Scutere pe baterii

Când vine vorba de jucării de lux, cea mai bună trotinetă cu baterii pentru copii este printre cele mai proeminente, o piesă pe care orice copil își dorește, fără îndoială, să o dețină. Aparatul cu roți motorizate a fost popularizat de marca Power Wheels Jeep, până când, după marele său succes, noi firme au început și ele să producă propunerea sa împreună cu alte echipamente cu funcționare similară, cum ar fi trimoto, quad-uri, scutere și altele.

Inițial, prețurile scuterelor pentru copii erau destul de ridicate, dar în ultima vreme au devenit mai accesibile, și nu este de nerezonabil să găsești un model modern la un preț accesibil în cadrul diferitelor bugete, de obicei între 80 și 120 de euro, în funcție de funcții.

Copilul tău visează cu siguranță să aibă una, iar tu visezi să-i cumperi o bicicletă potrivită, sigură, de bună calitate și la preț redus, așa că am pregătit acest ghid pentru a te ajuta să găsești una .

Printre atâtea categorii de vehicule populare pentru copii , pentru a fi o alegere bună este esențial să analizăm principalele caracteristici ale scuterelor și mai ales să îndeplinească standarde înalte de siguranță, deoarece este un dispozitiv care funcționează pe baterie, este relativ mare și va fi manevrat de un copil.

Cele mai bune scutere cu baterii pentru copii

Care este cea mai bună trotinetă cu baterii?

Dacă aveți îndoieli cu privire la care mașină este cea mai bună alternativă, am pregătit aici o comparație între cele mai remarcabile modele și mărci de pe piață, cele care au primit cele mai bune recenzii și care au reușit să se poziționeze și ca cele mai bune opțiuni pentru a vă face copilul fericit:

Vă prezentăm cele mai bune trotinete cu baterii:

1. Moto Cross V6 Injusa

Cel mai bun pentru copii de la 3 la 8 ani

51hyNQ-kztL

Vezi pretul Emag

Are o putere de 6V și un design de motocros modern și impresionant. Roțile sunt realizate din plastic gros, cu o aderență bună și se pot deplasa pe aproape orice tip de teren, având o viteză maximă de 6 km/h.

Manevrarea este simplă, cu manete de accelerație pe ghidon, frânare electrică și emisie de sunete care oferă copilului o experiență realistă, cât se poate de apropiată de o motocicletă pentru adulți.

Achiziția include tot ceea ce aveți nevoie pentru a-l folosi imediat și vine chiar și cu roți mici pentru a le pune pe părțile laterale atunci când copilul este încă neexperimentat.

Articolul este disponibil în culoarea verde, are un raport calitate-preț excelent, iar cei care îl dețin deja sunt mulțumiți de produs.

2. Bicicleta electrică pentru copii V6 Homcom

Cea mai bună pentru copii de la 5 la 10 ani

51xw6W3E6jL

Vezi pretul Emag

Este puțin mai robustă decât cea anterioară, este destul de asemănătoare cu o motocicletă adevărată. Are un scaun confortabil și mânere pe care copilul dumneavoastră se va simți minunat și include, de asemenea, roți de siguranță, sunete și lumini pentru a îmbunătăți experiența.

Mașina cântărește 6 kg, suportă până la 25 kg, atinge o viteză de 2,5 km/h, iar jucăria este livrată complet asamblată. De asemenea, comutatoarele sunt netede, iar materialele de asamblare sunt de bună calitate.

Timpul de încărcare este de 8 până la 10 ore și oferă o durată de viață a bateriei de până la 3 ore în medie. Accesoriile pentru lumini funcționează cu baterii separate, astfel încât bateria poate dura mai mult.

Este cea mai ieftină dintre sugestiile noastre, deci este cea mai bună opțiune pentru bugetele mici.

3. Motofeber 2 Racing Girl

Cea mai bună pentru fetițe de până la 5 ani

este un brand cu experiență în domeniu, astfel că produsele lor sunt printre cele mai deosebite de pe piață, unde această motocicletă pentru fete are totul pentru ca ele să se distreze ore întregi.

Bicicleta are roți largi, astfel încât fetițele o vor putea stabiliza ușor. Frânele și pedala de accelerație răspund fără probleme și este considerat destul de sigur.

Motive pentru a cumpăra o motocicletă electrică pentru copilul tău

moto-de-bateria-infantil

Când un copil are o motocicletă, se distrează la un alt nivel și fiecare plimbare devine o aventură interesantă. În același mod, micuții copii pot fi mai creativi, deoarece își asumă personaje din imaginația lor, cum ar fi polițiști, pompieri sau detectivi în timp ce conduc mașina, permițându-le să se bucure de o experiență mai realistă împreună cu micii lor prieteni.

