Scaun de toaleta

mejor-asiento-de-inodoro-con-funcion-bide

vase de toaletă cu funcție integrată de bidet poate fi dezastruos. Apa vărsată peste tot și scăpată de sub control, sau apa rece care se revarsă la primele ore ale dimineții în plină iarnă, sunt doar câteva dintre accidentele și situațiile nedorite prin care am trecut cu toții din cauza unor produse mediocre. Dar știm deja lucrurile rele și este vorba despre găsirea unei soluții.

Așadar, ceea ce rămâne este să căutați un model excelent și igienic , care nu este doar ergonomic, ci se încadrează în era dispozitivelor inteligente care vă pot face timpul petrecut în baie mai optim și mai relaxant. Există multe modele disponibile pe piață, dar eu vă recomand în special cinci modele de bună calitate, la prețuri accesibile, pe care le puteți cumpăra acum pentru a vă schimba experiența într-una mult mai plăcută, așa cum am făcut-o eu.

Cele mai bune scaune de toaletă cu funcție de bideu

Care este cel mai bun scaun de toaletă cu funcție de bideu?

Dacă doriți mai multe motive pentru a le cumpăra, aș spune că sunt excelente pentru a optimiza spațiul din baie. Este un aparat care îndeplinește două funcții la un loc și poate genera mai multe satisfacții dacă este ales cu înțelepciune, așa că vă ofer mai jos lista mea comparativă pentru a nu investi prea mult timp în căutarea celui mai ieftin și de cea mai bună calitate.

Un model ușor de instalat este cel mai bun. Nu vreți să investiți prea mult într-unul cu o tehnică prea avansată și cu unelte foarte specializate pentru a-l instala.

De asemenea, modelul dvs. ar trebui să poată furniza apă călduță sau să vă ofere posibilitatea de a regla apa la o temperatură confortabilă pentru dvs. și puterea la care iese. Există chiar și modele care reglează temperatura capacului de toaletă astfel încât să fie cald atunci când vă așezați pe el în mijlocul iernii.

Iată dintre cele mai bune scaune de toaletă cu funcție bidet:

1. Scaun reglabil pentru bideu Benail

Ecologic

41qP1M8aUtL

Vezi pretul Emag

Dacă doriți să spuneți adio hârtiei igienice care poate fi abrazivă pentru cele mai sensibile piei și șervețelelor umede care, de multe ori, din cauza mirosului lor, pot provoca un fel de reacție alergică, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să căutați un bidet bun pentru baia dvs., fie că este vorba de un model pe care îl puteți regla sau de un capac care include această funcție.

Cu acest model veți primi primul, o piesă pe care o puteți ajusta la capacul toaletei, care se va ocupa de curățare într-un mod foarte eficient, igienic și adecvat pentru orice climat, deoarece vă permite să controlați temperatura apei, fie că este caldă sau rece.

Dispune de un sistem de duze care pulverizează apa, pentru o curățare mai confortabilă a zonei dvs. intime, deoarece, până la urmă, cel mai important lucru va fi întotdeauna confortul dvs. și acest model de toaletă este ideal.

2. Bidet mecanic IBAMA

Va transforma toaleta dvs. într-un bidet

41FvtWi6TPL

Vezi pretul Emag

În loc să schimbați capacul toaletei dvs. cu unul care are inclusă funcția de bidet, îl puteți îmbunătăți pe cel pe care îl aveți deja acasă prin includerea acestei piese de mobilier de baie cool, care nu numai că este mai accesibil, dar va oferi o experiență mult mai confortabilă și mai igienică.

Instalarea sa este extrem de rapidă, deoarece este un model compact și portabil pe care îl puteți monta pe orice toaletă din casa dvs. și puteți începe să utilizați funcția de bidet.

Pentru o protecție maximă atunci când folosiți acest bideu, acesta are o duză cu sistem de autocurățare, care îl dezinfectează și se retrage atunci când nu este utilizat, prevenind astfel germenii care se pot găsi în toaletă.

Acest bideu de toaletă are diferite moduri, printre care se numără și modul de spălare pentru femei.

3. Samsung sbd-837

Calitate bună și durabilitate

Ce sigiliu mai bun de încredere și calitate decât de la o marcă atât de renumită ca Samsung? Acesta este un scaun de bidet pentru toaletă care vă oferă o curățare puternică, dar vă menține sub control și previne ca vărsările și stropii accidentali să vă provoace neplăceri.

În același timp, este prevăzut cu o funcție de masaj convenabilă, precum și cu un mod de economisire a energiei, ceea ce îl face un produs ideal pentru a cheltui mai puțini bani pe facturile de electricitate.

Duza poate fi, de asemenea, curățată automat, poziția sa este reglabilă și are o funcție de încălzire.

4. Scaun de toaletă electronic cu încălzire Pide X

Un scaun de înaltă calitate și confortabil

31K8kHceIvL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți ca mine și sunteți îngrijorat de germeni și igienă în toaletă , acest capac cu închidere lentă va fi ideal, deoarece este fabricat din material de înaltă calitate, rezistent la germeni.

