Saltea ortopedica

Mejores-Colchones-Con-Espuma-De-Memoria

Dacă vorbim despre confortul în timpul somnului, este necesar să menționăm cele mai bune saltele din spumă cu memorie, deoarece acestea sunt concepute pentru a se adapta la forma corpului și a ne oferi o odihnă completă pe tot parcursul nopții, pentru ore de somn cu adevărat odihnitor.

Nu numai că pot să vă spun cât de minunate sunt aceste saltele după ani de zile de utilizare, dar veți constata că specialiștii, medicii, fizioterapeuții și chiropracticienii recomandă utilizarea lor, ele eliberând punctele de presiune din spate, ajutând la sănătatea coloanei vertebrale și chiar îmbunătățind tensiunea arterială.

Cele mai bune saltele din spumă cu memorie

Care este cea mai bună saltea din spumă cu memorie?

Printre cele mai bune lucruri despre aceste saltele din spumă cu memorie este faptul că sunt de o calitate foarte bună, iar prețul lor nu este atât de scump în comparație cu alte tipuri de saltele, dimpotrivă, se află într-o gamă de prețuri foarte accesibile care vă va lăsa uimit.

Alegerea unui model care oferă ceea ce se promite și se potrivește nevoilor dumneavoastră nu ar trebui să fie o sarcină dificilă, veți găsi o mare varietate pe piață atunci când începeți căutarea și o modalitate excelentă de a ajunge la alegerea potrivită este să țineți cont de anumite caracteristici, cum ar fi cât de moale sau de tare va fi.

Iată dintre cele mai bune saltele din spumă cu memorie:

1. Saltea Emma din spumă cu memorie

Are trei straturi de spumă

212yDfDzO2L

Vezi pretul Emag

Saltea din spumă cu memorie recomandată pentru calitatea sa ridicată și ușurința de adaptare la toate curbele diferite ale corpului uman, total ergonomică și respirabilă, poate fi folosită de toată lumea acasă, de la cei mai tineri până la cei mai în vârstă adulți.

Este fabricat cu trei straturi de spumă de ultimă generație care asigură cel mai bun suport pentru spate, eliberând punctele de presiune de pe spate și oferind cel mai mare confort în timpul somnului, iar husa sa poate fi îndepărtată pentru curățarea la mașină.

2. Saltea cu spumă cu memorie Silentnight

Cu 7 zone de susținere țintite

51TVFkxOBOL

Vezi pretul Emag

Obținerea unui somn bun va fi pe deplin posibilă dacă aveți acasă o saltea cu spumă cu memorie, precum acest model de la marca Silentnight, care, cu diferitele sale puncte de susținere, va oferi spatelui dvs. odihna de care are nevoie, eliberând presiunea și aliniind coloana vertebrală.

Unul dintre marile avantaje ale acestei saltele este că are o husă hipoalergenică, care ajută la menținerea suprafeței sale fără acarieni și praf, ceea ce va fi benefic pentru sănătatea dumneavoastră respiratorie.

3. Saltea cu spumă cu memorie Komfortland

Densitate mare și fermitate optimă

51gogDz81XL

Vezi pretul Emag

Dacă aveți probleme cu spatele și aveți nevoie de o saltea capabilă să vă ofere o bună susținere pentru o odihnă mai bună, acest model cu spumă cu memorie de la Komfortland, care este și o saltea viscoelastică , poate fi cea potrivită pentru dumneavoastră.

Este una dintre cele mai bune opțiuni din cele comparative și asta nu doar datorită prețului mai puțin costisitor, ci și datorită faptului că este realizat cu nanofibre de grafen, un material ideal pentru a controla temperatura corpului pentru un somn plăcut.

4. Viscolax ZEN

Ușor de întreținut și foarte igienică

41AQvWZN2wL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să obțineți cele mai bune beneficii ale spumei cu memorie, o puteți face cu această saltea Viscolax, care vă va face să vă speriați din cauza prețului său ieftin și a confortului deosebit.

Are o grosime de 15 centimetri potrivită pentru a oferi un sprijin incredibil pentru spate, deoarece se adaptează perfect la corp și la curbele sale naturale, oferind în același timp fermitatea necesară pentru a putea dormi liniștit, este pliabil și poate fi folosit de copii și adulți.

5. Saltea cu spumă cu memorie confortabilă

Rezistentă la acarieni

3115aSjHyQL

Vezi pretul Emag

Să cumperi o saltea bună din spumă cu memorie nu va fi complicat dacă găsești opțiuni ca aceasta, un model fabricat cu materiale de cea mai bună calitate și certificat de federații din Marea Britanie, care oferă un sigiliu internațional de garanție privind siguranța sa în utilizare.

