Scari pliabile

escalera-de-mano

Cea mai bună scăriță pliantă este una care este întotdeauna la îndemână, ușor de găsit și de folosit atunci când trebuie să faci o treabă casnică obișnuită. De câte ori a trebuit să aduci ceva care se află sus pe un raft sau să ștergi praful de pe o lampă? Chiar și pentru a schimba un bec.

Sunt accesorii mai mult decât necesare și, deoarece sunt folosite atât de des, este mai bine să fie puternice și durabile, dar în același timp ușoare și ușor de transportat.

Fie că sunt scări sau scaune, acestea sunt de mare ajutor în multe ocazii. Prin urmare, atunci când cumpărați, este important să acordați atenție caracteristicilor acestora pentru a face o investiție bună.

Scările pliabile sunt foarte practice, deoarece pot fi depozitate în orice spațiu mic după utilizare. În plus, tocmai din acest motiv le puteți avea la îndemână oricând aveți nevoie de ele.

Cele mai bune scări pliabile

Cea mai bună scară pliabilă

Pentru a cumpăra unelte bune de folosit în casă, nu strică niciodată să verifici comparațiile sau să fii atent la părerea altor persoane care le-au folosit înainte.

Dacă vă bate gândul la indecizie, dar aveți nevoie de ceva pentru a ajunge la acele lucruri înalte din casă, iată câteva opțiuni pe care le considerăm a fi cele mai bune de cumpărat online.

Iată dintre cele mai bune scări pliabile:

1. Scară rabatabilă din aluminiu Hailo

Super antiderapant

41v-egzy48L

Vezi pretul Emag

Acest scăunel este fabricat din aluminiu. Acesta economisește mult spațiu, deoarece poziția sa de pliere nu depășește 5 cm în adâncime.

Picioarele sale sunt prevăzute cu bolțari zimțați pentru o mai bună aderență, iar treptele sale sunt din oțel cu covorașe antiderapante. Poate suporta o greutate de 150 kg și include, de asemenea, un sistem de blocare de siguranță la articulații pentru a facilita transportul.

Este robustă, dar ușoară și de bună calitate, având chiar și un certificat de siguranță.

2. Scară rabatabilă Top Hit 251215

Pentru înălțime mică

41N0zTTilPL

Vezi pretul Emag

Atunci când nu este necesar să se urce prea sus, aceasta este cea mai recomandată scară. Fabricat în întregime din oțel, acesta include 2 trepte antiderapante și bare de siguranță.

Nu este foarte ușoară din cauza materialului din care este fabricată, cântărește în jur de 4,2 kg, dar este mică și perfectă pentru a fi depozitată în orice spațiu din casă. Se pliază foarte ușor și este destul de stabil. Acesta măsoară 87 x 41,6 x 4,2 cm.

3. Scară pliabilă Framar Slimmy 3

Cea cu trepte imprimate

41ESOOywbQL

Vezi pretul Emag

Fabricată tot din oțel, este o scară cu 3 trepte de culoare roșie, cu o imprimare care funcționează ca antiderapantă.

Este fabricat în conformitate cu standardele de siguranță italiene și europene. Este puțin mai greu decât de obicei, dar acest lucru îi conferă o mai mare stabilitate și robustețe atunci când susține sarcina. Are un design neobișnuit, ceea ce reprezintă, de asemenea, un plus estetic în favoarea sa.

4. Scară pliabilă Tool Tech 68470

Practică și rezistentă

41cj+Ixv9vL

Vezi pretul Emag

Are 3 trepte sau trepte, iar structura sa este din aluminiu cu tălpi și mânere din cauciuc antiderapante. De asemenea, suportă o încărcătură de 150 kg și, după pliere, are o adâncime de aproximativ 4 cm.

Prin urmare, ocupă puțin spațiu și este suficient de înalt pentru a ajunge până la tavan. Un alt avantaj este raportul preț-performanță și finisajul de înaltă calitate. Pentru că este fabricat din aluminiu, este un pic cam greu, dar datorită densității sale este mai stabil.

5. Songmics GLT23K

Scara cu două trepte

41qKx0AeexL

Vezi pretul Emag

Această scară în formă de 'A' este foarte practică, deoarece are 3 trepte pe ambele părți. Este foarte ușor, cântărește foarte puțin, doar aproximativ 2,8 kg, dar este destul de puternic și rezistent.

Este fabricat din aluminiu și este prevăzut cu crampoane antiderapante pe picioare. În plus, treptele sunt canelate pentru o mai bună aderență atunci când stați pe ele. Este foarte ușor de transportat și de depozitat în orice colț. Are forma unui scaun.

6. Arcama 375 scară pliabilă

Pentru o mai bună prindere

41ePmC-o3yL

Vezi pretul Emag

Unul dintre lucrurile care ies în evidență la această scară este șina lungă de susținere. Este destul de confortabilă și sigură pentru a ajunge la spații puțin mai înalte, fiind în același timp o scară. Are 4 trepte din aluminiu plus o treaptă de întărire cu relief antiderapant.

Pentru dimensiunile sale, este ușor, cântărind 4,4 kg, ferm și robust și dă o senzație de stabilitate. Prețul său este destul de accesibil.

Cum ar trebui să arate cea mai bună scară pliabilă?

