este important ca butoanele să fie ușor de apăsat, dar să nu fie atât de aproape unul de altul încât să fie apăsate involuntar.

Montare

Un suport sigur va fi cheia pentru a vă asigura că placa dvs. este ținută bine pe perete.

Kit

Mai ales atunci când este prima achiziție, este ideal să vă asigurați că achiziționați un kit foarte complet pentru a evita să fiți nevoiți să cumpărați atât de multe accesorii separat pentru a începe să jucați.

Buget

Da, prețul plăcii va conta, din motive de economie și de economisire, dar nu trebuie să pierdem din vedere caracteristicile și evaluările pentru a face din ea o achiziție de calitate. În căutarea echilibrului, cel mai bine este să faceți mai multe comparații înainte de a lua o decizie finală.

Serviciul clienți după

Majoritatea aparatelor electrice au o garanție de cel puțin un an. Dincolo de această garanție, care trebuie să fie completă, este important să știți dacă producătorul și responsabilii produsului pot răspunde la o eventuală defecțiune a echipamentului sau la o problemă tehnică. Acest lucru va adăuga, fără îndoială, valoare produsului.

Cele mai comune modele

Țintele electronice sunt din ce în ce mai populare și, prin urmare, există o mare varietate de opțiuni din care puteți alege. În linii mari, modelele tind să arate asemănător unul cu celălalt, mici detalii la exterior pot varia, dar nimic prea surprinzător în principiu, așa că ceea ce poate face cea mai mare diferență este poate numărul și tipurile de jocuri și opțiuni integrate în sistem, precum și opțiunile de afișare.

Așadar, nu este neobișnuit să vă plimbați printre opțiuni care includ 43 de jocuri și 176 de opțiuni pentru până la 16 jucători în același timp, care, da, după cum vă imaginați acum, nu sunt tocmai cele mai ieftine, dar sunt cele mai râvnite. Unele au chiar și șase până la zece variații ale tipului de joc Cricket, ideal pentru dependenții de Cricket. Altele, de asemenea populare, includ 301 și multe alte variante, Shanghai, Shoot Out, Poker și multe altele.

Dar o astfel de varietate vă convine sau nu? Aceasta este o întrebare la care trebuie să răspundeți în funcție de cât de des jucați și de câte persoane sunt cu dumneavoastră. De exemplu, este posibil să aveți mai mulți vizitatori cu care jucați acest joc în mod frecvent, dar este posibil să jucați doar ocazional cu o singură persoană. Acest lucru va determina cât de mare este gama de jocuri și combinații de care aveți nevoie. Acest lucru este important pentru a ne asigura că nu facem o investiție mare și inutilă, ci că aceasta este adaptată la nevoile dumneavoastră.

Ați auzit de opțiunea handicapului jucătorului? Acesta este un alt element care este disponibil pe mai multe dintre cele mai populare modele și vă permite să alegeți un nivel de calificare pentru fiecare jucător, de la începător, intermediar sau avansat, computerul detectând jucătorii mai puțin experimentați pentru a încerca să echilibreze puțin terenul de joc. Acest lucru este util atunci când jucați într-un grup cu jucători cu abilități, vârste și condiții diferite.

Pe de altă parte, printre caracteristicile pe care tabelele de marcaj electronice tind să le aibă se numără afișajele, iar unii preferă o tabelă de marcaj cu LED-uri în locul uneia cu LCD. Primul este mai ușor de citit de la o distanță , ceea ce este ideal pentru a arunca o privire la scor fără a fi nevoie să vă apropiați prea mult de ecran. Acestea sunt chiar iluminate pentru o vizualizare ușoară în spații întunecate.

Tipuri de panouri electronice de darts

După cum ați văzut, există câteva caracteristici, în special în ceea ce privește sistemul, care reprezintă cheia pentru a diferenția unele panouri electronice de darts de altele. Totul depinde de nevoile dumneavoastră personale și de preferințele dumneavoastră în materie de joc.