În egală măsură, de fiecare dată când conduc, copiii își dezvoltă abilitățile motorii, își consolidează coordonarea și dobândesc încredere în sine.

Un alt avantaj este că, cu astfel de echipamente, copiii vor sta departe de televizor, tablete sau jocuri video, deoarece vor prefera să facă activități în aer liber, reducând sedentarismul și posibilitatea obezității.

Pe scurt, copiii vor fi mai activi, mai agili, mai sănătoși și mai fericiți; iar pentru fiecare părinte acesta este cel mai important lucru.

Sfaturi de siguranță

La fel ca orice motor electric cu roți care, din punct de vedere tehnic, este o jucărie, acesta, oricât de mic ar fi, este totuși un automobil pe care, pentru a-l folosi, este necesar să se ia măsuri de siguranță.

Înainte de a cumpăra, trebuie să vă asigurați că mașina este prevăzută cu echipament de siguranță adecvat, cum ar fi căști de protecție, genunchiere și cotiere.

Țineți cont de vârsta copilului dumneavoastră, deoarece unele motoare sunt prea puternice pentru copiii mici, mai ales dacă nu au experiență în conducerea altor jucării.

Dacă copilul dumneavoastră este pretențios și oarecum experimentat, cu siguranță își va dori o bicicletă cu putere, ceea ce ar trebui să aveți în vedere cu această ocazie este ca anvelopele să se descurce bine pe diferite suprafețe, cum ar fi iarba, nisipul, pietrele, pantele sau altele.

Cum să alegi motocicleta potrivită pentru copilul tău

moto-para-nino

Printre atâtea modele te asigurăm că există motocicleta ideală pentru copilul tău; dar alegerea celei potrivite poate fi atât distractivă, cât și dificilă, mai ales pentru că trebuie să faci comparații constante între specificațiile uneia sau alteia, pe lângă faptul că trebuie să ai un design care să-i placă copilului tău. Cu toate acestea, următoarele sunt caracteristici care ar trebui luate în considerare în primul rând pentru ca copilul dumneavoastră să aibă cea mai bună experiență de joacă.

Sunt recomandate cele robuste și rigide, pentru a nu fi afectate de rocile care pot fi întâlnite pe parcurs. Acest lucru va adăuga, de asemenea, versatilitate vehiculului, astfel încât acesta să poată fi utilizat pe diferite tipuri de teren.

Da, este normal ca mașinile să facă zgomot, dar având în vedere că copilul va circula în cartier, este mai bine ca zgomotul să fie cât mai mic pentru a nu afecta vecinii. În plus, copilul trebuie să poată fi atent la sunetele din jur sau să poarte o conversație liniștită fără a fi afectat de zgomotul motocicletei.

Tuturor le place un scaun confortabil, iar copiii nu fac excepție. Copiii ar trebui să încapă fără să forțeze scaunul, să aibă picioare confortabile și să fie la îndemâna comenzilor mașinii.

Acestea trebuie să fie la îndemâna conducătorului auto și să răspundă cu mișcări precise, nici prea moi, nici prea dure.

Cele mai multe motociclete recente sunt suficient de ușoare pentru a se deplasa cu ușurință, dar ceea ce trebuie știut este greutatea maximă pe care o pot transporta.

Mai multe despre alegerea corectă

Nici o jucărie nu este bună sau rea, cea mai bună trotinetă electrică va fi cea care îi place cel mai mult copilului și cea care se potrivește cel mai bine bugetului. Fiecare firmă caută să satisfacă ambele nevoi în produsele lor și să specifice detaliile mașinii, astfel încât să vă puteți simți încrezător în achiziția dumneavoastră. Aproape toate oferă, de asemenea, garanții bune, astfel încât investiția dvs. să fie susținută și să merite.

Cele mai importante specificații tehnice ale scuterelor cu baterii

515ciA-eIfL

Există o listă cu cele mai importante caracteristici atunci când vorbim despre vehicule de jucărie, iar cunoașterea lor în detaliu vă va oferi un sentiment de siguranță cu privire la produsul în care sunteți pe cale să investiți.

Este normal să vedeți 24V, 12V sau 6V, numărul se referă la tensiunea bateriei și este cel care va determina timpul de autonomie al mașinii sau perioada de distracție neîntreruptă pe care o va avea copilul dumneavoastră. Bateria este reîncărcabilă și alimentează jucăria; durata de viață a acesteia este afectată de greutatea copilului, precum și de alte accesorii incluse în mașină care depind de ea, cum ar fi un player, lumini, telefoane sau altele.

Motorul este alimentat de baterie și este cel care propulsează mașina înainte, ca într-un vehicul real. De asemenea, determină viteza pe care o va atinge motocicleta și, cu cât copilul este mai mare, se recomandă un motor de capacitate mai mare.

