Selfie stick

mejor-palo-de-selfie

Rețelele de socializare au dezlănțuit o nebunie galopantă pentru selfie-uri. În fiecare zi, sunt lansate mii de aplicații de editare a fotografiilor, de la o varietate de filtre până la efecte de mișcare.

În același sens au fost create bețe selfie, un monopied folosit pentru a face fotografii prin plasarea unui smartphone sau a unei camere foto la un capăt, de obicei activate prin bluetooth.

Sunt fabricate dintr-un metal ușor, extensibil, cu o prindere din cauciuc și o clemă reglabilă la capăt pentru a ține telefonul în poziție.

Acest boom a creat o piață mai competitivă în care se luptă pentru titlul de ' cel mai bun selfie stick' între cei care au mai multe accesorii și oferă mai multă durabilitate la un preț mai mic.

Cele mai bune selfie stick-uri

Care este cel mai bun selfie stick?

Considerat de revista Time Magazine drept una dintre cele mai bune 25 de invenții ale anului 2104, selfie stick-ul a prins contur în rândul consumatorilor și nu a trecut neobservat nici în rândul elitei de la Hollywood, întrucât chiar și fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie făcută cu un selfie stick.

Pornind de la premisa că toți avem acea febră de a împărtăși momentele frumoase pe rețelele noastre de socializare, selfie stick-ul este de fapt destul de funcțional în zilele noastre.

De unde știți care este cel mai bun dintre cele peste 100 de modele de pe piață? În primul rând ar trebui să fie ieftină, funcțională, cu suficientă extensie, ușoară și să nu aibă nevoie de baterii. Din acel moment, toate caracteristicile vor fi un plus la achiziție.

Dacă ați fost tentat să cumpărați celebrul 'băț', am făcut o selecție care s-ar putea să vă intereseze. Aceasta este o listă comparativă a celor mai recomandate bastoane de pe piață.

Iată cele mai bune selfie stick-uri:

1. Tekury SELFIE-NEW2 selfie stick

51iB4+Sok3L

Vezi pretul Emag

Este o versiune de trepied cu telecomandă, monopod extensibil și mini selfie stick de buzunar. Fără fir. Oferă o rotație de 200° și este compatibilă cu telefoanele IphoneX, Iphone8, Samsung și Huawei.

Trepiedul său oferă o stabilitate excelentă pentru a vă asigura că fotografiile nu tremură. Este ușor, pliabil și portabil.

2. Bovon SF-01 selfie stick

Acest selfie stick are bluetooth reîncărcabil cu baterie de litiu încorporată. Odată încărcată, aceasta face 50.000 de fotografii consecutive. Este compatibil cu orice telefon cu ecran de 5,5 care rulează pe sistemul Android 4.4 sau iOS 6.0.

Fabricat din aluminiu și plastic ABS. Lungimea maximă de funcționare este de 68 cm și cântărește doar 147 g.

3. BlitzWolf 3 în 1 selfie stick

Dispune de un trepied din aliaj de aluminiu cu suport pentru picior antiderapant și un suport rotativ de 360°. Puteți face fotografii orizontale sau verticale prin rotirea clemei telefonului.

Bateria cu litiu susținută de trepied poate rezista 24 de ore, până la 3 luni în modul standby și o durată de viață de 50.000 de ore.

Cu 18 luni de garanție și consultanță dedicată pentru a vă asigura plăcerea pe termen lung

4. Mpow iSnap Pro X Selfie Stick

Unul dintre cele mai ușor de utilizat modele. Funcționează cu majoritatea telefoanelor IOS și Android: iPhone 7, 6 și 5, Huawei și Samsung.

Și cel mai bun dintre toate este dimensiunea sa. Pliată, ocupă doar 18 cm, iar extinsă mai mult de 80 cm. Îl puteți pune în buzunar, este ușor de transportat și perfect pentru călătorii

5. Smatree Q3 selfie stick

41E5mgZgIrL

Vezi pretul Emag

Capul flexibil permite o rotație de 360 de grade pentru cea mai bună poziție de fotografiere. Răsuciți spre stânga pentru a elibera, alegeți lungimea dorită și răsuciți spre dreapta pentru a bloca răsucirea.