Pentru a face o alegere mai bună, este important să știm că, în principiu, tablele de darts electronice sunt de trei tipuri, aruncați o privire mai jos:

Săgeți de dimensiuni regulamentare

De asemenea, acestea variază în funcție de dimensiuni, după cum puteți vedea, în acest caz, acest model este de dimensiunea săgeților de turneu standard, care este, la rândul său, aceeași dimensiune pe care o vedem în sălile de jocuri sau în barurile de noapte, unde jucăm de obicei un turneu ciudat.

Tablouri Cyber Play

Acest model este foarte interesant în ceea ce privește conectivitatea, deoarece vă permite să vă conectați direct la alte tablouri similare și să concurați cu alți jucători chiar dacă nu vă aflați în același loc.

Plăci pentru copii

Sunt puțin mai mici decât cele standard, pentru a se potrivi celor mici. Este ideal pentru copiii care abia încep să joace, dar și pentru orice începător ar fi bine să înceapă cu acestea.

Instalarea tablei electronice de darts

Fie că jucați darts doar în timpul liber , fie că vă place ideea de a organiza turnee serioase acasă pentru a vă bucura de alături de invitați, suntem cu toții de acord că este mai bine ca instalarea să fie cât mai ușoară, astfel încât să nu pierdeți prea mult timp și să nu investiți prea mult efort.

Așadar, veți fi cu siguranță foarte bucuroși să aflați că, spre deosebire de masa de biliard, de exemplu, aici nu aveți nevoie de echipamente speciale de instalare sau de un specialist, ci doar de pașii de mai jos:

Înălțime

Așezați-l la o înălțime de 1,72 metri de la podea până la centrul hubloului.

Linia de aruncare

Acest lucru depinde de săgeată, dar atunci când se folosesc săgeți cu vârf moale, linia de aruncare trebuie să fie la cel puțin 2 metri de panou.

Măsurătoarea diagonală

Acum trebuie să confirmați poziția folosind măsurarea diagonală, o linie dreaptă de la țintă până la vârful liniei de aruncare.

Cum să vă păstrați ținta electronică curată?

În același spirit de simplitate se înscrie și problema curățeniei, deoarece necesită foarte puțină întreținere. Dacă ați mai avut o țintă tradițională, veți fi uimit de faptul că țintele electronice necesită mult mai puțină îngrijire.

Ceea ce este adevărat este că va exista întotdeauna o amenințare majoră, și anume praful și aproape orice lucru suspendat în aer, cum ar fi umiditatea, precum și murdăria pe care o adunați pe mâini. Acesta este motivul pentru care trebuie să coborâți în mod regulat tabloul de bord, să îl deconectați și să îl ștergeți cu o cârpă curată. În cazul murdăriei dure, este suficient un detergent universal. Important este să nu o pulverizați niciodată direct pe bord, nici asta și nici vreun lichid, nici măcar apă, ci întotdeauna pe cârpă și cârpa pe bord.

Dimensionarea

O placă trebuie atârnată astfel încât ținta să fie la 1,25 metri deasupra podelei, ceea ce înseamnă că se află la nivelul ochilor unei persoane cu o înălțime de 1,86 metri, deci este reglementată pentru adulți, în special pentru competiții sau turnee. În timp ce în jocul copiilor nu există reguli stabilite, important este să se distreze.

Planșete diferite

După cum ați văzut, tipurile de planșete diferă în funcție de nevoile fiecărui jucător. În acest caz, vom aprofunda două dintre ele în special:

Personalizate

Acest lucru poate fi foarte distractiv, puteți alege una cu inițialele dvs. sau chiar să proiectați fotografiile dvs. pe suprafața plăcii și să adăugați ornamente la carcasa exterioară? Puteți fi creativi.

Pentru copii

Se potrivesc cerințelor celor mici, așa că le veți găsi într-o varietate de culori și dimensiuni vibrante. Toate concepute pentru a crește coordonarea mână-ochi a celui mic.

Cum se aruncă săgețile

Cum se face o țintă de săgeți