Set de mesa si scaune de gradina

2250x1500_meble-rattanowe-czy-z-technorattanu-sprawdz-ktore-beda-lepszym-rozwiazaniem-do-twojego-ogrodu-lub-na-taras-mrvg

Multă vreme am irosit un spațiu atât de valoros precum grădina. Sunt sigur că nu sunt singurul care a făcut această greșeală. Dacă nu, atunci ce faci cu acea bucățică de balcon pe care o ai acolo și cu acea terasă care doar se prăfuiește?
Pentru că nu este vorba doar despre grădină, de multe ori sunt multe spații exterioare care se irosesc pentru că nu știm cum să le dăm o notă modernă pentru a le transforma în spațiul de relaxare perfect. Ești gata să te orientezi spre cel mai bun set de mese și scaune de grădină?

Cele mai bune seturi de mese și scaune de grădină

Care este cel mai bun set de mese și scaune de grădină?

Totul, de la un dulap de exterior până la o bancă de grădină, poate face diferența în decorul dvs. în acel spațiu verde. Dar, fără îndoială, un set bun de masă și scaune care să o optimizeze și să o facă funcțională pentru a servi masa în familie sau pentru o întâlnire intimă va fi mult mai bun.

Numărul de mărci și modele vă poate deruta atunci când începeți această căutare. Și nu este vorba numai despre asta, există unele detalii pe care le puteți vedea în seturi destul de accesibile sau foarte ieftine care garantează calitatea, durabilitatea și frumusețea.

Pentru a vă scuti de multă muncă, am făcut o căutare detaliată care a dus la cinci modele incredibile, variate și mai puțin costisitoare pe care le-am lăsat în lista mea de comparație.

Iată dintre cele mai bune seturi de mese și scaune de grădină:

1. Set de masă și scaune de grădină 61000 Aktive

Finisaj ulei

41A4DXqOtVL

Vezi pretul Emag

Cei care nu au spațiu pentru un set complet de masă în grădină ar putea prefera acest set de mobilier din lemn, care are un design minimalist și este suficient de mic pentru a încăpea pe o terasă sau chiar pe un balcon.

Setul este format dintr-o masă și două scaune pliabile, realizate din lemn de salcâm provenit din păduri durabile. Masa are o înălțime de 60 x 60 x 74 cm, iar scaunele măsoară 44 x 95 x 83 cm.

Scaunele și masa se pliază ușor pentru a ocupa un spațiu minim de depozitare sau de transport. Fiecare utilizator poate personaliza designul prin integrarea unor perne colorate care adaugă o notă specială decorului și fac mai plăcut mediul pe care îl va ocupa.

Toate piesele Aktive au un finisaj cu ulei pentru a evidenția fibra și aspectul natural al lemnului, protejându-l, de asemenea, de termite, molii și elemente naturale.

2. Set de mobilier de grădină din rattan TecTake

Pentru o grădină mai confortabilă

51rJ6t96e-L

Vezi pretul Emag

Designul clasic și materialele solide, cum ar fi un cadru din aluminiu din oțel inoxidabil, acoperit cu răchită rezistentă, sunt unele dintre cele mai interesante caracteristici ale acestui model. Acesta are șuruburi din oțel inoxidabil incluse și este prevăzut cu perne detașabile cu o umplutură de 5 cm grosime care sporește confortul utilizatorului. Acest set complet este ideal pentru până la 8 persoane în același timp. Acestea includ o husă de protecție în cazul în care le lăsați în aer liber.

3. Set de mobilier de grădină Allibert

Confort garantat

513yNHtk8qL

Vezi pretul Emag

Pentru mine, acesta este setul perfect pentru o după-amiază tipică în grădină, pentru a discuta cu prietenii sau pentru a citi o carte într-un confort total. Este destul de completă, deoarece este formată din două fotolii de exterior , o canapea cu două locuri și o masă centrală. Pernele de 5 cm grosime ale scaunului sunt complet incluse și pot fi combinate cu pernele decorative pe care le aveți acasă, ideale pentru exterior, fie că este vorba de o grădină sau de o terasă!

4. Set de grădină Edenjardi

Drăguț!

