Seif incorporat

mejor-caja-fuerte-empotrable

Nu trebuie să aveți bijuterii sau mulți bani pentru a avea nevoie de cel mai bun seif încorporat, care oferă aproape aceeași siguranță ca o bancă națională pentru apartamentul sau biroul dumneavoastră. Fără exagerare, și cele mai importante documente ale dumneavoastră merită să fie securizate.

Obținerea unui model excelent poate fi o tragedie dacă nu aveți îndrumarea potrivită, vă veți expune la modele cu încuietori nesigure sau incomode, precum și la cele care sunt greu de instalat și va trebui să investiți într-un specialist. Din fericire, sunteți pe cale să vedeți lista mea de comparație, astfel încât să puteți opta pentru modelul ideal și cel mai accesibil.

 

Cele mai bune seifuri încorporabile

Care este cel mai bun seif încorporabil?

Un seif cu cheie de perete nu este înlocuitorul de care aveți nevoie pentru a vă depozita lucrurile, deoarece este o versiune mini a seifurilor tradiționale și va fi într-adevăr prea înghesuită și incomodă. Veți găsi și alte modele, cum ar fi seiful cu fișă , care se camuflează excelent, sau seiful de podea .

Seifurile încorporabile sunt una dintre cele mai bune opțiuni pe care le vei avea, le poți amplasa la înălțimea ta și în cele mai grandioase ascunzători fără ca cineva să devină suspicios. Căutați dimensiunea de care aveți nevoie și cu un sistem de deschidere sigur, dar ușor de utilizat.

Căutați o mașină ieftină ? Vă pot ajuta în acest sens, deoarece am adunat mai jos modelele cele mai ieftine și de cea mai bună calitate pe care le veți vedea.

Iată cele mai bune seifuri încorporabile:

1. Seif încorporabil HomeDesign 8104

Sigur și impenetrabil

31O7PteTJaL

Vezi pretul Emag

Fabricat din oțel masiv, acest seif este făcut pentru montare pe perete, unde puteți depozita obiecte de valoare, bijuterii, obiecte și efecte personale de mare valoare.

Acesta este un seif de mari dimensiuni, cu o greutate de peste 20 de kilograme, cu un sistem de blocare sigură a zăvorului. Acesta este prevăzut cu două chei de securitate.

2. Relaxdays seif încorporabil 10010086

Pentru montare pe perete sau pe podea

41TNyQVbCqL

Vezi pretul Emag

Cu dimensiuni compacte și construcție robustă, acest seif din oțel solid poate fi amplasat atât pe podea, cât și pe perete, în special în colțuri și pe rafturi.

Livrat cu o cheie de securitate mică cu duplicat și materiale de montare, cum ar fi șuruburi de fixare. Este potrivit pentru păstrarea în siguranță a obiectelor de interes.

3. Fac safe Elect.Kyl 103-E

Ușor și rapid de instalat

placeholder-large

Vezi pretul Emag

Primul lucru pe care îl puteți simți la acest model este robustețea , deci este puternic și rezistent în același timp. În plus, are un design frumos, are patru bare de blocare care vă vor oferi o încuietoare care va face viața imposibilă pentru oricine încearcă să vă uzurpe cutia. Este ideal pentru fiecare utilizator, deoarece este destul de ușor de utilizat, veți putea plasa artefacte valoroase pe care cu siguranță le veți folosi frecvent.

4. Seif Domus DC/4

Cu ruletă numerică

41OauWoLGiL

Vezi pretul Emag

Căutați o rezistență ridicată la furt ? Veți fi interesați să aflați că toată partea frontală și ușa acestui model este realizată din oțel special, cu o grosime de 10 mm. Este chiar fabricat cu un sistem de tăiere cu laser conturat, are un lac de înaltă rezistență, iar sudurile sale interne și externe sunt foarte sigure. Este ușor de instalat pe perete și este complet la nivel, ceea ce îl face ideal pentru instalarea în spatele tablourilor și altele asemenea.

5. Cutie de securitate Coinfer Arregui 270X385X200

Securitate ridicată

31WHq9mnZ-L

Vezi pretul Emag

Este foarte frumoasă, datorită culorii sale metalice bej deschis. În plus, acesta este conceput în totalitate pentru a garanta un nivel mai ridicat de securitate, deoarece are podea și pereți rezistenți. Este electronic, se blochează după 5 încercări eșuate de introducere a cheii. Are șapte încuietori de bună calitate , două în sus, două în jos și trei într-o parte, astfel încât intrarea în ea poate fi cea mai dificilă sarcină pe care o va avea un spărgător în viața lui.

6. Burg Wächter pointsafe pointsafe pw2e safe

Ideal pentru depozitarea banilor și a documentelor

41c4KKAi9WL

Vezi pretul Emag

Dacă vă doriți dulapul blindat , acesta este o opțiune excelentă, deoarece este ideal pentru a fi încastrat în pereții camerelor și în dulapuri datorită dimensiunilor sale discrete. Este mic, excelent pentru depozitarea banilor, pașapoartelor și a documentelor importante pe care le folosiți frecvent. Sistemul său de securitate este cu cheie digitală pentru un acces ușor în caz de urgență sau de utilizare frecventă. Acele de securitate au o formă cilindrică pentru o mai mare siguranță.

7. Seif Domus DI/4

Cu lac de înaltă rezistență

31un5xljmKL

Vezi pretul Emag

Este recomandat pentru cei care caută simplitate și siguranță optimă în același timp, deoarece acest model tradițional se deschide cu chei , iar zăvorul său din oțel nichelat are un diametru de 22 mm și dispune de un sistem de rotație antișurubare. Este mare și spațioasă, ideală pentru sufragerii sau spații mari, precum și pentru persoanele cărora le place să țină mai multe bunuri de valoare bine protejate într-un singur loc.

