Scutece pentru adulti

mejores-pañales-para-adultos

Ori de câte ori am decis să îmi fac manichiura și pedichiura acasă, mă trezeam cu

spatele făcut praf sau cu brațele inconfortabile pentru că nu aveam locul potrivit pentru treabă.

Cea mai rea parte a fost covorul sau așternuturile mele dacă mă decideam să lucrez pe podea sau pe pat în stil asiatic, deoarece era o regulă de aur că întotdeauna vărsam ceva din vopselele mele prețioase, așa că am decis să caut cea mai bună masă de manichiură de pe piața .

Vi s-a întâmplat vreodată să încercați să vă faceți unghiile și să nu găsiți acasă un loc confortabil pentru treaba asta? Sunt sigur că ai făcut-o. Indiferent dacă sunteți un profesionist sau un amator, trebuie să puteți lucra confortabil.

Aceste accesorii vor fi utile atât pentru manichiuristele profesioniste, cât și pentru cele pasionate, dar înainte de a vă decide trebuie să căutați ceea ce este cel mai convenabil și mai puțin costisitor pentru dumneavoastră.

Cele mai bune mese de manichiură

Care este cea mai bună masă de manichiură?

Alegerea celui mai bun nu ar trebui să fie o sarcină atât de dificilă, trebuie doar să țineți cont de o serie de detalii pentru a face alegerea corectă.

Dacă lucrați în mod profesional sau dacă veți avea masa pentru uz personal. În primul caz, ar trebui să căutați ceva care să fie ușor, ușor de transportat și ușor de depozitat.

În celelalte cazuri, ceva frumos și funcțional va fi util pentru a fi păstrat acasă și folosit ori de câte ori aveți chef.

Oricum, înainte de a cumpăra, trebuie să vă clarificați prioritățile, să verificați marca , să determinați costurile, să faceți o comparativă a calităților, vă va ajuta întotdeauna să aveți o altă perspectivă.

Dacă încă nu sunteți sigur de ceea ce aveți nevoie, poate că un ghid vă poate ajuta. Aici vă lăsăm cu acesta, unde veți găsi cu siguranță ceea ce căutați.

Iată cele mai bune mese de manichiură:

1. Masă de manichiură Urbanity

Durabilă

51XFXkNs6uL

Vezi pretul Emag

Ai nevoie de o masă de manichiură pentru casa ta sau lucrezi pe cont propriu, fără spațiu fix? Acesta este un model super portabil pe care îl veți adora. Iar roțile sale fac ca mișcarea să fie silențioasă și lină. Pe lângă faptul că este ușor de pliabil, este prevăzut cu o geantă de transport ideală.

Are un ventilator de extracție integrat care servește la îndepărtarea prafului nedorit, ceea ce este ideal pentru un spațiu de lucru mai curat și un rezultat mai curat. Se conectează la orice priză electrică. Este fabricat din aluminiu ranforsat, ceea ce îl face mai sigur pentru dvs. și pentru clienții dvs.

2. Masă de manichiură profesională

Confort garantat

51Z4pG7t1vL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți în căutarea unei suprafețe cu adevărat confortabile pentru a lucra, această masă de manichiură este de top. Are tot ce vă trebuie, de la sertare spațioase, bine dispuse pe o parte a mesei pentru a nu deranja clientul și a economisi timp având toate ustensilele la îndemână, până la un suport de mâini foarte confortabil.

Rotilele sale integrate permit un transport confortabil și fără efort, dar pot fi, de asemenea, fixate pentru o mai mare stabilitate. Structura și materialele sale robuste fac din ea o suprafață sigură pentru munca dvs., în timp ce aspiratorul de praf vă asigură că este întotdeauna curată și ordonată.

3. Masă pliantă Polironeshop

Practică și ușoară

41SZFFBgnmL

Vezi pretul Emag

Dacă sunteți manichiurist profesionist și lucrați acasă, acest scaun pliabil este ceea ce căutați.

Este confecționată dintr-un material robust, care, deși rezistent, va fi foarte ușor de transportat dintr-un loc în altul. Puteți să vă vizitați clienții și să luați masa cu dvs. în geanta sa practică de depozitare, fără a provoca răni sau disconfort.