Stratul său de spumă de 7,5 centimetri grosime oferă cel mai mare confort în timpul somnului, deoarece se mulează pe forma corpului, distribuind greutatea în mod egal și reducând presiunea în diferite zone, cum ar fi gâtul, umerii și șoldurile.

Ce este o saltea din spumă cu memorie?

Colchones-Con-Espuma-De-Memoria

Spuma cu memorie este un material care a câștigat popularitate de câțiva ani încoace. A fost introdus în anii '70 de către NASA și a ajutat la ameliorarea presiunii exercitate asupra astronauților de forța gravitațională.

În timp, acest material a migrat la fabricarea saltelelor pentru casele noastre și am fost norocoși, acestea permit corpului să se odihnească într-un mod confortabil, eliminând punctele de presiune, îmbunătățind circulația și oferind un somn mai bun.

Acest material este cunoscut și sub denumirea de spumă vâscoelastică , iar saltelele sunt caracterizate prin faptul că se adaptează la forma corpului.

Tipuri de spumă cu memorie

Atunci când alegeți o saltea cu spumă cu memorie, trebuie să știți că există diferite tipuri de spumă cu memorie și este necesar să le cunoașteți înainte de a lua o decizie, în acest fel veți fi siguri că ați ales cel mai potrivit model pentru nevoile dumneavoastră.

Spumă cu memorie tradițională:

Acesta este tipul clasic de spumă cu memorie pe care îl veți găsi în majoritatea saltelelor. Se caracterizează prin faptul că oferă un sprijin mare pentru spate, adaptându-se la forma corpului și tinde să absoarbă căldura, fiind mai caldă decât alte modele.

Spumă cu memorie cu celule deschise:

De-a lungul timpului, tehnologia a fost responsabilă pentru evoluția saltelelor din spumă cu memorie și ceea ce a adus modele care dispun de un tip de spumă cu celule deschise, acestea sunt mai puțin călduroase decât saltelele tradiționale și își recuperează forma rapid.

Spumă cu memorie cu gel:

Este posibil să găsiți și saltele cu spumă cu memorie cu gel, acest tip de spumă este mult mai eficient în dispersarea căldurii și distribuirea uniformă a acesteia, astfel încât veți avea un somn mai răcoros.

Compoziția saltelelor din spumă cu memorie

Dacă vă întrebați care este diferența dintre o saltea cu arcuri și una cu spumă cu memorie, răspunsul se află în compoziție, acestea sunt fabricate în moduri foarte diferite și, prin urmare, oferă rezultate diferite atunci când le folosiți.

Saltelele din spumă cu memorie se caracterizează printr-o combinație de diferite materiale de amortizare care, împreună, oferă cel mai înalt nivel de confort și comoditate.

În interior veți descoperi că saltelele din spumă cu memorie sunt compuse din diferite straturi, iar acest lucru este ceea ce le sporește grosimea.

Când să alegi o saltea din spumă cu memorie?

Există situații și scenarii în care o saltea din spumă cu memorie este cea mai bună soluție, datorită marilor avantaje și beneficii pe care ți le va oferi, astfel, printre momentele ideale pentru a opta pentru una dintre aceste saltele se numără:

Un pat stabil - Dacă aveți nevoie de o saltea care să vă ofere o susținere excelentă și un sentiment de siguranță atunci când dormiți, puteți opta pentru una cu spumă cu memorie.

În acest tip de material, căldura corpului și presiunea sunt factori necesari pentru a-i activa moliciunea, prin urmare, în zonele în care nu aveți contact, va rămâne ferm, ceea ce va crea o barieră lângă dumneavoastră care vă va menține în siguranță în pat.

Doriți o investiție care să dureze mult timp - Există diferite caracteristici care fac din saltelele din spumă cu memorie o alegere excelentă, printre acestea se numără faptul că sunt extrem de durabile și capabile să reziste la utilizarea zilnică timp de mai mulți ani, fără a fi nevoie să vă schimbați patul din când în când.

O altă opțiune care este destul de durabilă, dar mai scumpă, este o saltea din latex .

Compatibilitatea cu pozițiile de dormit - Nu toți avem tendința de a dormi în același mod, așa că nu este surprinzător faptul că diferitele tipuri de saltele se adaptează la pozițiile pe care le adoptăm atunci când mergem la culcare, iar în cazul saltelelor din spumă cu memorie, acestea sunt potrivite pentru persoanele care dorm pe burtă sau pe o parte, deoarece veți obține cele mai bune beneficii.

Cum să alegi o saltea cu spumă cu memorie

A sosit momentul să îți reduci opțiunile și să alegi cel mai bun model de saltea cu spumă cu memorie, dar se pune întrebarea cum știi care dintre ele se va potrivi nevoilor tale și îți va oferi cele mai bune rezultate, așa că trebuie să iei în considerare o serie de factori:

Uitați-vă la densitate:

Aceasta este una dintre principalele caracteristici pe care le veți găsi la saltelele din spumă cu memorie, deoarece densitatea este cea care le conferă cea mai înaltă calitate, iar acest tip de saltea are particularitatea de a fi mai densă și mai grea, ceea ce oferă mai mult sprijin pentru spate.