Cu trepied universal, este compatibil cu orice monopied cu orificiu filetat de 1/4″. Trepiedul este un stabilizator robust și rezistent, astfel încât poate susține în siguranță monopoduri pe partea superioară.

Ce este un selfie stick?

el-mejor-palo-de-selfie-1024x778

Probabil că ați auzit de un selfie stick. Și de ce nu, dacă este cel mai bine vândut produs de pe Amazon Spania în categoria fotografie. Dar știi cu adevărat ce este?

În prezent, termenul care desemnează autoportretele este 'selfie', iar moda care se învârte în jurul acestuia este în creștere și o putem vedea în fiecare zi pe internet.

Datorită exploziei selfie-urilor, în ultimii ani a apărut o piață uriașă în jurul acestora.

Bastonul selfie este practic o versiune nouă și modernă a monopiedului pentru fotografie, adică un tip de trepied cu un singur picior, de unde și denumirea de 'selfie stick'.

Cu toate acestea, există o diferență foarte importantă între monopiedul tradițional și baston, și anume că bastoanele pentru selfie au fost special concepute pentru a deveni o extensie a brațului fotografului.

Caracteristicile bețelor selfie

Características-de-los-palos-de-selfie-1024x682

Motivul pentru care există atât de multe opțiuni din care puteți alege nu este doar pentru că bețele sunt ușor de fabricat, ci și pentru că există tot felul de caracteristici diferite pe care le pot oferi. Să aruncăm o privire asupra celor mai importante aspecte:

Lungime și rază de acțiune

În timp ce majoritatea bastoanelor se pliază până la o lungime de aproximativ 20 de centimetri, există unele modele (în general mai scumpe) pe care le puteți depozita cu ușurință într-un rucsac, geantă sau buzunar.

Pe de altă parte, nu are rost să vă luați un selfie stick dacă nu se poate extinde suficient de departe de corp pentru a obține fotografia dorită. Vă recomandăm să achiziționați unul care depășește 30 de centimetri - cele extra lungi ajung până la 40 de centimetri.

Calitatea construcției

Dincolo de factorii de siguranță, trebuie să luați în considerare dacă este ușor. De asemenea, verificați dacă are un mâner de prindere, astfel încât să nu alunece, nu uitați că smartphone-ul dvs. va fi agățat de celălalt capăt.

Pe de altă parte, nu mai puțin importantă este varietatea disponibilă în diferite culori, pentru că, în cele din urmă, detaliile fac diferența.

Controlul și conectivitatea aparatului foto

Aproape toate modelele au un buton încorporat în mâner, iar prin apăsarea acestuia, puteți face o fotografie sau puteți începe înregistrarea video.

Există două moduri principale de a vă conecta telefonul la un selfie stick: Cu opțiunea Bluetooth, pur și simplu vă împerecheați telefonul cu dispozitivul și începeți să apăsați butonul camerei de pe mânerul dispozitivului selfie pentru a captura fotografii și clipuri video. Din nefericire, este o bătaie de cap să nu uiți să îl încarci, iar durata de viață a bateriei nu este întotdeauna bună.

În cazul bastonului cu fir , este suficient să luați micul cablu spiralat care iese din partea de sus a bastonului pentru selfie și apoi să îl conectați la smartphone-ul dvs. în timp ce este montat în poziție. Pur și simplu apăsați butonul de declanșare de pe stick și ați terminat.

Există un tip mai puțin cunoscut de selfie stick care vine cu o mică piesă de hardware care vă oferă acces la telecomandă. Pentru a face o fotografie se apasă butonul camerei de pe telecomandă în loc de cel de pe mânerul stick-ului, dar nu este cel mai recomandat, deoarece ar însemna să ai un obiect în plus de cărat - și ce să pierzi.

Accesorii și platforme speciale

Cererea mare de 'bastoane' a generat, de asemenea, o piață pentru diferite accesorii, inclusiv șnururi, cleme de centură, cu oglinzi, extensii cu clapetă, comenzi de zoom și focalizare integrate în mâner etc.