Vine cu diverse accesorii, aspirator, grătar, sac de praf, astfel încât îl puteți folosi oriunde doriți fără a lăsa mizerie. Acesta include, de asemenea, roți pivotante la 3660 de grade cu sistem de blocare.

4. Crisnails Professional Manicure Table

Confortabilă și elegantă

31+eprYsI6L

Vezi pretul Emag

Această masă este special concepută pentru a da o notă de eleganță și distincție unei mici afaceri sau unui salon de înfrumusețare.

Este dotat cu un blat de sticlă și sertare practice în care vă puteți pune ustensilele de lucru, de la vopsele de unghii la sisteme de unghii acrilice, decorare și reconstrucție.

Cei care o au deja spun că este ideală pentru acest tip de muncă, dar și pentru a da un aspect modern și luxos micilor întreprinderi.

Este un produs cu un raport calitate-preț excelent, care vă va ajuta să vă înfrumusețați spațiul de lucru.

5. Polironeshop Naxos masă cu sertar pentru manichiură

Compactă și pliabilă

51n60ynJmcL

Vezi pretul Emag

Cine a spus că depozitarea unei mese de manichiură într-un spațiu mic trebuie să fie un coșmar? Dacă o alegeți pe aceasta, vă veți da seama cât de ușor este.

Cea de la producătorul Polironeshop este o măsuță cu sertare foarte pliabilă și ușor de transportat care este ideală pentru casă și chiar și pentru cele mai mici spații, deoarece, atunci când terminați de folosit, tot ce trebuie să faceți este să îi împăturiți părțile și va rămâne ca un mic și practic raft.

Este confecționat din MDF lăcuit și are șaibe rotative cu sistem de blocare. Este funcțional, elegant, estetic și vine cu cotiere pentru a fi încorporat.

6. Masă pliabilă, include aspirator și suport pentru încheietura mâinii

Ușoară și funcțională

414i61XrjPL

Vezi pretul Emag

Masa de la acest producător este un produs accesibil și foarte pliabil, care vă va oferi confortul de a lucra atât acasă, cât și în spații și chiar, cu portabilitatea sa practică, o puteți lua pentru a lucra cu clienții la domiciliu.

Are măsuri de pliere și desfășurare care vor lăsa acest accesoriu gata să fie depozitat oriunde credeți că este mai bine, fără a deranja sau a ocupa prea mult spațiu.

Este prevăzută cu roți pivotante și un sistem de blocare pentru a vă ușura munca și a împiedica masa să se miște în timp ce lucrați.

De asemenea, este prevăzut cu un suport pentru încheietura mâinii, astfel încât să puteți lucra mai confortabil.

7. Festnight Folding Manicure Table

Simplu și complet

51NDMEVJ76L

Vezi pretul Emag

Cu o capacitate de încărcare de până la 30 de kilograme și o greutate care nu depășește 10 kg, această masă este o opțiune bună pentru munca la domiciliu, pentru spațiile cu spațiu redus și chiar pentru propria locuință.

O calitate deosebită a acestui accesoriu este faptul că vine echipat cu compartimente foarte utile pentru munca de manichiură: sertare detașabile, pernă pentru încheietura mâinii, roți cu blocare și chiar o geantă de depozitare.

Din cauza dimensiunii sale, nu este la fel de confortabilă pentru îngrijirea picioarelor și, deși nu vine cu scaun sau lămpi , este o unealtă de lucru de bună calitate.

Ce este o masă de manichiură?

pañal-para-adulto

Înainte de a ne întreba care este cel mai bun, cel mai bine este să începem cu această întrebare care pare de bază, dar care este adesea considerată de la sine înțeleasă. Primul lucru care trebuie știut este că o masă de manichiură poate fi cunoscută sub numele de masă de manichiură, stație de manichiură, stație de unghii sau chiar masă de salon.

În orice caz, este un post de lucru ideal pentru un manichiurist, un tehnician de unghii sau manichiurist. Prin natura sa, acesta este dotat cu o dimensiune confortabilă și ideală pentru profesionistul, precum și cu spații și accesorii pentru ca acesta să poată oferi în mod confortabil și optim serviciul de tips de unghii sau orice alt serviciu legat de manichiură. Și, cel mai important, trebuie să fie confecționat dintr-un material ușor de dezinfectat.

De ce o masă de manichiură?

