Scaun de relax

mejor-sillón-relax

Stresul cotidian ne determină să căutăm alternative de relaxare în confortul casei noastre. Imaginați-vă că ajungeți și vă așezați pe o piesă de mobilier care vă oferă confort și, în același timp, vă face un masaj bun . Da, există! Și astăzi vă aducem recenzia cu cel mai bun scaun de relaxare pentru dvs.

Cu o înclinație perfectă, țesătura antidecubit și calitățile sale secundare sunt foarte atractive pentru noi, dar dacă vă spunem că vă poate ajuta, de asemenea, sănătatea și starea de spirit? Aceste fotolii moderne au caracteristici speciale importante care le fac speciale, iar persoanele cu afecțiuni specifice vor găsi ușurare atunci când le folosesc, îmbunătățindu-și bunăstarea generală.

Există câte ceva pentru toată lumea, iar astăzi vă vom prezenta principalele opțiuni pe care le puteți găsi. De la cele mai economice la cele mai moderne, vom trece în revistă generalitățile legate de acest scaun, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine așteptărilor dumneavoastră.

Tuturor ne place confortul, dar știm, de asemenea, că așteptările variază. Materialul, culoarea, tapițeria, funcțiile și prețul joacă un rol important atunci când căutați un scaun de relaxare. Nu uitați niciodată că și nevoile variază, mai ales dacă este vorba de o stare de sănătate specială.

Indicațiile furnizate de producători rezumă, de obicei, beneficiile produselor lor, dar, fiind vorba de scaune atât de speciale, ar trebui să acordați atenție unor aspecte de bază înainte de a vă decide:

  • Funcție: Pentru ce aveți nevoie de el, este doar un instrument de confort sau doriți cu adevărat o experiență completă? Veți găsi de toate, de la fotolii de relaxare la aparate de masaj.
  • Design: modern, clasic, minimalist sau complet. Diversitatea de culori și dimensiuni este nelimitată.
  • Preț: Cu cât sunt mai multe resurse încorporate, cu atât este mai mare prețul. Dar nu vă faceți griji, întotdeauna va exista unul care să se potrivească perfect buzunarului dumneavoastră.

Cele mai bune scaune de relaxare

Iată cele mai bune scaune de relaxare:

1. Fotoliu de masaj Coliseum de la Novohogar

Cu 10 motoare de vibrații silențioase

41fUdIX+cDL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți unul dintre cei care petreceți ore întregi în fața calculatorului, fie de plăcere, fie pentru muncă, și ajungeți epuizați, cu dureri în talie și în toate părțile corpului, un fotoliu ca acesta vă va fi de folos pentru a scăpa de dureri și stres.

Acest fotoliu are un mecanism de înclinare la 160º și un suport pentru picioare extensibil care vă va face să vă simțiți aproape în confortul propriului pat. Este ideal pentru a viziona un film sau pentru a vă relaxa după o zi de muncă.

Are programe de masaj pentru coapse, fese, lombar, cervical, spate, cap și picioare. Cu ajutorul telecomenzii, puteți programa să lucrați în fiecare dintre aceste zone.

A fost fabricat cu materiale de înaltă calitate. Este silențios și de înaltă performanță. Cele 10 motoare de vibrații acoperă cele 4 zone ale corpului. O jumătate de oră și veți fi ca și nou.

2. Fotoliu de relaxare cu înclinare manuală de la Astan Hogar

Design învăluitor antistres

31SzXVP4YoL

Vezi pretul Emag

Fabricat din poli piele de înaltă calitate, acest fotoliu nu numai că a fost conceput pentru a vă oferi confort și ușurare, dar este, de asemenea, ușor de întreținut și ușor de curățat, este respirabil, cu piele anti-fisuri și structură întărită.

Unul dintre marile sale avantaje este că nu are nevoie de un spațiu deosebit de mare, acest lucru se datorează sistemului său de perete zero cu ajutorul căruia nu ai nevoie decât de câțiva centimetri pentru a înclina fotoliul.

În plus, este destul de ușoară pentru toate calitățile pe care le are, așa că mutarea ei cu ușurință dintr-un loc în altul din casă nu va fi deosebit de complicată.

Este prevăzut cu o funcție de semiînclinare sau de înclinare completă, în funcție de nevoile dumneavoastră și de caracteristicile odihnei pe care trebuie să o acordați corpului dumneavoastră.

Este modern, ergonomic și destul de compact. Atunci când vă așezați pentru a vă relaxa, aceasta va ușura presiunile pe care le puteți avea în zona lombară și cervicală.

3. Fotoliu de masaj Total Relax Fotoliu de masaj A Business DC

Sistem complet de masaj corporal

21H7kS3ivbS

Vezi pretul Emag

A te simți confortabil și relaxat după o zi lungă este funcția principală a acestui fotoliu , care, cu cele opt motoare de vibrații, îți va permite să tratezi cele mai vulnerabile părți ale corpului tău. Masajul picioarelor, al feselor, al coapselor și al zonei cervicale și lombare este specialitatea sa, aplicând căldură pe acestea din urmă pentru o reglare completă a sistemului sanguin. Acesta își poate ridica utilizatorul pentru a-l ajuta la dezincorporare. Selectabile în diferite culori, în piele sintetică de bună calitate .