Oglinda este favorită, în principal pentru că facilitează poziționarea și utilizarea telefonului cu camera din spate, care este, în general, de o calitate mai bună decât cea din față.

Puteți obține, de asemenea, echipamente multifuncționale, cum ar fi un echipament de tip boom, care ar putea fi bun pentru a surprinde cascadorii de skateboarding sau orice alt sport.

Inovația care a atras atenția în ultimii ani este selfie stick-ul acvatic, da, la fel, acum puteți obține un selfie stick plutitor pentru a face fotografii sub apă.

Alte lucruri pe care ar trebui să le știți

Selfie stick-ul este conceput pentru a captura fotografii de la distanță fără a fi nevoie să atingeți ecranul telefonului sau să apăsați un buton, indiferent dacă este vorba de o conexiune prin cablu sau Bluetooth.

De asemenea, stickul trebuie să fie compatibil cu telefonul dvs. și să se atașeze la diferite telefoane sau aparate foto de diferite dimensiuni și greutăți.

Acestea sunt cele două puncte principale pe care trebuie să le rețineți întotdeauna. Oh, și dacă selfie stick-ul vine cu o aplicație terță parte, aceasta nu va face decât să îmbunătățească funcționalitatea selfie stick-ului și nu trebuie să plătiți mai mult pentru ea, este important doar ca aceasta să fie de la o marcă recunoscută care vă oferă suport de bună calitate și este accesibilă.

Cât de vechi este selfie stick-ul?

Deși multora li se pare că acest dispozitiv poate părea un accesoriu modern, adevărul este că nu este nimic nou în el, deoarece în 1925 un dispozitiv similar a fost implementat pentru prima dată de un cuplu căsătorit care, pentru a face o fotografie împreună și pentru a surprinde peisajul din jurul lor, a inventat un declanșator de la distanță cu bețe și fire.

În 1983, Hiroshi Ueda, în timp ce lucra cu Minolta, a inventat un selfie stick pentru aparatul foto Disk-7, deși era cunoscut ca un baston telescopic de extensie. El susține că ideea i-a venit după ce a călătorit prin Europa împreună cu soția sa, unde au constatat că le era foarte greu să convingă trecătorii să le facă o fotografie.

În 2013, Oxford Dictionaries a numit selfie cuvântul anului. În 2014, revista TIME a numit selfie stick-ul pe locul 18 în topul celor mai bune 25 de invenții ale anului. La 90 de ani de la prima apariție cunoscută a selfie-ului, bățul a prins în sfârșit contur.

La ce să te aștepți de la un selfie stick?

Unele selfie stick-uri sunt concepute exclusiv pentru smartphone-uri, în timp ce altele pentru a fi articulate cu o gamă de dispozitive, inclusiv cu camere GoPros.

Bățurile pentru selfie sunt foarte simple, deși există unele care au caracteristici precum un corp din aluminiu, un cap pivotant și accesorii pentru trepied. Acestea costă mai mult decât omologii lor de bază.

În ceea ce privește durabilitatea, multe selfie stick-uri sunt produse din aliaj de aluminiu, care nu numai că este durabil pentru utilizarea zilnică, dar și pentru că sunt ușoare și mai puțin costisitoare.

Majoritatea utilizează tehnologia Bluetooth, dar aceasta necesită încărcarea unității, în timp ce omologii lor cu fir sunt întotdeauna gata de utilizare.

Până la urmă, este vorba de a permite unei persoane să țină aparatul foto la o distanță suficient de mare pentru a intra în cadrul imaginii, atât de simplu.

Suportul perfect

Una dintre cele mai importante părți ale selfie stick-ului este suportul pentru cameră. Da, cel care va ține la loc sus, la înălțime, iubitul tău smartphone sau aparatul foto digital. Un rol pe cinste, nu-i așa?

Multe bețe pentru selfie au un cap cu bilă cu un șurub de 1/4-20 pentru a se potrivi camerelor foto cu filet pentru trepied de aceeași mărime. Este recomandabil să luați în considerare greutatea dispozitivului pe care doriți să îl atașați; dacă este prea greu, ar putea face imposibilă ținerea acestuia de către utilizator și ar putea compromite bastonul selfie și camera foto de la capătul acestuia.