 

Adevăratele motive pentru a avea un perete securizat

mejor-caja-fuerte-empotrable

În ciuda altor metode de securitate, un seif bine amplasat și robust este cel care vă va ajuta să vă păstrați cele mai valoroase lucruri departe de mâini nedorite.

Obiectele de valoare nu sunt doar aurul sau banii, ci și o scrisoare, fotografii, documente sau orice altceva de mare valoare sentimentală care poate arde ușor într-un incendiu. Un seif cu specificațiile corecte vă poate proteja bunurile în astfel de cazuri.

Sfaturi generale privind un seif

Mai multă protecție? Fiți atenți mai jos:

Verificați dacă ușa și pereții sunt din oțel solid și gros

Grosimea și materialul de fabricație folosit la seif sunt importante. Cele mai sigure seifuri au pereții și ușa din oțel masiv destul de gros, ceea ce îl face impenetrabil la forță.

Judecați un seif după greutatea sa

Mai multă greutate înseamnă un material de construcție mai robust și mai greu de spart sau de transportat.

Folosiți o încuietoare aprobată de UL

O încuietoare trebuie să fie rezistentă și de lungă durată, fără blocaje și să nu fie ușor de eludat. Dacă este certificat UL , acesta va asigura zeci de ani de protecție și o bună utilizare. În schimb, mărcile chinezești sunt imprevizibile, unele pot fi bune, iar altele pot fi un eșec total.

Luați în considerare comoditatea intrării

Cu cât accesul este mai ușor, cu atât mai bine. Comoditatea și viteza de utilizare sunt ideale, iar un seif electronic poate fi o opțiune excelentă. Aceasta permite accesul rapid și permite schimbarea cheii de câte ori dorește utilizatorul, cu ușurință. O încuietoare biometrică de calitate nu are rival.

Verificați dispozitivele de reînchidere

Dispozitivele de reînchidere sunt utilizate numai la seifurile cu pereți de oțel foarte groși. Este un mecanism de securitate care se declanșează în timpul unui atac asupra seifului, astfel încât acesta să rămână sigur în timpul spargerii. În zilele noastre, seifurile au de obicei două sau mai multe dispozitive de redeschidere.

Luați în considerare un seif personalizat

Luați în considerare nevoile și cerințele dumneavoastră. Achiziționarea unui seif personalizat poate fi mai utilă decât pare, dacă luați în considerare dimensiunea și designul pe care doriți să le aveți pentru a vă depozita toate obiectele de valoare. De exemplu, dacă aveți o armă de foc, veți avea nevoie de un seif de gradul III cu alte caracteristici specifice.

Instalați într-un loc accesibil

În general, utilizatorii plasează seifurile în locuri îndepărtate și ascunse, care sunt apoi lăsate nefolosite deoarece sunt greu accesibile. Deși acest lucru se face pentru a le ține departe de persoanele nedorite, este mai bine să se găsească un echilibru între securitate și accesibilitate. Este bine să le amplasați în locuri în care să fie ușor de accesat pentru dumneavoastră, dar dificil de accesat pentru alții. Dacă doriți să depozitați obiecte de mare valoare, nu este la fel de recomandabil să plasați seiful pe un perete , deoarece poate fi mai vulnerabil.

Dimensiunea seifului pentru locația preferată

Atunci când achiziționați un seif încastrat, trebuie să țineți cont de dimensiunile peretelui pe care doriți să îl amplasați. Nu uitați să îl plasați într-un loc unde îl puteți accesa ușor și convenabil. Țineți cont de locul în care îl veți amplasa, fie că este vorba de un dulap, o cameră sau un hol, pentru a ști dacă spatele seifului va fi orientat spre un spațiu gol sau spre o altă cameră.

Luați în considerare autoinstalarea

De obicei sunt perforate cu găuri pentru o instalare ușoară , sunt pur și simplu înșurubate direct din interior.

Proiectarea unei încuietori de perete sigure

Trebuie să fiți inteligent atunci când alegeți tipul de încuietoare pe care doriți să o implementați. Tipul tradițional de încuietoare sau încuietoare cu cadran nu este foarte frecvent în seifurile de astăzi. Luați în considerare sistemul de închidere cu cheie care este utilizat în combinație cu un alt tip de încuietoare. Pe de altă parte, avem sistemul biometric de înaltă securitate biometrică care utilizează amprentele digitale.

Alte caracteristici de luat în considerare

Utilizatorii mai pretențioși vor dori, de asemenea, să arunce o privire la următoarele caracteristici importante:

Protecția împotriva incendiilor

Este important ca acesta să fie rezistent cel puțin la primele 20 de minute, care reprezintă durata medie de ardere a unui incendiu într-o casă. Cu seifuri ignifuge vă veți păstra bunurile în super siguranță împotriva arsurilor.

Protecție antifurt

Seifurile sunt clasificate în funcție de timp, cum ar fi clasificarea TL-15, care oferă 15 minute de protecție împotriva uneltelor de mână pe care un hoț le-ar putea avea asupra sa, așa că depinde de dvs. să o alegeți pe cea pe care o considerați cea mai sigură.

În același timp, este o idee bună să ai un seif încorporat în perete, camuflat și ferit de ochii terților, însă nu este o idee rea să iei măsurile de securitate corespunzătoare și să ai seiful ideal.

Mecanism de blocare

În prezent, există diferite mecanisme de blocare pe piața , cum ar fi cele biometrice, de scanare a tastaturii și de combinație de chei . Alegerea este una personală. Dacă sunteți o persoană care va folosi în mod constant seiful, se recomandă un seif ușor de utilizat și deschis . Pe de altă parte, dacă va fi deschisă doar ocazional, este mai bine să fie mai sigură și mai robustă.