În același timp, jetul din spate vine cu presiune variabilă a apei, pe care o puteți controla prin intermediul a 5 setări programabile . Datorită acestor opțiuni, este, de asemenea, ideal pentru curățarea feminină .

În cele din urmă, vă puteți bucura de funcția de uscare cu vaporizare a apei și jeturi de apă caldă pe 3 niveluri. Are tehnologie de consum redus.

5. Scaun de toaletă Flory UE FDB300

Tehnologie înaltă pentru o igienă completă

31QeBljjLWL

Vezi pretul Emag

Acesta este un model digital și electric care are o funcție inteligentă care detectează când o persoană se așează pe capac și emite un semnal sonor pentru a indica faptul că aparatul a fost activat.

În același timp, are mai multe funcții care vă vor permite să aveți o igienă integrală în fiecare ședință. De exemplu, are o funcție de uscare cu aer cald și uscat , capacul se închide ușor, are încălzire pentru capac și apă, duze reglabile, mod de economisire a energiei și multe altele.

Produsul include toate componentele de instalare.

6. Scaun de toaletă automat electronic VidaXL

Ușor de instalat și de utilizat

31FOrBbatOL

Vezi pretul Emag

Acesta este un alt model electronic și automat care include caracteristici excelente pentru a vă oferi o curățare completă în doar câteva secunde. Are un rezervor de apă de 1,2 litri care țâșnește cu blândețea pe care o alegeți.

La fel ca celelalte modele, este prevăzut cu temperatură reglabilă a apei și a scaunului, capac cu închidere lentă și moale, funcție de dezodorizare și chiar o funcție de curățare automată.

Are trei programe de spălare, senzor pentru a se activa atunci când vă așezați, aer cald, este ideal pentru igiena feminină și ușor de instalat.

7. BisBro Deluxe Bidet 1200

A fost aprobat de utilizatori

31wIqNLnCQL

Vezi pretul Emag

Dacă țineți întotdeauna cont de opiniile utilizatorilor înainte de a face achiziții, atunci veți iubi acest model recomandat pe scară largă pentru calitatea sa ridicată și funcțiile excelente.

Cu acest model vă veți bucura de o curățare excelentă după utilizarea toaletei, deoarece include și funcții pentru igiena feminină. În același timp, este ușor de instalat, include toate piesele necesare și are avantajul că nu este electric, ceea ce reduce costul energiei electrice.

Pentru a o controla, este suficient să rotiți selectorul de presiune nivel .

Dar ce este un bideu?

asiento-de-inodoro-con-función-bidé-300x200

Cuvântul 'bidet' provine din franceză 'bidet', care înseamnă 'micul cal' și se referă la poziția adoptată atunci când se folosește acest echipament de baie asemănător toaletei.

Există diferite tipuri de bideuri sau bideturi, care pot fi o singură piesă de baie, complet independentă de toaletă, precum și piese care sunt atașate la capacul acesteia sau care vin incluse cu ea, dar le veți cunoaște în detaliu atunci când vom vorbi despre tipurile lor.

Un bideu de baie este folosit în special pentru a reduce utilizarea hârtiei, acesta fiind responsabil de trecerea apei printr-un jet care va curăța apoi zonele inferioare ale corpului, adică zonele intime.

Tipuri de bideuri

Atunci când sunteți în căutarea unui bideu pentru casa dumneavoastră, există diferiți factori de care trebuie să țineți cont înainte de a lua o decizie, unul dintre principalii factori de luat în considerare: tipul de bideu care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Pentru ca tu să le cunoști pe toate și să poți face alegerea potrivită, iată ce tipuri de bideu poți găsi:

Bidet tradițional:

Bidetul tradițional este acea piesă de baie care este total independentă de toaletă, deși sunt foarte asemănătoare ca design, doar că primele nu au același sistem de scurgere și nici nu au rezervor de apă în zona superioară.

Apa ajunge în aceste părți prin țevi și au un sistem de scurgere asemănător cu cel al unei chiuvete. Acestea, la rândul lor, sunt clasificate în subgrupe:

Montat pe podea:

În cazul acestui tip de bideu, acestea sunt instalate pe podea, sunt cele mai comune și cele mai ușor de asamblat.

Montat pe perete:

Numele lor este destul de explicativ, sunt bideuri care, pentru a fi instalate, trebuie să fie montate pe peretele băii, ceva asemănător cu instalarea unei chiuvete.

Accesorii pentru bideu:

Dacă vă doriți o piesă mai modernă în locul unui bideu suplimentar, puteți alege un accesoriu care se atașează la capacul toaletei, având aceleași funcții ca un model tradițional, putând fi chiar mai modern, având printre altele și controlul temperaturii apei.

Acestea au, de asemenea, o subclasificare, iar printre aceste tipuri de bideuri se numără:

Scaun de toaletă cu bideu:

Acest tip de bideu este inclus în scaunul de toaletă, adică scaunul în sine are funcția acestor părți care vă vor permite să vă curățați părțile intime.