4. Fotoliu de masaj Relax 09997 Cecotec

Confort pentru sănătate

41d12r-9CDL

Vezi pretul Emag

Persoanele cu abilități motorii reduse pot folosi acest fotoliu, deoarece structura sa poate fi ridicată pentru a le ridica sau a le așeza cu ușurință. Oferă masaje cu 3 niveluri de intensitate și 5 programe preprogramate care pot fi selectate cu ajutorul comenzii . Fabricat din piele artificială în diferite culori și vine cu roți . Este înclinabil, care poate fi reglat în diferite poziții pentru un confort sporit, în timp ce cele opt motoare ale sale sunt responsabile pentru a aduce o experiență de vibrații relaxante. Aplică căldură în regiunea lombară.

5. Scaun de masaj Irene Jrd

Raport calitate-preț bun

21e7H-3hK-L

Vezi pretul Emag

O opțiune accesibilă pentru a simți relaxarea unică oferită de aceste sisteme moderne. Cu acest model compact, cu perne, puteți alege dintre 10 funcții de masaj care acoperă cele 4 zone majore ale corpului. Acesta aplică căldură în zona lombară, un factor care contribuie la circulația sângelui, ceea ce se traduce prin bunăstare. Pe partea sa laterală veți găsi o pârghie pentru a-l înclina. Este ușor și ușor de curățat. Este disponibil în tonuri de bej, negru și ciocolată, din piele sintetică.

6. Fotoliu de relaxare Cecotec Compact

Mai mic, dar mai cuprinzător

41kxc8MTlQL

Vezi pretul Emag

O versiune mai simplă a acestei mărci vine cu acest model, care, spre deosebire de alte opțiuni, nu are un lift pentru scaun. Este compact, dar își îndeplinește funcția de masaj pentru o relaxare completă, adăugând funcția de căldură constantă în zona lombară. Ușor de utilizat datorită comenzii sale cu butoane pentru operare. Dispune de 8 motoare de vibrații, 5 programe de masaj cu 3 niveluri de intensitate. Este prevăzut cu un buzunar lateral pentru depozitare.

7. Fotoliu de relaxare AH-AR30600TP Astan Hogar

Simplu, economic și funcțional

41my2GhR9CL

Vezi pretul Emag

Acest fotoliu, deși nu dispune de mecanisme de vibrații pentru masaj, l-am adăugat la comparația noastră datorită comentariilor bune în rândul cumpărătorilor săi. Acesta îndeplinește premisa articolului: să ofere o odihnă plăcută care ajută la ameliorarea stresului cotidian. Vă puteți bucura de emisiunea TV preferată prin înclinarea spătarului până la 160 de grade. Este tapițată în piele sintetică de calitate și rezistență optime. Este cel mai puțin costisitor dintre cele prezentate.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune fotolii de relaxare

De ce să cauți cel mai bun fotoliu de relaxare?

mejor-sillón-relax

Acest tip de fotoliu extensibil nu îndeplinește doar funcția fidelă de relaxare, ci are și beneficii suplimentare care au un impact direct asupra vieții de zi cu zi și a sănătății în general. Haideți să vedem cum puteți face din această achiziție cea mai bună investiție a dumneavoastră:

Sunt confortabile: aceasta este o caracteristică evidentă. Priviți doar forma, materialele folosite și funcțiile suplimentare de relaxare. Nu trebuie decât să vă așezați pe unul dintre ele pentru a descoperi experiența de confort pe care o poate oferi fiecare model, care va varia de la unul la altul în funcție de așteptările dumneavoastră.

Sunt durabile: în funcție de materialele folosite la fabricarea lor și de utilizarea lor corectă, veți putea avea un fotoliu timp de mulți ani. Țesăturile și pieile sunt de obicei rezistente, cu un design ergonomic care se adaptează la cerințele utilizatorilor.

Adăugați stil casei dvs.: dacă doriți să dați o notă diferită casei dvs., puteți include unul dintre aceste fotolii în mobilierul dvs. Acestea se vor adapta la orice spațiu și decor, completând ambianța camerei. Puteți alege dintre diferite modele și culori.

Benefic pentru sănătate: problemele lombare sunt frecvente, la fel ca și problemele de gât și de picioare. Unele dintre aceste modele au sisteme de vibrații, care distribuie un masaj complet în diferite zone ale corpului. Generarea de căldură este o valoare suplimentară, deoarece poate contribui la reducerea durerii specifice. Numai funcția de înclinare are un impact asupra sentimentului de bunăstare, care afectează pozitiv starea de spirit.