Dacă încă mai crezi că manichiura poate fi făcută pe orice măsuță, trebuie să știi că, la fel ca orice altă meserie, trebuie să aibă un spațiu specific. La fel cum ai nevoie de o masă specifică pentru călcatul hainelor, la fel este valabil și pentru manichiură.

De asemenea, este vorba și de imaginea pe care o oferiți clientelei dumneavoastră. Nu doar calitatea serviciului de manichiură contează, ci și atmosfera. Fiind bine echipat, vă permite să vă prezentați ca un profesionist.

Gândiți-vă la aceasta ca la un dublu beneficiu , deoarece va îmbunătăți atât experiența clientului, cât și pe a dumneavoastră, evitând durerile de spate, permițându-vă să aveți totul la îndemână și chiar mai mult.

Criterii de selecție pentru masa de manichiură

Contează dimensiunile mesei de manichiură? Aceste și alte întrebări reprezintă un excelent punct de plecare pentru cumpărături:

Scop

Ar trebui să fiți foarte clar în această privință pentru a găsi masa de manichiură care se potrivește cel mai bine utilizării dumneavoastră reale. Dacă este doar pentru manichiură, ar trebui să aibă unele caracteristici care ar trebui mărite sau omise dacă intenționați să îl folosiți pentru extensii de unghii sau pentru manichiură și pedichiură.

Dimensiuni

Masa de manichiură trebuie să aibă suficient spațiu pentru a depozita toate instrumentele și echipamentele necesare. De asemenea, trebuie să aibă suficient spațiu pentru confortul dumneavoastră și al clientului dumneavoastră. Spațiul cheie este spațiul pentru picioare.

Nevoile tehnicianului

De obicei, veți lucra ore întregi pe masa de manichiură. De aceea, alegerea celui potrivit vă va feri de oboseală, dureri de spate sau de picioare.

Spațiu de depozitare

Acestea pot oferi spațiu de depozitare pe o singură parte sau pe ambele părți, fie cu sertare , fie cu compartimente deschise. În orice caz, o masă de manichiură bună va avea suficient spațiu pentru a depozita toate instrumentele de care ai nevoie, astfel încât să nu pierzi timpul căutându-le în altă parte.

Mișcare

În mod ideal, ar trebui să fie ușor de mutat, motiv pentru care ar trebui să luați în considerare modelele cu roți în partea inferioară. Cu toate acestea, dacă aveți un spațiu de lucru specific, din care nu vă puteți muta, o masă de manichiură fixă nu va fi o problemă.

Lămpile

Unele modele sunt livrate cu lumină sau cu lămpi integrate . Acest lucru este benefic mai ales atunci când luminile din camera de zi sau din spa nu sunt suficient de luminoase. Ajută la reducerea tensiunii oculare în timpul lucrului și la o mai bună distincție a culorilor glazurii.

Sprijin pentru mâini

O pernă de sprijin pentru mâini, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru client, va aduce confort în timpul procesului.

Suprafață lavabilă

Este necesar ca spațiul de lucru să fie întotdeauna în condiții optime și să arate curat. Gelurile de manichiură, cremele sau orice alt material se pot împrăștia pe masă, așa că aceasta trebuie curățată în mod regulat. Suprafața trebuie să fie ușor de spălat și să fie confecționată dintr-un material care poate fi dezinfectat în mod regulat.

Portabilitate

Acest lucru trebuie luat în considerare mai ales atunci când nu aveți un loc de lucru specific sau când lucrați la domiciliu. O masă de manichiură portabilă trebuie neapărat să fie pliabilă pentru a fi ușor de transportat sau depozitat.

Configurație

Unde îl veți instala? De aici va fi important să determinați lucruri precum dimensiunea sau dacă trebuie să fie aproape de o priză, de asemenea, dacă veți avea nevoie de o lampă încorporată sau dacă lumina din cameră va fi suficientă.

Va fi ușor de montat, veți avea nevoie de ajutor sau veți putea să îl asamblați singur, include toate uneltele și piesele sau va trebui să faceți o investiție suplimentară? Acestea sunt întrebări importante pe care trebuie să vi le puneți cu privire la masa de manichiură pe care o veți cumpăra.

Stil

Dacă este destinat unui salon stabilit, trebuie să se potrivească cu stilul locului și cu culorile celorlalte piese de mobilier. Nu puteți lua în considerare un model de epocă pentru un loc prea modern, de exemplu.

