Seif de parete

mejor-caja-fuerte-de-pared-para-llaves

mejor-caja-fuerte-de-pared-para-llaves

Nimeni nu dorește ca spionii sau prietenii celor nedoriți să se afle în preajma proprietății lor, dar uneori trebuie să lăsați cheile pentru ca oamenii de serviciu sau muncitorii din construcții să intre în casă. Atunci aveți nevoie de cel mai bun seif de perete pentru chei.

Subliniez 'cele mai bune', deoarece există modele care nu sunt foarte funcționale, ruginite, dificil de utilizat și care reprezintă o problemă pentru orice utilizator.

Avem nevoie de un dispozitiv optim în care să putem stoca nu doar cheile de la casă, ci și copii ale cheilor de la mașină pentru a fi pregătiți pentru orice urgență.

Cele mai bune seifuri de perete pentru chei

Care este cel mai bun seif de perete pentru chei?

Poate credeți că seifuri sau seifuri ignifuge pot face treaba, dar adevărul este că aceste tipuri de seifuri, așa cum sugerează și numele lor, sunt perfect concepute pentru a păstra chei. În acest sens, ele au dimensiunea potrivită și pot fi așezate chiar pe perete, lângă ușă, pentru a le avea la îndemână.

Sunt ca un seif încorporat , dar cu compartimentele de care aveți nevoie pentru cheile dumneavoastră. Pe piața veți vedea o gamă largă de mărci diferite. Acestea variază foarte mult, așa că este bine să ținem cont de nevoile noastre pentru a alege un model care să se potrivească acestora și să ne uităm la lista mea comparativă :

Vă prezentăm aici cele mai bune seifuri de perete pentru chei:

1. Seif de chei NRS Healthcare Supra C500

Pentru mai multe seturi de chei

41pcrpleumL

Vezi pretul Emag

Acesta este un seif de chei de foarte înaltă securitate. Fabricat din oțel inoxidabil de calibru înalt , este prevăzut cu un mecanism de ambreiaj care împiedică deschiderea acestuia prin forțare sau prin manevrare. Este o alegere excelentă pentru cabane sau magazii care petrec zile, luni sau chiar ani pe cont propriu. 4.000+ combinații posibile!

2. Master Lock 5401EURD seif de perete pentru chei

Convenabil și ușor de utilizat

41A249pEFTL

Vezi pretul Emag

Mini seif pentru a depozita chei într-un mod simplu, funcționează cu o combinație de 4 cifre pe care o puteți manevra după bunul plac. În același timp, oferă spațiu adecvat pentru mai multe chei, ceea ce este ideal pentru atunci când copiii dvs. se întorc de la școală. Acesta este montat pe perete și are o garanție de 30 de ani.

3. Seif cu cheie de perete Sentinel PL988

Robust!

51yJkBzmSPL

Vezi pretul Emag

Durabilitate și rezistență? Această opțiune le combină pe amândouă, fiind în același timp eficientă și rezistentă la apă, așa că este foarte recomandată dacă intenționați să o folosiți pentru a depozita cheile în aer liber. Acesta este blocat cu o încuietoare cu combinație digitală. Puteți depozita mai multe chei în interior, ceea ce îl face o alegere ideală pentru garaje sau terase.

4. Seiful cu chei criptate Kamasa 55775

Convenabil

41tBNABWHTL

Vezi pretul Emag

Acesta este un seif destul de simplu și util. Este destul de discret, se camuflează bine dacă îl așezi pe un perete lângă o grădină. Cheile dvs. nu numai că vor fi în siguranță și protejate, dar, datorită unui magnet, vor fi bine fixate, astfel încât veți avea impresia că nu ați uitat nimic înăuntru. Ideal pentru chei mici.

5. Seif cu chei Sterling Locks KM2

Cadrane mari pentru o intrare ușoară

41tY+UxcFvL

Vezi pretul Emag

Are peste 10.000 de combinații modificabile pentru o mai mare siguranță. Această cutie poate stoca două chei și este nu numai foarte sigură, ci și foarte rezistentă. Îl puteți amplasa atât în interiorul, cât și în exteriorul locuinței sau biroului dumneavoastră, deoarece este rezistent la elementele meteorologice și la atacuri.

Ce este un seif cu cheie?

Nu este nimic mai puțin decât o modalitate sigură și convenabilă de a permite accesul în locuința dvs. unor persoane care sunt în mod regulat străine. Partea bună este că, pentru ca acea persoană să poată intra, nu trebuie să vă opriți din ceea ce faceți pentru a merge să o deschideți.

În formă de lacăt, se agață de obicei pe clanța ușii sau pe unul dintre pereți. Cheia poate fi accesată doar de persoanele care cunosc combinația cutiei.

Utilizări practice de zi cu zi pentru o cutie de valori

Există mai mult de o utilizare pentru acest dispozitiv convenabil.