Diferite tipuri de fotolii de relaxare:

În scaunul de relaxare tradițional putem găsi mai multe modificări, acestea fiind aduse în funcție de cerințele specifice ale utilizatorului. Medicul curant va putea să indice care este cel mai recomandat ținând cont de precauțiile fiecărui caz în parte. Alte detalii depind de gustul individual, pentru care veți găsi cu siguranță o alternativă. În funcție de funcția lor, fotoliile pot fi împărțite în:

Scaune de masaj

Acesta este tipul de scaune care are ca scop principal furnizarea de masaje cu vibrații. Funcțiile sale sunt multiple și variază de la aplicarea mișcării în zonele de cea mai mare acumulare de tensiune până la generarea de căldură.

Fotolii de relaxare contemporane

Dacă sunteți unul dintre cei care caută un fotoliu confortabil, dar cu un aspect de design superior, fără maneta laterală tipică. În prezent, veți găsi diferite oferte pe piața .

Scaun asistiv - ridicător

Acestea sunt destinate în special persoanelor cu condiții fizice limitate. Aceste scaune pot ridica persoana de pe scaun pentru a se ridica sau a se așeza, fie printr-un mecanism electric sau manual.

Scaune de perete

Aceste scaune sunt de obicei montate pe perete și sunt destinate utilizării în spații mici. Acestea sunt fixate la punctul de ancorare.

Scaune balansoare

Au o bază fixă pe care se sprijină scaunul și care poate fi mișcată înainte și înapoi. Acestea ajută la adormire.

 

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra cel mai bun fotoliu extensibil:

Alegerea unui scaun de relaxare pare simplă. Ar trebui să constea doar în a sta jos și atât, dar nu este așa. Aceasta este o investiție pe care doriți să o puteți face pentru o perioadă lungă de timp, iar pentru aceasta trebuie să estimați anumite generalități care au un impact considerabil asupra durabilității acesteia. În plus, există și avantaje, cum ar fi adăugarea de noi caracteristici interesante. Pe scurt, ar trebui să vă uitați mai atent la următoarele:

Tapițerie

Unele case de producție nu se zgârcesc la resurse atunci când își creează fotoliile. Cu toate acestea, calitatea țesăturii sau a pielii folosite va determina durabilitatea, confortul și siguranța utilizării sale. Întreținerea și curățarea depind de această stare, iar acrilicul și lâna sunt alegerea predominantă. Vărsările de lichide și alimente sunt frecvente, așa că asigurați-vă că căutați un produs care să aibă grijă de aceste detalii.

Construcție

Structurile variază de la un model la altul. Fermitatea oferită de un fotoliu extensibil cu scaun de tip bobină este superioară, în special pentru durerile lombare. Combinația acestui sistem cu o spumă sintetică dă rezultate bune. Cadrele metalice și bazele din lemn cresc prețul fiecărei unități, dar merită pentru durabilitatea lor.

Încărcător USB încorporat

Această adăugare este un plus având în vedere numărul de dispozitive care folosesc acest sistem ca sursă de alimentare. Încărcarea oricăruia dintre acestea de pe scaun este un avantaj de luat în considerare.

Baza pivotantă

Această funcție vă permite să vă deplasați pe o bază fixă, pivotând în orice direcție, pentru a avea o vedere mai bună a împrejurimilor.

Înălțime și lățime

Deși imaginea atrăgătoare a acestor fotolii este cea care ne atrage atenția, trebuie să fim conștienți de spațiul de care dispunem acasă. O privire mai atentă la specificațiile de lățime și înălțime ale modelului ne va scuti de o mulțime de dureri de cap și reveniri neplăcute.

Poziționare orizontală

Dincolo de poziția înclinată, există persoane care caută un scaun care să le permită să stea în poziție orizontală, ca și cum ar fi pe podea. Mai mulți producători s-au gândit la această alternativă, așa că nu veți avea nicio problemă în a găsi unul cu această caracteristică.

Mecanizare

Înlocuirea dispozitivelor mecanice manuale cu componente motorizate facilitează exploatarea. Nimic nu se compară cu apăsarea unui buton pentru a-l controla, spre deosebire de vechile pârghii. Evident, acest lucru va depinde de bugetul dumneavoastră.

Fără îndoială, acest articol a devenit un instrument pentru a obține momentul de relaxare mult dorit. Cu toate acestea, țineți cont de următoarele recomandări pentru o utilizare mai îndelungată:

Utilizarea de către copii: Cei mici din casă includ deseori în năzbâtiile lor saltul pe mobilă. Nu uitați că acesta este sistemul dumneavoastră de confort drag. Încercați pe cât posibil să evitați ca acestea să deterioreze tapițeria, să îi deformeze suprafața sau să îi deterioreze comenzile.

Mâncare și băutură: Deși este adevărat că majoritatea utilizatorilor au tendința de a se bucura de mâncare în timp ce se relaxează, este bine să se ia măsuri de precauție pentru a reduce la minimum riscul de vărsări care ar putea să o păteze sau să o distrugă.

Animale: Animalele de companie pot acapara acest spațiu dacă le permiteți. Ghearele sfâșie țesăturile, iar blana se poate acumula între margini.