Cu toate acestea, există unități mai simple care se adresează exclusiv utilizatorilor de smartphone-uri. Cu aceste tipuri de bețe, veți găsi un suport cu arc care se ridică pentru plasarea dispozitivului, cu un strat de cauciuc sau silicon pentru a preveni deteriorarea dispozitivului și pentru a asigura o potrivire perfectă.

Acestea sunt concepute pentru a ține dispozitivele în poziție orizontală, deși unele au suporturi care pot pivota în poziție verticală sau până la 180 de grade.

Cea mai importantă responsabilitate a consumatorului este de a se asigura că dispozitivul său este compatibil cu suportul, deoarece acestea variază de la un producător la altul. Testați-l înainte de a-l cumpăra.

Părți ale selfie stick-ului pe care ar trebui să le cunoașteți

Un stick extensibil

Un stick extensibil vă permite să faceți selfie-uri de la distanța dorită (având o limită maximă de 3 picioare). Aceasta este, de fapt, principala caracteristică care face ca selfie stick-urile să fie atât de populare în prezent. Cu cât ești mai departe, cu atât ai mai multe șanse să surprinzi peisajul și să eviți hidoasa bărbie dublă.

Un mâner

Un mâner vă permite să țineți bastonul. De obicei, acesta este prevăzut cu un tampon moale care face mânerul confortabil și favorizează o prindere excelentă. Unele produse sunt prevăzute cu un mâner de calitate inferioară, adesea incomod și alunecos, așa că asigurați-vă de acest lucru înainte de a le achiziționa.

Bandă

Cele mai multe selfie stick-uri sunt prevăzute cu un fel de bandă pe care o puteți atârna la încheietura mâinii pentru a preveni accidentele cauzate de căderi sau chiar dacă un hoț are chef să vă smulgă stick-ul.

Suport pentru telefon

Deși inițial a fost conceput pentru aparate foto, în prezent este adesea inclus un suport pentru telefon (deoarece furnizorii sunt conștienți de faptul că mai mulți oameni folosesc telefoanele mobile pe un selfie stick decât un aparat foto).

Cele mai multe sunt adaptabile, ceea ce înseamnă că se poate ajusta pentru a se potrivi la orice dimensiune de telefon

Tipuri de bețe de selfie

Există în principal 3 tipuri de bețe de selfie:

- Cele care nu folosesc un sistem bluetooth pentru a funcționa

- Cele care funcționează pe baza unui dispozitiv bluetooth extern

- Cele care au un sistem bluetooth integrat în stick

Dispozitiv bluetooth extern

Unele mărci nu vin cu un dispozitiv bluetooth, însă puteți cumpăra acest dispozitiv bluetooth ca supliment și este o idee excelentă, deoarece facilitează realizarea fotografiilor prin simpla apăsare a butonului de pe dispozitiv.

Trebuie să rețineți un singur lucru, va trebui să asociați dispozitivul bluetooth cu sistemul telefonului dvs. înainte de a funcționa, așa că discutați cu vânzătorul și asigurați-vă că este compatibil cu sistemul de operare al telefonului dvs.

Sistem Bluetooth încorporat

Pe măsură ce cererea consumatorilor a început să crească, vânzătorii au început să își îmbunătățească produsele prin crearea unui sistem Bluetooth încorporat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Sistemul bluetooth încorporat înseamnă că butonul se află chiar în interiorul mânerului. Acest lucru face mai convenabilă pentru oameni capturarea fotografiilor fără a fi nevoie să aibă la ei un alt dispozitiv extern.

Cum se utilizează selfie stick-ul?

1.-Primul pas este să identificați ce tip de stick folosiți

2.-Încrucișați dispozitivele pentru a activa Bluetooth

3.-Alternativ, setați un cronometru pentru funcția Bluetooth.

4.-Utilizați aplicații de cameră, cum ar fi Camera 360, pentru o performanță generală mai bună

5. Întindeți bastonul de selfie și reglați unghiul în funcție de nevoile dvs.