Fiecare jucărie are un interval de vârstă pentru copii, iar în cazul motocicletelor cu baterii există modele ideale pentru copii de la doi ani, adolescenți și chiar adulți. Este necesar să cunoașteți acest detaliu pentru a ține cont de limitările mașinii și pentru a o utiliza în mod corespunzător.

Majoritatea jucăriilor de acest tip au viteza maximă în funcție de copii, însă, acest lucru nu va fi de prisos, existând chiar modele care au un control al vitezei setat de părinți. Acest lucru vă permite să ajustați jucăria la discreția dumneavoastră în funcție de vârsta copilului, ceea ce reprezintă una dintre cele mai apreciate caracteristici ale acestor jucării de către adulți.

Similar cu cel de mai sus, dar acum părinții pot controla viteza și mișcarea mașinii cu o telecomandă. Acesta este utilizat în special pentru copiii mai mici care nu pot conduce singuri vehiculul. Copilul va crede că el/ea conduce, dar în realitate părintele este cel care manipulează mașina.

Cele mai multe modele sunt potrivite doar pentru utilizarea pe suprafețe netede, cum ar fi piețe sau trotuare, dar când copilul dvs. trece la nivelul următor și își dorește o mașină de teren, nu va fi dificil să găsiți una.

Nu toate scuterele au un sistem de recul, dar pentru unii poate fi necesar și confortabil. Dacă aceasta este cerința dumneavoastră, asigurați-vă că bicicleta o include, deoarece majoritatea au doar direcție înainte.

Am mai menționat acest lucru, dar insistența noastră este să ne asigurăm că bicicleta va funcționa cel puțin doi ani, așa că vă recomandăm să proiectați greutatea copilului astfel încât să se descurce cu ea, deși performanța echipamentului în raport cu volumul biciclistului va fi afectată și de viteză, accelerație sau atunci când se merge în urcare.

Pe lângă echipamentele de siguranță pe care am menționat că trebuie să le aibă, este important să discutați cu copilul despre limitele de utilizare a jucăriei, de exemplu, unde poate și unde nu poate călători, să îi reamintiți regulile de bază de conducere, să cedeze trecerea, să aprindă luminile pe întuneric și, bineînțeles, să vă asigurați că sunt supravegheați de un adult.

Alte caracteristici de care trebuie să țineți cont

După cele principale menționate mai sus, este posibil să doriți să vă interesați și de alte caracteristici, cum ar fi tipul de frâne, suspensia, materialele de fabricație, tipurile de anvelope, accesoriile suplimentare, opțiunile audio, timpul de încărcare și altele.

Beneficii și performanțe

Ați citit deja principalele motive pentru care motocicletele sunt considerate bune, iar popularitatea în creștere a motocicletelor este o dovadă a beneficiilor pe care le oferă. Motocicletele sunt din ce în ce mai populare și reprezintă una dintre cele mai căutate jucării în fiecare an.

Motocicletele electrice sunt prietenoase cu mediul înconjurător și necesită puțină întreținere, fiind nevoie de puțin mai mult decât de anvelope, plăcuțe de frână sau alte piese de schimb accesibile . Pe de altă parte, este considerată și o investiție pe termen lung și, pe scurt, este un nou mod de a merge pe bicicletă pentru copii, care îi va umple de bucurie în timp ce se distrează în siguranță.

Cum se asamblează o trotinetă cu baterii pentru copii

De unde să cumpărați o trotinetă cu baterii pentru copii?

Trotinetele cu baterii pot fi cumpărate din diferite locuri, va depinde dacă preferați să alegeți un model în persoană la un magazin de jucării, cum ar fi Toys R Us sau Juguetilandia, dar dacă sunteți mai degrabă un cumpărător de acasă, puteți merge pe, dintre toate site-urile de pe web, care are un catalog de mărci foarte bune, cu prețuri foarte accesibile.

Întrebări frecvente

Există legi sau restricții privind motocicletele sau mini-motocicletele pentru copii?

Aceste jucării sau trotinete sunt reglementate de legi diferite în funcție de model. Pe scurt, acestea nu trebuie să aibă o putere mai mare de 24 V, nu trebuie să fie conduse în zonele pietonale dacă viteza lor depășește 6 km/h. Chiar și așa, vă recomandăm să alegeți întotdeauna o motocicletă sigură, să o folosiți în spații deschise, unde nu există riscul de a vă lovi de ceva și să folosiți o cască, genunchiere, cotiere și alte echipamente de protecție.

Surse:

Care sunt reglementările care reglementează așa-numitele minibiciciclete? - Centrul Andaluz de Studii și Formare Profesională