Fermitate:

ILD, sau deformarea sarcinii de indentare, măsoară fermitatea saltelei și majoritatea saltelelor au un interval între 12 și 20, cu cât indicele ILD este mai mic, cu atât salteaua este mai moale.

Durata de viață a saltelei:

Durata de viață a acestor saltele este unul dintre marile lor avantaje care, chiar dacă poate fi dificil de măsurat, puteți avea o estimare a timpului și este o idee foarte bună să optați pentru modele de cea mai bună calitate, deoarece acestea vă vor oferi mai multă durabilitate.

Uitați-vă la certificatele și testele saltelei:

S-ar putea să vedeți că salteaua pe care doriți să o alegeți are diferite certificări de la diferite federații, acesta este un sigiliu de calitate excelentă care va indica cât de recomandabil este produsul.

Acestea pot indica, de asemenea, materialele folosite în saltea, care pot fi organice sau naturale, ceea ce va fi mai bine pentru mediul înconjurător.

Recenzile altor cumpărători sunt ideale:

Având internetul la dispoziție, aveți acces la o mulțime de recenzii ale utilizatorilor care vă vor oferi experiențele lor personale cu anumite saltele, așa că este destul de convenabil să citiți câteva dintre ele înainte de a alege opțiunea finală pe care o veți lua acasă.

Uitați-vă unde a fost creată spuma cu memorie:

Locul în care a fost creată spuma este un semn excelent al calității și durabilității, locuri precum Statele Unite, Canada și Europa au cele mai bune materiale și standarde în fabricarea acestui tip de saltele, astfel încât veți obține un produs care merită toți banii.

Considerații de luat în considerare atunci când alegeți un topper de saltea cu spumă cu memorie

Atunci când căutați saltele cu spumă cu memorie, veți observa că există și toppere de saltea cu spumă cu memorie, care constau într-un strat care, atunci când este plasat pe suprafața saltelei, oferă beneficiile pe care le puteți obține cu o saltea cu spumă cu memorie.

Atunci când alegeți una dintre aceste huse, trebuie să luați în considerare următoarele:

A nu se confunda cu pernele - Pernele din spumă cu memorie sunt total diferite de huse, acestea din urmă sunt de obicei mai scumpe și mult mai confortabile decât primele, deoarece oferă un suport mai bun.

Nu există opțiuni de reglare a temperaturii - Multe modele de saltele din spumă cu memorie au o funcție de reglare a temperaturii, ceea ce este ideal pentru vară și iarnă, dar husele nu au această funcție.

Garanțiile nu sunt la fel de extinse - Spre deosebire de o saltea, care este garantată pentru ani de zile, husele sunt garantate doar pentru câteva luni, așa că ar trebui să luați în considerare acest aspect înainte de a face achiziția.

Întrebări frecvente

Cât durează saltelele din spumă cu memorie?

Saltelele din spumă cu memorie pot dura între 8 și 10 ani și chiar mai mult, totul depinde de materialele din care sunt fabricate și de calitatea acestora, precum și de grija pe care le-o acordați acasă, evitând întotdeauna contactul cu lichidele și dotându-le cu o husă bună pentru a le proteja.

Sunt saltelele din spumă cu memorie sigure?

În general, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea saltelelor din spumă cu memorie, deoarece acestea sunt extrem de sigure, deși trebuie să vă asigurați că nu sunteți alergic la componentele sale, deoarece ar putea cauza probleme pentru pielea dumneavoastră.

Pe de altă parte, trebuie să fiți atenți la tipul de ignifugare pe care îl are salteaua, deoarece acestea tind să fie volatile.

Este posibil să fii alergic la spuma cu memorie?

Deși este un material excelent și are o mulțime de beneficii pentru sănătatea spatelui și a coloanei vertebrale, nu toate veștile sunt bune, deoarece există posibilitatea de a fi alergic la diferitele componente ale spumei cu memorie, care se poate manifesta sub formă de iritație termică, alergii comune sau chiar dermatită.

Se scufundă saltelele din spumă cu memorie?

Una dintre caracteristicile saltelelor din spumă cu memorie este că, atunci când vă puneți greutatea pe ele, acestea se scufundă pentru a se adapta la forma corpului dumneavoastră, dar când vă ridicați, revin la poziția inițială.

În funcție de calitatea saltelei, veți găsi modele care nu sunt la fel de eficiente în a-și recăpăta forma inițială, făcând o gaură sau un crater în zona în care dormiți de obicei, așa că este necesar să alegeți o variantă realizată din cele mai bune materiale.