51064yT2uuL

Vezi pretul Emag

Când vine vorba de valorificarea la maximum a spațiului limitat, acest set de grădină din lemn de tec grad A face minuni. Cu două scaune și o măsuță de cafea , vă permite să creați un spațiu intim, elegant și confortabil în grădina dvs. mică sau chiar pe balcon. Nu trebuie să fie doar pentru o cafea, și un brunch de cuplu va arăta foarte bine. Toate piesele sunt pliabile, ceea ce este recomandat atunci când este vorba de protejarea în interior de factorii atmosferici agresivi .

5. Set de mobilier de grădină Outsunny

Atingere rafinată

41HhHci2u4L

Vezi pretul Emag

Un mic dejun în aer liber? Un ceai de după-amiază? Bucurați-vă de aceste activități delicioase în propria grădină sau terasă, chiar dacă aceasta nu este prea mare. Acest set format dintr-o masă pentru micul dejun și două scaune este ideal pentru a profita la maximum de aceste spații. Acestea sunt din răchită , iar masa are și sticlă călită. Toate piesele sunt pregătite pentru orice, deoarece sunt rezistente la intemperii și la apă.

6. Set de mobilier EBS

Este ușor de asamblat

414mJHf7oDL

Vezi pretul Emag

Un adevărat hit pe piață, așa numesc eu acest set de mobilier, ideal pentru grădină și terasă. Este un set de patru piese de foarte bună calitate, este vorba despre două scaune individuale, un mobilier cu două locuri și o masă din rattan și sticlă călită, toate într-o culoare neagră elegantă. Acesta include perne albe rezistente la apă, care sunt perfecte pentru a vă oferi confortul, dar și durabilitatea pe care o așteptați.

Ghid de cumpărături: Cele mai bune seturi de mese și scaune de grădină

Ce tipuri de seturi de mese și scaune de grădină aveți?

Poți face multe în aer liber, de la a lua cina cu prietenii până la a sta și a citi sau a face plajă, și există un model special pentru fiecare lucru.

Seturi de mese cu mobilier de grădină

Oferind un loc elegant și practic pentru a lua masa în aer liber, acestea au de obicei între patru și opt locuri. Cu toate că există și unele cu două locuri pentru grădini mici sau balcoane. Modelele reglabile sau modelele cu masă extensibilă sunt foarte avantajoase.

Seturi de mobilier de grădină bistro

Aceasta este opțiunea pentru spațiile foarte mici și poate fi disponibilă în diverse materiale, culori și modele atractive. Unele se pliază pentru a putea fi depozitate în grădină sau agățate într-un cârlig pe perete.

Seturi de cafea

Există mobilier de grădină special conceput pentru a servi o cafea sau un ceai. Acestea pot fi fotolii individuale, seturi de canapele, măsuțe, taburete și cutii de perne.

Scaune și mese de grădină

Nimic nu este mai tentant în timpul verii decât să te bucuri de aer liber, pentru asta poți conta pe o varietate de scaune și mese din diferite materiale, finisaje și culori care dau aspectul dorit grădinii tale și îți oferă confortul dorit.

Care este cel mai bun material?

Există patru materiale principale care sunt recomandate pentru a fi utilizate în afara casei. Cu toate acestea, alegerea între una sau alta va depinde în mare măsură de scopul urmărit, de climatul la care va fi expus și de alți factori, cum ar fi stilul pe care doriți să îl dați spațiului sau terenul pe care se va afla.

Lemn

Este, fără îndoială, cel mai popular și cele mai comune tipuri de lemn sunt acacia, eucaliptul și tecul, acesta din urmă necesitând cea mai puțină întreținere, deoarece este un tip de lemn cu fibra dreaptă și cu un conținut ridicat de ulei, ceea ce înseamnă că nu se va deforma în timp și este rezistent la apă. Puncte în favoarea sa.

Metal

Robust și ușor de întreținut. Poate fi disponibil într-o varietate de culori. Aluminiul și oțelul sunt cele mai frecvente. În general, acestea sunt capabile să reziste la coroziune și rugină pentru o perioadă destul de lungă de timp, cu excepția cazului în care suferă de o fisură majoră, atunci zona respectivă va fi afectată în mod semnificativ. Cel mai bine este să îl păstrați cât mai bine îngrijit posibil.

Rattan

Rattan este ușor, ceea ce îl face ușor de transportat. De asemenea, sunt foarte rezistente la intemperii, astfel încât vor rezista la ploaie și la razele UV fără să se decoloreze. Aveți nevoie doar de o cârpă pentru întreținere. Acestea sunt disponibile în țesătură rotundă și plată.