În ceea ce privește specificațiile, numărul de trepte, materialul de fabricație atât al structurii, cât și al treptelor, modelul sau formatul, greutatea și scopul utilizării sunt câteva dintre particularitățile care trebuie luate în considerare.

escalera-de-mano

Numărul de trepte

În general, acest tip de scări sunt mici, tocmai pentru a facilita transportul și depozitarea lor în interiorul casei sau în spații mici. Acestea sunt ideale atunci când nu trebuie să ajungeți la înălțimi mari, astfel încât numărul de trepte sau de trepte nu trebuie să fie prea mare.

Între 2 și 4 trepte sunt suficiente pentru a ajunge în vârful unui dulap sau pentru a înfige un cui într-un perete. Din acest motiv, acestea sunt de obicei mai ieftine, deși puteți găsi probabil diferite tipuri, astfel încât prețul poate varia.

De exemplu, dacă sunt extensibile sau telescopice, nu vor fi mai puțin costisitoare decât cele cu câteva trepte și în formă de 'A', dar le veți putea folosi pentru o gamă mai largă de scopuri. Totul depinde de nevoile dumneavoastră.

Material de fabricație:

Cele mai multe scări pliante sunt fabricate din structură de aluminiu și includ unele materiale suplimentare. Acestea pot fi din plastic, fier sau magneziu pentru noduri, trepte și profile.

Partea bună a aluminiului este că este un metal ușor, dar rezistent. În funcție de densitatea scărilor, acestea pot susține greutăți de până la 150 kg. Acest lucru îl face să fie o alegere bună pentru acest material.

Cu toate acestea, există și scări fabricate în întregime din lemn sau plastic, dar acestea sunt mai puțin rezistente.

Format

Există un număr infinit de modele de acest tip de scări, însă cele mai comune sunt cele care au forma literei 'A' și se deschid și se închid pentru a se plia și a se depozita atunci când utilizatorul are nevoie de ele.

Unele cu funcție telescopică pot fi extinse și pliate în mai multe părți pentru a îndeplini mai multe funcții; cu toate acestea, pentru sarcini simple, în locuri joase, scările de mână standard sunt mai convenabile. În plus, prețul este mult mai accesibil.

Scop

Pentru lucrări de nivel scăzut, acestea sunt scările ideale. Cele cu câteva trepte sau de tip taburet, care garantează câțiva centimetri în plus pentru a ajunge la lampa pe care trebuie să o curățați, pentru a schimba becul ars sau pentru a șterge praful de pe dulapul de sticlă sau de pe bufet.

Întrebuințarea pe care i-o veți da depinde de opțiunea de achiziție, dar cele manuale pliabile sunt indicate pentru sarcini casnice mici și comune.

Cumpărarea unei scări pliante

Dacă intenționați să cumpărați o scară pliantă, trebuie să știți că există multe aspecte de care trebuie să țineți cont.

În primul rând, trebuie să știți câtă greutate va putea transporta. Chiar dacă nu există o persoană grea în casă care să o folosească, este probabil ca cineva din afara familiei să o poată folosi ocazional pentru a repara ceva.

Pe lângă capacitatea de încărcare, este important să se analizeze și linia de viață. Deoarece scara va fi pliată și desfășurată în mod repetat, va trebui să reziste la toată această uzură. Alegerea unui model doar pe baza aspectului va însemna că veți omite criterii mai importante.

În timp ce capacitatea și greutatea pe care o poate transporta sunt factori esențiali, va trebui să alegeți unul și în funcție de preț.

În general, acestea se situează în intervalul de 100 de euro, dar pot fi mult mai mari. Crearea unui buget înainte de a merge la magazin vă va permite să alegeți un model în funcție de ceea ce vă puteți permite și, astfel, să evitați cheltuielile excesive.

Pentru a vă asigura că selectați unul care să se potrivească specificațiilor și cerințelor dumneavoastră, este important să obțineți unul care are o înălțime adecvată, astfel încât să vă puteți asigura atât eficiența, cât și siguranța.

De exemplu, dacă aveți nevoie de o scară extensibilă, ar trebui să achiziționați un model care să aibă o înălțime cuprinsă între 7 și 10 picioare, spre deosebire de cel mai înalt punct de sprijin (care va fi linia acoperișului sau peretele împotriva căruia o amplasați).

Avantajul înălțimii suplimentare vă va permite să vă pregătiți pentru munca pe care intenționați să o faceți.

Importanța alegerii stilului și a tipului perfect

Dacă simțiți nevoia să folosiți un suport pentru a efectua treburile casnice zilnice, săptămânale sau lunare, este important să aduceți acasă tipul potrivit.

De la schimbarea becului la ridicarea unei cutii de porumb de pe raftul de sus din bucătărie, toate acestea sunt sarcini pe care ar trebui să le puteți face confortabil și fără niciun risc de rănire sau accident.

Același lucru este valabil și pentru inspectarea sistemului de scurgere a apei de ploaie sau a oricăror scurgeri în jurul cazanului sau al acoperișului.

Scările sunt disponibile într-o gamă largă de stiluri și tipuri; de exemplu, puteți selecta opțiuni cu o singură secțiune, modele cu foarfecă, modele concepute pentru mai multe funcții, modele telescopice etc.

Nu există nicio îndoială că aceste instrumente au parcurs un drum lung în ceea ce privește schimbările tehnologice rapide și inovația; prin urmare, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți înainte de a lua o decizie de cumpărare este să selectați tipul pe care îl căutați.

În principiu, există cinci categorii din care puteți alege:

  • Scară extensibilă
  • Scară cu trepte
  • Scară multifuncțională
  • Scară cu o singură secțiune
  • Scară telescopică

Te-ar putea interesa și