Bidet atașat:

Pe de altă parte, aveți aceste piese care se atașează la capacul toaletei, acestea sunt foarte practice, confortabile și ușor de instalat, pe lângă faptul că dispun de cea mai nouă tehnologie care va asigura o curățare foarte potrivită.

Bideturi manuale:

Puteți opta, de asemenea, pentru bideturi manuale, acestea sunt piese în formă de furtun pe care le puteți instala pe partea laterală a toaletei, sunt cunoscute și sub numele de dușuri și sunt foarte practice, precum și foarte igienice.

Factori de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un bideu

Când vine momentul să vă alegeți bideul pentru toaletă, veți găsi o serie de factori care vă vor conduce în direcția cea bună:

Preț:

Un bideu tradițional, un scaun de toaletă cu funcție de bideu sau un bideu atașat, indiferent ce alegeți, prețul va fi unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare și unde veți avea o gamă largă de prețuri, variind de la doar 9 lire sterline pentru cel mai de bază și plastic, până la 200 de lire sterline pentru modelele de lux.

Presiunea apei:

Presiunea apei în scaunul de toaletă cu bideu este cea care va face diferența între o spălare bună și una mai puțin eficientă, în mod ideal ar trebui să puteți alege nivelul și să se potrivească nevoilor dumneavoastră, fără a fi prea mare, ceea ce poate fi incomod, sau prea mică, ceea ce face mai dificilă curățarea.

Confort:

Indiferent de modelul ales, bidet-ul trebuie să fie confortabil de utilizat. Scaunul, măsurile , posibilitatea de a regla temperatura apei, totul influențează un bideu pentru a putea oferi confort.

Reglabil:

Reglarea temperaturii, a direcției și a presiunii apei sunt factori necesari pentru a asigura o experiență optimă de spălare.

Bideu electric sau non-electric:

Când vine vorba de un bideu de toaletă, trebuie să știți că un model electric va avea mai multe funcții de care vă puteți bucura, cum ar fi încălzirea scaunului și a apei. Un scaun de toaletă electric automat cu bidet poate fi mai scump, așa că, dacă sunteți în căutarea a ceva mai economic, puteți opta pentru un model non-electric.

Ușurința de utilizare:

Ideea este ca toată lumea din casă să se poată bucura de bideu atunci când folosește toaleta, motiv pentru care trebuie să fie ușor de utilizat, cu comenzi care să nu implice mari dificultăți și să fie intuitive.

Ușurința de instalare:

Acest lucru va depinde de tipul de bideu pe care l-ați ales, indiferent dacă este o piesă pentru toaletă sau una montată pe perete. Dar, în cazul capacelor de toaletă cu funcție de bideu, acestea sunt în mare parte ușor de instalat.

Durabilitate:

Durabilitatea acestor bideuri de toaletă va depinde de o serie de factori, materialul și tehnologia fiind cele mai importante. Căutați întotdeauna modelele de cea mai bună calitate, cu cele mai bune recenzii din partea utilizatorilor lor.

Caracteristicile care diferențiază bideurile electrice

Când vine vorba de bideurile electrice pentru toaletă, acestea pot avea diverse caracteristici care fac experiența mai plăcută și pot diferenția un dispozitiv de toaletă de altul.

Aspect:

Este destul de clar că nu vor exista două unități la fel, așa că uitați-vă la designul lor, unele modele fiind mai moderne decât altele și mai arătoase decât altele.

Uscător:

Acesta este același mecanism pe care îl găsiți la uscătoarele de mâini, dar în bidet. Acestea pot fi foarte utile pentru a reduce utilizarea hârtiei, chiar și după spălare.

Apă pulsată și masaj:

Aceasta este o funcție potrivită pentru cei care au probleme atunci când merg la toaletă, deoarece masajul și apa pulsată reușesc să stimuleze pentru o evacuare mai ușoară.

Deodorizare:

Aceasta este o funcție care elimină mirosurile prin trecerea aerului prin bideu și printr-un filtru cu carbon activ.

Profiluri de utilizator:

Există echipamente de bideu pentru toalete care vă permit să ajustați profilul fiecărei persoane care îl folosește la domiciliu, în acest fel se va adapta la nevoile fiecăruia.

Telecomandă sau comandă laterală:

În funcție de model, veți constata că acesta poate avea un panou lateral cu funcțiile bidet sau o telecomandă.

Sterilizare:

Aceasta este o funcție ideală pentru curățarea scaunului de toaletă și nu numai, deoarece bideul are grijă să elimine germenii și impuritățile prin raze infraroșii, lumină UV și nanotehnologie.

Capace de duș din oțel inoxidabil:

Acestea reprezintă o opțiune mult mai igienică, deoarece împiedică formarea și răspândirea germenilor sau a bacteriilor, existând și modele care combină acest material cu sistemul de sterilizare pe care l-am menționat deja, asigurându-se că toaleta dvs. este întotdeauna curată datorită bideului.