Rășină

Sunt foarte rezistente în toate tipurile de vreme, deși este mai bine să le depozitați în interior la temperaturi extrem de scăzute pentru a le face să dureze mai mult. Modelele din rășină sunt ecologice și ușor de întreținut.

Ce trebuie luat în considerare?

În timp ce cumpărarea de mobilier de exterior implică mai mult sau mai puțin aceiași pași ca și alegerea mobilierului de interior, este adevărat că există câteva considerente suplimentare foarte importante.

Clima

Acest lucru va determina și va avea un impact major asupra materialului setului pe care doriți să îl cumpărați. De exemplu, în condiții de căldură și uscăciune, lemnul se poate sparge și crăpa. Pe de altă parte, vânturile puternice pot face să zboare mobilierul din aluminiu, iar răchita nu va rezista la expunerea constantă la umiditate.

Măsurați-vă spațiul

Nu este important să fiți conștienți doar de spațiul de care dispuneți, ci și de modul în care acesta este format. Cunoașterea naturii spațiului respectiv vă va permite să definiți nu numai dimensiunea ansamblului general, ci și forma care vi se potrivește cel mai bine pentru a profita la maximum de acea zonă. Bineînțeles, trebuie să lăsați suficient spațiu în jurul dumneavoastră pentru a vă putea plimba confortabil. Nu ar trebui să ignorați acest lucru, este la fel de simplu ca și cum ați aplica aceleași principii de fluidizare a traficului pe care le-ați folosi în interior.

Unde vă veți amplasa mobila

Dacă aceasta urmează să fie fixată într-un anumit spațiu din casă, cum ar fi grădina, pentru terasă sau brusc pentru balcon sau pentru terasă, trebuie stabilite anumite lucruri suplimentare cu privire la spațiu. Unul dintre acestea este dacă va fi în aer liber sau dacă are o terasă interioară, de exemplu. De asemenea, este important dacă suprafața este gazonată sau pavată. Lemnul moale, cum ar fi pinul, nu este compatibil cu o suprafață cu iarbă, iar într-o zonă expusă, umiditatea își va pune amprenta într-un timp foarte scurt.

Confortul este important

În mod normal, căutăm un set de acestea pentru a le folosi pentru un moment de relaxare totală, singuri sau pentru un moment distractiv și plăcut cu prietenii sau familia, deodată la prânz, la un ceai, la o sărbătoare intimă sau pur și simplu stând și citind pentru o vreme, în timp ce vă bucurați de soare, de ce nu?

Tot ce ne vine în minte în aceste cazuri este cuvântul confort, așa că de ce să-l sacrificăm? Combinația dintre calitate, durabilitate, preț și confort este sacră, iar cel mai important lucru este să se găsească un echilibru în care nicio parte nu este mai afectată decât alta.

Un accesoriu care se dovedește util în acest sens sunt pernele, unele modele le pot include, dar le puteți cumpăra separat sau puteți folosi unele pe care le aveți acasă. Trebuie să aveți în vedere doar ca acestea să fie confecționate din țesături rezistente, să fie întreținute corespunzător și să fie ținute în interior în momentele în care sunt necesare.

Să ai un spațiu de depozitare

Apropo de adăpost, este important să ai și un spațiu destinat depozitării scaunelor, mesei și mobilierului de exterior , pentru că sunt momente în care, chiar dacă sunt prevăzute cu huse de protecție , acestea singure nu sunt suficiente. Există modele pliabile care fac totul mai ușor și altele care au un design ideal și pentru utilizarea în interiorul casei, protejând în același timp de iarnă.

Ce formă ar trebui să aibă o masă de grădină?

Acest lucru este în întregime legat de spațiul dvs., de dimensiunea spațiului dvs., de numărul de persoane care îl folosesc în mod regulat și, bineînțeles, de gustul dvs. personal.

În principal, există două forme: rotundă și dreptunghiulară sau pătrată. Primul este deosebit de bun pentru optimizarea spațiilor mici și pentru utilizarea de către una sau două persoane. Cu această formă puteți crea o ambianță elegantă în aer liber.

Pe de altă parte, dacă este o masă pătrată sau o masă dreptunghiulară , veți avea mai mult spațiu pentru a vă așeza lucrurile pentru grătar, pentru a pune gustări sau pentru o cină pentru mai mulți invitați. Cel mai tare este că puteți imita aspectul unei sufragerii de interior cu sufrageria de grădină .