Cum se instalează dispozitivul pe bățul selfie?

Practic, există două tipuri de dispozitive pe care le folosim cu un selfie stick: smartphone-uri și camere foto.

Camere foto

Pentru majoritatea bețelor de selfie ar trebui să existe o structură de tip șurub în partea de sus a stâlpului, unde se atașează la cameră.

Dacă nu puteți îndepărta suportul pentru telefon de pe stâlp, cel mai probabil bățul selfie nu va fi compatibil cu camerele foto. De asemenea, atunci când atașați camera la stâlp, asigurați-vă că se potrivește exact

Puteți încerca, de asemenea, să montați camera pe suportul pentru telefon. Acest lucru funcționează de obicei cu un aparat foto compact și subțire, deși nu este recomandat.

Telefoane inteligente

Suporturile pentru telefoane sunt concepute pentru a găzdui telefoane de diferite dimensiuni. Este recomandat să scoateți capacele de pe telefon, în special dacă utilizați modele mai mari, cum ar fi iPhone 6+, deoarece este posibil ca telefonul să nu se potrivească perfect în suport.

Aproximativ 75% dintre bețele de selfie de pe piață nu sunt compatibile cu smartphone-urile mari, deoarece bara nu poate susține greutatea smartphone-ului și se îndoaie puțin (sau uneori foarte mult) atunci când este extinsă la lungimea maximă. Acest lucru este periculos, deoarece, dacă se rupe, este posibil să vă pierdeți dispozitivul.

În plus, unele suporturi pentru telefoane sunt slabe și fragile, se vor sparge chiar din prima zi de la sosirea produsului.

Descărcați o aplicație

Va trebui să descărcați o aplicație pentru cameră, indiferent de tipurile de bețe selfie pe care le folosiți. În magazinul de aplicații există o mulțime de aplicații de cameră, dar cea pe care o recomandăm este aplicația Camera 360.

Cum să începi să faci un selfie?

Pe bățul pentru selfie fără funcție Bluetooth

1.-Montați telefonul sau camera foto pe bățul pentru selfie

2.-Ajustați unghiul dispozitivului folosit și apoi strângeți șurubul

3.-Estindeți bățul la lungimea dorită

4.-Estingeți bățul la lungimea dorită

-Setați temporizatorul (aproximativ 5 secunde cu aplicația Camera 360)

5.-Smuncați și bucurați-vă de selfie-ul dvs.

Selfie Stick cu obturator Bluetooth / telecomandă

1.- Înainte de a începe să faceți selfie-ul, trebuie să vă asigurați că obturatorul bluetooth funcționează.

2.- Porniți declanșatorul bluetooth

3.-Încrucișați dispozitivele folosind sistemul bluetooth

4.-După conectare, deschideți aplicația aparatului foto și faceți clic pe butonul de declanșare Bluetooth

5.- Zâmbiți

Selfie Stick cu sistem bluetooth încorporat

În principiu, există două tipuri de sistem bluetooth încorporat. Primul tip folosește împerecherea prin bluetooth, ceea ce înseamnă că procedura de operare este similară cu cea anterioară, cu excepția faptului că butonul se află chiar pe selfie stick.

Cel de-al doilea tip nu utilizează împerecherea Bluetooth. În schimb, există un cablu care se introduce în orificiul în care introduceți căștile. Acest lucru este mult mai eficient în comparație cu împerecherea prin bluetooth, deoarece nu este nevoie să împerechezi dispozitive

Probleme comune și cum să le depășești

1) Bățul se îndoaie în jos. Se întâmplă atunci când bastonul este extins la lungimea maximă și este montat cu un telefon greu

2) Bluetooth a rămas fără baterie.... Nu uitați să luați cu dvs. o bancă de alimentare în vacanță pentru a evita aceste probleme.

3) Nu împerecheați dispozitivele. Oprirea telefonului și a telecomenzii bluetooth timp de aproximativ 5 minute și apoi pornirea lor din nou vă poate permite să împerecheați dispozitivele.

4) Nu întindeți ușor. Aplicați în mod regulat unsoare în jurul bățului și veți vedea o mare îmbunătățire.