Durabilitate

Cheia unei investiții bune este un produs durabil, așa că masa de manichiură pe care o alegeți ar trebui să fie configurată cu materiale de înaltă calitate . Poate fi lemn, oțel și multe altele.

Cum veți folosi masa de manichiură?

După cum bine știm, ceea ce va face această masă de manichiură pentru noi este să ne ofere o suprafață stabilă și sigură pe care să ne desfășurăm activitatea în mod confortabil. Dar, pe lângă manichiură, puteți oferi și alte servicii conexe care pot necesita, de asemenea, utilizarea mesei de manichiură.

Care pot fi aceste servicii? Ei bine, acestea pot varia de la aplicarea de unghii artificiale la extensii de unghii, tratamente cu parafină și multe altele. În oricare dintre aceste cazuri, nu numai că va trebui probabil să folosiți aceeași masă de manichiură, dar va trebui ca aceasta să aibă anumite caracteristici.

Numai pentru manichiură

Nu credeți că doar pentru că folosiți masa exclusiv pentru manichiură, nu aveți nevoie ca aceasta să aibă anumite caracteristici. De exemplu, veți avea nevoie de un spațiu bun în care atât mâinile dvs. cât și cele ale clienților dvs. să se poată așeza confortabil și în care să vă puteți lăsa uneltele în uz fără teama că acestea vor cădea sau se vor împiedica de mâinile dvs. Prin urmare, ar trebui să fie, de asemenea, robust, puternic și stabil.

În mod ideal, ar trebui să aibă compartimente sau suficient spațiu pentru a vă depozita uneltele și a le ține la îndemână. Acest lucru vă va economisi timp și efort.

Și pentru extensiile de unghii

Acest serviciu va dura mai mult timp decât manichiura în sine, de aceea veți avea nevoie ca suprafața să fie și mai confortabilă pentru dumneavoastră și pentru clientele dumneavoastră. Prezența unei lămpi și a unui suport pentru mâini va fi, de asemenea, apreciată.

Defecte comune ale mesei de manichiură care ar putea îngreuna munca tehnicianului de unghii

Este foarte bine să te uiți la ceea ce este corect la o masă de manichiură, dar să te uiți la ceea ce poate merge prost sau la ceea ce poate fi adesea defecte la mesele de manichiură este, de asemenea, valoros pentru a ști ce să eviți sau când să fugi de un model de masă de manichiură.

Masă de manichiură prea îngustă

Cu o astfel de masă de manichiură există doar două opțiuni: fie clientul se îndepărtează de masă, fie o faci tu, în ambele cazuri va fi dificil și inconfortabil să lucrezi, iar postura proastă va provoca dureri.

Masă de manichiură prea largă

Aceasta va avea efectul opus unei mese înguste, dar nu înseamnă că va fi mai bună. Acest lucru poate pune presiune pe spate, provocând oboseală și probleme în zonă.

Masă de manichiură prea înaltă

V-ați gândit vreodată cât de dificil va fi în acest caz să vă țineți picioarele pe podea? Opțiunea imediată va fi să vă încrucișați picioarele, ceea ce va restricționa circulația sângelui. Rezultatul este durerea colică, adică o durere abdominală localizată care va deveni mai intensă pe măsură ce trec orele, care poate fi foarte stresantă și poate fi însoțită de obstrucție intestinală.

Ce ziceți de confortul clienților?

Orice profesionist care oferă un serviciu știe că bunăstarea clientului nu trebuie sacrificată pentru nimic în lume. Mai puțin în acest caz, multe au parte de o experiență relaxantă cu o manichiură.

Așadar, atunci când alegem cea mai bună masă de manichiură, trebuie să ne gândim la confortul și bunăstarea clientelei noastre, să aibă suficient spațiu, să nu fie nevoită să se aplece prea mult, pe scurt, să se simtă în largul ei.

Capacitatea de a găzdui accesoriile necesare și esențiale

Ordinea pe care o aveți în spațiul de lucru va fi esențială pentru a vă optimiza munca. Indiferent cât de scumpă este masa de manichiură, aceasta trebuie să poată găzdui materiale și accesorii esențiale, cum ar fi o lampă reglabilă sau un uscător de unghii.