Copiii care se întorc de la școală

Copiii pierd de obicei totul fără să-și dea seama. Cheile sunt pe primul loc, așa că, pentru a-i împiedica să le ia la școală, le puteți lăsa în aceste cutii de valori.

Intrarea în spații rar folosite

Șoproanele, garajele sau cabanele au nevoie de securitate, chiar dacă le vizitați rar.

Antreprenori care lucrează la tine acasă

Nu trebuie să așteptați concediul sau să lipsiți de la serviciu pentru a deschide ușa constructorilor sau a muncitorilor care lucrează la renovarea locuinței dumneavoastră.

Servicii care lucrează la domiciliul dumneavoastră

Nu vor exista întârzieri sau îngrijorări, vor ști rapid cum să folosească aceste cutii pentru a accesa cheile pe care le-ați uitat.

Agenți imobiliari

Știm că șansele de vânzare cresc atunci când cei interesați văd casele fără ca dumneavoastră să fiți acolo. Astfel, puteți lăsa în siguranță cheile agenților și îi puteți lăsa pe aceștia să se ocupe de restul.

Tipuri de casete de valori

Nu există un singur model și chiar pot varia foarte mult de la un model la altul. Astfel, veți găsi cu siguranță cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Seifuri mici cu cheie externă

Designul este mic și cheia este atârnată în exterior . Cu acest model este convenabil să stocați chei de rezervă pentru mașini , case, birouri sau orice alt tip de chei. Acestea funcționează cu un cod de buton pe partea din față, care poate fi schimbat cu ușurință.

Cutii de chei

Vă rugăm să rețineți că acestea nu sunt concepute pentru a fi fixate pe perete. Acestea sunt unități mici care funcționează cel mai bine pentru depozitarea lucrurilor mici , cum ar fi cutiile în care vă păstrați banii sau bijuteriile. Acestea nu sunt la fel de optime pentru asigurarea securității locuințelor sau a birourilor.

Dulapurile pentru chei

sunt o modalitate excelentă de a organiza cheile astfel încât toată lumea din casă să le poată folosi. Dulapurile pentru chei sunt o opțiune excelentă pentru companiile de închirieri auto, saloanele auto sau depozitele care trebuie să organizeze o mulțime de chei și care, de obicei, au etichete colorate sau un spațiu pentru a le numerota sau identifica. Acest lucru este destul de funcțional, având în vedere că puteți stoca de la 20 de chei până la 1000 de chei sau mai mult.

Depozitare de înaltă securitate a cheilor

Dacă sunteți în căutarea unei organizări și a unei securități sporite, acest model fabricat din metal mult mai gros și mai rezistent decât altele este opțiunea potrivită pentru dumneavoastră. Are o încuietoare de înaltă calitate pentru a vă ține cheile departe de persoanele nedorite.

Factori de luat în considerare înainte de a cumpăra

După cum știți, o achiziție inteligentă va depinde de dumneavoastră. În acest sens, va fi important să fiți atenți la detalii, materiale, compoziție, greutate și multe alte aspecte precum cele pe care le veți vedea mai jos:

Siguranță

Fără îndoială, acesta este cel mai important lucru. Securitatea se bazează pe mai multe aspecte: numărul de caractere din combinația de parole, secvența parolei, precum și capacitatea de deblocare și resetare a parolei.

Dimensiune

Trebuie să fie adecvată pentru numărul și dimensiunea tastelor pe care doriți să le stocați. Acest lucru va depinde de dimensiunile dispozitivului, dar există modele care specifică faptul că pot stoca una, două sau mai multe chei. De aceea, este important să analizăm în detaliu indicațiile.

Ușurința de utilizare

Acest lucru va evita complicațiile cu utilizatorii, ar trebui să fie ușor de utilizat atât de dumneavoastră, cât și de copiii dumneavoastră sau de persoanele care vor intra în locuința dumneavoastră cu autorizația dumneavoastră. Nu vreți să cumpărați o cutie de valori care este atât de complicată de folosit încât cheile să rămână înăuntru.

Durabilitate

Dacă doriți ca această cutie să vă protejeze cheile pentru o perioadă lungă de timp, atunci ar trebui să luați în considerare durabilitatea înainte de a o cumpăra. Verificați dacă este rezistent la temperaturi ridicate, la ploaie și la alți factori externi care l-ar putea distruge într-o perioadă scurtă de timp. Durabilitatea este esențială dacă intenționați să folosiți seiful în aer liber.

Prețul

Prețul este un aspect important, mai ales dacă nu vă place să cheltuiți mult. Dar nu uitați că, cu cât calitatea și protecția pe care le doriți sunt mai bune, cu atât mai scumpe vor fi, probabil, acestea. Dar există modele accesibile care au o calitate foarte bună, Cumpărați cel mai puțin scump model și fiți mulțumit este posibil.